prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

När solen blir ens fiende

Publicerad 2008-05-31 17:09:21 i Saras dagar

Jag är lagom bränd nu! Klarar inte av att vara i solen... Fick verkligen solsting på slutet, var skönt att åka AC bil hem kan jag säga! Blev hämtad av H och vi köpte mat på en lokalkrogen. Han en pizza, jag en sallad. Klychigt va?

Sen har jag tagit en KALL dusch och smort in mig. Nu blir det en timmas vila, sen iväg för tjejkväll med kubb, vin, filtar, schlager och utgång! Åh vad kul det ska bli! Vad ska jag ha på mig? Kanske tänker klarare efter en timmas vila med älskade pojkvän, i älskade sängen med älskande svalka. Im burning up.

Puss

Hustrumisshandel?

Publicerad 2008-05-31 10:12:03 i Saras dagar

Jag har två gigantiska GULA och blåa blåmärken på mina lår, vilket resulterar i att jag ser misshandlad ut om jag går med kort kjol. Jag går alltid med kort kjol. Varför har jag då det?

Jo, under en promenad med H fick jag den briljanta idén att vi skulle komma in touch med våra inre barn och gunga lite gungbräda. "Det kommer aldrig gå", sa han. "JOO DEET ÄR KLART DET GÖR, kom igen nu" sa jag. Vi satte oss. Jag skulle vara lite cool och stötte ifrån jättehårt med fötterna, försökte få honom att flyga. Det gjorde han också. Problemet är att han väger 15 kg mer än mig. Vad som hände sen kan ni ju räkna ut.

Jag hängde upp och ner på ena sidan av gungbrädan, och flög sedan av. Under tiden hann jag visa trosorna för hela kvarteret. Och ja, det gjorde ont.

Dessa grejer borde komma med en varningstext!!

Lycka

Publicerad 2008-05-31 09:40:29 i Saras dagar

Åh, jag är så glad. Igår hittade jag världens, i särklass, snyggaste skor och drömklänning igår! Sätter upp en bild sen om jag är snäll... I'm in love! Det ska jag ha på dopet imorgon :)

Idag ska bli en underbar dag... Snart ska jag träffa Pegah och åka och bada, hur nice är inte det? Äntligen så kan jag bara ligga en hel dag i solen och få lite färg. I am a blekfis! Ska ta med kort, filt, böcker och tidningar! Wihooo... Sen ska jag hem, säkert ta en powernap eftersom att jag sovit oroligt inatt... Jag ska byta om, duscha och sen dra till årstaviken där vi är en hel del folk som ska spela kubb och dricka vin! Sen blir det utgång! Åh, jag älskar denna dag...

None
Puss!

Soligt

Publicerad 2008-05-30 18:03:08 i Saras dagar

Hej världen! Vilken härlig dag, vilket väder... Välkommen sommarn!

Men nu vaknas det after work, även fast jag inte jobbat! Kul va?

Puss

Hej älskisar...

Publicerad 2008-05-30 12:51:35 i Saras dagar

Idag mår jag inte så bra som vanligt, yr och trött. Men det går kanske över. Har iaf fått mycket gjort... tagit över massa kläder och gamla böcker hit från Henke. Bokat halkbana... pratar me mina chefer och pratat med körskolan.

Vi har ingen mat hemma. Det står byggarbetare och  borrar till grease i mitt kök. Därför ska jag gå och äta lunch hos Party istället... alltså på hennes jobb. Där här funkar liksom inte längre. Sen ska det shoppa!

Puss!

Älsklingar!

Publicerad 2008-05-29 21:03:41 i Saras dagar

Idag har jag jobba ute nästan hela dagen. Började dagen som kajvärd på strandvägen och slutade inne i terminalen vid Grand Hotel. Det händer verkligen mycket i Stockholm nu. Det brinner överallt pga bristen på regn, 2000 poliser i stan pga Irak-konferensen, ostindiefararen kom in idag, sthlm maraton på lördag, snart börjar "Smaka på Stockholm" i kungsan! Oj oj oj! Turisterna goes crazy..

Vet ni vad som mer händer idag? Jag och älsk har varit tillsammans i exakt 10 månader. Det ni! Så efter jag slutat kom jag hit och fick god fläskfile och potatisgratäng! Finns det något bättre än god mat?

Jag är trött och yr som vanligt, varför kan de inte ringa med mina provsvar? Blir därför till att vila upp mig imorgon!

puss&kram

God morgon!

Publicerad 2008-05-29 08:45:19 i Saras dagar

Idag börjar jag halv 10... sköönt! Hoppas jag får stå ute vid båtarna mkt i detta underbara väder...

Någon som jag råkar sova brevid har legat och pratat i sömnen, haha. Det är alltid lika kul. Men nu är jag uppe! Kunde varit piggare men vad gör man. Jag har precis dukat upp med värsta frukosten: yoghurt med havregryn och färska bär, te, juice och smörgås med sallad och keso. Och så är jag inte ens hungrig. Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Det såååg ju gott ut. Förresten blir jag alltid sådär löjligt hungrig precis före lunch... och då skrattar alla åt mig :(. Varför kan jag inte bara få i mig frukost som normala människor?

Sola lugnt!

Ett steg närmare körkortet

Publicerad 2008-05-28 21:01:26 i Saras dagar

Jag har fått mycket gjort idag! Och jag börjar verkligen få grepp om körningen nu! Körde massor i rusningstrafik idag och det gick superbra, det känns helt wonderful! Och vilket väder sen då :) Har dessutom ätit världens godaste middag med mamma.. rumpstek, tsatsiki, rödvingssky, klyftpotatis och ruccola på en jättebra nytt italiensk ställe på Söder. Nu är jag mätt som en plätt. (Är plättar egentligen mätta? Det har jag alltid undrat...)

Nu blir det film och sen sängen. Jobbar imorgon!

Tjohej

Vi som aldrig sa hora

Publicerad 2008-05-28 09:35:20 i Tips

Har för några dagar sedan läst ut den överreklamerade boken "vi som aldrig sa hora" av Ronnie Sandahl. Varför säger jag överreklamerad? Jamen, såååå bra var den inte! Det bästa var att man känner igen sig så, precis som mamma säger att hon känner igen sig i alla äldre böcker. Det är WE tröjor, peak jackor, mossebacke, götgatsbacken och förfester. Det är förvirrade killar och lössläppta tjejer. Just like the good old times... haha, nejdå. Men, det här blev inte så seriöst som jag hade tänkt mig. Men den går iaf väldigt snabbt att läsa! Och den är tragisk, alla killar som aldrig kom dit de skulle. Mest är det kanske en bok om svek och ensamhet mest. Men visst är den läsvärd! Dock inte SÅÅ läsvärd som jag trodde. Hänger ni med?

What's poppin

Publicerad 2008-05-28 09:30:24 i Saras dagar

Väcktes av en garvande Pegah 0830 (bajs på dig) haha nejdå! Imorgon börjar Irakkonferensen... halva stan e avspärrad. Sthlm Maraton likaså. Jag känner mig ganska pigg, det är fint väder! Jag har blåmärken över låren efter en tragisk gung olycka... jag tittar på Nyhetsmorgon och lyssnar på One Republics senaste skiva, sjukt bra bra bra!

Ska hoppa in i duschen innan skilda världar (YES!) sen ska jag iväg och äta lunch med min väckarklocka... Pegah alltså. Trodde nu verkligen att jag skulle ta med mig en väckarklocka? Haha! Ni är för roliga.

Puss på er

Kronisk trötthet?

Publicerad 2008-05-27 16:51:16 i Saras dagar

Dagen har spenderats med min mor och på Roselunds vårdcentral... varför? För att jag är trött och blir yr så fort jag ställer mig upp. Har tagit några rör med blod och andra roliga övningar för att utesluta t.ex. hjärntumör, så det känns ju skönt... eller. Dom lär ju aldrig hitta något fel på mig, som vanligt. Men jag hoppas på järnbrist eller något annat som är lätt att göra något åt!

Vet ni vad jag gjorde när jag kom hem? Jag var trött efter alla prover så jag somnade. Och sov 3 timmar. Fastän jag sovit ganska normalt inatt... förstår ni vad jag menar? Jag hatar det här.

Nu ska vi gå till affären, hej hopp!

Måndag.

Publicerad 2008-05-26 10:38:43 i Allmänt

Ny vecka! Nya bravader... eller nåt. Vaknade ensam i sängen vid 7, märkligt, men han är väl på toa tänkte jag. Vaknade igen vid 8. Ensam. Då har han gått upp och sitter jättepigg i soffan? KOM OCH LÄGG DIG, skriker jag... JAG ÄR INTE TRÖTT hör jag tillbaka. Men han kom iaf. Och somnade. Gissa vem som ligger och snarkar som en gris nu då? Inte jag iaf.

Söndagkväll-

Publicerad 2008-05-25 23:06:22 i Allmänt

Stort, varmt täckte. Laptop i knät. Stor kopp vanilj, kanel&äppelte. Nyduschad. Dokumentär med världens alla religiösa ledare som diskuterar dödandet i Guds namn. Sängen ropar. Godnatt.

Jobbig dag på jobbet

Publicerad 2008-05-25 20:45:55 i Saras dagar

Hej hopp!

Idag har varit en liten jobbigare dag på jobbet. Men jag älskar det ändå. Jag menar, hur många får stå på strandvägen och prata med turister med underbar utsikt och får lön för det? :) Sen så tog jag en tripp till östermalmstorg och handlade lunch... Skaldjurssoppa om ni ville veta haha. Efter jobbet kom mamma förbi och så gick vi och åt middag, canneloni. Det var myyycket gott. Sen har vi varit hemma hos min kusin, vi ska få hans katt! Stackaren har blivit allergisk... Selma heter hon, katten asså, fast de e kusinen som e allergisk... förvirrande. Fast jag kallar henne för semlan. Intressant va! Lånade massa filmer av honom också, han hade typ 500 st (kusinen inte katten).

Nu är jag iaf "hemma" hos älsk i Hammarbyhöjden, helt slut. Ska jag förresten överhuvudtaget kommentera melodifestivalen? Eller ska jag säga "vem-kan-rösta-på-flest-grannländer-festivalen"? Hihi.

Jag är jättesugen på scones! Så det blir nog kvällens sysselsättning... Skulle egentligen till Debaser och ölat med Strömma. Men det orkar jag verkligen inte. Somnade nästan på tåget... Så rolig är jag!

Trevlig söndag!

Flopp

Publicerad 2008-05-25 07:18:57 i Saras dagar

God morgon!

Jag är inte pigg. Jag vill inte gå upp. Jag vill sova ut. Jag vill åka bort. Gaaah. Jag lider av morgondepression. Det blir snart bättre... Nu, duschen! Slutar kl 18...

image257


Have a nice day...

Ledig

Publicerad 2008-05-24 12:01:04 i Allmänt

image252Hej vänner!

Igår var kul och crazy. Dock blir jag avskräckt av all extremfylla och droger... usch. Gick upp kl 10 idag, alldeles för tidigt tyckte min kropp men jag vill inte svänga på dygnet... jobbar ju imorgon igen! Vad skönt det var att få sova ut, lite iaf, äta choklad til frukost och duscha hur länge man vill. Tihi! Fint väder idag... så jag måste lämna älsk lite idag också. Ska träffa mor min och handla skor tror jag... och äta senluch!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt och det ska bli skönt. Ni vet ju att det är schlager! Tror jag köper med mig take out kommer hit och bänkar oss framför soffan. Heja Perreli! Även om jag helt klart tycker att Sanna Nielsen skulle stått där istället... but thats liiiife.

Puss!

God moorning!

Publicerad 2008-05-23 19:50:19 i Saras dagar

Har varit uppe i en timma nu... ätit havregrynsgröt, druckit vatten, duschat å fönat håret... ska dra om 3 min. Jobbar 8:30 till 19 sen ikväll ska Pegah å jag å kanske nåra till? Till Re:publik på universitetet! Tjoho!

Update kl 19:50

Är nu hemma, har jobbat hela dagen och sen varit och handlat lite... nu blir det vin och middag sen iväg till RE:publik! PARTY... Pusss

...första dagen på nya jobbet

Publicerad 2008-05-22 19:10:50 i Saras dagar

gick helt strålande måste jag säga! Underbara människor, underbart väder. Ja underbart helt enkelt! Hoppas det fortsätter såhär hela sommaren :) Nu är jag hemma hos stackars sjuka älskling. Är ganska slut. Ska bara titta på film och pyssla om H ikväll, sen ska jag upp tidigt imorrn igen... jobbar 8-19 eller nåt sånt tror jag. På lördag sen måste jag köpa nya skor och sen pyssla om stackars älsk... han har så ont å jag kan inte ens vara hemma något... dum flickvän är jag. På söndag jobbar jag igen! Och det ska bli kul! Jag har fått ett superbra sommarjobb!

<3

PS

Publicerad 2008-05-21 21:54:33 i Kärlek

Har jag sagt att jag älskar mina vänner?

Jag: Juste, hur går det med den där killen du dejtar?
L: "Hypokondrikern borde fan bosätta sig på ett sjukhus... han sa att han behöver va ensam ett tag å att han inte mådde så bra... men hans sjukdom är fan hans liv så tyvärr!!!"
Jag: ehm... okej...

Hej bloggen...

Publicerad 2008-05-21 21:48:43 i Saras dagar

Shit vilken dag det har varit! Övningskörningen var kaos med all trafik och hagel... t-centralen är alltid kaos. Blev jätteorolig på sjukhuset när det hade gått 4(!)timmar och Älsk fortfarande inte var i sin säng... Men det gick bra till slut. Det är som att vara med barn när man är sådär ynklig, ville bara stanna å hålla om honom hela natten, stackaren. Jag är så känslig. Börjar nästan gråta när jag ser någon så nära mitt hjärta ha ont! Jag är en liten tönt. Å förövrigt hatar jag sjukhus, hatar hatar hatar. Alla har så ont och det kliar i hela kroppen.

Nu ska jag iaf äntligen lägga mig ner i en soffa och titta på mitt favvoprogram, sex and the city och njuuuta. Imorrn ska jag upp vid sådär halv 7 och bege mig till jobbet! Första dagen på ett nytt jobb är alltid spännande ni vet... Kommer stå vid stadshuset och sälja biljetter i en liten strömma terminal om ni vill komma förbi å säga hej. Jobbar 8-19 tror jag... nåt sånt! Sen jobbar jag fredag och söndag. Måste erkänna att det känns lite jobbigt att börja jobba heltid nu, jag har alltid sån ångest inför allting. Varför kan jag inte bara vara som vanliga människor och ta saker och ting som det kommer? Lär jag mig aldrig att fungera normalt?

Nu måste jag iaf läsa igenom alla anteckningar å anvisngar från utbildningen! Wish me luck!

image251
Puss älskisar

Lillördag?

Publicerad 2008-05-21 10:34:42 i Saras dagar

Hej Bloggis...

Nu har älskling åkt iväg till sjukhuset för operation. Ska hälsa på honom i eftermiddag! Hoppas allt går bra nu!

Ska alldeles strax börja plocka ihop lite av mitt pick å pack och lämna av lite grejer hemma... första dagen på jobbet and my "sexy uniform" imorrn! Haha. Idag ska jag också hinna med att övningsköra ned gudmor i bromma. Äta lunch samt åka djurgården runt (båt) me min mor :).

Har sovit dåligt inatt, väldigt dåligt. Jag är nog världens mest känsliga person, and I hate it. Varför kan jag inte bara ta allt med en klackspark? Förövrigt är jag spänd för att börja jobba igen... får hoppas att det inte är lika slitigt som subway och julbord och att alla turister är trevliga!

...och så hoppas vi på sol!

Puss!

...

Publicerad 2008-05-20 20:08:17 i Allmänt

Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma hos Paret och dricker mumsigt grönt te citron. Hon ska på skiva... men inte jag! Har haft en mysig dag. Varit på mitt jobb, hämtat det sista till uniformen och skattejämkat och sen åkt 2 timmar båt! Middag på thairestaurang och nu är jag hemma hos Par. 

Ska snart hem till älskling,  imorrn ska han opereras så det blir sista måltiden för honom... Förövrigt har jag fått en massa jobbdagar nu i juni så det är ju grejtans! :) Pengar till mig!

image250

En mycket fin bild från Londons flygplats bjuder jag på. Här är vi, irriterade, tjocka och glada. Spenderar våra sista pengar på drinkar pga ett MYCKET försenat plan!

Puss!

Tisdag

Publicerad 2008-05-20 11:35:55 i Allmänt

God morgon!

Här sitter jag och läser Linda Rosings blogg... och jag kan inte hjälpa att känna mig lite illa till mods. Speciellt när hon lägger upp bilder som den här: http://www.hanky.se/LindaRosing/2852. Det är obehagligt. Pinsamt. Det är synd om alla B-kändisar som inte kan acceptera att deras 15 minutes of fame faktiskt är över. Det värsta var när hon blev flygvärdinna, för att "träffa människor, ha kul, inte för att hon behövde pengar". Nu sitter Fadde i fängelse också. Dessutom ser hon anorektisk ut. Stackars Linda.

Dumpad

Publicerad 2008-05-19 23:49:37 i Tips

image249Har precis kommit hem från bio med H. Han ville se "utan spår" som alla pratar om men det vågar jag inte! För jag är så feg! Kan inte sova och hatar skräckisar. När någon dessutom sa att den liknade Saw så bestämde jag mig för att skippa den.

Så det blev filmen dumpad (eng forgetting Sara Marshall!) Den var riktigt rolig och hela biosalongen höll på att skratta ihjäl sig. Kan verkligen rekommendera den, får en bra på bra humör... dessutom så älskar jag filmer som utspelar sig på hawaii med fina sandstränder sol och värme. Jag är inte alls avundsjuk.

Godnatt älsklingar.

No air.

Publicerad 2008-05-19 16:18:34 i Hjärtefrågor

Skulle ni bli förvånade om jag säger att jag inte trivs? Att det kryper längst min hud och mina vener. Att jag skriker, att jag vill ut? Det är nog dags för mig att flytta ifrån. Det är för trångt för mig här. Jag kan inte andas. Någon tar stryptag runt min hals och delar av mig slutade andas för länge sen. Det känns fysiskt. Händerna runt halsen. Det trycker, det kliar, men värst är obehaget. Den konstanta känslan av att vilja någonannanstans, inte passa in och längtan. Längtan till något bättre. Syre. Helst innan hela jag slutar andas.


Tell me how I'm supposed to breath with no air...

Guten morgen!

Publicerad 2008-05-19 10:38:50 i Saras dagar

Idag är det måndag och jag har en hel del som bör göras. Måste til universitetet och lämna in mitt campuskort, till stadsbibblan och lämna tillbaka 3 juridikböcker och egentligen även till Strömma och lämna in skattejämkning och hämta det sista av min uniform på Skeppsholmen... men det kanske jag gör imorgon. Orkar inte åka runt hela stan! Eller? Ja, vi får se helt enkelt...

Det blidde aldrig nån bio igårkväll för då hade vi somnat i salongen. Jag hade ju gått upp tidigt för att vara mig och älsk hade jobbat hela natten... så vi tänkte ta det ikväll istället! Igår var jag hemma och hjälpte mamma att tömma det sista i köket, för nu ska de riva upp allt där också... Kul. Eller inte.

Puss&kram skumbanan

Kända bloggerskor

Publicerad 2008-05-18 18:56:12 i Hjärtefrågor

Seriöst, känner de inget ansvar? Ingen självrespekt alls? Det "nya" stjärnskottet Mogi (ja hennes blogg är riktigt underhållande jag rekommenderar den!) skriver såhär i sin blogg: http://mogis.se/2008/may/let-me-think-about-it.aspx (eller Kissmalin som jag hört från Paret att hon kallades när hon var yngre)

Den här tjejen jobbar inte eller går i skolan. Hon lever på sina föräldrar. Och så säger hon:

"Nej, jag får inte allt jag pekar på, kanske svårt att ta in den informationen men det är långt ifrån så. Det handlar om hur jag FÅR det att hända, det är bara du som har kontroll över ditt liv och dina handlingar, du kan inte tro att det är någon annan som ska göra det åt dej! Allting handlar om ditt tankesätt, om du konstant går runt och tänker, så kan jag aldrig ha det, dom skorna kan jag aldrig få

För 1 år sedan så skrev jag att jag ville ha en iphone, det hade jag helt glömt bort tills jag såg nlägget idag. Men vad ligger nu brevid mig här i sängen?
För 1 år sedan så skrev jag om ett par fabulous Burberry skor jag skulle vilja ha, nästa vecka när vi åkte till Portugal så var dem mina. "


Nr 1, vilka mål? Ett par skor och en mobil, VILKEN BEDRIFT! Tror hon seriöst att ett barn i Afrika eller någon i en medelklassfamilj som går gymnasiet kan få en i-phone att hända? För att de vill, för att de tänker att det kan? Hur tänker människan? Och är detta tjejer i min ålders största mål nuförtiden, att få en iphone? ÅH MINA DRÖMMAR KOM I UPPFYLLELSE NÄR JAG FICK EN MOBIL! Eller? Dessutom med hennes föräldrars pengar. Vilket skämt.

Hur kan man inte känna något som helst medlidande för vanliga människor och ungar som läser bloggen? Jag fattar inte ens varför jag läser såna här bloggar... jag blir bara upprörd!

image248
Är det allt som betyder något?

Myssöndag.

Publicerad 2008-05-18 17:46:14 i Hjärtefrågor

Jag förstår mig inte på folk som hatar söndagar? Det är den enda dagen på veckan då man inte helt och hållet planerar upp sig och kan bara ligga i soffan med mjukisbyxor. Städa, laga mat och allt det där man aldrig hinner annars! Vad vore vi utan söndagar? Dessutom är det en chans att planera och ladda upp för veckan som kommer.

Jag är riktigt söndagsmysig idag. Det regnar, jag är trött och frusen. Äntligen kan jag börja läsa riktiga böcker igen (jag unnar mig aldrig att läsa när jag bör läsa något i pluggform). Men nu så! Oj vad det ska läsas och njutas!

Nu känner jag bara för att krypa ned i en stor soffa med ett stort täcke och somna. Och vet ni vad? Det är precis vad jag tänker göra också! Tills maten ska börja lagas :)

Älska söndagar!

Lyckorus

Publicerad 2008-05-18 14:00:05 i Saras dagar

Åh, vilket lyckorus när allt är klart! Har ni kännt det nån gång? Tyngden på axlarna bara raaasaar ner till ingenting. Jag är en fågel! Sitter just nu och sjunger Britney Spears, behöver jag säga mer? ;) Vilken vånda jag haft för det här... men det var inte så farligt! Inte värre än en aula skrivning i Sigtuna iaf...

Snart kommer Pegah hit så ska vi käka lunch! Min mage kurrar! Sen ikväll ska jag laga middag till min mor och sen ska jag och Henke på bio! Så härligt!

Hejdå Juridik!

/NormalSara igen

Lördag?

Publicerad 2008-05-17 20:03:19 i Saras dagar

Alla är party, det är lördag, men för mig är det söndag för imorgon sitter jag i värtasalen och skriver mellan 10 och 14! Tråkigt men sant...

Har suttit i skrapan mest hela tiden med diverse människor och pluggat och druckit söderte. Det har väl gått sådär... haha, det skiter sig alltid när jag ska plugga med folk. Gör bara en massa annat! Sen har jag hunnit med en snabb fika hos Paret och nu är jag hemma och ska äta middag med min mor och min morbror! Ikväll blir det att bara ta det hel lugnt... Hoppas det är något bra på TV... Jag mår illa av allt läsande. Typiskt mig.

Pyss

En dag kvar till domedagen

Publicerad 2008-05-17 11:44:27 i Saras dagar

Igår var en riktigt trevlig kväll! Först hade jag köpt värsta middag till min och älskling: Mozzarella pizza, räkor, parmaskinka, majs, sallad, brieost, ostar, vitlöksbröd och vin. Sen åkte jag hem till Pegah i sjöstaden och hade tjejkväll med att leka 14is och se på hockey, mycket trevligt! Hann se sista perioden hemma hos H och sen somnade jag som en stock...

Idag är det plugg för hela slanten, tenta imorgon! Ska möta upp några från kursen i skrapan och plugga där hela dagen... so you know where to find me ;)

Puss!

HYPER

Publicerad 2008-05-16 14:57:08 i Saras dagar

Hjälp mig, jag är helt hyper! Vad knäppt allt blev. Det började som en lunch med Luris, jag drack dock bara en kaffe... (ni som känner mig vet om mina magproblem, så jag har inte druckit kaffe på typ 2 veckor? nåt sånt. och det funkar verkligen! tips tips!) så nu är jag heeeelt hyper. Sen kom Lauras vänner förbi och sen träffade vi PARET i dörren till ringen! nu får du faktiskt sluta stalka mig paret... annars kommer den här relationen aldrig att funka!

Sen mötte jag upp H och åkte hem och nu sitter jag här, hyper. Måste plugga måste plugga! BLÄÄÄ...

Hejdå från hypersara.

Fredag

Publicerad 2008-05-16 10:56:46 i Allmänt

Jag önskar att jag kunde säga "äntligen fredag" men min tenta på söndag gör att det känns sådär måste jag säga... men men! Godmorgon på er iaf, idag är en ny dag. Har sovit jätteoroligt och konstigt men det kanske inte är så konstigt ändå? Med tanke på gårdagen...

Snart ska jag iväg å träffa Luris och äta lunch nånstans... sen så måste jag plugga, har pluggat alldeles för lite den här veckan! Så får vi se om jag behöver kvällen till plugg eller kan unna mig att göra något kul... hoppas det!!

Snart är det mors dag ni vet det va? Unna dig älskade mamma nåt extra...på http://www.sverigesbastamamma.se/ kan man vara med och tävla om Spa grejer och sånt till mors dag! Kul va?

image246
Simma lugnt!

Goes around, comes around?

Publicerad 2008-05-15 22:53:27 i Hjärtefrågor

Tror ni på det, bloggläsare? Att det man gör för andra, kommer tillbaka till en själv? Jag har verkligen börjat tro det, och från och med nu ska jag börja leva efter det. Många människor jag ogillat, av många anledningar, för personerna de varit. Lögnare, hatare, så att säga. De har det väldigt tufft nu. Är det en slump? Kanske är det bara logik, att det inte går bra för dem för att de inte klarar av verkligen heten som andra. Eller så finns det. Karma. Tåls att tänka på. (Och även om så inte är fallet, så kanske det gör den här världen till en lite bättre plats. Om vi alla skänker det en tanke...)

image245
Godnatt vänner, och alla ni andra.

Tungt.

Publicerad 2008-05-15 17:10:20 i Saras dagar

Är hemma nu, det har varit tungt. Riktigt tungt. Värsta känslan är när man kommer in och ser kistan. Det är då chocken kommer. Kan hon verkligen ligga där? Livlös? Det är inte möjligt. Kommer vi någonsin komma över det här? Tack för en fin begravning, släkten.

"Tidevarv komma, 
Tidevarv försvinna, 
Släkten följa släktens gång. 
Aldrig förstummas 
Tonen från himlen
 
I själens glada pilgrimssång. "
image243
Sov gott, lilla mormor...

Inblick.

Publicerad 2008-05-14 23:35:10 i Saras dagar

Ett täcke över mig, en pluggande pojkvän bredvid mig. Varm choklad står på bordet, jag som är så chokladsugen. CSI på TV, spännande men äckligt. Har också hunnit med top model final (Rätt vann tycker jag!) och en film om Frida Kahlo, otroligt inspirerande kvinna det där.

Idag har jag även hunnit springa runt hela söder och leta efter skor med mor (det rimmade) , 4 testtentor, långpromenad, handlande och matlagande med H! Och sist men inte minst, god middag med min familj! :) Nu återstår det att duscha, fixa det sista inför morgondagen och krypa ner i sängen hand i hand med världens bästa. Tills dess ska jag bara njuta av allt det jag har.

Godnatt.

(PS. Alex Schulman bloggar igen, http://1000apor.se/blogs/alex )

och ensam har jag dofterna kvar...

Publicerad 2008-05-14 21:31:47 i Hjärtefrågor

Imorgon är mormors begravning, sista farväl på nåt sätt. Hur länge har jag inte skjutit på det? Låtsats som att det regnar? Jag hälsade aldrig på dig när du var sjuk, jag umgicks inte med släkten efteråt, och fortfarande när jag åker förbi fridhemsplan dyker tanken upp att hälsa på dig. För mig är du fortfarande levande. Men efter imorgon är du någon helt annanstans.

Det känns verkligen jättejobbigt när allt blir så verkligt. Jag hatar begravningar. Jag har inte varit på många men jag hatar dem. Det är så mycket känslor som snurrar i mig just nu att det inte går att få ned på en dator... Min sista far/morförälder, min mammas sista förälder. Men det är en del av livets gång, du ville dö, jag vet ju det, jag har bara så svårt att förstå hur någon så plötsligt kan vara borta. Jag glömmer dig aldrig. Jag hoppas att vi ses igen, du var en otrolgit fin människa Eva Dahlström. Det tycker vi alla.

Jag har så svårt att visa känslor för andra. Jag gråter alltid i ensamhet, anstränger mig in i det yttersta att hålla tillbaka tårarna så fort det är människor runt omkring. Jag vill alltid visa mig stark, kunnig. Men nu när det är såhär. Konkret. Skjortan är struken, skorna framme och kavajen hänger på sin gagle. Då finns det inte mycket att göra. Det blir ju iaf ingen mascara för min del imorgon... Vila i frid mormor.


Kent- Stanna hos mig.
(Det är över nu, och jag som aldrig gillat nostalgi... jag gråter nu.)

Hemskt är bara förnamnet.

Publicerad 2008-05-14 14:13:59 i Hjärtefrågor

Såg denna video hos "theheartbeatofadoll.blogg.se" och är bara tvungen att lägga in den. Det är alltså en riktigt sjuk person som ringer och ger falska dödsbud om anhöriga. Helt sinnessjukt. De skriker, gråter, och allt är bara ett skämt? Vad är det här för människa? Känsliga läsare varnas... det här är riktigt sjukt.

Det enda positiva med den här videon är väl att ni vet hur ni ska reagera, vad ni inte ska lita på, om det händer er...

Skilda världar

Publicerad 2008-05-14 10:44:10 i Allmänt

Jag älskar att skilda världar har börjat gå när jag vaknar kl 10 på morgonen! Jag hade en period förut när jag bodde i Etiopien och fick massa VHS med alla avsnitt och bara tittade på dem hela tiden, nostalgi...

Idag har jag en hel del saker att göra, får se hur mycket av det som blir gjort!

Puss!

PS.

Publicerad 2008-05-13 23:18:08 i Hjärtefrågor

Visste ni förresten att det finns en lag, gällande vissa delstater i USA, som går ut på att man, i stort sett, kan stämma sin frus/mans älskare för att ha stulit deras hjärta? Tror ni mig inte? Kolla själva.

"At common law, alienation of affections is a tort action brought by a deserted spouse against a third party alleged to be responsible for the failure of the marriage"

http://en.wikipedia.org/wiki/Alienation_of_affections

Alienation of affection...

Bra dag trots allt.

Publicerad 2008-05-13 23:03:55 i Saras dagar

God lunch med kär vän, te med kursare och genomgång av tenta som gick förvånansvärt bra! Sen när jag kom hem kall och frusen så väntar världens bästa H med nybakt bröd och chokladmjölk. Hur kan jag inte trivas med mig och mitt? Jag undrar.

God natt! <3

Längtan.

Publicerad 2008-05-13 11:01:05 i Saras dagar

Jag är trött på civilrätt, arbetsrätt, associationsrätt och alla rätter som jag tvingar min hjärna att lära sig utan och innantill. Jag är trött på stambytet hemma, trött på prat om begravning. Trött på Henkes lägenhet och att vara här ensam. Trött på TV. Jag längtar bort, till landet, havet, filtar och sommarn. Vill bara få leva ut och vara lycklig. Jag är i en bubbla igen, JIKENbubblan och jag drömmer om det jag andas det och det är hela min omgivning. Det funkar inte. Men mindre än en vecka kvar.

image241image242


Ikväll, universitet... 2 tentor ska vara klara, så det är bara att sätta igång! Men först en snabbis in till Söder och en brunch med min kära vän Sara... (jag är inte schizo, hon heter också så. tack.)

Juridik-störd

Publicerad 2008-05-12 23:24:22 i Ego

image238
Sista scenen i Runaway bride, när hon efter 5e försöket äntligen gifter sig på en bädd av löv. Själva, med en präst...

Henke- Naaaw... va otippat, eller inte.
Jag- Men HALLÅ?! De har ju inte ens 2 vittnen?! Va tänker dom på?!?! Det där är inte ett GILTIGT AVTAL!!

Suck..

Stackars mig.

Publicerad 2008-05-12 16:09:42 i Ego

Jag har tenta på söndag och en massa böcker jag borde läsa. På fredag begravs min mormor.Jag har feber, ont i halsen och öm i precis hela kroppen. Dessutom har jag något sjukt ont i svanskotan efter grönan igår så jag kan inte ens sitta ner! Helt enkelt så är det väldigt synd om mig idag. Dessutom har jag de senaste veckorna kännt mig helt svimfärdig varje gång jag reser mig upp(yrsel, allt snurrar) och febern gör det inte bättre. Jag ska nog inte lämna soffan helt enkelt. STACKARS MIG. Ja, självömkan är en bra medicin. :) Söt bild va förövrigt?

image237

Det onämnbara

Publicerad 2008-05-12 11:07:19 i Allmänt

Det har hänt, det som inte fick hända! Nej, ingen har dött... jag har ont i halsen. Det här är inte rättvist! Varför blir jag alltid sjuk? Jag har det sämsta immunförsvaret i hela världen! Det är verkligen inte rättvist... Jag är sjuk hela hela tiden, eller brukade vara iaf. Men sen jag opererade bort mina halsmandlar i vintras har det varit bättre. Så jag hoppas det här går över snabbt nu! Har en jobbig vecka framför mig...

Men, idag ska min älskling till en rökavvänjingssköterska! Han ska nämligen sluta röka när han precis som jag ska operera bort sin halsmandlar (copycat). Jag är så stolt. Men jag vet ju att han har världens sämsta självdisciplin, men jag ska inte säga något utan hålla alla tummar och tår för honom! Jag skulle vara så stolt om han lyckades! Dessutom har jag lovat honom en god middag på gondolen eller liknande om han lyckas! Så lycka till baby!

Förresten... en intressant iaktagelse. Jag hade ca. 80 sidvisnigar igår på bara 20 st unika besökare. Vem har klickat in på min sida 60 gånger? Har jag en stalker? Haha, spännande...

Puss!

Grönan!

Publicerad 2008-05-11 21:23:52 i Saras dagar

Oj hjälp vilken heldag det har varit! Upp halv 10, åka in till slussen, möta upp Hanna och Sara. Sen åka till grönan, Tack för en underbart rolig dag alla som var där!  Dessutom vann jag 3 kg daim, det du! Däremot fick jag inte lika mycket med mig hem, haha. Men det är lika bra. Det är överskattat att vinna såntdär, jobbigt att släpa på och vem orkar äta upp 3 kg av samma choklad liksom? Haha, men kul var det iaf! Sex är mitt turnummer, det ni! :)

Jag har också hunnit med en restaurangmiddag med min mor och min faaar. Supergott! Men alldeles för mycket sol och frisk luft. Nu är jag äntligen hemma hos älskling, så skönt! Ska bara ligga i denna soffa (sitta kan jag inte för jag har ont i svanskotan) och jäsa och se på TV. Såå mysigt. Åh.

Och imorgon börjar vardagen igen, tenta på söndag...

Puss gullungar!

Sol!

Publicerad 2008-05-10 21:51:30 i Saras dagar

Har haft en helt underbar dag i solen! Först häng i Rålis med älsk Pegah och massa grabbar, sen en snabbis till tanto med lite mer folk och sen hem till en underbar middag med min mor och min far som precis kommit hem från Zambia!

Nu är jag helt slut, och imorrn ska jag upp relativt tidigt för att åka på grönan med Sara och co! Jag känner mig som ett litet barn för jag har inte varit på grönan på typ 2 år!! :)

Puss!

God morgon!

Publicerad 2008-05-10 10:02:12 i Saras dagar

Jag är riktigt pigg, skönt!

Ni ska väl kolla på karnevalen idag? Det ska jag! Och sen lägga mig på en filt med lite spel och mat med vänner och pojkvän, det blir trevligt! Och sedan utgång? Det var längesen!

Sjukt irriterande, det går inte att sätta in bilder på bloggen! Skärpning blogg.se!

Trevlig lördag på er iaf!

Lycka.

Publicerad 2008-05-09 21:41:13 i Hjärtefrågor

Perrong. Stressade människor. Förväntansfulla. Nedanför: 4 småtjejer som sitter och äter på perrongs golv. Brevid mig, AIK:are som trycker upp en prilla, lukt. Framför mig, någon som ger förväntansfull en ny mening. Konstant, löjligt leende. Springer in i tunnelbanan som om det vore världens bästa grej. Någon som sticker ut.

Hon tar upp mobilen... jag måste sänka volymen på min Ipod för att veta vad det är som fått henne så, till synes, genuint lycklig. Men till mig, för en början besvikelse, inget speciellt. Ingen nytt jobb, ingenting till synes märkvärdigt. Hon ska träffa någon hon tycker om, det märks. Om 10 minuter.

Och jag blir nästan lite rörd... när kände du så för någon sist?

Äntligen!

Publicerad 2008-05-09 12:20:23 i Allmänt

Yeees, äntligen, nu är domslutet skickat och klart! Tjohooo. Ska sammanfatta fastighetsrättsanteckningarna, sen är jag äntligen fri! Tjohoo... Det blir en bra helg det här tror jag! :) Är helt slut av all stress å press men men. Ikväll ska jag ta det lugnt bara.

TREVLIG HELG! Sitt inte framför datorn för mycket bara :)

Nattsvammel.

Publicerad 2008-05-09 00:10:21 i Allmänt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2429788.ab - Ibland tycker jag att Sveriges vittnesplikt är hemskt, och det är en skam att vi inte kan erbjuda dessa stackars människor mer skydd. Dessutom tycker jag att alla sådana MC gäng bör utrotas.

Det sprang precis förbi en räv utanför gatan hos Henke, hur stor är risken?

Min lärare skickar mail kl 12 på nätterna, är det normalt?

Jag kan även tillägga att jag hela dagen idag gått utan smink, och kännt mig riktigt fin!

Dessutom har jag precis fått ett presentkort av älskling. På 30 minuters olje och puss massage!

Mums! (och godnatt kära läsare! Nu är det fredag!!!)

Blä!

Publicerad 2008-05-08 21:59:11 i Allmänt

Inte roliga 3 timmar på universitetet, men nu är det iaf över!!

Jag var helt slut, kände mig sjuk, inte konstigt. Det enda jag fått i mig idag var en liten quorn biff och råris, vilket inte ens var speciellt gott. Så nu sitter jag med varma mackor och kladdkaka! Haha. Allt eller inget, thats me! Någon som känner igen kanske? Usch på mig, jag kan aldrig hålla någon form av rutin. Dessutom har jag världens sämsta självdisciplin, och det får min mage sota för! FY på mig!

Torsdag, sol men inte för mig!

Publicerad 2008-05-08 11:12:47 i Saras dagar

Hade gjort allt för att få sitta ute på en filt idag, men nej. Ikväll ska väl domslutet halvt vara inne, och jag har inte börjat. Det är mer jobb än ni tror. Så det är väl bara att börja!

Dessutom är det sällskapsresan 2 på TV, kan det bli bättre? Haha. "Jag kör hellre sopor än svenskar". Puss!

Blandade känslor.

Publicerad 2008-05-07 23:31:27 i Klipp och låtar

Såg en otroligt hemsk dokumentär idag om hur de krossar kistor vid begravningar på flera ställen i Sverige, Stockholm t.ex, för att slippa fylla på jord sen. Visst är det sjukt? Och det var kyrkoherdar och dylikt som var inblandade. Lagom upprörd.

Men sen har jag sett världens underbaraste film- the phantom of the opera! Om ni inte har sett den, se den nu! Otroligt duktiga skådespelare (hon som spelar huvudrollen är bara 16 år!!) För att inte snacka om kläderna, och musiken! Åh, jag smälter.

Min favoritscen (om någon bryr sig)... hon har precis blivit "fri" från fantomen som jagar henne, och hennes riktiga kärlek lovar henne "To guard and guide you, everywhere you go, I will go too... love me, thats all i ask of you" Åh.

Återkommande dröm.

Publicerad 2008-05-07 11:19:49 i Ego

Jag har en återkommande dröm. Jag simmar i en vanlig bassäng, med stim och stoj. Sen hamnar jag i en ström och kommer ut i en jättestor simhall. Den är säkert 10 meter i tak. Den har en gigantisk klocka rakt fram som säger tick, tack, tick tack. Ingen säger något. Vid klockan sitter herrar i långa hattar och frack och stirrar, de är gigantiska de med.

I vattnet simmar folk som robotar, mekaniskt, fram och tillbaka. Strömmen drar mig framåt, så även då jag känner ett otroligt stort obehag kommer jag rakt in i denna hemska omgivning. Det är väl lika bra att ta en längd då, tänker jag, och sen simma tillbaka.

De simmar långsamt, ja försöker komma förbi, men det går inte. Alla kollar på mig med läskiga ögon som om något vore fel. Till sist ser jag att alla andra simmar i sina kläder, även hundar simmar. En badvakt kommer fram till mig och jag säger att jag fattar att det här är en avdelning där man ska ha på sig kläder, och avlägsnar mig fort.

Vad betyder det?

Hej!

Publicerad 2008-05-07 11:02:43 i Saras dagar

Idag är en ny dag och idag är det associationsrätt som gäller... Hemskt kul, inte. Bara hemskt skulle jag nog säga. Men det blir iaf en långpromenad med älskling i allt plugg, och förhoppningsvis en god middag! Det är sånadär småsaker man måste unna sig. Dessutom väntar en långdusch, insmorning, ansiktsmask, min rosa victorias secret morgonrock och en helt ny tjejtidning på mig till kvällen... Åh. Puss.

Hej vänner!

Publicerad 2008-05-06 20:48:34 i Saras dagar

Jag är inte så pepp idag om man säger så. Jag har en otrolig "otur" med Sveriges sjukvård, alldeles för mycket tråkigt plugg (ex nu, fastighetsrätt) som ligger över mig och trycker, samt illamående och huvudvärk. Härlig kombo? Nej. Har iaf precis gått en liten promis med H och handlat cashewnötter, loka hallon så jag kan njuta lite. Och när jag är klar med fastighetsrätten ska jag njuta av en riktig tjejtidning! Men först... 40 sidor fastighetsrätt till...

Puss på er.

Guten morgen...

Publicerad 2008-05-06 10:30:08 i Saras dagar

Jag sover så konstigt, vaknar somnar vaknar somnar. Drömmer samma drömmer med olika slut. Blir aldrig utvilad hur mycket jag än sover. Ord som borgenär, borgensman, patenträtt och denuntiation snurrar runt i huvudet. Jag hatar det här! Kan jag inte få sova som vanliga människor? Suck.

Jaa idag blir en lagom rolig dag. Nu blir det havregrynsgröt, som vanligt. Sen iväg på ett mindre roligt läkarbesök... och sen ska jag klippa min lugg, den växer som ogräs. Jag behöver uppfräschning. Sen blir det råplugg igen. SUCK! Ge mig ett liv.

Hejhopp!

Sara- en rastlös själ

Publicerad 2008-05-05 21:56:46 i Ego

När jag pluggat tills ögonen fysiskt svider, och hela kroppen rusar. Då är det dags att sluta. Det är så fint att promenera här i Hammarbyhöjden, och när jag gick förbi alla snabbmatsställen som skyndade sig allt dom kunde för att stänga igen och gå hem- då är jag ganska glad, för jag studerar hellre skuldebrev i 8 timmar, än slavar. Även fast det känns helt hopplöst, då jag gjort ett schema och hur jag än gör inte kommer hinna gå igenom allt så mycket som jag skulle vilja.

När jag går med musiken i öronen, sån som jag lyssnar på när ingen ser, Nick Carter och Patrik Isaksson t.ex, så blir jag en annan person. Jag blir en Sara för länge sedan, inte den jag är, inte den jag varit, bara en annan jag, eller, en annan del av mig helt enkelt.

Jag hörde ett uttryck idag, det var en tjej på outsiders som kallade sig själv en rastlös själ. Ijoförsig så var det en handikappad lebb som sa det, men det träffade så ändå. Jag är aldrig lugn, och jag har inget direkt behov av att vara det heller. Det måste alltid hända saker, och om det inte gör det ser jag till att det gör det. Henric blir galen på mig, och säkert min mor och mina vänner med, men det går inte att göra något åt det. Kanske beror det på osäkerheten kring om jag skulle vara tyst med mina tankar, hävdar de. Men jag måste göra er besviken.

Idag gick jag, själv, frivilligt, ensam, med musik i ena örat och fågelkvitter i det andra. Och jag har äntligen förstått vikten i att trivas med sig själv, ensam, naken. För det är det enda som står kvar när allt annat faller- det är du, och det är inget du kan göra åt.

Det oroar mig lite, det här med Henric. Jag menar, hur många träffar någon de trivs såhär bra med när de är 18? Det är en omöjlighet, känns det som, hur vi inte skulle klara det här en mycket lång tid framåt. Men hur blir det med min självständighet? Egen lägenhet, studentkorridorer? Men vad är det att oroa sig för egentligen? Snacka om i-landsproblem

När jag är själv med mina tankar kan jag inte låtsas som att det är bara frid och fröjd. Mycket, väldigt mycket, tankar från förr, bra och mindre bra, cirkulerar. Jag står maktlös. Det är fortfarande som att något, någon, trycker hårt runt min bröstkorg. Men tills vidare ska jag vara naiv och låtsas att det är Henrics händer som håller om mig istället. Det känns bättre då.

Nu ska jag gå till köket och göra scones till världens bästa pojkvän, allt annat kan vänta till imorgon.

Suck.

Publicerad 2008-05-05 18:15:39 i Allmänt

Jag tänkte ta en promenad, gå och sola solarium och handla lite som behövs. Men det är ju helt omöjligt. Gjorde precis en lista över allt som behövs göras till tentan, och det är inte lite. :( Suck suck. Tur att det är bra program på TV iaf. Skulle aldrig kunna plugga utan dem, sån är jag! Haha!

Sol igen!!

Publicerad 2008-05-05 15:30:35 i Saras dagar

Har varit ute hela dagen, lunchat en jättegod sallad med Pegah och tittat in på Saras nya lägenhet! Ett gammalt tveksamt strul till mig hängde untaför hennes dörr, det var, intressant! Med en låda på huvudet blev allt så mycket bättre! Hihi!

Plugg igen!

Puss!

Måndag.

Publicerad 2008-05-05 10:19:12 i Saras dagar

image233Ska man säga äntligen måndag! Ja, ny vecka, nya prestationer! Shit vad jag ska plugga i veckan, och idag! Idag ska jag göra klart en massa olika saker, vad tänker jag inte skriva för jag tror inte att ni bryr er! :) Men duktig ska jag vara!

Ska sitta själv hos älskling när han jobbar, så jag kommer få massa gjort. Men det blir en paus vid 13 tiden och lunch med Pegah! Kan väl behövas...

Puss!

.

Publicerad 2008-05-04 23:40:48 i Kärlek

image232Every long lost dream
Led me to where You are
Others who broke my heart
They were like northern stars
Pointing me on my way
Into Your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to You...

God bless the broken road.

HEJ!!

Publicerad 2008-05-04 20:45:26 i Allmänt

Nu är jag hemma hos älskling! Har tagit en promenad och färskpressad juice vid slussen/götgatsbacken med Paroshki! Båda var väldigt söderklädda, mycket roligt! Skönt att umgås me lite tjejer ibland ;)

Sen mötte jag upp älsk, så gick vi en promis och åt på kina lestulang. Mysigt och gott. Sen en promenad igen, storshopping på ICA, och nu sitter vi framför TV'n med leggings, stor randig tröja (ja alltså jag har på mig det, inte henke, haha)och naturgodis! Myspys!

En sak är lite rolig, jag rör verkligen på mig alldeles för lite, dessutom äter jag för mycket och för onyttigt. Tidigare hade jag perioder då jag skippade alla kolhydrater, allt fett och socker samt tränade nästan 5 gr i veckan (boxning, aerobics, sprang, gym och yoga) Jag vet, helt sjukt. Och NU säger folk att jag gått ned i vikt? Vad är felet? Hahaha, vad roligt... Så jag fortsätter väl äta då helt enkelt!

Puss på er!

Underbar dag, underbart liv.

Publicerad 2008-05-04 13:09:39 i Allmänt

Jasså, ni sitter här fortfarande?image231

Jag har tagit en sväng på söder me min mor, tittat på möbler, sängar, och shoppat en jättefin röd skjortklänning, en ny väska och ett långt linne så att ja kan ha mina även lite kortare tröjor till leggings, med linnet :D smart va!

Nu ska jag plugga stenhårt i 3 timmar, sen ska jag träffa Paret. Sen, när min älskade vakt någon gång vaknat, ska vi käka ute på restaurang, ja e så sugen, och sen ta en promenad, på Söder, kanske bio eller nåt annat kul. Hoppas på det!

Pusss!

Bjuder på en bild på världens finaste hund och katt. Saknar!

En riktig söndag

Publicerad 2008-05-04 09:31:12 i Saras dagar

Hej hopp! Vaknade klockan 9 och var pigg, hur härligt är inte det? Idag ska bli en riktigt effektiv dag. Jag ska rensa ur mitt rum, plugga en massa och gå en snabbis på stan. Ni vet att jag saknade inspiration? Well, not anymore! Livespelningar, nytt folk och baba sonic är källan till snygga kläder, unika stilar och personligheter. Nu vill jag bara bli lite kreativ!

Men först ska min mor och jag gå och duscha 3 portar bort, (nej vi har fortf. ingen dusch hemma). Puss på er!

Utgång eller plugg?

Publicerad 2008-05-03 18:59:44 i Saras dagar

Är lite smålycklig i själen, men kan man vara annat när man hela dagen hållit i en 5 månaders bäbis? Min kusin har precis skaffat sig en tjej, eller, kvinna, köpt ett hus i Vallentuna och en fin barnvagn. Allt verkar så tryggt och bra, huset var riktigt fint. Undrar om det händer mig någon dag? Jag hoppas det. Men det får nog vänta några år!

Nu är jag hemma, alltså med min mor, hemma vid götgatsbacken. Ska sätta mig och läsa fodringsrätt, är jag riktigt snabb kanske jag går ut ikväll? Who knows? Kanske tråkar jag och stannar hemma och pluggar och äter parmaskinka? Ingen som vet ingen som vet.

Ha en bra kväll hursomhelst!

Hej ÄLSKLINGAR!

Publicerad 2008-05-03 12:25:25 i Saras dagar

Har sovit så himla mycket, så nu får det var nog!

Gick upp för lite mer än 2 timmar sen, bakade en skogsbärs smulpaj som jag ska bjuda tjocka släkten på idag. Sen har vi sett på världens sötaste film- Spirit, hästen från vildmarken. Den är sååå söt, jag smälter!

Nu ska jag göra iordning mig, blir nog skjortklänningen idag. Sen blir jag hämtad av morbror och skjutsad till Vallentuna och släkten. Hoppas mitt sötaste lilla några månader gamla kusinbarn är där! Han är sötast i stan!

Puss!

image226

Slapp, slappare, Sara och Henric.

Publicerad 2008-05-02 23:23:21 i Allmänt

Har varit världens mest oaktiva dag, och det har varit så skönt! Vi bara tagit promenader, pussats, sovit, gjort tacos, ätit godis och tittat på  en massa filmer! Älskling skaffade TV1000 idag och det är hur nice som helst. Jag har verkligen inte mått bra fysiskt på sistone. Ont i magen, illamående, halvförkyld, konstant trött, båda har varit helt döda. Så jag behövde verkligen det här!

Funderade ett tag på att dra iväg till Hard Rock men så blev ju inte fallet. Haha.

God slappkväll! <3

Fredag..

Publicerad 2008-05-02 10:52:35 i Saras dagar

Känns konstigt att det är fredag faktiskt :S snarare måndag, det har ju redan varit helg? Jaja. Idag ska jag plugga en massa Köprätt, kul? Njae, men nödvändigt! Så kanske jag hittar på nåt roligt ikväll :) man vet ju aldrig... Jag är lite små irriterad idag, får bara reda på mer och mer konstiga saker hela tiden. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Men men.

Nu är det pluggdags! Puss gullungar...

Inte död.

Publicerad 2008-05-01 17:26:41 i Saras dagar

Hej älskade vänner!

Igår var en toppendag, och så även idag! Tack alla! Sov alldeles för få timmar inatt, gick upp INNAN 8 (!) och åkte iväg till Birka med några andra från Strömma. Det var faktiskt supermysigt, otroligt bra människor. Vilket underbart jobb jag har fått... :)

Nu har jag äntligen fått i mig mat, kom ju precis hem från båten som sagt... Ska ta mig en powernap och sen ska jag iväg till Mossebacke establishment och titta på lite live band med Pegah&co. Sen ikväll, hem till älskling och bara ta det lugnt och sova....

LÖÖV

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela