prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Lite neråt känns det,

Publicerad 2009-02-28 18:02:30 i Saras dagar

när alla bara planerar och sedan skiter i det på något sätt. Folk förändras, säkert jag också. Men inte på det sättet. Nej... usch. Alla ska alltid ta det lugnt när jag är ledig och det kan jag ta, jag skulle aldrig börja bråka med folks egna viljor. Men, hallå? Varför göra upp förväntningar? Helt i onödan. Kras i marken. Jag skulle verkligen behövt en helkväll i helgen för att glömma all stress och press. Men det blir inte alltid som man tror, det är bara att ta.

Nu ska jag iaf hem till den enda som förstår och hör mig, älskling. Äta god middag och se på melodifestival. Han har jour inatt, dvs. han kan få ett samtal och behöva springa ifrån närsomhelst. Bajs. Hoppas inte det behövs!!

Annars har jag haft det bra. Ätit middag med E för någon dag sen, träffat Paret och sett på vänner idag. Tagit en powernap. Varit på hemskt tråkig handledarkurs med pappsen min. Otroligt onödigt. Men nu är det gjort!

Hoppas ni får en toppenhelg

tänkvärt

Publicerad 2009-02-27 21:21:09 i Klipp och låtar

Människor reser utomlands för att förundra sig

över bergens höjder,

havets väldiga vågor,

flodernas långa lopp,

oceanernas ändlösa vidder

och stjärnornas cirkelrörelser

- och går förbi sig själva utan att förundras."

Hej mina kärlekar.

Publicerad 2009-02-26 20:44:26 i Saras dagar

Mina prioriteringar har varit på andra ställen än på bloggen. Jag ber om ursäkt...

Just nu jobbar jag supermycket. Det är mycket på gång på jobbet- granskningar, tävlingar, kundklubbsdag, löning, secret shoppers, erbjudanden... vilket betyder att jag är ett vrak när jag tar mig hem. Idag mådde jag så illa å var så slut att jag trodde jag blivit magsjuk igen. Sedan missade jag tåget med en sekund- sen fastnade tåget i en tunnel. Jag tröstade mig med lite chokladmjölk och allt blev genast bättre. Tur att man känner sig själv!

I helgen är jag ledig! Fast jag jobbar imorgon förstås. Hoppas ni har det bäst!

<3

God morgon!

Publicerad 2009-02-24 10:46:28 i Saras dagar



Jag har inte sovit så bra som vanligt, men det var skönt med sovmorgon... nu ska jag äta frukost och ikväll jobbar jag till stängning. Hoppas ni får en ljuvlig dag!

<3

Att varva sina järnspöken.

Publicerad 2009-02-23 21:33:11 i Saras dagar

Vet ni vad jag brukade göra när Herr Ågren hälsade på under mina sämre år? Jag sprang. Sprang tills benen vek sig och boxades tills andan försvann. Jag stampade på mina järnspöken och med adrenaliet så pumpade all min oro ut. Skönt...

Det var lite svårare att göra idag, snön gjorde det omöjligt att springa fort och bristen på träningslokal och boxhandskar var total. Jag kände mig ful och ville krypa ned under täckte och gråta till ledsna filmer hela dagen... men det är då man ska göra precis tvärt om. Så jag satte på mig jackan och gick. Jag gick hemifrån mig ända till Östermalmstorg och lite till i tonerna till Backstreetboys, Takida och Hellström. Jag tvingade mig att möta alla tankar jag inte ville och jag fick lite perspektiv. Stockholm är riktigt vackert och snön likaså. Mina ögon fick ljus och mina öron fick lugn, snön dämpar alla ljud...

Och jag är glad. Glad för att jag kan hantera det. Glad för att jag inte är uppvuxen i Afghanistan och glad för att jag inte är en afar-kvinna i Etiopien. Igår var dokumentärkväll. Och det var precis så, jag fick perspektiv.

Min största rädsla, förutom att vara ensam, är att ha tråkigt och ta det lugnt. Jag hatar det. Så jag gick hem efter mitt besök på Panduro, satte mig ned i tystnad och gjorde 16 st inbjudningskort. Mitt hjärta är lite lugnare nu och det är jag glad för...

Efter lite mys med katten åkte vi hem till älskis, åt rester och såg på lite TV.. Nu är det tvättstuga som gäller. Imorgon är det självklart jobb igen!

<3

Hej!

Publicerad 2009-02-23 11:24:48 i Saras dagar

Förlåt, förlåt, förlåt för jättedålig uppdatering. Det har varit så mycket nu... jag är inne i en superjobbig period just nu. Ni vet, klappande hjärta, skakig och fumlighet, halvdålig sömn och en allmän oro genom hela kroppen. Som tur är känner jag mig själv så bra vid det här laget att jag inte orkar stressa upp mig över det. Det har varit väldigt mycket. Men det är en period och som allt annat så går det över.

Älskling har börjat sin praktik nu så jag sitter vid hans dator själv... mamma åkte iväg till Vitryssland inatt och ska vara där i två veckor för att lära dem skriva prognoser... vilket jobb! Hoppas allt har gått bra för henne! Kändes så konstigt imorse, jag brukar alltid ringa henne det första jag gör men det var lite svårt idag. Älskade mammsi. Fick iallafall ett sms av henne precis att hon landat i Wien...

Det är så konstigt hur mycket det går upp och ner... häromdagen fick jag gåshud för att en sorts te jag drack var så god. Jag älskade livet. Och det gör jag, men trött är jag på dessa perioder... jag och H funkar bättre än nånsin, jag vill dela livet med honom. Vad är jag orolig för?

Hursomhelst.. iförrgår åkte jag hem till Saras kompis Maria och fick supergod mat, trevligt sällskap, vi drack lite rosa champagne och sådär. De andra fortsatte ut men jag åkte hem och somnade på 3,5 sekunder. Skönt. Igår efter jobbet så åkte älskis och jag och storhandlade (vuxenpoäng) på ICA i sickla. Resten av kvällen gick åt till att laga paj, plocka in och ur massa grejer ur frysen samt sätta upp gardiner... vilket projekt. Men det börjar bli riktigt fint här nu! Älskling är så rolig att storhandla med. Han är som ett litet barn. Helt plötsligt så ligger det massa godis och glass i vagnen och jag har ingen aning om hur det har kommit dit?

Men jag ska inte deppa. Idag äter jag en chokladcroissant till frukost, kände att jag kunde unna mig det! Till det dricker jag en kopp söderte... Ska snart iväg till panduro och köpa lite grejer och göra egna inbjudningskort till min födelsedag. Blir lite mer personligt så! Ikväll blir det väl fortsatt gardinstök här hemma.

Kanske behöver jag komma bort, men jag är lite trött på att fly. Och vad som än händer har jag mina erfarenheter, min visdom, en pojkvän som sätter mig i första rummet, underbara vänner och ett otroligt starkt band till min familj. Ni är mina pelare.

<3

hej älskade!

Publicerad 2009-02-20 18:39:30 i Saras dagar

Hoppas att ni har det bra. Jag har haft en heldag, först med sjuklingen A och sedan var paret här och vi åt mammas hemgjorda semlor och pratade bajs. Jag blev bjuden på födelsedagsmiddag imorgon så det ska bli toppen!

Nu ska familjen och jag ner och äta italienskt... ska bli jättegott. Sedan åker jag hem till älskis och somnar i hans famn. Imorgon ringer klockan vid 8!

Kärlek

SOL!!!!!

Publicerad 2009-02-20 12:20:39 i Saras dagar

Åh jag är så lycklig. Älskade, älskade sol! Jag har suttit på vardagsrums bordet med fönstret vidöppet och njutit av solstrålarna... helt fantastiskt! Jag är så lycklig! Igår hade älskling och jag myskväll. Jag hade mardrömmar men varje gång jag vaknade hade jag ett par starka armar runt mig. Då känns allt mycket lättare...


Nu ska jag iväg och äta lunch med Annica. Senare ska jag nog träffa Sara. Vi får se vad som händer ikväll.. kanske blir det restaurangbesök. Imorgon öppnar jag så jag börjar vid 9... mindre kul. Fick min lönespecifikation igår och fick mycket mycket mer pengar än jag trodde. Sånt är alltid kul!

Hoppas ni får en underbar dag!


 Lycka! Ser ni en liten sjukling som försöker gömma sig bakom täcket?

Kärlek.

Publicerad 2009-02-19 20:52:38 i Kärlek

Inatt ska allt vara som vanligt. Vi ska ses hemma hos dig, bädda ned oss i soffan med en stor filt och massera varandra medans timmarna tickar iväg... Vi ska kommentera hur förutsägbar filmen är och vad de har på sig. Vi ska mata varandra med godis. Vi ska duscha ihop och skvätta vatten och skratta åt att hela badrummet blir översvämmat, men det gör ingenting. Vi ska lägga oss tillsammans och jag ska krypa så nära inpå dig att det bara går. Vi ska kittlas tills magmusklerna inte orkar skratta mer. Och sedan ska jag somna innan vi ens hunnit säga godnatt, bara för att jag är trygg som ett litet barn när jag är med dig... Har saknat dig.

Hej mina favoriter.

Publicerad 2009-02-19 10:42:48 i Saras dagar

Förlåt massor för jättedålig uppdatering. Jag har jobbat massor och sen allt med Henkes operation har bara blivit för mycket. Igår somnade jag direkt när jag kom hem och sov till 9, så himla skönt. Dessutom så hann jag med massor imorse... saker som att ladda min mobil, prata med mina vänner, äta en riktig frukost (gröt) och massa annat... bara sitta och se på TV. En sån grej! Hur skönt som helst.

Idag jobbar jag 12- stängning. Imorgon är jag ledig! Sedan jobbar jag hela helgen, men det ska nog gå bra! Ikväll när jag kommer hem strax efter 8 så har vi gäster här och vi ska äta god mat. Sedan imorgon ska jag bara mysa med älskling, ta hand om honom och träffa A och hitta på något roligt. Det ska bli underbart skönt med en ledig dag verkligen! Det blir långa dagar mycket tålamod och mycket spring nu för tiden...

I sommar blir det antagligen Strömma för mig igen. Jag gillar friheten och vattnet på något sätt... men inget är bestämt. Åh, vad jag längtar till sommar och sol. Med hela mitt hjärta och hela min själ!

Nu ska jag leka lite med min katt, sedan börja ge mig iväg. Hoppas ni får en toppendag! Och visst börjar det bli lite ljusare?

<3


Godmorgon från er författare.

Älsklingar!

Publicerad 2009-02-16 10:36:17 i Saras dagar

Igår gjorde älskling och jag storkok, gjorde fint i lägenheten, tände ljus, åt daimglass och såg på Beck. Vi somnade vid 12 och jag vaknade vid halv 10... sovmorgon idag! Börjar först kl 12- men jobbar till 19.30... Sedan jobbar jag ända till fredag- ledig fredag, sen jobbar jag en hel vecka i streck tror jag... Lite jobbigt, men å andra sidan kanske det behövs, jag lyxar alldeles för mycket! Då kan jag inte göra av med pengar och det är väl lika bra att hoppa i med hela kroppen på en gång så blir det inte så plågsamt...

Sen ska jag direkt hem och ta hand om älskling efter jobbet. Han ska opereras på onsdag (äntligen!), fråga mig inte för vad för det fattar jag inte själv... men det är inte så roligt hursomhelst. Så ikväll ska vi gullas.... Imorgon jobbar jag 11-19.30 och på onsdag 9:30-18:30, och sen direkt till älskling på sjukan i Huddinge. Så jag kommer inte att kunna blogga så mycket, så vet ni det redan nu! Hoppas ni får en fantastisk vecka och att solen kan kika fram nån gång...

Kärlek

Skärp er

Publicerad 2009-02-15 11:55:45 i Hjärtefrågor

"Åh jag hatar alla hjärtans dag, det är så kommersiellt, och fejk, varför behöver man ha en dag för att visa sin kärlek när man kan göra den vilken dag som helst?" HAALÅÅÅ, till och med kanelbullen har en egen dag, det förtjänar den, men inte kärleken? Nej nej. SKÄRP ER på riktigt jag orkar inte höra på er. Om ni inte tycker det är kul att visa uppskattning på en speciell dag, dont do it, men för oss som tycker det är gulligt och en mysig stämning med hjärtan överallt. Förstör det inte! Det har varit så himla många killar inne hos oss på TBS och köpt hjärtan och massageoljor... som aldrig är inne annars. Vissa människor kanske behöver få det i kalendern för att visa sin kärlek. Och även om man gör det alla andra dagar, (vilket man ej gör), så kan man väl göra det lite extra? Aldrig för mycket kärlek! Alla dagar är en ursäkt att fira och jag älskar att fira. Och visst det är kommersiellt ja, men det är julen och nuförtiden. Det är finanskris vänner, så gå ut och köp rosor tills ni spyr. Tack och hej.

Älskling

Publicerad 2009-02-15 11:44:21 i Saras dagar









Igår var toppen! Vi var ute och åt orientalisk meze, drack vin och lyssnade på liveband... jag hade tänkt mig utgång efteråt. Men alla var så sega att vi istället gick förbi en öppen affär, köpte glass maränger och bananer och åkte hem och åt marängsviss.... muuuums. Idag vaknade jag utvilad strax innan 10 och snart ska vi bege oss vidare på nya äventyr! Som ni kanske ser så försökte jag göra riktiga sotade ögon för första gången... tyckte det blev bra! Ovant bara!

<3

Från 0-100 på 1,5 år.

Publicerad 2009-02-14 10:52:03 i Kärlek

Mina känslor har vuxit för varje dag...och nu är dom så starka att dom vill hoppa ut ur min kropp springa ett varv runt jorden och de dig allt du önskar dig. Jag älskar dig. Du är perfekt för mig. Inte så konstigt att jag är trött hela tiden, jag vill aldrig somna när du ligger brevid mig. Vill bara vara vaken och krama och prata med dig. Kan aldrig ha dig tillräckligt nära dig nuförtiden. Vill bara ha mer och mer. Och nu förstår jag äntligen. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Min största 20-års önskan är att aldrig behöva leva ett liv utan dig. För det är dig jag vill dela det med.

Glad alla hjärtans dag älskling. Jag älskar dig över allt.

Jag är alldeles för öppen i min blogg, men...

Publicerad 2009-02-13 19:50:09 i Saras dagar

allvarligt! Vad gör man om det finns någon i ens nära närhet som man vill döda med en sax? Jag är arg, ledsen, frustrerad och galen och jag orkar inte det här mer!!!!!! Annars har det varit en bra dag. Nu blir det en HELKVÄLL... i soffan med min pyjamas. hiih. kärlek

Trötter.

Publicerad 2009-02-13 10:05:00 i Saras dagar

Hej sötnosar!

Igår var en mycket bra och mycket dålig dag. Bra för att min kund blev sjukt snygg på min makeuprådgivning, och för att jag står omnämnd till "veckans guldstjärna" i Body News. Dålig för att allt krånglade när jag skulle stänga och att en kund bråkade med mig alldeles för länge om saker som inte var mitt problem. Jag var så himla trött när jag kom hem att jag åt och somnade. Idag vaknade jag kl.9 av mig själv, och var pigg! Dessutom är jag ledig i helgen :) så det kunde verkligen inte vara bättre... Men idag jobbar jag förstås! Och det känns helt OK :) Nu ska jag försöka mig på en promenad innan jag ska rusa till tåget..


Kärlek!

Bajs!

Publicerad 2009-02-11 20:20:29 i Saras dagar

vet ni vad jag råkade göra imorse?? Jo... jag gick upp kl 06:55 för att hinna till ett möte med facket på BS... jag är sjukt trött, drar mig upp, TVINGAR i mig  två mackor (hatar att äta tidigt på morgonen men visste att jag skulle jobba till 19:30)... åker iväg i kylan och möts av- tomhet. Mötet var den 11e mars. Jag blev så himla arg, rasande, ledsen, frustrerad... jag hade kunnat sova 2,5 h till. Jag åkte hem i ren frustration för att åka tillbaka till jobbet betydligt senare.... MORR!! Nu har jag iaf jobbat hela dagen och kvällen... har gått superbra faktiskt!!! Jag har börjat sminka folk nu på make-up rådgivningar och det är jätteroligt! Och det gick bra, de köpte mycket :)

Nu ska jag och älskis äta middag och pussas ända fram till sovdags. Hihi.

<3

lite småångest.

Publicerad 2009-02-10 22:29:16 i Saras dagar

Jag har haft en superdag idag igen! En heldag med älskis. Gått lite på stan, handlat färskt bröd på konditori, fördrivit tid i en saluhall och hittat en födelsedagspresent till pappa... när vi kom hem storstädade vi hela lägenheten- våttorkat och inuti skåpen och allt! Pluspoäng!

I övrigt har vi bara kittlat varandra, kollat på knäppa TV-program (jag är gift med en transvetit för att nämna något), handlat hem thai-mat och njutit av att vara ledig. Men nu är det slut på det! Jobbar jättemkt nu de kommande dagarna. Imorgon jobbar jag 8-19.30... resterande dagar 10.30-19.30. Hur ska jag orka? Jo med en bra lunch och massa frukt ska jag orka... måste orka. Men jag är lite omotiverad. Det finns så mycket annat som är roligt liksom! Som att äta thai-mat och blogga till exempel!

Nej, en sista boxningsmatch med älsk i sängen och sen är det sova.

Kärlek

fantastisk dag.

Publicerad 2009-02-09 22:57:43 i Saras dagar

det blev en super god salami/fetaostsallads lunch med älskade paret. en liten promenad på det och sedan en helkväll med min älskade pojkvän. det hade inte kunnat bli en bättre ledig dag verkligen! nu har jag myst med alldeles för mycket god mat och chips så jag har ont i magen... inte okej. men det var otroligt gott. tack älskling. jag älskar dig.

imorgon måste jag upp relativt tidigt, 9 typ... för att jag ska till UM. sjukt segt.

älskar er iaf!

publish me!

Publicerad 2009-02-09 12:15:55 i Saras dagar

Åh vilken underbar morgon det har varit. Egentligen planerade jag att gå upp kl 8 trots att jag är ledig. Detta för att jag skulle till läkaren kl 9.15 på rosenlund, dels för att det ska komma massa byggubbar hit och fixa våra radiatorer, för 4e gången på en månad. Och jag vill inte ligga i sängen då. Pinsamt.

Men, dom ringde från Rosenlund imorse kl 07:50 och sa att Anders, min läkare, var sjuk. Och jag blev inte ledsen... sen somnade jag om och sov tills nu. Visst är det helt sjukt? Mer än 12 timmar har jag sovit. De senaste dagarna har jag bara farit och flängt överallt och gått upp tidigt. Så jag behövde väl det här... men ändå, JAG sover inte till 12. Jag är en militär som går upp senast 10, iaf har varit de senaste dagarna.

Nu ska jag gå upp och njuta av att inte ha något att göra. Jag har mina perioder. I en vecka har jag knappt varit hemma alls, men idag ska jag njuta av att bara se på TV och läsa min bok och äta mackor. Vid 16-tiden slutar älskis skolan så då åker vi väl kanske och hittar på något. Men fram tills dess.. vilken underbar "morgon"!

<3

Hej bloggis!

Publicerad 2009-02-08 10:38:48 i Saras dagar

Idag är en såndär dag då jag inte vet vad jag ska säga. Så jag skiter i att säga något istället... men det var kul att skaka rumpa igår! Och idag så jobbar jag öppning till stängning. Ses vi på drottninggatan?


<3

Hej!

Publicerad 2009-02-07 18:08:32 i Saras dagar

Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera, men jag har upptäckt hur mkt roligare saker det finns att göra... igår åkte jag hem till A och såg på lets dance, åt semlor, fruktsallad och drack te (bra kombo, trott eller ej) sedan hämtade henke mig och vi var hemma lite efter 12.... idag har jag jobbat, öppning till 17 30. Lite tungt. Och larmet gick, IGEN! Inte bra...

Ikväll blir det Gran Garbo, haha, i sumpan! Om jag kommer in.. det återstår att se. Imorgon ska jag jobba igen!

KÄRLEK

Hej älsklingar!

Publicerad 2009-02-06 12:24:09 i Saras dagar

Nu är jag hemma men jättetrött... ska lägga mig och sova typ en timme och senare åka till tandis. Jag har nämligen fått ont i en tand- skit också. Men resan har innehållit allt från dansande downs syndromare till puckade bartenders och vinster. Och en massa shopping och god mat såklart! Vi får se vad kvällen ikväll inbringar...

Men som sagt. Nu ska jag först sova och sen till tandis. Ska sova hos min pojkvän inatt som jag tänker på hela tiden och sedan imorgon så öppnar jag. Hoppas det går bättre denna gång... Sedan jobbar jag till stängning.

Puss!

Nu kör vi!

Publicerad 2009-02-04 15:42:44 i Saras dagar

Jag blir alltid blogg-galen i sista sekund. Ska besöka alla regelbudna bloggar innan vi åker, haha... Men nu åker iaf jag och mor min på kryssning, imorgon har vi en heldag i Helsingfors. Jag är superhungrig, har bara ätit frukost för kl 17 så ska vi äta 3-rätters. Så mysigt :) Kommer alltså hem i övermorgon! Så vet ni att jag inte dött..

Idag har älsk och jag varit på centralbadet- så himla mysigt. Jag har simmat, stretchat, badat jacuzzi. Jag älskar dig Henric. Snart ses vi igen!

<3

Jag är bortskämd.

Publicerad 2009-02-03 23:58:09 i Saras dagar

Jag älskar min Henric, han skämmer bort mig och göder mig och det älskar jag honom för! Det har varit en omtumlande dag men allt verkar gå bra till slut! Fick jobba över lite idag men det gjorde absolut ingenting, för nu är jag ledig i 3 dagar! Woho! Imorgon ska det tränas, sedan 17 00 går båten till Finland. Mamma och jag ska äta gott, titta på show, läsa en bra bok, shoppa lite och sedan åka hem igen för att återvända till vardagen. Jag hoppas att solen följer med... det har varit underbart skönt att vakna med en solstråle som tittar fram. Jag har suttit i vardagsrummet och solat t.o.m. Det ni! Jag får en helt annan livslust och kraft av solen. Klarar mig inte utan den.... she's only happy in the sun! Really happy at least :)

Nu ska jag kura ner mig med älskling. Hoppas ni sover gott, det kommer jag göra!

<3

Måndag!

Publicerad 2009-02-02 21:28:24 i Saras dagar

Och vilken pangstart på veckan! Förutom att min mage strejkar är allt toppen! Jobbade till stängning idag. Imorgon börjar jag först 12, skönt. Ska försöka hinna titta lite på några BS-smink videor innan så man lär sig något också, nu är det hög tid att börja göra rådgivningar! Igår var en mysig kväll ni vet, en söndag, någon man älskar, en halvbra film och massa sånt... precis som det ska vara.

På onsdag åker min mor och jag kryssning till Helsingfors för shopping. Det ska bli superkul!

Hoppas ni har det bra älskade!

<3

Oh, what a night...

Publicerad 2009-02-01 11:40:13 i Saras dagar

Igår åt älskis och jag världens godaste fondue på fondueboden. I början var det kaos och mycket folk... vi hade bokat bord till kl 20:00 och när kl var 10 över (och jag inte ätit sen frukost) försvann mitt tålamod. Så det slutade med att de kom ut med en champagneflaska och en massa tillbehör- skinka, salami, cornichons osv... gratis! Najs! Sedan fick vi bord till slut och åt jätte, jätte god mat. Kan verkligen rekommendera stället om ni vill prova något nytt! Nära St.Eriksplan, vanadisvägen :)

Sedan började älskis må illa (han har inte ätit riktig mat på flera dagar då han varit sjuk) så han ville åka hem. Jag erbjöd mig att följa med men han sa "NEJ, vi ska aldrig ha ett förhållande som *** och ****!!" Haha, så jag åkte till Paret för att sminkas lite extra och sedan vidare till debban. Väl där så sprack det! Men jag hade det bra ändå! Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen, vi har legat å skrattat i en timme åt allt och inget... Förövrigt så var vernissagen igår också givande och man fick sig en tankeställare!

Idag ska vi till centralbadet- i hopp om att bli friskare.

<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela