prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Ännu en dag...

Publicerad 2009-05-31 20:09:18 i Saras dagar

Funderar faktiskt på om jag kanske dragit på mig en halsfluss? Har varit jättehes och haft ont i halsen hela dagen... Och det har varit bajstokigt mycket att göra... är heeelt slut! Imorrn är jag ledig men ska ända upp typ halv 8.. blä... först läkarbesök sedan mys på fjäderholmarna, åh vad jag kan behöva sol! Ska bli superskönt... Fast jag hade behövt en sovmorgon också.

Nu ska jag verkligen sova sova sova. Hoppas på bättring imorrn!

Tjingeling..

Hej hopp kära blogg!

Publicerad 2009-05-30 09:34:00 i Saras dagar

Igår var en jäktig dag.. kom på kvällen innan att jag glömt delar av jobbuniformen hemma så fick gå upp mkt tidigare än nödvändigtl, åka hem och hämta... springa till jobbet å sen jobba till 18.45! Efter jobbet så mötte kärlek upp med mig bilen, vi åkte hem till mig köpte hem thaimat och myste... sedan blev det rosé i gott sällskap på Eken! Sååå trevligt... dock sover jag aldrig så mkt som jag skulle behöva... så är lagom trött faktiskt idag. Måste, måste ta det lugnt ikväll och sova tidigt.. måste... men det är ju Robinson så jag måste ju hålla mig hemma ändå!

Ikväll är vi kattvakter igen... stackars sötaste Wilma som är ensam hemma hela helgen nästan.. måste gosa extra med henne ikväll. Kanske en extra räka?

Nu väntar jag bara på att rushen ska börja här i mitt lilla hus.. fint väder, sthlm marathon, lördag... do i have to say more?

<3

KTH pub och på språng

Publicerad 2009-05-28 18:39:48 i Saras dagar

Hej älskade!

Igår hade jag en superdag, god lunch och shopping! På kvällen vankades det middag med min bättre hälft Sara och sedan tenta-pub på KTH. Shottar i provrör, tequila och jag vet inte vad.. Roligt hade jag iaf! Hade lagom ont i huvudet imorse! Vaknade alldeles för sent, duschade, städade, fixade lite.. Sedan bar det ut på stan, lunch, sjukhusbesök, lite ärendn, banken, kattmat, tittar på söta hamstrar, sedan gick vi till vår favoritaffär, gamla amsterdam, en jättemysig ostbutik på östgötagatan. Har man väl gått in där så kommer man ut fattigare kan jag lova. Så nu sitter vi hemma hos älskling i Hammarbyhöjden och äter tre olika sorters ostar, kex, marmelad....... MMMMMM mums...

Imorgon är det jobb till kvart i sju. Kommer bli sjuukt varmt = massor av folk som vill åka båt... hoppas sömnen inatt blir bra och lång! Ska bli så himla skönt med en bra film och en mjuk famn... sen suss..

Kärlek

Bländande blond

Publicerad 2009-05-27 09:17:44 i Saras dagar

Hej!

Typiskt nog så var jag ganska pigg när älskling gick upp kl 8 så det gjorde jag med! Men skönt att kunna ta det lugnt och inte behöva stressa iväg tycker jag... sitter och dricker lite kaffe, ser på nyhetsmorgon.. det gamla vanliga!

Idag ska jag faktiskt ha en heldag med min mor. Vi ska simma, äta lunch och lite shopping. Helst vill jag faktiskt klippa och färga håret också, men det var ju inte alls länge sen jag gjorde det sist.. och det känns ju onödigt. Det måste betyda att det inte blev så bra, jag brukar inte behöva klippa det så snabbt... blir en ny frisör denna gång. Vill ha massor av tips helst!! Vill bli riktigt fräsch och blond till sommaren.. hihi.

Kärlek

Hej älsklingar.

Publicerad 2009-05-26 20:16:47 i Saras dagar

Jag har fortf sjukt ont i magen hela tiden... pga cystan. Äter starka värkisar och ja, ni vet... har jobbat massor på sistone. Kick-offen var superkul och igår så var det middag med gäster, sen somnade jag som en stock i älskis famn.. Idag har jag jobbat hela dagen igen, fick t.o.m. stanna lite längre men vad gör det! Blev en superhärlig lunch ute med massa sol, fick t.o.m. lite färg! Wihi! Nu ska jag hem och mysa med älskling igen.. imorgon är jag ledig jiiiiiiippiiiiiiiiiiiiii! Två dagar.. Ska hinna skicka in den hela ansökan till volontärjobbet, byta bort några pass, planera sommaren, umgås med mammi, simma, äta gott, sova och träffa lite vänner. Det ni.

Nu måste jag iväg! kärlek!

Sover som ett barn...

Publicerad 2009-05-23 18:26:29 i Saras dagar

..gör min lilla älskling. Jag gick precis upp. Han hämtade mig efter jag slutat, världens finaste som han är, sen så somnade vi som små grisar. Märks att jag inte jobbat på ett tag! Nu ska jag städa lägenheten tills dess att mammi komer hem imorrn, kanske fixar lite middag också.. är fortfarande mätt från igår.. urk..

Hicka

Publicerad 2009-05-22 23:25:18 i Saras dagar

Märks det att jag mår bättre? På TV är det en film som jag såg på nästan varje kväll innan jag skulle somna i Sigtuna.. hade ju väldigt, väldigt svårt att sova där. Och filmen var tråkig, sövande, och en av de få jag hade på datorn... Den är så dålig att den blir bra på nåt sätt. Jag gillar ju djupa filmer också... Men den har liksom ingen handling, bara massa prat... Konstigt, konstigt.

Nu är jag ensam. Henke jobbar natt, katt och föräldrar är på landet och här är jag. Med blandade känslor om allt egentligen.. börjar tänka på livet och sånt. Haha. Sånt som man inte borde. Men jag älskar iaf min älskis, har fått en nytändning. Vill vara med honom alltid alltid han är den bästa som finns... mums.

Imorrn ska jag jobba på Slottet, tjoho. En skön dag att börja med. Hoppas, hoppas att jag inte har ont. Vill sätta igång med mitt liv nu! Men nu har jag en jättehicka som inte vill försvinna! sovdags snart!

Vi <3 mat

Publicerad 2009-05-22 22:24:25 i Mat



Revbensspjäll, marinerad fetaost/oliver/lök, sallad, inbakad potät och revbensspjäll! Mums!
Och röror samt nybakade bullar förstås:)

Den osminkade sanningen

Publicerad 2009-05-22 15:39:22 i Materiellt



Gjorde en kul grej, har ju tråkigt.. jag sminkade halva ansiktet! Ser ni skillnad? Har alltid undrat hur mkt smink gör egentligen...inga färger eller så, ingen mascara, utan bara en bas. Very natural. Ser ni skillnad?

Nu blir det andra bullar...

Publicerad 2009-05-22 15:00:27 i Saras dagar

Nu ni är jag på bättringsvägen! Då blir det andra bullar. Varje gång jag varit sjuk så är jag så lycklig när jag blir bättre.. en sådan livslust! Smsar och hör av mig till alla nära och kära, funderar på att ta tag i bloggen på riktigt. Så ni 20 st som läser bloggen. Allvarligt. Vad vill ni se? Fler skönhetstips, smink? Har ju trots allt body-shop kunskap i bagaget.. snuskiga hemligheter om Henke? Bilder? Hjärtefrågor? Vore kul om ni skrev ett litet hej.

Nu har jag duschat, ni ska få en livebild tänkte jag:



Sen tänkte jag faktiskt gå utanför lägenhet (!) För första gången på typ en vecka. Ska handla lite, kanske ta en promenad.. se hur det går helt enkelt! Imorgon tänkte jag gå till jobbet wohoooooooo! Vad tycker ni förresten, ser jag inte frisk ut? Kärlek till er iaf.

...

Publicerad 2009-05-21 22:46:18 i Saras dagar

Nu har jag ont, trots tre olika värktbaletter varav en av dem väldigt stark, morfin och sånt. Hur är det möjligt? Jag orkar inte, jag blir så himla orolig... vill bara gråta...

Tillbaka!

Publicerad 2009-05-21 17:38:23 i Saras dagar

Nu är jag hemma igen efter många varv på olika avdelningar..Kommer hem med antiinflammatoriskt och massa smärtstillande. Nu ska älskling och jag unna oss att laga god middag. VIll bli frisk nu!!!!!!!! Ont gör det.

Ont dag tre.

Publicerad 2009-05-19 15:46:45 i Saras dagar

Det som oroar mig, är att hon inte kunde se vänster sida ordentligt, för det är där jag har som ondast! Hela tiden.. och värken liksom strålar ned till knäna.. det gör ju ondare än det gjorde när jag var där. Det roliga var att läkaren där sa att det kan göra ont någon dag, ät ipren/alvedon. Det hjälper inte ett skit. Idag ringde jag och sa det och då sa de att "det kan göra ont i några veckor." NÅGRA VECKOR?!  Allvarligt? Åh, skjut mig. Hur ska jag kunna känna såhär i några veckor? Hur ska jag kunna jobba, sola, gå på kick off när jag mår såhär? Jag orkar inte. Vill bara sjunka ner i ett hål...

Tur i oturen.

Publicerad 2009-05-18 17:10:17 i Saras dagar

Igår var ganska hemskt. Men jag är glad att jag inte var en av någon av dem som var gravida och hamnade där. En av dem vars barn i magen inte vänt sig, slutade höra hjärtslag... vi delade rum med tre sängar, iofs avskilda, men man hör varje ord. Något missfall, någon kirurgisk abort.. Usch usch usch! Så man får lite perspektiv, trots allt.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa igen, käkar värktabletter, men ibland kommer kramperna och då gör det bajsont. Det konstiga är att cystan var på höger äggstock, vänster kom hon inte åt ordentligt, men det är på vänster sida jag har mest ont? Hoppas hoppas att det går över. Orkar inte mer.

Är hos mamma och pappa nu, ska ligga här i soffan tills jag dör. Eller blir bra.

Kan inte sova...

Publicerad 2009-05-18 09:05:41 i Saras dagar

inatt har jag haft ont i magen, såklart. Det konstiga är att jag fick mer ont efter att hon sa att det kommer göra jätteont... så inget jobb idag heller. Ska bara ta det lugnt. Kan inte sova mer fastän jag kanske borde... så tänkte ta en dusch nu och vakna till lite, kanske fixa lite frukost till älsklingen vaknar. borde egentligen ta till vara på solstrålarna men känner mig helt sänkt fortfarande, vet inte om jag orkar... tänkte inte så klart igår heller när vi åkte iväg tydligen för jag har bara lång tjocktröja och leggings här.. kanske blir lite varmt. haha.

Sådär.

Publicerad 2009-05-17 23:40:51 i Saras dagar

Då var en heldag på gynakuten avklarad! Kul jul! Visade sig vara en cysta som spruckit... ont gjorde det iaf. Det kunde dock inte förklara tröttheten och febern? Vilket är märkligt. Men nu vet jag iaf att något är fel, men att det är ofarligt. Skönt. Fick ingen mat därborta så älskling och jag åkte förbi donken på vägen hem och nu har vi fått äta... värktabletter och sova är det nu. Att få en låtsasdildo upp i äggstocken är inte skönt, jag lovar.

Kärlek.

Suck.

Publicerad 2009-05-17 09:05:15 i Saras dagar

Frös och var så himla trött igår. Kunde inte ens se klart på eurovision.. så vaknade jag kl 12 och skulle gå upp på toa, men var heelt lost. Yr, visste inte var jag var, helt bortdomnad. Somnade om och vaknade 20 min senare med en otroligt kraftig värk i nedre magen, som knivar som drog. Har aldrig kännt något liknande.. och massa feberfrossa på det. Jag frös så himla mycket! Har fortfarande feber och lite ont i magen men inte alls som inatt... så det blir inget jobb för mig idag. Orkar inte vara sjuk mer. Bajs.

Jag har världens bästa pojkvän.

Publicerad 2009-05-16 20:18:38 i Saras dagar

Jag läser och ser i mina nära hur många som lever i konstiga, destruktiva förhållanden. Bråkar, sårar varandra, är ifrån varandra för mycket, är med varandra för mycket. Jag lider med dem, tycker det är konstigt, men jag blir alltid så glad över min Henric. Vi har inte ett perfekt förhållande, men vi håller varandra närmast, men prioriterar samtidigt vänner och skola/jobb. Går ut separat ibland men sover ihop ändå. Vi bråkar bigtime, 2 gånger per år ungefär. Ventilerar, hatar varandra. Har gjort otroligt dumma grejer, men han får mig alltid på bättre humör. Vi gnabbas säkert en gång per dag, mest för att jag är som en 5-åring och blir sur utan (eller för en väldigt liten) anledning. Men han kan hantera det! Och jag älskar honom, längtar med hela min kropp och själ efter honom när vi är ifrån varandra. Vill inte somna på kvällarna för att jag älskar att det bara är vi två och tystnaden (men att jag alltid är så sjukt trött och somnar snabbt iaf är en annan sak).

Vill leva mitt liv med honom, vill inte vara isär. Hur det blir kan bara tiden avgöra. Men visst skulle det vara häftigt, om jag hittade min själsfrände vid 18-års ålder?

Har jobbat hela dagen idag som vanligt! Men jag är mkt gladare sen jag slutade på Body, så bra val, tycker jag! Blev en snabblunch med sällskap också, Annica som guidade skärsgårdsturen :) så trevligt så. Nu är jag hemma med mamma, vi ska ha tjejkväll. Ska det va så ska det va! Robinson, ESC, Tacos, Chips, Dipp, Godis, Te, Fruktsallad, Glass. Oh YES. Imorgon slutar jag redan kl 16! Så himla skönt!

Kärlek

Trött på mardrömmar

Publicerad 2009-05-16 08:19:56 i Saras dagar

Hur bra jag än mår och äter och hur bra jag än tycker att jag sover och rör mig så har jag alltid hemska mardrömmar. Riktigt hemska. Varför? Är så trött på det!

Ska alldeles strax springa till jobbet... om 10 min för att vara exakt. Har precis ätit lite fil och musli och sådär... igår efter jag slutade jobbet shoppade jag lite på T-Jarlen (världens mysigast och bästa mataffär), lite plockmat, ost skinka färskt bröd choklad osv... och sen mötte älsklingen upp mig med en flaska vin så satte vi oss vid Nackareservatet, vid vattnet på en klippa och picknickade. Det var så fint! Vi såg rådjur och matade fåglar och allt möjligt... sen kom jag hem, såg lite snabbt på nån film på TV och somnade i älskis knä.

Nu är det jobb till 6! Mina mor och hennes vänner kommer förbi och ska åka båt sen går vi hem tillsammans och ser schlager såklart!!

Kärlek!

Hej älsklingar!

Publicerad 2009-05-14 20:15:43 i Saras dagar

Idag har jag jobbat lääänge... 9-18,45 för att vara exakt. Stannade kvar och snackade lite skit sen också. Det är alltid bra! Det roliga med att ha en kollega som är dum är att alla andra får så mycket bättre sammanhållning! Najs bajs. Fick god middag av mamsis när jag kom hem och snart kommer älskling och hämtar mig. Har varit så himla hungrig, törstig och trött idag. Otroligt seg. Lika bra att lyssna på kroppen och göra precis det man behöver. Äta, sova, dricka.

Imorgon jobbar jag samma tid som idag.

Tjoflöjt!

Hej sötnosar..

Publicerad 2009-05-13 20:40:24 i Saras dagar

Jag måste bara säga att saker och ting börjar falla på plats. När man är liten är allt så himla stort, men det är det inte. Man styr lätt livet dit man vill. Ok, lätt är en överdrift.. men lättare än vad man tror. Jag kan numera ta ner saker i mindre ark och njuta av det- typ god lukt av sirener, musik i öronen, en promenad och sol. Börjar jag bli gammal? Det är fantastiskt att vara ung men jag vill aldrig gå tillbaka i tiden. Inte en dag, för det blir lite bättre hela tiden... allt är inte så läskigt som man tror! Man blir mer självsäker så längre det går.. och det är så härligt.

Jag har lägenhet i uppsala! Snabbt pang poff men så är det! En fin liten tvåa i Svartbäcken, hyr jag i andra hand från 15e augusti till 15e juni! Läskigt men otroligt nyttigt! Ska jg klara det? Jag får fokusera på att laga min egen musli, inreda fint, börja träna igen och engagera mig i skolan... så hoppas jag att saker faller på plats där också!

Var jättetrött imorse men hade en toppendag med toppenkollegor på jobbet. Fick god mat av älskling när jag kom hem, sedan blev det långpromenad och en nogger-mint, den var helt OK, inte fantastiskt. Förövrigt så åt jag första gången ensam idag på en restaurang! Hade glömt min lunchlåda så det var jag som satt där med alla brats. Det var faktiskt också ett litet steg på min ensamhetsvänjning! Woho!

Nu blir det te och mys i soffan. Måste somna tidigt ikväll, var så trött imorse.. Behöver minst 9 timmar för att komma igång igen och klara 5 dagars jobb till! Så därför blir det nedvarvning nu..

Kärlek- hoppas att era pusselbitar drar åt rätt håll också!

En liten inblick...

Publicerad 2009-05-12 21:35:20 i Kärlek

Jag undrar om ni fattar här hur jag har det hos älskis i Hammarbyhöjden, det är en riktig berg och dalbana! Jag beter mig lite för ofta som en trotsig 5-åring. För att få mig på humör igen brukar älskling dansa med gossedjur, låta en vindruva sjunga eller prutta mig på magen (som man gör med små barn). Alldeles nyss så brast älskling ut i skratt/gråt över Enya&Anus som två av de som ställde upp i delfinalen, det tog aldrig slut. Vilket asgarv! Det förklarar vår humornivå. Ungefär. Helt fantastiskt är det iaf! Ibland brukar jag säga "blunda" och springa och gömma mig under täcket (alltid samma stäle). Då skriker älskling "Vaaar är Laalaa? Vaar är mokolorven?" (Som han brukar kalla mig) Å sen så säger han "nähä, då får ja väl sätta mig här så länge, och sätter sig på mig. Slutar oftast med kittlingar åt båda håll... det är alltid lika kul. Haha. Jag älskar dig massvis.


Otroligt rolig bild från Milano... vad tittar älskling på måntro?

Hej älskade bloggi

Publicerad 2009-05-12 13:20:47 i Saras dagar

Jag älskar min bloggi. Det är så viktigt för mig att få skriva ned vad jag gjort så jag kan se vilket underbart liv jag har, man glömmer lätt bort det om man inte skriver ner det... iaf jag. Tror det har hjälpt mig mycket! Idag har jag sovit som en liten, liten gris. Sedan gick jag upp, duschade, skrev om mitt CV och personligt brev, ringde lite lägenhetsbolag i Uppsala och åkte hem till Wilmisfisen. Nu väntar jag på att A ska komma hit så ska vi gå på stan, sedan skulle hon vidare och då ska jag ta nytt foto till mitt leg och lite sådär... sånt som måste göras!

Det känns läskigt och roligt, pirr blandat med lite rädsla, att flytta till egen lägenhet. Har altid velat inreda, spendera min tid själv. Men det går upp och ner. Ibland har jag såna visioner! Och ibland vill jag bara krypa ned i älsklis, eller mammas för den deles, famn och vara en liten gris.. som den gris jag är. Men jag hoppas att det går bra!

Förövrigt börjar jag redan bli en liten surkärring. Blir så trött på att allt går ut på PR, reklam. Ericsson globe, kan det inte bara få heta globen?? Swedbank Arena, postkodmiljonären.. Finns det inget äkta kvar längre?

Jag har kommit på att det är dags att nischa sig nu, bli någon... jag menar dom som blir något blir det i unga år. Men vad är min nisch, jag vet ju vad jag ska bli men, inriktning på magproblem kanske? Något självlärt? Äsch jag vettetusan... måste börja styra mitt liv i rätt riktning bara känner jag.

Nu plingar det på dörren så nu vaknas det fika och skitsnack!
 
Kärlek till er alla och förlåt för min förvirrning!

(PS, såg på Oprah precis, och det handlar om en mamma som glömde sitt barn i bilen, barnet dog. Hur sjukt är inte det?)

Guten morgen!

Publicerad 2009-05-11 15:00:53 i Saras dagar

Helt sjukt vad trött jag var igårkväll! Sov 11 timmar! Det roliga var att jag vaknade och gick upp på toa kl 8 imorse... sen tänkte jag försöka somna om. Efter några minuter så gick jag upp iaf, för jag inte somnade...trodde jag! För då var klockan halv 11! Hahaha, helt otroligt..

Vi åt massa god frukost älskling och jag, fixade oss och åkte till Sickla köpkvarter... sedan vidare hem till mig och lämna in Strömma-uniformen på kemtvätt på Östermalm. Sedan en långpromenad runt djurgården! Vi såg massa svanar och sånt.. såå fint. Nu har vi precis köpt thai-take away (biff med basilika och kyckling kokosmjölk MUUUMS!!) och snart ska vi åka iväg och kika på lägenheten!! Hoppas nu!!!

Kärlek!

Konstigt...

Publicerad 2009-05-10 19:02:57 i Saras dagar

Det var helt underbart att lägga mig ner och sova en timme, bekymmerslöst. Så nu är jag pigg! Dagar som denna vill jag börja träna igen på riktigt, börja volontärarbeta, börja skriva en bok, omrenovera mitt rum! Jag tänker tillbaka på alla som gjort mig så himla illa, hur kan man? Alltså, jag är sjukt envis och allt sånt, men jag skulle aldrig göra vissa saker. Ja, då fattar man ingenting. Men ska man förlåta och gå emot allt en hjärta skriker? Rädd för att inte vara ensam? Så sjukt svårt. Sitter och läser karaktärsbeskrivning av väduren... envis, ska alltid vara bäst och ha rätt. Lätt uttråkad, springer så fort någonting inte är till belåtenhet. Horoskop eller inte så stämmer varenda ord. Men det sitter i ryggmärgen, ska man ändra på det då?

Jag vill åka, jag vill flytta, jag vill springa 1000 mil och raka av mitt hår... ja, ni fattar grejen. Det kliar enda från tårna till fingrarna...

Nu ska älskling och jag åka iväg med bilen. Men inte tillräckligt långt tyvärr. Hoppas på att jag en dag kan ta tag i allt jag tänker på.

Ledig at last.

Publicerad 2009-05-10 16:06:03 i Saras dagar

Hej mina älskade!

Igår var en jättebra ikväll och idag var en jättebra dag. Gick hem till Söder efter jobbet på stadshuset, sedan har jag diskat och städat här hemma så det ska bli fint tills päronen kommer om nån timme... Hann gå i lite affärer också! Kände mig lite hurtig t.o.m. Nu är jag helt slut, funderar på en powernap och sen solarium.... det vore nåt det.

Imorgon ska jag sova ut, på eftermiddagen åker vi med bilen och ser på en lägenhet i Uppsala, hoppas på att få fram ett bra pris och att det är fint och sådär :) Spännande. Efter det funderar älskling och jag på att åka ut någonstans och grilla... fast vädret ska bli bajs. Vi får väl se!

Nu kallar sängen... snark

Ont i huvudet

Publicerad 2009-05-10 08:21:10 i Saras dagar

Vaknade imorse jättetörstig konstig i magen och ont i huvudet... Det är priset! Men kul hade jag :) Bilder kommer imorgon... nu ska jag iväg om 10 min och jobba. Haha. Hoppas alvedonen kickar in snart! Kärlek!

Hej!

Publicerad 2009-05-08 20:19:59 i Saras dagar

Jag har världens finaste pojkvän. När jag kom hem från jobbet så hade älskling dukat upp med ljus, lagat massa god indisk mat och röd vin. Helt underbart. Nu ska vi bara njuta av varandras sällskap tills kl ringer kl 8 imorgon...hoppas på en mer produktiv dag imorgon! Kärlek!

Glad!

Publicerad 2009-05-07 19:19:01 i Saras dagar

Kalla mig dum men jag är glad över mitt "nedköp" (iaf när det gäller lönen) men jag är så mycket friare och gladare på Strömma. Woho! Har haft en lugn och skön dag i min kur på nybroplan, lite patiensduell och allsång, det kan aldrig gå fel! Sedan gick jag hem till mammsi och pappsi, GICK alltså, inte åkte... och fick god middag. Nu ska jag i vanlig ordning hem till älskling och pussas lite. Jobb hela helgen sen! Kärlek till er!

Du har förlorat mer än jag.

Publicerad 2009-05-05 23:40:49 i Saras dagar

Idag började med en lång sovmorgon, sov allt som allt 12 timmar inatt, så himla skönt. Tydligen tog jag upp hela sängen så älskling sov inte lika gott men det är sånt man ska stå ut med :) Började med ett besök på Roselunds vårdcentral och världens mest otrevliga sjuksköterska. Tydligen var mitt blodtryck normalt iaf, 120/70. Optimalt. Men jag känner mig fortfarande lika yr och trött. Ny läkartid och spirometritid iaf, alltid nåt... Sen så åkte vi en 2-timmars båttur och åt jättegod lunch. Jag älskar dig flänrik.

Imorgon är det jobb 9-17.45 och efterjobbet ska jag äntligen få äta på VaPiano, så mysigt! Denna kväll slutade med solarium och lite promenad med älskling. Sedan var internet och TV nerlagt (som hos alla andra) så vi såg på Mamma MIA .Den är SÅÅ bra. Jag blir så glad!! Borde verkligen lägga mig nu... tandborstninsdags.

Kärlek

Hej älskade!

Publicerad 2009-05-04 23:14:47 i Saras dagar

Är så mycket gladare idag som om en last lyfts från mina axlar... najs! Var en superbra bästa dag, jättetrevliga tjejer och det kändes jätteskönt verkligen. Sämre lön, gladare Sara. Ibland får man faktiskt väga vad som är viktigast! Jobbade iofs en lång dag, 9-18.45 men den gick fort och jag gjorde en hel del olika grejer...

Imorgon är jag ledig igen sedan är det 6 dagar i streck som gäller! Så älskling och jag ska gå till läkaren med mig, simma, sola solarium och sedan på kvällen ska jag faktiskt på TEVE-fest med Annica på imperiet. Det blir nog kul!

Har haft en supermysig kväll. Åt middag hemma hos mamma och pappa och sedan så åkte jag hem till älskling. Vi tände lite ljus åt vindruvor drack te och hyrde film (Låt den rätta komma in). Otroligt obehaglig och lite hemsk/grov film men ändå genomtänkt. Var sjukt trött men lyckades hålla mig vaken, duktigt av mig.

NU FÅR JAG ÄNTLIGEN SOVA! Kommer somna på 3-4 sekunder :)

Puss!

Hej!

Publicerad 2009-05-03 10:27:49 i Saras dagar

Igår var hur bra som helst, bilder kommer sen... Nu är jag uppe, sminkad och klar. Väntar på Gilmore girls och äter lite yoghurt med banan och all bran... mums. Har också försökt få lite vettigt gjort. Kört en diskmaskin, städat massor och tagit hand om katten. Nu ska jag maila Strömma, ta fram uniform schema och nycklar så allt är klart. Ska bli så kul att komma tillbaka! Dessutom jobbar jag med världens bästa trafikledare imorgon, Edith! Men jag kunde verkligen inte sova länge, gick upp 8... konstigt.

Har försökt att sätta mig in lite extra i Eu-valet... det är otroligt komiskt. Här kan ni se kandidaterna: http://www.val.se/val/ep2009/valsedlar/index.html Vad sägs t.ex. om:

"VAL TILL EUROPAPARLAMENTET

666 för en EU:s Super-state med frihet, jämlikhet, rättvisa, fred, kärlek och lyckan"

Haha, det är alltså ett parti som heter så!!! Helt sjukt! Och de får kandidera? Ibland undrar man ju...

Nu piper kaffet att det är klart! Äntligen! Hoppas ni får en fantastisk dag (trots det tråkiga vädret)

Kärlek!

Oro, matthet blandat med rastlöshet.

Publicerad 2009-05-01 09:44:40 i Saras dagar

De senaste månaderna har jag varit ovanligt trött, yr, och äter snarare i förebyggande syfte än för att jag är hungrig som jag alltid var förut... och igår när vi tog mitt blodtryck så var det 95/70, så det var ju inte så konstigt. Blir så trött på sjukvården... har nämnt detta flera gånger men jag vet inte. Är också jätteorolig för en grej som hänt, är arg och ledsen. Jag hatar det, jag är så dålig på att ta minsta lilla nederlag och kritik. Försöker och vill vara perfekt... ni förstår att jag kanske inte sovit så supergott inatt heller...

Nu ska jag sätta mig på balkongen med lite musik och lite bok, lite frukost, lite sol och lite katt. Sen jobb. Igår var en fantastisk kväll, bilder kommer. Bara älskling och jag, massa barn och en stor brinnande brasa... Det är nog det, att jag tappar lite tron på människor. Vill jag ens ha barn när det barnet kommer behöva utsättas för så mycket skit? Så mycket elaka människor, som t.ex. försöker förstöra livet för en kassörska. Många människor igår som stod och skrek, unga som gamla. Och då bor jag ändå i Sverige och inte i Oman. Men sedan såg jag alla små barn vid Riddarholmen och då slog det mig att de är våran framtid. Och det är dem vi ska ta hand om och uppfostra till respekt och ödmjukhuet.

Kärlek

för varje människa finns en gräns, ett osynligt streck i sanden...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela