prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Jätteseg dag idag.

Publicerad 2009-10-31 16:50:17 i Saras dagar

Jag hade jättekul igår så tack allihopa! Kom hem till älskis vid 3, lagom! Först åt vi kinamat, sedan shottar på softbar, och så till slut grodan! Somnade iaf gott och sov gott till kl 11... var vaken några timmar, somnade igen och vaknade nyss. Haha. Jag måste verkligen varit helt slut! Men det är skönt. Har lagat lite mat och ska börja diska nu.. sen iväg till affären och handla lite nödvändigheter, köpa cola och hyra film! Ska inte röra mig ur soffan idag!

Imorgon ska jag vara hemma hos kissen vid 10 för att baka kladdkakor, sen iväg på släktkalas men massa barn. Såååå trevligt! Hoppas ni har en fantastisk halloween! Puss!

På partyhumör!

Publicerad 2009-10-30 19:44:12 i Saras dagar

Henke mår bättre än väntat och jag är faktiskt på partyhumör! Ska åka iväg snart, Emelie fyller år! Vi ska äta mat och sedan vidare, antagligen grodan. Är lite sugen på collage också. Puss på er hursomhelst!

Oj oj oj.

Publicerad 2009-10-29 23:21:42 i Kärlek

Det gör ont i mitt flickvänshjärta att se min stora starka fina man vara lite mindre stor och stark. Jag älskar honom så himla mycket. Min fina fina fina karl. Världens duktigaste är han också. Fick iaf en mysig middag på kvällen på vietnamesisk restaurang med päronen.

Imorgon jobbar jag på Strömma så borde verkligen sova nu.


Be my mirror my soul and shield...

Grattis älskling. 2 år och 3 månader idag. Du är det finaste jag har.

Jahaja.

Publicerad 2009-10-29 09:41:58 i Saras dagar

Jag har sovit så himla konstigt, massor av drömmar, huvudvärk, törst. Är seg, och snurrig och yr. Känns lite som att jag drömmer även när jag är vaken... förstår ni? Kom aldrig igång på styrketräningen igår... men jag försöker iallafall. Jag tror att jag måste ta det lugnt. Jag har inte hämtat mig från helgen än tror jag... känner mig helt slut fortfarande.

Tänkte träna kl 12, men jag gjorde det faktiskt igår och iförrgår. Känner bara att jag vill ta det lugnt. Vid 14tiden ska jag åka iväg till älskis på sjukhuset, som opereras just nu. Ska ta med mig milkshake. Älsklingen. Hatar att se honom ligga där med slangar... är alltid på vippen att börja gråta då. Men det är klart jag måste dit...

Jag tänkte väl vara där någon timme, och när jag kommer hem så ska päronen och jag ut och äta vietnamesiskt!

Imorgon jobbar jag 9-16 på Strömma. Skönt. Är älsklingen relativt OK eller ligger kvar på sjukan så ska jag på kalas. Mår han bajs, så stannar jag hemma och leker sjuksyster!

Kärlek!

Inblick i mitt liv

Publicerad 2009-10-27 23:06:45 i Bilder

De är söta när de sover...




Höstpromenad:





Lek på bokningen:





Min snygga pojkvän:



Och massor av god mat.. jag älskar mat:







Kärlek är:

Publicerad 2009-10-27 22:44:10 i Saras dagar

att bära på känslan av att ha någon innanför jackan, så stark att minusgraderna utanför förblir högsommar. Jag har gått igenom mycket, en känslomässig bergochdalbana, men jag känner mig så mycket starkare med all kärlek under jackan, ett vadderat skydd mot alla fula och hårda ord och upplevelser. Kanske människor också till viss del. Jag försöker verkligen engagera mig i mig nu, när man har tid. Göra saker för mig, se vilka och vad man mår bra av. Tror att det är så himla viktigt.

Det har varit fantastiskt skönt att vara ledig idag. Jag tog det lugnt imorse, läste lite om konspirationsteorier, sånt är himla spännande... sedan åkte jag hem, läste lite, tränade, och träffa till slut Paret för middag, en god skaldjurssallad, en god vän, en chailatte och ett ljus som brinner. Det behöver man i mörkret... Gick förbi min butikschef och lämnade en nyckel också.. nu ligger jag i soffan och ser på hells kitchen. Älskling är i eskilstuna på utbildning inatt och kommer hem imorgon. Kl 11.30 ska jag träna ett pass, sedan ska mammsen och jag gå lite på stan, shoppa lite, äta lunch. 18.00 får vi gäster hit hemma, vi ska baka äppelpaj och göra god fisksoppa. Vid 8 ska jag möta upp min favoritkollega Rebecca och så ska vi gå på bio! Känns som att jag börjar komma tillbaka till verkligheten nu efter allt jobbande... det är himla viktigt.

Hoppas ni mår bra!

Ont i huvudet.

Publicerad 2009-10-27 12:07:39 i Saras dagar

Oj vilka dagar det har varit. Igår var min 8e dag i sträck som jag jobbade. Har öppnat och stängt varje dag, inte kunnat ta lunch för att jag bara haft nya i butiken. Jag är så arg. Har fått göra så mycket som inte är mitt jobb, detta är inte OK och den enda tröst jag får är "ta det lugnt" eller "det är väl kul när det är lite att göra". Jag blir helt galen! Är fortfarande uppe i varv.. Känner mig lite som att jag blivit påkörd av en traktor fast är pigg. Haha. Ja, ni fattar nog.

Sov sådär idag, söta R har ringt mig från butiken och jag har fått ventilera med massa fina människor... Så skönt.

Idag ska jag ligga här i älsklingens soffa till typ kl 14.. äta mackor och dricka kaffe. Sen ska jag iväg och träna, träffa min mor, och ikväll mysmiddag med favoritparet (parietiluren). Igår när jag ringde så sa jag "Hej Pariluringen" å hon börjar gapskratta... paret i luren.. och jag börjar gapskratta... Det va ett bra samtal.

Åh, vad jag skrattade igårkväll när alla spänningar släppt. H hävdar att jag fläker ut mig i sängen när det är varmt. Han brukar kalla mig räkan, för att jag fryser och ligger i fosterställning så ofta. Så han kallar mig numera den fläkande räkan. Haha. Charmigt? Han är iaf det finaste som finns...

Just nu sitter jag och ser på en dokumentär om crop circles, och det är vad jag ville tro, inget annat än mänskligt. Men väldigt spännande om ni har tråkigt någon gång! Sök på crop circle documentary på youtube.

Kärlek i massor!

Sammanfattning.

Publicerad 2009-10-24 21:09:36 i Saras dagar

Allt är lite kaos, jag stänger och jag öppnar hela helgen och måndag. Sjukt mycket att göra, butikschef som är ledig och personal som aldrig jobbat på Body förut. Och massor som inte fungerar! Dator, saker fattas... osv.. är helt slut! Ont överallt! Men iallafall, kom hem till en lägenhet tänd med massa ljus, vis och trerätters. Nu ska det mysas! Kom ihåg att vrida om klockorna! Kärlek

Hetshetshets.

Publicerad 2009-10-23 22:07:06 i Saras dagar

Det har varit sjukt otroligt mycket att göra, haha, jag är helt slut i huvudet men sånt är livet. 9:30 ska jag vara på jobbet imorgon. 12 timmars vila, haha. Kul! Jaja sånt är livet... Vet inte vad jag ska skriva mer. Har fått lite vin och god mat så snart kommer jag somna som en stock.

Kärlek!

Spiderman är död!

Publicerad 2009-10-23 11:06:32 i Saras dagar

Första gången jag skulle sova själv här.. förrförra helgen så såg jag en äckelspindel i taket, men den kunde jag ju inte komma åt... sen dess har den suttit i vårt sovrumstak. Henke sa att han hette spiderman och att han skyddade mig, vaktade... in my ass! Imorse när jag skulle borsta tänderna så var han där, och jag fick honom! Oh yes! Dagen börjar bra..

Blev så lycklig igårkväll, var helt säker på att jag började kl 10. Men sen såg jag att jag börjar kl 15!!! Blev så lycklig. Så jag sov 10 välbehövliga timmar, nu har jag ätit frukost och klätt på mig och ska promenera till simhallen och simma och basta lite. Skönt ska det bli! Sen ska jag hem till pappi och katten och äta lunch och städa lite innan jag drar till jobbet och jobbar till kl 20... wohoooo!

Det var jättekul och lugnt att jobba på bokningen igår. Fanny och jag lekte så alla andra måste blivit sjukt trötta på oss. Började garva i telefon också, inte alls bra. Snälla F promenerade med mig till Slussen, vi behövde lite frisk luft... När jag kom hem hade vi massa sydafrikaner hemma hos oss, haha. Vi drack vin, de drack te. Det är kul med kulturkrock. En av dem hade köpt ett par fårskinstofflor (sådana man myser i) men han gick ute med dem, alltså hade dem som vanliga skor. Hahaha. Oj oj.

Älskling kom och hämtade mig med bil (lyx) och sen busade vi tills vi somnade.

Nu kallar plikten! Kärlek!

Hetsigt

Publicerad 2009-10-21 22:32:42 i Saras dagar

Shit vilken hetsig dag det varit på jobbet... jag har jobbat sen kl. 14 med 20 minuter rast. Haha. Men otroligt kul har det varit, alla är så duktiga även om folk högre upp i rang ständigt gör bort sig. Är det inte konstigt? Slutade iaf vid halv 10 och nu är jag här... finally... hoppas att jag sover gott.. ska bara försöka lugna ner mig. Sitter här med rostmackor och te nu och ser på TV, det är väl bäst så. 2000 människor var det iaf inbjudna till Liljeholmsgallerian, vi sålde så gott vi kunde och sminkade, sprutade parfym, försökte göra oss sedda och hörda! Gratis mat, vin, och goodiebags. Jag fick mat, en bag, men inget vin. Haha. Fick nöja mig med ramlösa.

Imorgon ska jag jobba på bokningen, haha, det har jag aldrig gjort förut. Ska befinna mig på Skeppsholmen 08:30 så jag borde verkligen lägga mig nu... men måste lugna ner mig först.

Kärlek!

Hetsigt

Publicerad 2009-10-21 22:32:38 i Saras dagar

Shit vilken hetsig dag det varit på jobbet... jag har jobbat sen kl. 14 med 20 minuter rast. Haha. Men otroligt kul har det varit, alla är så duktiga även om folk högre upp i rang ständigt gör bort sig. Är det inte konstigt? Slutade iaf vid halv 10 och nu är jag här... finally... hoppas att jag sover gott.. ska bara försöka lugna ner mig. Sitter här med rostmackor och te nu och ser på TV, det är väl bäst så. 2000 människor var det iaf inbjudna till Liljeholmsgallerian, vi sålde så gott vi kunde och sminkade, sprutade parfym, försökte göra oss sedda och hörda! Gratis mat, vin, och goodiebags. Jag fick mat, en bag, men inget vin. Haha. Fick nöja mig med ramlösa.

Imorgon ska jag jobba på bokningen, haha, det har jag aldrig gjort förut. Ska befinna mig på Skeppsholmen 08:30 så jag borde verkligen lägga mig nu... men måste lugna ner mig först.

Kärlek!

Att lyssna på sin kropp

Publicerad 2009-10-20 20:57:59 i Hjärtefrågor

Om det är något jag är bra på så är det att lyssna på min kropp, göra det som känns bra och unna sig när det blir för jobbigt. I två veckor har jag kännt mig märklig, haft mardrömmar, sovit dåligt, haft bankande hjärta, gått lite som i en dimma.. till och från. Kalla det ångest, hormoner, har ingen aning. Men jobbigt är det iaf, och påverkad blir jag. Det händer mycket i mitt liv, som alltid. Jag är inte utsövd och har druckit för mycket kaffe och för lite vatten. Ni vet, småsaker, men ändå.

Jag hatar att gå runt och känna som att man är rädd för en fara utan att veta vad faran består av. Nutida ångest? Men jag har verklingen ingen anledning. Hatar att jag är så otroligt känslig, men inte så mycket att göra åt.

Har iaf inte haft en riktig bra nattsömn som jag behöver, så lika bra. Idag har jag druckit vatten, ätit god men nyttig mat, gått långpromenad med kärlek och bara försökt släppa ut allt jag behöver. Och prata, prata, prata. Ringde och avbokade mötet med K kl 10, orkar inte behöva stressa imorgon. Jag behöver sovmorgon och en lugn förmiddag. Det var min mammas idé, min kloka underbara mamma. Henke är världens finaste, men han är kille och lyssnar mer än han pratar... Mamma har alltid bra idé däremot. Mamma är bäst helt enkelt! Och vet ni vad? Det känns mycket bättre redan! En kravlös kväll och morgon så kommer jag säkert att må bättre redan imorgon. Tack mammi.

Lite tufft

Publicerad 2009-10-20 17:53:58 i Saras dagar

Sov otroligt dåligt inatt, sov knappt alls. Halvsov, vaknade, halvsov, vaknade. Ja, ni vet... så har varit lite av en zombie hela dagen. Utbildning på morgonen, jobb och brevbärarande. Efter jobbet åkte jag hem till älskli, lagade Tandoori kyckling och tog en låång dusch... mår mycket bättre nu. Var på uselt humör förut!

Imorgon så ska jag vara hos kuratorn 10.00... efter det ska jag simma basta och fixa mig. Ska äta lunch (hoppas det blir av nu!!) med C&M. Skulle egentligen på en annan intervjugrej  kl 14 men någon måtta får det ju vara... runt halv 5 ska jag vara i Liljeholmen, body shop, första dagen på nya jobbet. Spännande ska det bli! Jobbar till 21 och efter det lär jag vara helt slut, då ska jag åka hem, äta middag, och sova...

På torsdag ska jag jobba på bokningen på Strömmas kontor, det kommer bli en upplevelse. Sjukt mycket att hålla i huvudet. På kvällen ska det lagas mat, det kommer massa sydafrikaner på besök och äter hos oss! Det blir ju också lite spännande.. haha! Fredag och lördag jobbar jag på Body. Update kommer så fort jag har tid.

Kärlek

Helt slut i kropp och själ är jag! Men lycklig!

Publicerad 2009-10-19 21:58:31 i Saras dagar

Jag älskar H så himla mycket... bara så ni vet.

Idag har jag jobbat hela dagen, gått med posten, gått både till och från jobbet (!) samt gått på världens jobbigaste (!!!!!) spinningpass. Med pulsklocka runt brösten så såg man på en skärm hur jobbigt det borde vara.. man skulle upp i vissa intervaller, så sjuukt jobbigt. Ont mellan bena har jag också efter sadeln!! Haha! Efter passet så sprang jag hem och åt middag, sedan mötte jag upp Catta&Lotten och gick till Fannys vernissage på Café string, drack chailatte och pratade med världens skummaste kille. Haha. Har aldrig varit med om värre...

OCH JAG FICK JOBBET I LILJEHOLMEN! Börjar på onsdag och jobbar hela helgen... jobbar alltså alla dagar den här veckan, haha, + massa andra grejer. Kul.

Nu är jag iaf hemma hos älskis, ska försöka koppla av och bara dricka te och vara, det lär behövas. Imorgon ska jag vara på Strömmas kontor halva dagen och sedan i terminalen andra halvan.. och posten dårå. Haha. Denna eviga post!

Kärlek!!

Åh.

Publicerad 2009-10-18 22:38:21 i Saras dagar

Idag har jag en H då jag är lite extra kär i H. Vi har det så mysigt, när vi knuffar och irriterar oss på varandra för båda drack vin igår och är trötta och det slutar med att vi leker kull och kittlar varandra i sängen och en vågar säga "jag älskar dig". Jag trodde aldrig att ett förhållande kunde vara som på film! Så till alla er som inte tror... hang in there.

Kanske lever jag som en 40åring. Drömmer om hus och trädgård. Kanske kommer jag ångra mig? Men jag MÅSTE göra det som känns rätt, och jag måste göra det för mig för ingen annars kommer behöva leva med min beslut förutom jag. Så är det.

Är så himla mätt, har varit alldeles för onyttig den här helgen... men imorgon börjar vardagen. Imorgon ska jag träna bodypump igen, börja komma på spåret igen! Hann iaf med en kvällspromenad med mammi det var välbehövligt. Nu ska jag bädda ner mig och läsa lite och sova som en stock. Imorgon väntar ännu fler båt-törstande turister.

KÄRLEK.

En riktig söndag.

Publicerad 2009-10-18 15:04:37 i Saras dagar

Igår var jättetrevligt, ja, trevligt är rätt ord. Jag låg 15 år efter men vad gör det? Vi fick jättegod mat men det var lugnt. Dracks rödvin, spelades loungemusik. Hade verkligen velat gå ut efteråt men jag blev så hiiimla seg. Och 40 minuter med buss till Gullmars gjorde mig inte piggare, haha.

Har haft ont i magen inatt för jag har varit så himla mätt. Men idag är en dag också! Älskling och jag har gått en långpromenad genom nackareservatet, matat ankorna med vårt gamla bröd, och gått till Sickla. Jag shoppade lite och så handlade vi lite för att kunna baka jättenyttigt bröd som vi blev bjudna på igår... Blev lite inspirerad.

Så nu står det plock, fix och brödbak på listan. Ikväll ska jag hem och äta middag med päronen också, det blir så trevligt så. Söndagar är också dagar kom ihåg det!

Kärlek!

Glad!

Publicerad 2009-10-17 16:10:56 i Saras dagar

Idag är jag glad! Har fortfarande sovit dåligt och känner mig inte i form, men man kan väl vara glad för det!

Igår kväll så gick jag och handlade efter jobbet, lagade fajitas, städade, blandade mojitos och sånt! Sen kom A och vi satt och tjötade hela kvällen, såg på Idol. Så trevligt så!

Idag har jag gått lite på stan, ätit lunch med Paris (utallas inte paris som staden utan par-iss). Nu är det utklarat också. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen. Vi ska hem till H's kompis Andreas och deras blotta 25 kompisar. Haha. Jag kommer att vara minst 10 år yngre än alla andra. Men det här klarar vi.

Hoppas ni har en fantastisk helg!

Kärlek

Detta tycker jag var lite häftigt förövrigt, Kevin ser helt tagen ut:

Åh!

Publicerad 2009-10-14 17:49:44 i Saras dagar

Nu är jag igång igen! Imorse kände jag mig så otroligt trött, seg, låg, otaggad, ful... ja, ni vet. Inget smink i världen hjälpte. Men när jag kom hem så somnade jag ju som sagt, sov som en stock i drygt en timme... låg och frös. Sen tog jag en varm dusch, rakade benene, inpackning.. sminkade mig å åkte iväg igen. Mycket bättre! Ibland behöver man starta om...

Iallafall, så åkte jag och träffade den här gestaltcoachen/personalansvarig/chefsutbildaren på UD. Han var otroligt karismatisk och duktig, fick namn på seriösa och bra utbildning och arbeten som han tyckte jag skulle kontakta... Kul att få lite perspektiv. Jag vill verkligen klara det här och klara det bra!

Nu har jag iaf mycket att se fram emot. Imorgon ska jag in och jobba, efter jobbet ska jag färga håret hos frisör, det börjar bli ljust igen! Det kan väl inte ta längre än 1,5 h? För jag tänkte hinna med body pump imorgo, hinner jag inte det så satsar jag på aerobic afro, hahha, istället... Efter jobbet ska jag möta upp och sova hos älskiluris. Jobbar hela fredagen, och på kvällen ska jag träffa A, gå ut och äta och dricka vin. Så himla trevligt ska det bli! Och på lördag kanske det blir lite simning/pilates och på kvällen ska vi hem till Henkes kompis Andreas, äta middag och dricka drinkar... bra helg helt enkelt.

Hoppas ni mår bra!

Sjuk?

Publicerad 2009-10-14 11:30:41 i Saras dagar

Jag är otroligt trött, seg, har ingen motivation och ingen energi! Skyndade hem för att hinna till bodypump men jag är helt slut och det rosslar i bröstet... ska bädda ner mig nu.

Intervjun gick jättebra! Får besked i veckan tror jag :)

Kärlek

Vinterjacka & HR

Publicerad 2009-10-13 21:43:34 i Saras dagar

Hej kärlekar.

Idag har jag tagit det jättelugnt, så skönt. Imorgon ska jag upp vid 8, göra mig snygg, gå på intervju. På eftermiddagen ska jag träffa en HR-kille på UD (Human resources, det jag vill jobba med, för er som mot förmodan inte vet) som ska hjälpa mig med utbildning och lite coaching, ska bli jättespännande och kul. Men däremellan ska jag träna lite. Antingen spinning/core eller body pump, beror på vad jag hinner med!

Idag slog ja till på en vinterjacka också! Ganska lik den jag har, jättevarm, tjock, men kortare.

Vi har lagat jättegod middag här hemma älskling och jag. Stek, hasselbackspotatis, god sås, god sallad... Som vanligt god mat. Hihi. Nu är det bara massa mys och pussar tills vi somnar.

God natt!

God dag solstrålar.

Publicerad 2009-10-13 13:43:58 i Saras dagar

Hej, hoppas ni mår bra!

Jag har varit hos K idag. Vi pratade om att jag aldrig är arg.. så otroligt vaksam om att inte såra andra, alltid komma i tid och göra som jag blir ombedd. Jag gråter, det är jag jättebra på. Men jag höjer aldrig rösten. Och det är därför det samlas så mycket i hjärtat... Så det ska jag jobba på!

Idag är jag helt ledig, känner mig trött seg och lite låg. Har bara lust att ligga med min fleece, spela sims, läsa, se på tv, äta mat...

Imorgon ska jag på intervju! Det ni! På body shop för en deltidstjänst i Liljeholmen! Dom ska öppna ny butik där, kan vara kul att vara med från början.. det är säkert lugnare där. Så jag hoppas det går bra. Måste förbereda lite inför det, ta fram kläder och leta fram alla papper och sånt. Klockan 10 ska jag vara på deras huvudkontor. Efter det ska jag träna.

Torsdag och fredag jobbar jag hela dagen, och på lördag ska vi hem till Henkes Andreas. Så idag får jag faktiskt slappa. Kanske var det yogan igår som fick mig så ner i varv. haha.

Kärlek.

Hur överlever man gråa och kalla höstdagar?

Publicerad 2009-10-12 18:01:33 i Saras dagar

Min dag och min höst:

- Långpromenad i skogen med älskling med mössa, vantar, och halsduk. En limpa gammalt bröd som vi matade ankorna med.
- God, lagad, mustig mat. I mitt fall en kycklinggryta med rödvin, lök, bacon, färska champinjoner. Unna dig varma mackor! Varm choklad! Te!
- Yoga, ska jag snart iväg på. Träning håller kropp och sinne glatt tycker jag.
- Simma, bada bastu. Värmer.
- Hålla varandra massvis i handen.
- Tända ljus.

Jag tror jag klarar det här, ni med?

Ränderna går aldrig ur.

Publicerad 2009-10-12 09:53:49 i Saras dagar

Slutade med att jag låg klistrad ett bra tag igår kväll- i denna bok-



Som handlar om min gamla skola, SSHL. Så himla intressant. Hon nämner riktigt namn och allt stämmer till punkt och pricka. Fick lite hjärtklappning haha kändes som att jag var tillbaka... det var mycket konstiga riter och rutiner där, men man tänkte aldrig på det, för alla gjorde det. Men ju mer perspektiv man får desto mer märker man hur annorlunda det var... och på vems villkor. Läsvärd är den även för er som inte gått där tycker jag! Så får ni ser hur det var för mig, hihi :)

Jag sitter hemma hos H och väntar på att han ska komma hem så ska vi äta frukost tillsammans. Sedan ska vi åka in till forsgrenska, träna eller simma. Sedan ska jag träffa Malin och Camilla! Ikväll har jag lovat att stå för middagen hemma. Dessutom måste jag skicka lite mail och sätta ner cykeln i förrådet. Har lite att göra kände jag nu.

puss och kram!

Boken:

"
Elin får börja på skolan och inledningsvis älskar hon den nya tillvaron. Festerna, de nyfunna vännerna och känslan av samhörighet. Men livet på internatskolan är inte så okomplicerat som det först verkar. Snart visar det sig att många av hennes klasskamrater, trots sin privilegierade bakgrund och perfekta fasad, bär på egna trauman. Och ju längre tiden går, desto starkare reagerar Elin mot förnedrande initieringsriter, klasskillnader och hierarkiska ordningar. Hon känner sig klämd mellan två världar och blir alltmer osäker på vem hon är och var hon egentligen hör hemma. Tydligen måste hon välja sida, för att inte stå ensam kvar.

Ränderna går aldrig ur är en stark utvecklingsroman som vill nyansera bilden av överklassens och internatskolans slutna värld. Agnes Hellström vill med sin roman visa att alla människor oavsett bakgrund, innerst inne är väldigt lika. Alla drivs vi av en önskan att vara del av något och av rädslan att stå utanför."

Spring i benen

Publicerad 2009-10-11 21:34:13 i Saras dagar

Hej kärluskiluringar.

Idag har jag simmat. lunchat, träffat A och gått runt i massor av affärer. Har varit på jakt efter en vinterjacka men svårt att hitta nån snygg... Har haft min i 4 år nu, börjar kännas som att det är dags för en ny eller vad tycker ni? Haha! Hittade iaf. en kandidat, som var OK, inte wow men vad gör man... ska kika på den igen om någon dag. Det kostar ju ändå några hundra och sådär!

Nu är jag rastlös... väntar på att älskis ska sluta så jag får leka av mig lite. Haha.

Puss.

God morgon!

Publicerad 2009-10-11 10:06:25 i Saras dagar

Har sovit som om jag varit död fram till nu. Så himla skönt! Sitter och ser på nyhetsmorgon... de pratar om väsk-kopior. Tydligen stödjer man organiserad brottslighet om man handlar det samt barnarbete. Är tydligen väldigt många som far illa under tillverkningen.. det hade jag ingen aning om! Så det ska man alltså inte köpa...

Älskling och jag funderar på att åka till London i januari. Det skulle vara så himla mysigt... jag sitter å googlar lite nu och det här är saker jag skulle vilja göra/besöka:

Harrods
The London Eye
Åka dubbeldäckare Sightseeing
Madame Tussaud's
Chinatown
Soho (Carnabery street)
Äta scones och dricka te
Äta fish&chips
Se "Phantom of the opera" på opera
Victorias secret
Picadelly circus
Big Ben
Äta på jättefin restaurang, t.ex. Gordon Ramseys
Camden lockmarket
Starbucks
Covent garden
Gå på pub
Oxford street
London Bridge
Westminister bridge
Hyde park
St: Pauls katedralen
Trafalgar square...

Ehm, ja... haha :)

I <3 soliga höstdagar

Publicerad 2009-10-10 17:53:55 i Saras dagar

Det har varit som en film idag. Så otroligt god mat, härligt sällskap, massa saftigt skvaller och varm sol. Höstlov i massa olika färger och en otroligt vacker båttur. 2 timmars promenad och även om jag haft ont i hela kroppen och lite till så har det varit en jättefin och mysig dag. Tack!

Ikväll finns det 2 alternativ.
Nr 1) Möta upp A och company och se match ute för att sedan gå vidare.
2) Skita i allt sätta på mig pyjamas och inte röra mig ur soffan förrän älskis hämtar mig med bil så somnar vi tillsammans.

Par-par-party.

Publicerad 2009-10-10 10:54:11 i Saras dagar

Lik förbannat vaknade jag strax efter 8 idag. Haha. Men pigg är jag ändå! Märkligt! Nu ska jag iväg och äta lunch på båt till Drottningholm med kollegor, det ska bli så mys.




Observera att det är vin i glasen. Vinglasen var slut. Hahaha. Klass, vad är det?

Aj aj.

Publicerad 2009-10-09 17:11:58 i Saras dagar

Träningsvärken idag är inte nådig! Har sovit som en liten gris inatt iallafall och vaknade pigg. Jobbade hela dagen utom en halvtimme lunch (snålt). Men det har varit så trevligt. Suttit med världens finaste Fanny och spelat farmville.. blev ett besök på kontoret också och en väldigt lång promenad med F hela vägen hem genom turistkvarter. Så fint väder och så mysiga människor överallt! Åh!

Hade gärna simmat och bastat för att bli av med min träningsvärk men de stänger tidigt idag så det blir inget sånt tyvärr. Klockan 8 kommer Sara hit och vi ska göra efterrätt. Det blir pepparbiff, vin. Efterrätten är oklar. Sedan får vi se vad som händer!

Imorgon blir det spontanlunch på båt ut till Drottningholm med Edith. Supermysigt ska det bli!

TREVLIG HELG!!

Torsdag snart fredag

Publicerad 2009-10-08 20:41:50 i Saras dagar

Efter jobbet idag blev det en timmes promenad och värre... en timme body pump med tunga vikter (för mig) så sjukt jobbigt. Är helt slut nu! Och då menar jag det. Om jag kommer kunna resa mig imorgon är tveksamt, men man får väl knapra voltaren, haha. Men instruktören var otroligt duktig och sant, och en bulle i ugnen hade hon också. Orkar hon med ett barn i sig orkar jag tänkte jag då, haha. Men lite dog jag... När jag kom hem till H fick jag god västerbotten och skinkpaj och nu dricks det te. Ge mig energi!

Jag hoppas på att få dansa imorgon kväll också! Jag jobbar som vanligt sen ska jag hem. På kvällen kommer Paret hem till mig och mamma kommer hem från Vitryssland. Så det blir god mat och lite vin. Sedan får vi se var vi bär av men det var längesen jag dansade iallafall! Vore så ruuuligt, som Kevin skulle sagt.

Ikväll blir det sova och upp tidigt.

Pussiluring.

Lugn morgon.

Publicerad 2009-10-08 08:22:42 i Saras dagar

Idag gick jag upp med H, d.v.s. nsätan 1,5 h före mitt tåg går. Skönt att kunna ta det lite lugnt på morgonen.. nu sitter jag framför nyhetsmorgon med min frukost och myser. Idag ska jag jobba igen på Strömma förstås. Men det gör mig verkligen inget! Jobbar med Göran hela dagen och han är en lustig prick så det går nog bra. Dessutom köpte jag en ceasarsallad som jag ska äta till lunch. Efter jobbet ska jag träna spinning på Eriksdalsbadet för första gången, får se hur det är. Sedan åker jag hem till H och då ska vi baka ost- och skinkpaj. Mysipysi!

Igår började i tårar men slutade i skratt... är bara så himla trött på att Henke är sjuk och allt det för med sig. Att ingen är på vår sida, ingen gör någonting, att det förändrar honom, förändrar mig... och eskalerar alltid. Men gick och simmade, bastade, skingrade tankarna lite. Sen gick vi på bio, flickan som lekte med elden, bra film men var tvungen att gömma mig lite. Haha. Vi hann inte äta någon middag så när vi kom hem gjorde vi te och ostmackor, så sjukt gott. Jag fixade lite här hemma med plockande och så, läste Dr. Phil sen somnade jag som en stock.

Nu väntar fler korkade turister! Jippi!

Kärlek!

Every day is so wonderful...

Publicerad 2009-10-06 17:51:19 i Saras dagar

and suddenly, its hard to breathe.

Idag har varit en känslodag. Frös och sov dåligt inatt, samtalet imorse var känsloladdat och jobbigt. Lite som ett ständigt hängnade moln över sig. Fler dåliga nyheter och frustrerande samtal om henkes sjukdom gör mig så ledsen att jag vill hoppa ner i ett hål och gömma mig. Jag försöker bagatellisera det och se positivt men jag är så sjukt orolig i hjärtat. Och jag är så trött på det. Varför är ingen på vår sida?

Har iaf försökt ha en bra dag, shoppat lite, tränat, handlat mat och varit på systemet. Nu ligger laxen i ugnen och potatisen puttrar, ska bjuda älskis på en romantisk middag. Jag försöker hålla hoppet uppe. Men jag är rädd för vad som händer när man slutar orka. Någon som vet?

Haha!

Publicerad 2009-10-05 18:16:26 i Saras dagar

Idag hade jag t.ex. en kund som frågade om han skulle ta med sig ungen på båten (när jag sa att han var tvungen att lämna barnvagnen på kajen). Hahaha! Men dagens höjdpunkt var när Fanny ropade ut (vi ropar ju alltid ut innan båten ska åka, t.ex. "delfin 1 klart för avgång, vi önskar trevlig tur" i en mikrofon som hörs över kajen) men istället så sa hon med rysk hes dialekt "DING DONG, ROYAL ANAL TOUR READY FÖR DEPARTURE" (den heter royal canal tour) hahahahahaha jag höll på att dö litegrann. Så spännande och roligt kan man ha i en liten kur.

Efter jobbet så gick jag och simmade, men höjdpunkten var ändå bastun. Såå fabolus. Imorgon ska jag till kuratorn igen, alltid spännande. Sen blir det träning. Efter det är jag ledig hela dagen!

CDskivorna som går varma just nu i min Ipod:
Beyonce- I am (sascha fierce)
Erik Hassle- Hassle
Backstreet boys- This is us
Joshua Radin- We were here (tror att den heter så?)

PUSSIS

Så spännande.

Publicerad 2009-10-04 20:53:13 i Saras dagar

En vanlig dag på jobbet:

Kund/Turist: Är det gate 4?
Jag: Ja.
K: Är du säker på att det är gate 4?
J: Ja.
K: Ok, så jag ska stå där och vänta, och sedan när båten kommer så ska jag gå på eller vaddå?
J: Ja, helst.
K: Jaha, okej.

K2: Det står här att biljetten kostar 40 kronor inte 140!! (Beter sig som att jag lurat honom)
J: Ja det är färjebiljetten som kostar 40 kronor, den gick från en annan kaj och har slutat gå för säsongen.
K2: Ja, en sån båtbiljett vill jag ha!


Haha, jag blir så himla less. Detta är bara ett urval av alla roliga människor jag pratar med på dagarna. Så spännande jobb har jag! Imorgon ska jag åka in några timmar bara extra på dagen när TL är på möte. Sedan blir det träning igen och på kvällen vaknas det laxmiddag med älsklingen. Var länge sen vi sågs nu, hela tre dagar eller något. Haha. Skulle sovit hos honom nu egentligen men han ska upp hemskt tidigt imorgon så det får vara.

Vad tyckte ni om hösten då? För mig kom den som en smäll på käften! Men jag är så glad över att va tillbaka på strömma. Alla är så himla stöttande i mitt val och allt! Jag är mig själv där vilket jag tyvärr aldrig kunde vara på Body. Trist. Men jag mår så mycket bättre, sover bättre och kan koppla av på ett annat sätt. Trist för annars har jag inget emot body. Men att jobba 9-17 som på Strömma och får in 8 timmar (minus 45 min lunch) gör jag mycket hellre än att jobba 12-19.30 och bara få 6,5 h lön på body och dessutom känna som att man jobbat huuur länge som helst. Så jag har sökt lite andra juljobb, vi får helt enkelt se vad det blir! Dessutom ger BS mig aldrig något svar, hur långt tid brukar det ta att svara på mail? Inte 3 veckor iallafall? Jajaja.

Snart ska jag ta kvällsdusch och hoppa ner i sängen med min Dr. Phil bok som vanligt, sen kommer jag sova som en liten stock. Massa kärlek.

Fabulous.

Publicerad 2009-10-03 20:46:19 i Saras dagar

Idag har jag jobbat igen i ett kallt och regnigt Stockholm. Fytusan vad hemskt det är. Hur klarar man sig? Jag fattar inte! Men det gör jag ju såklart. Och jag har fantastiska människor på jobbet.

Har precis ätit lite släktmiddag och druckit lite vin. Imorgon jobbar jag hela dagen som vanligt! Men jag trivs super, känner mig hemma, fri, mig själv och sånt som jag värderar högre än det mesta. Efter jobbet träffade jag en klassis från Uppsala och hon var glad att jag mådde bra och tyckte det var skönt. Alla stöttar mig oerhört mycket (förutom en eller två personer men då vet man det) och jag är så glad! TACK!! Jag behöver inte många ord, bara en kram och ett hej, då och då. Jag är så lyckligt lottad egentligen. Måste bara lära mig ta tillvara på det mer.

Jaha, imorgon ringer klockan halv 8 igen. Men en bra nyhet måste jag få dela med mig av.. det blir en till bäbis i släkten!!! SÅ otippat och jag är så glad!  Hihi!

Massor av kärlek såklart!

Åh.

Publicerad 2009-10-02 18:32:24 i Saras dagar

Dagen började mindre bra med tandläkarbesök. Det gjorde så bajsigt ont, låg och led och spände mig. Men jag överlevde! Kände att jag behövde lite tröstshopping. Dessutom är träningsvärken fortfarande olidlig. Köpte en ny klänning och ett par träningsskor. Sen fick jag trevligt lunchsällskap och världens godaste skaldjurssallad på kofi. Mitt favoritcafé!

När jag kom hem satte jag med mig ned och presterade mitt program, som ni ser. Efter att jag kollat på hundratals kurser och pratat med syo och övervägt. Så hoppas det blir bra nu och jag tror inte att det ändrar sig så mycket, fast vem vet. Haha. Psykologi 90 hp måste jag iallafall ha! Sedan så har jag skrivit en 4a sidig utvärdering av Strömmas säsong. Spännande.

Ikväll vankas det spanskt tema med paella och sangria här hemma. Snart kommer älskis hit och joinar. Är på partyhumör så hoppas kvällen blir bra! Sedan jobbar jag lördag, söndag, måndag!

Kärlek!

Om någon bryr sig :)

Publicerad 2009-10-02 15:44:20 i Saras dagar

Mitt eget program:

Termin 1- Psykologi 1, SU, 30 hp

Termin 2- Psykologi 2, SU, 30 hp

Termin 3- Psykologi 3, SU, 30 hp

Termin 4- Arbetsmarknadskunskap med manegement, SU, 30 hp

Termin 5- Arbetsmarknadskunskap med management II, SU, 30 hp
Termin 6- Företagsekonomi, Organisation och ledarskap 7,5 hp, Mittuniversitetet (Distans)
                 Ledarskap och hållbar arbetsmiljö, 7,5 hp, BTH (Distans)



(+Juridisk introduktionskurs, 15 hp, som jag redan har)


= Kandidatexamen 180 hp inom beteendevetenskap/personal och organisation

Träningsvärk minst sagt.

Publicerad 2009-10-01 20:32:02 i Saras dagar

Vaknade flera gånger inatt av en ond men bekant värk- träningsvärken. Så otränad och ett sånt pass, jösses amalia hörröni. Gick upp 07:15, frukost och allt sånt, och iväg till jobbet. Ännu en dramatisk dag på jobbet! Nej men jag tycker det är mysigt att jobba och mycket härliga människor. Vissa jobb känner man "aaah" när man går förbi och vissa vill man gömma sig för. Då vet man var hjärtat är, och har alltid kännt en bra känsla när jag gått förbi terminalerna. Passet avslutades med en långpromenad som intern brevbärare till kontoret. Sen åkte jag hem och fick god middag, soppa och pannkisar med föräldrarna och älskis. Vi hade egentligen köpt biobiljetter till flickan som lekte med elden ikväll, men jag är så otroligt trött och har en sån värk i min kropp att jag bangade. Förlåt älskling. Så nu sitter jag hemma på Söder och ser på Idol istället. Imorgon blir det upp relativt tidigt igen.

På kvällen har jag blivit inbjuden till en liten visning på White room och efterhäng. Så himla trevligt! Blir så glad när folk tänker på mig... Beccis är en otroligt duktig MUA, kul att hänga på stureplan lite lösare också om ni förstår vad jag menar :) Fick reda på att jag ska jobba lördag också! Men jag är glad för allt jag får just nu...

Förövrigt så har jag hittat så sjukt mycket spännande kurser och det fanns nog något ironiskt och bisarrt i att allt blev som det blev... jag måste få tro det iaf. Och för alla som varit där varje steg på vägen och alla telefonsamtal till att jag mår bra. tack.

Nu ska jag se på idol och skriva en utvärdering.

PUSS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela