prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Äntligen får jag också lite sommar!

Publicerad 2009-06-30 20:16:55 i Saras dagar

Det är så underbart att vara ledig. Igår gick kärlek och jag ut och åt mat på en restaurang som heter Stekpannan. Lyckades klunka i mig lite för mkt vin haha (lagom) och åt jättegod mat. Vinglade hemmåt i värmen och somnade som stockar vid 22-tiden. Vaknade vid 9 idag (dvs 11 timmar sömn), tog det lugnt och åt jättegod frukost. Packade ihop vårt pick och pack och åkte iväg till flatenbadet, solade, badade, spelade minigolf och åt glass! Kom hem och somnade igen. Solen tar verkligen på krafterna! Efter ica-shopping lagade Kärlek en otrolig middag. Med lamm, hemmagjord salsa och couscous. Det var faktiskt bland det godaste jag ätit! Nu sitter vi här mätta och nöjda och äter naturgodis och ser på MY NEW BFF (jag ser, henke känner sig tvingad). Snart är det hells kitchen final! Nu kommer lite bilder då blir ni väl glada :)

Imorgon så åker jag antingen till landet ett dygn eller så stannar jag hemma, går tillbaka till sjukhuset (SUCK, dom har klantat sig med mina prover) och tar en afterwork med Parisen. Vi får se.

PUSSS

Lugn. Äntligen.

Publicerad 2009-06-28 20:36:19 i Saras dagar

Vet ni hur uppe i varv jag är jämt? Hela tiden,  och egentligen utan anledning. Så idag ska jag försöka varva ner. Försöka! Slutade redan 17.30 (WOW), åkte hem och hann ta en glass med min älskling. Sedan åkte han och ska jobba natt, igen. Så jag gjorde en sallad till mig med massa gott, kräftstjärtar, morötter, ruccola, sallad, fetaost, cocktailtomater. Åt typ en hel bunke, haha! Sedan så har jag kört en diskmaskin, städat, diskat, fixat kläder till imorgon... sen har jag också konstaterat att jag och Henke är lediga hela en dag samtidigt mellan 1-20e juli! GRATTIS till oss.. men den dagen ska vi iaf äntligen utnyttja Live-it grejen och rida lite på djurgården! Det ska bli helt fantastiskt, var längesen jag satt på en hästrygg.. saknar det massor. Är en liten hästnörd innerst inne, men säg inget till Henke. Hihi.

Ska fortsätta läsa min bok snart- den är fantastiskt rolig. Har ni inte läst shopoholic serien så tycker jag ni sätter igång nu! Imorgon blir det jobb igen. 8.30-18.45. Nu kör vi!

Kärlek

Ingen bra dag.

Publicerad 2009-06-27 21:58:27 i Saras dagar

Åh alltså det är så mycket som händer så jag hinner inte andas. Grönan var helt fantastiskt, en heldag och ha kul med älskling utanför lägenheten. Insane var insane helt enkelt, har fortfarande nackspärr. Haha. Det var hamburgare, glass, brända mandlar, massa skratt åk och lotterier. Jag vann världens fulaste fisk som jag sedan gav bort till bättre behövande... haha.

Igår var en jobbdag igen, på kvällen träffade jag H och S för en god middag och mini-utgång, himla trevligt! Idag har varit en hemsk dag: mensvärk, nackspärr, sjukt jobbig dag på jobbet + massa annat = jag blir världens vrak och hemsk flickvän... men ibland måste man få vara arg. Nu är jag iallafall hemma och ensam och det känns ganska skönt, nu ska jag bara varva ned och sedan sova och hoppas på bättre tider. Bjuder på lite bilder strax! Hoppas ni mår bättre!

Min dag.

Publicerad 2009-06-25 15:12:26 i Saras dagar

Hej kärlekarna!

Idag har jag varit lite mer i balans. Det var hemskt att ta prover dock, allt snurrade och det tog ett tag tills det kom blod. Men fint väder har det varit! Har promenerat och shoppat lite och på vägen hem så ringde doktorn. Då hade de glömt några rör med blod. Grattis. Får ta det en annan gång.

Gjorde en supergod sallad hemma- fetaost, ruccola, sallad, tomater, grillad kyckling, morötter, majs, keso och massa mums. Åt den på balkongen.. Nu håller jag på att göra iordning mig för ikväll ska jag på grönan WIHOOOO. Ikväll kommer jag att vara 5 år!!!!

KÄRLEK

Jag är ett vrak.

Publicerad 2009-06-24 22:24:06 i Saras dagar

Idag har jag haft riktiga hormonrubbningar. Började med att jag vaknade hos älskis och var jätteirriterad över att det var paj framme, massa disk osv. Eftersom att jag var ledig och vi ska vara kattvakter hos mina föräldrar i en vecka... morr... jag åkte hem och la mig i solen med min katt. Skulle kunna säga att det var jäääääääättemysigt men nej det var rätt tråkigt egentligen. Och, dåligt humör som sagt. Herr Ågren hälsade på litegranna. Så jag lade mig i sängen och sov lite middag. Städade mitt rum, plockade... Sedan tog jag mig i kragen, duschade och gick ut och shoppade. Mest på ICA dock. Handlade massa färsk frukt, vindruvor melon jordgubbar, god ost och sådär. Gick på systemet och handlade lite vin, och så lite kläder förstås. Allt detta kånkade jag på hem och lagade trerätters till älskis och mig. Det var mys. Förutom att jag spillde en halvliter Brämhults juice på mig. Det kommer jag inte att låtsas om. Det bjöds iaf på lax. Sedan så myste vi tills jag började gråta/skratta helt utan anledning. Men nu känns det lite bättre! Nu har vi suttit lite på balkisen och sett på lyxfällan.. och nu är det snart läggdags. Imorgon är jag ledig igen! Då väntas provtagningar på Roselund och lite annat.

Teatern på Fjäderholmarna med kollegorna var rolig i måndags! Dock lite seg. Allt sitter bra med rosévin dock. Sedan var det upp 6 timmar senare på möte, och jobb till 7 på kvällen. Hem till mammi och pappi på hejdå-middag (de åkte till Norrland på semester imorse) och nu är vi kattvakter. Skönt! Jobb i helgen igen! Men på fredag så blir det middag först med Paret och H! ÅÅÅÅÅÅH.

Hejdå från PMS monstret

Egentligen...

Publicerad 2009-06-24 09:37:24 i Saras dagar

så borde jag- tvätta spegeln i badrummet. diska, bädda sängen, duscha och fixa mig. Åka in till sjukhuset, ta mina prover, köpa nya jobbskor, köpa min nya bok, byta en tröja från GT som gick sönder första gången jag använde den. Men tror ni att jag orkar det? Nej. Så istället äter jag nu upp min musli, och lägger mig och lapar sol.

Tjingeling!

Knocked out.

Publicerad 2009-06-21 21:47:59 i Saras dagar

Jag är helt otroligt seg idag, känner mig verkligen helt knockad och matt. Kanske är det alla turister, kanske har jag sovit dåligt.. who knows. Men idag så ska jag lägga mig tidgt, börjar tidigt imorrn också... Efter jobbet så åker jag och några kollegor ut till Fjäderholmarna, dricker vin och ser på teater! Hoppas att jag är piggare då, annars vet jag inte hur det går. Haha.

Mötte upp älskis efter jobbet idag och åt middag... har varit så trött att jag skämt ut honom hela dagen. Tafsat på honom in public, låtit som en bil, gömt mig i affären, sprungit ifrån honom... ja, ni vet. Suck puck på mig!

PUSS

Ünter den brücken

Publicerad 2009-06-20 20:58:48 i Saras dagar

Hej älskade!

Igår blev lite senare än beräknat, haha. Men jag är glad för det! Somnade som en liten gris när jag väl kom hem och har jobbat hela dagen... när jag jobbat klart blev jag bjuden på min favoritmat, indiskt, av älsklingen. Sedan tog vi en timmes promenad och handlade. Nu är vi hemma. Ska fixa lite, köra diskmaskin osv, sen somna som en stock. Antagligen. Hoppas er midsommarhelg varit bra!

Oj oj oj!

Publicerad 2009-06-19 20:34:08 i Saras dagar

Nu är jag precis nyduschat. Hemkommen från landet för ca 40 min sen.. nu ska jag klä på mig och göra mig fin och träffa älskade L för lite rosevin. Trevlig midsommar på er! Imorgon blir det jobb :)

Roligt

Publicerad 2009-06-16 22:13:10 i Ego


Matvanor:
Bästa maträtt?
Chicken tikka! Och fetaost :)
Bästa dryck? Ingenting slår vatten faktiskt.. med en citronskiva helst.
Bästa alkoholdryck? Rött vin är det jag känner mest sug efter, annars är cosmo en favorit
Använder du smör på smörgås? Ja, numera. Gjorde det inte förut.
Smågodis eller färdiga påsar godis? Plockgodis!
Favoritglass? Choklad!


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
För mycket... 3000? Hemskt, jag vet. Men snart blir det studentliv!
Har du mer skor än kläder? Absolut inte!
Favoritplagg? Stora tjocka myströjor
Hatplagg? För små och tighta tröjor!

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
Jobbar just nu i Strömmas kurer, börjar personalvetare till hösten!
Vad vill du bli? Egen företagare, konsult som hjälper företag.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Jag älskar mina kollegor och skolan hoppas jag blir bra!
Är lönen viktigast? Absolut inte, tvärtom. Då hade jag aldrig tackat nej till Body shop i sommar..
Lägenhet eller hus? Hus i framtiden iaf!
Framtidsplaner med boende? Flyttar till min 2a i Upppsala den 15e aug.
Litet eller jätte stort? Lagom! Blir så mkt att städa annars :)
Drömboende? En lagom stor villa i ett fint och tryggt område... klyschigt va?
Landet eller mitt i stan? Helst något mellanting.
Mysigt eller sterilt? Mysigt, men inte rörigt!

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Inte än!
Är otrohet okej? Ja såklart! Nej men allvarligt, vilken fråga! Absolut inte.
Älskar du någon? Jag älskar många, men framförallt min gos flänrik såklart.
Betyder familjen mycket för dig? Ja, det är klart. Uppskattar de mer ju äldre jag blir!
Tycker du om att dricka dig full? Jag blir bara konstigt full nu för tiden... ser hellre att det är en dag imorgon.
Hemmafest eller utgång? Utgång

Hello lovers.

Publicerad 2009-06-16 19:55:49 i Saras dagar

Ja... intervjun igår.. hmm. Låt oss säga att hon var väldigt annorlunda, iaf jämfört med mig. Inte samma värderingar överhuvudtaget! Så för första gången så kände jag att det var svårt... att klara en intervju. Jag brukar kunna klara mig men men vi får se. Vet inte ens om jag har lust med hela grejen heller längre!

Sedan åt vi supergod kinamat med svärfar, Henkis och jag. Kom hem, pussades lite och somnade som stockar. Var så sjukt trött imorse, typ koma, kunde verkligen inte vakna till! Men efter ett litet tag på jobbet så gick det bättre! Har jobbat absolut hela dagen, 9 till 7. Kom precis hem till älskimälskisen och avnjutit en supergod middag. Har haft en hungrig-dag idag, bara velat äta hela tiden... Vissa dagar är man inte hungrig alls. Konstigt det där! Men då är det bara att äta helt enkelt...

Imorgon jobbar jag igen, ska sova här med älskis inatt förstås. Sedan torsdag är jag ledig och då åker familjen (inkl. Wilma) till landet! Är ledig midsommarafton men jobbar midsommardagen. Så jag åker helt enkelt hem fredag kväll igen. Antingen så träffar jag lite kollegor och dricker rosévin hela kvällen, eller om inte det blir av (vilket jag har en känsla av att det inte blir) så sitter jag helt enkelt hemma och gör ingenting. Men ska jag vara ärlig så gör det inte mig så jättemycket, det är ändå ett medvetet val. Har haft många fantastiska midsommrar men nu ska det tjänas pengar!

Kärlek!

Oj oj oj.

Publicerad 2009-06-15 19:23:34 i Saras dagar

Nästan 1,5 h tog intervjun. Det var en intressant och en vidare uppföljning kommer sen. Nu ska jag iväg på restaurang mums! Henke är utskriven så svärfar bjuder! Kärlek

När rasar jag?

Publicerad 2009-06-14 22:05:05 i Saras dagar

Jag gråter aldrig offentligt- men idag har jag gått med en klump i halsen hela tiden. Vill inte "make a scene", vill inte vara löjlig. Vet inte ens hur jag ska få ner alla mina känslor i ord. Hur mår jag? Hur ska jag veta när min halva springer ut och in på sjukhus? Jag är så trött och förbannad på sjukdomen. Är arg, rädd, orolig, upprörd, men kanske framförallt ledsen. Ledsen och rädd för att hoppet börjar sina. Hur kan världens finaste, snällaste, mest positiva människa drabbas av något sånt här? Hör han hemma på en avdelning med massa pensionärer? Finns det inget vett kvar i den här världen?

Ibland känner jag mig som stålkvinnan. Krossar genom vänner, jobb, ansvar, intervjuer, roligheter och tråkigheter. Så himla mycket har hänt det senate året- bra som dåligt. Men aldrig har jag rört en min. Varför? Med musik i öronen springer jag genom sjukhuskorridor som en robot, en robot med tårar i ögonen... vill bara en sak. Ha dig hemma, glad, frisk. Det är det enda jag önskar. Jag tänker på dig minst hela tiden. Är det så att det är farligt med för mycket kärlek? Skjut mig direkt isåfall...

Igår var hur kul som helst... tills det där hände. Ja, ni vet. Sov inte alls många timmar innan klockan ringde, har jobbat 9-18 och sedan så åkte jag direkt till SÖS. Därifrån kom jag ganska nyss, har duschat och fixat. Imorgon jobbar jag och sedan ska jag på intervju för United Sisters, volontärgrejen! Hoppas att jag kan göra ett bra intryck och hålla humöret uppe. Den enda som håller upp humöret av oss är otroligt nog Henke, och det är han som muntrar upp mig istället för tvärtom. Han är världens bästa, och förtjänar inte en hundradel av dessa hemskheter.

Varför?

Publicerad 2009-06-14 00:14:05 i Saras dagar

Har haft världens bästa dag, god lunch, bra bio. På kvällen, finklädd, våra närmaste här. Har suttit och shottat, druckit vin, ätit god mat... och precis i sluttampen. Henke till akuten. Igen. Varför kan du inte bara få vara frisk? Jag älskar dig så det gör ont. Hur ska jag någonsin kunna kliva upp imorgon och jobba? Hur ska jag någonsin kunna sluta tycka det som händer dig är så orättvist att jag blir rasande? Vill bara få dig frisk. Det är allt. Tänker på dig. Jämt.

<3

Publicerad 2009-06-12 23:31:09 i Kärlek



When your body's had enough of me
And I'm layin flat out on the floor
When you think I've loved you all I can
I'm gonna love you a little bit more

Rollercoaster.

Publicerad 2009-06-12 19:22:08 i Hjärtefrågor

Jag har haft en otroligt fabolus dag. Läste i min älskade bok (Shopoholic två) och somnade och sov jättegott... I mitt fina, fina, väldoftande rosa Sara-rum. Vaknade (blev väckt av mammi), åt god frukost, åkte till frisören, så himla skönt att vara fräsch i håret igen. Sedan så gick jag lite på stan, köpte lite hårgrejer och smink. Nödvändigt! Luktade på allt underbart på Lush, såg på folk... köpte med mig en underbart god räksallad från fotöljen (dom har de överlägset godaste salladerna, fetaostkräm och varmt bröd...), en latte to go och åkte hem och bara njöt. Jag är så tillfreds med allt. Jag har en otroligt spännande tid framför mig. Ett jobb jag trivs mer än bra på, intervjuer på gång, älskade vänner, underbaraste pojkvännen i universum, turkiet, gotland, flytt till Uppsala.. vad mer kan jag någonsin begära?

Sedan har jag varit driftig. Fixat tandläkartid, fixat ny intervju med United Sisters (på måndag), bytt lite pass och fixat min tidrapportering.. Dessutom har det varit mina favoritprogram på TV. Så skönt att bara ta det lugnt när man ändå jobbar så pass mkt som jag gör...

Men sedan så slår det mig, som en blixt. Upp och ner, upp och ner går humöret. Känns som att jag gick från svart och vitt på så kort tid att det är så himla lätt att falla tillbaka. Några bilder, några låtar, och så är man där igen. 14 år och vilsen. Deppig. Varför är det så lätt att bli ledsen, och så svårt att bli glad? Ibland funderar jag på om det alltid kommer vara såhär. Att det aldrig läker alltså? Att det alltid kommer kännas. Göra ont, brännas. Är det därför jag alltid känner mig strypt? Kan man göra något åt det? Någon?

Ibland ekar orden, både mina och dina. Hur korkad jag var, hur elak du var. Jag minns att du talade om för mig att du inte hade någon aning om hur mycket du ville med mig, men att jag förstörde det. Hur kunde jag förstöra det? Älskade jag dig för mycket? Du har ingen aning om hur mycket jag ville med dig. Eller hur mycket du förstörde.

12 timmars sömn

Publicerad 2009-06-12 10:31:26 i Saras dagar

Åh nu är jag en ny människa! Har varit lite trött och hängig. FIck reda på att jag skulle var trafikledare igen i onsdagskväll alldeles för sent... så det blev ingen utgång. Men jag fick träffa Pegis en stund iallafall och det är ju bättre än inget! Idag och imorgon är jag ledig, wohooo... Jag ska till Åhlens och köpa en parfym jag vill ha, och så ska jag äntligen bli av med min hemska utväxt... Känns som att alla är utomlands nu! Förutom jag... Snyft!

Ska också ringa tandis och lite såna grejer. Hoppas er dag blir toppen!

Hej och förlåt!

Publicerad 2009-06-11 21:51:11 i Saras dagar

För att jag är så dålig på att uppdatera! Inte bra inte bra. Jag har lekt trafikledare på jobbet i två dagar och det har varit skoj! Och hunnit med en hel del annat! Men idag är jag så sjukt trött så jag ska lägga mig och sova... Puss.

Oj oj

Publicerad 2009-06-09 21:38:44 i Saras dagar

Här går det undan! Idag blev det att jobba över lite för imorgon debuterar jag som trafikledare. Scary! Ska gå upp mkt tidigare än jag räknat med.. ta långlunch och gå på intervju för volontär-uppdraget och sedan tillbaka, stänga, och utgång! Nu måste jag sova. Länge.

Kärlekar!

Publicerad 2009-06-08 21:29:47 i Saras dagar

Idag har jag varit så sjukt duktig! Har dammsugit, dammat, moppat, torkat av, sorterat heeela Henkes lägenhet (lite kvar men nu pallar jag förtusan inte mer!) är helt slut. Dessutom har jag inte käkat något sen lunch... börjar bli riktigt yr. Igår hade jag en dag då jag sov och åt hela dagen. Idag är jag superpigg och inte hungrig alls. Märkligt det där!

Nu väntar jag på att älskling ska komma hem till sitt väldoftande hem... jag har precis tagit en långduch. Ska ta mig lite grön eller liknande snart och bänka mig framför TVN. Imorgon ska jag tillbaka till UM, allt krånglar med cystor och jag vet inte vad... hoppas det blir bättre snart.. sen jobbar jag till 19...

På onsdag blir det andra bullar för då ska jag på intervju för United Sisters! Har som ni vet (?) sökt till att bli tjejgruppsledare i Uppsala i höst! Så det ska bli spännande. Först jobb, sen intervju, och sedan Debaser! Woho!

Hoppas ni mår bra..

Heeeeeeej!

Publicerad 2009-06-07 13:23:42 i Saras dagar

Idag är en bra dag. Hade lite för ont i huvudet imorse (som är konstigt med tanke på att jag inte drack såå mycket), men det var bara att springa upp och kuta iväg till vallokalen! Fick skjuts hem av älsklis och här sitter jag alltså nu... Ska ta det mycket lugnt idag! Ska läsa, städa rummet, äta gott och återhämta mig.. Snart väntar en till jobbvecka! Ska bli dåligt väder så det är nog lika bra, hihi.

Ut och rösta med er nu!!

Åh.

Publicerad 2009-06-06 08:39:54 i Saras dagar

Jag är uppe med tuppen idag! Somnade innan 23 och har sovit som en trästock, helt utan känslor. Helt död. Bara sovit! Så idag är jag pigg och redo. Börjar med att jag ska träffa A i stan, vi ska gå runt och kika på stan, på allt som händer. Och sen är jag sjukt shoppingsugen!

Sedan blir det hem och duscha och fixa sig.. ikväll fyller A nummer 2 år så då blir det middag och utgång!


<3

Hej!

Publicerad 2009-06-05 17:47:48 i Saras dagar

Inte så bra uppdateringar, men inte mycket har hänt heller... hade lite dåliga dagar här i mitten på veckan men efter lite skrik gråt och kramar känns allt topp topp igen. Har haft lugna dagar på jobbet och det har varit skööönt. Och nu är jag ledig i helgen!! Helt otroligt...

Egentligen skulle jag till svärmor på middag ikväll men hon fick ryggskott så planerna fick ändras. Hursomhelst så blir det restaurangernas dag med annica tror jag, middag och utgång imorrn! WOHO!

Kärlek

Halsont och funderingar

Publicerad 2009-06-02 22:09:52 i Saras dagar

Man har en så äcklig smak i munnen när man är slemmig, trots åtskilliga tuggummin halstabletter och tandborstande så försvinner det inte. Blä! Ska alldeles strax hoppa i säng.. ska bara ladda musikmaskinen lite.

Det är så skönt att vara 20. Åker förbi massa flak vid dramaten, vissa står med bikini (!) och jag är glad att ha intagit vuxenvärlden. Passar mycket bättre som äldre på något sätt. Ok, gammal är jag ju inte, men det är skönt att inte vara tonåring iallafall. Saker och ting är inte lika komplicerade, men faller inte lika hårt... och det är skönare än någonsin att ligga med min sidenpyjamas framför DH. Inga konstigheter.

Godnatt ungdomar ;)

Please dont stop the rain

Publicerad 2009-06-02 19:44:59 i Saras dagar

Hej älskisar.

Min hals lever sitt eget liv, värker och har sig. Illa. Men jag jobbar på! Har varit så otroligt lugnt idag... Och skönt! Har inte varit min dag idag. Allt gick fel- havregrynsgröt på byxorna, försenad, paraplyet gick sönder.. behöver jag säga något mer? Var så otroligt trött imorse, typ koma..

Imorgon jobbar jag på Strömkajen (trodde det var NYP) så alla kläder ligger där suuuuuuuuuuuck jag är en sån klant!! Men men. Nu ska jag sova massor. Har gett upp min djupa bok och börjat på en shopoholics bekännelser istället. Myycket bättre.

Kärlek i massor

Dagens lunch:

Publicerad 2009-06-01 09:58:45 i Saras dagar

Esberitox x2
Aceltysystin
Vitaminer
Bisolvon
Finrexin
Rinexin
Zyx

(Jag har väldigt ont i halsen, men bara virus tack å lov)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela