prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Riktigt slut

Publicerad 2008-07-31 21:21:51 i Saras dagar

Jag vet att jag alltid säger att jag är slut, men nu menar jag det mer än någonsin.

Igår blev en faktiskt riktigt rolig och lagom kväll som avslutades på allas vår favorit fjortis-hirschen men 19 kronors öl och dans! Jag fick min vilja igenom och fick shejka loss. Sov några timmar sen har jag stått från 9 till kvart över 7 på kajen i solen och tagit hand om turister. Jag hade solsting till tusen, gick hem, duschade kallt, åt och nu håller jag på och somnar...

Har lite beslutsångest, ska jag sova här eller hos älskis? Saknar min älskis och imorrn har vi ingen tid att ses, men å andra sidan går han upp tidigt imorrn. Inte jag.

<3

En sista varm sommardag :)

Publicerad 2008-07-30 11:04:04 i Saras dagar

Vilket härligt väder! Jag är hemma och ska slappa, min favoritsysselsättning, tills jag och mamma ska ut och åka båt vid 1... Ska bli supermysigt! Hoppas jag får lite mer färg, jag är verkligen en blekfis.

Igår blev världens mysigaste dag. Först på flaten, men molnen han ikapp oss så vi åkte iväg till centralbadet istället. Lyxade, badade bubbelpool, simmade och solade på takterassen. Sen fikade vi och åkte hem.

Kvart över sju kom älskis och hämtade mig och vi gick och åt persisk mat, hur gott som helst. Saffran, plommon, yoghurt, mynta...kul att äta nåt annat än pommes och bearnaise. Sedan gick vi runt söder hand i hand och åt efterätt på stockholms glasshus. Sen åkte vi hem, såg på film och somnade. Kl 6 gick älskis upp, skulle jobba, men det skulle inte jag! Så jag blev hemskjutsad och fick sova några timmar till :) Det var skönt det!

När jag kommer hem ska jag åka hem och duscha, sen hem till paret och laga god tjejmiddag. P, L, Sara och jag! Sen får vi se var det bär :)

S.

God morgon lovers.

Publicerad 2008-07-29 10:05:22 i Saras dagar

Idag är vår ett-års dag. Började så bra den kan, med sovmorgon. Älskis sover fortfarande, jag har städat och plockat lite och kokat ägg och gjort i ordning en riktigt god frukost :). Att kunna njuta av att bara titta på TV och dricka kaffe på morgonen var ett tag sen. Det är otroligt skönt.

När älskis vaknar åker vi iväg och badar och solar, sen ikväll ska vi äta persiskt!

Ha en underbar tisdag!

Måndag (Fredag för mig)

Publicerad 2008-07-28 19:48:10 i Saras dagar

Måndag och äntligen ledig. Sitter hemma hos mor, har precis ätit middag! Ska bli så skönt att vara ledig två dagar. Och vet ni vad? Imorgon har älskling och jag varit tillsammans i ett år. Det ni!

Nu ska jag vara social igen.

Kärlek i massor.

Godmorgon godmorgon,

Publicerad 2008-07-27 09:00:10 i Saras dagar

hör fåglar sjunga glatt.

Vilket väder! Och jag ska stå ute hela dagen på Nybroplan och riva biljetter, hoppas jag blir brun!

Hade en hemsk dröm inatt, min pappa begick självmord och jag grät och grät och grät. Det var hemskt verkligen. Skönt att jag har vaknat. Sitter och äter yoghurt, bär och havrefras å dricker god juice, ska snart gå hemifrån. Börjar 09:30. Tittar på programmet "amazing race" å de va väldigt spännande faktiskt. Synd att jag måste gå, haha.

Have a lovely sunday!

Soptunna.

Publicerad 2008-07-26 21:34:50 i Hjärtefrågor

Vissa dagar, som idag t.ex., känner jag mig som en soptunna. Jag finns tillgänglig, lätt att se ner på och slänga sin skit vid. Men har ni tänkt på att soptunnor också kan bli fulla? Då måste de tömas, men värre är det om de hinner välta före. Då kommer det tillbaka på dig.

Är du en sådan som skäller ut kassörskan när det är hål i kläderna, eller skyller på personen som plockar upp varor för att varan gått ut? Tänk efter. De har inte beställt varan. De har inte bett dig köpa den. De har inte sagt att den var OK. De har inte blivit ombedda att sälja den ens, de försöker bara göra sitt jobb. Be snällt, prata med den som är ansvarig istället. Att stå och skrika skapar inget förutom dålig karma.

Nu ska jag lägga mig och läsa tills john blund hälsar på.

God natt älskade

I did it again.

Publicerad 2008-07-26 20:48:31 i Hjärtefrågor

Har lagat värsta middagen, men när jag kom hem var jag så himla hungrig att jag åt två mackor. Nu är jag proppmätt. Middagen står lagad och oäten. Varför lär jag mig aldrig?

Min försummade blogg

Publicerad 2008-07-26 20:15:41 i Saras dagar

Förlåt! Jag har inte uppdaterat på två dygn, måste vara någon form av rekord!

Igår hade jag utbildningsdag, dvs. jag får åka båt och får pengar för det, som sagt. Min kära vän och guide Annica guidade mig till Gustavsberg där vi hoppade i och badade från båten. Var en helt underbar sommardag, och det bästa var att jag fick lön för det. Tack för det!

På kvällen var det middag hos svärmor, massor med superdupergod mat, ni anar inte! Och lite vin och mys blev det trots att det för mig var vardag (jobbar hela helgen). Vi gick hem vid 22 tiden och jag somnade som en stock :).

Idag har jag jobbat hela dagen, från 9 till 7 och det har varit horribelt. Otroligt mycket folk och så mycket otrevliga människor som har skrikit på mig, sagt att dom ska ringa media, jag vet inte vad. Tur att den är över!

På vägen hem handlade jag och nu är jag hemma, quinoan puttrar på spisen och kycklingen väntar snällt i ugnen :) känner mig som en riktig arbetande hemmamamma eller något sånt. Utan barn förstås. Eller räknas gossedjur?

Sen vet jag att det är fult att skriva om pengar, men bara så ni vet så har jag fått min bästa lön någonsin och känner mig rik!!!

Vill ni läsa om Blondinbellas övergrepp så finns artikeln här: https://www.flashback.info/showpost.php?p=12132568&postcount=701

Kärlek

Underbara dagar.

Publicerad 2008-07-24 21:11:47 i Saras dagar

Har haft helt underbara dagar. Igår kväll hade vi gäster, sen blev det en ta hand om mig själv kväll. Vaniljhudkräm, masker och inpackning! Egentligen brukar jag bara göra sånt innan utgång, myskväll med pälskis eller liknande men why? Ingen bryr sig ju så mycket om hur jag luktar förutom jag, right? Sex and the city satte pricken över i.

Vid 10 åkte Pegah och jag iväg och sola och badade, jag är lite bränd och har fortfarande lite solsting. Men det är så sommaren ska vara! Hav och ligga och klucka är helt underbart och då trivs jag som bäst! Jag ska flytta till havet, jag skulle vara så mycket lyckligare då. Ni anar inte hur stark min relation till vatten alltid har varit! :)

Sen kom jag hem, tog en kall dusch, gick ut och åt sjukt starkt mat med älsklis samtidigt som vi blickade ut över Medis. Till efterrrätt blev det en mjukglass och en promenad.

Imorgon har jag utbildningsdag... dvs att jag ska åka båt hela dagen och får pengar för det! Om inte någon annan är sjuk och behöver inhoppare dvs :) så det får vi hoppas på! Vilken solbränna jag kommer få!

Kärlek

Effektiv dag

Publicerad 2008-07-23 15:18:12 i Saras dagar

Vaknade, diskade, gjorde iordning mig, hämtade ut en viss present till ett visst Par, åkte hem, bytte om, åkte in till stan.. försökte lämna in kläder på kemtvätt som var sommarstängd. Suck. Fick en ny knapp till min kjol som jag snart ska sy in, köpt allt det jag behöver! Min bank krånglar fortfarande så jag kan dock inte göra allt :( men lite hann jag iaf med idag!

Har haft årets kortaste kjol på mig idag, och det har märkts av all uppmärksamhet jag fått! Haha. Expediten på Vivo råflirtade med mig, det var mycket roligt, tänk vad en fråga om var tonfisken ligger kan leda till! Men vad ska man ha på sig då? Det är ju så sjuuukt varmt. Avbokade körlektionen imorrn, istället åker Pegah och jag iväg till Grinda och blir pepparkakor, låter som a much better idea!

Får se vad som blir av kvällen, vet inte hur mycket (eller ska jag säga lite) pengar jag har kvar eller någonting. Är inte så partysugen heller, men man vet ju aldrig.

Puss&kram skumbanan

Måndagen över.

Publicerad 2008-07-22 21:50:15 i Saras dagar

Nu har jag klarat mig igenom en 11timmars arbetsdag. Såklart strejkade gröna linjen när jag skulle hem, men det gick ju bra ändå. Jag var sååå slut och hungrig att ni förstår inte! Möttes "hemma" i hammarbyhöjden av älsklis och fick världens godaste mat- fläskkotlett, klyftpotatis, tsatsiki och sallad. Sååå gott. Nu mår jag som en prinsessa, om nu prinsessor ligger framför en soffa och tittar på ett tv-program om transvistiter i mjukisar och pojkvännens t-shirt. Har ni märkt hur mkt av mitt liv som krestsar runt mat förresten, det enda jag skriver om i detalj är vad jag har ätit, haha :)

Skulle åkt hem och sovit, men jag fastnade. Så nu sitter jag ensam hos älskis som jobbar natt. Oj vad gott jag ska sova och vid 8 tiden kryper en trött snuffis ner brevid mig :)

Imorrn, LEDIG. Så underbart! Har mycket jag måste göra dock. Ringa läkaren, fixa ny knapp till favoritkjolen, hämta ut mina solisar, lämna in uniformen på kemtvätt, luncha med mammis, gå på onsdagsöl med jobbet och sen kanske utgång me älskade Pegasus senare? Alla mina kära börjar på p: Panky, Paret, Pegasus, Pamma? Jag menar hallå! P is the thing.

Jag tänkte mest ligga här resten av kvällen och bara vara, njuta av min lägenhet. Men det var en skön dag på jobbet, lagom mycket. Så jag är nöjd. Kolla in picsen från Gotland förresten!

Kärlek

Måndag

Publicerad 2008-07-21 21:12:15 i Saras dagar

Hej mina favoritbloggläsare!

Idag har varit en regnig alltså = lugn dag på jobbet, hur många vill åka båt när det regnar? Men det var väl mysigt i sig. Sen mötte älsk upp mig, jag åt jätteonyttig men god cajun-middag på stan och sedan gick vi på bio och såg "What happens in Vegas". Lite sent, jag vet, men den var skitrolig! Lite förutsägbar men sånt är skönt när det regnar och man behöver muntras upp :). Nu är jag iaf totalt slut. Imorgon jobbar jag 8-19, kul va? Men, som tuuur är är jag ledig på onsdag, ska bli superduper! Dessutom är min gudmor, efter många om och men, hemma igen och övningskörningen kan sätta igång, YES.

Är förövrigt uppslukad i snabba cash, jag är lite efter och har inte läst den än men fick den i namnsdagspresent (ja, vi firar namnsdagar i min familj) och det ligger på något sätt så nära till hands så jag vill läsa den. Har hört mycket blandade recensioner så ska bli kul och se vad jag tycker.. har bara läst en 50 sidor hittils.

Nu, sängen!

Kärlek!

Hej bloggen!

Publicerad 2008-07-20 19:59:45 i Saras dagar

Idag har jag varit skitglad! Sa ju det! Var en helt OK dag på jobbet, förutom slutet. Hahahahaha. Usch! Men vad gör man när det är stopp i toan? Skrattar, det är mitt svar på allt! Har försökt att fixa en massa saker idag, ska fortsätta fixa imorgon. Varför har vi alltid så mycket som behöver fixas? Varför har alla mina vänner övergett mig för utlandet? Det är en bra fråga!

Har iaf ätit god middag hemma med päron och fått namnsdagspresenter!

Annars då? Har Blondinbella blivit våldtagen? Läskigt.

pUss!

Orkanens öga.

Publicerad 2008-07-19 21:13:33 i Hjärtefrågor

Jag vill skrika ut mitt inre. Jag kräver förståelse. Jag törstar konstant efter inspiration, men jag får aldrig ner det. Jag är ett hav av känslor. Ibland tror jag att jag inte riktigt tagit mig igenom orkanen, snarare nått hälften. Ni har väl hört att mitt i en orkan är det lugnt och blåser inte ett dugg? Det är där jag är. Och jag står här. Springer med när den rör sig, vågar aldrig stå för mig själv. För rädd för att gå igenom aldra hälften. Rädd för vilka egenskaper jag kan råka förlora på vägen, hur många liter tårar jag kommer behöva ge upp. Kanske är det värt det, kanske är det vad jag måste göra? Lycka, vad är det egentligen? Finns det? Varför känns det inte som på film. Är det mig det är fel på, är det något som går att bota, är det er eller är det världen?

Jag vill gråta med i varenda film, jag vill känna igen mig i varenda sida på alla romaner som finns att läsa. Jag vill ringa de där samtalen, jag vill svälja min stolthet. Finns det en anledning till att jag känner dessa strypkänslor, att jag vill simma till andra sidan? Att jag aldrig är nöjd? Jag vill likt alkemisten hitta mitt livsöde, min livskärlek, och följa min lycka tills jag dör. Jag vill älska den bredvid.

Tusen tankar

Publicerad 2008-07-19 18:57:00 i Saras dagar

som snurrar runt runt runt. Såhär känns det alltid när man kommer hem från en semester ni vet. Alla krav och alla grejer som behöver fixas. Imorgon kommer allt vara bra igen men just nu känns det tungt. Jag vill bara sova, jag vill alltid sova. Känner mig omotiverad och trött på det mesta, hur ska det någonsin bli något av mig?

Det var en intressant resa till Gotland, äntligen har jag sett det, brännande på 100 lax per kväll på champagne. På falska kompisar, drinkluder och 15 minutes of fame. Hur kan det vara värt det? Jag har så svårt att förstå saker ibland. 100 lax hade kunnat hjälpa en hel by från fattigdom eller något liknande.

Dessutom så har jag fått alldeles för lite lön, vilket suger!

Nu ska jag ta tag i mitt liv!

Home from paradise

Publicerad 2008-07-19 13:56:20 i Saras dagar

Hej älsklingar!

Nu är jag efter en mycket lång resa hemma igen. Har haft det toppen på Gotland! Har druckit drinkar, rosévin, grillat, suttit på uteserveringar, låtit stranden sila mina tår, solat, tittat på lummelundagrottorna, ätit saffranspannkaka och mycket mer! Känns tråkigt att återvända till vardagen, men vad gör man inte. Har fått både nya scheman, kurslitteraturlistor, inbjudningar och jag vet inte allt på post och mail.

Idag ska jag sova sova sova, tvätta, städa, fixa och planera. Imorgon är det jobb 9-18 på strandvägen, tjohoo. Snart kommer älskling hit så ska jag laga någon god middag, sen jobbar han inatt. Puffsen. Jag ska dock sova. Hihi. Kommer massor med fina bilder sen! Förövrigt är jag typ övergiven. Älsk jobbar, Paret är på roadtrip, Luris svarar inte, Pegah är i Paris, föräldrarna på landet. Stackars mig!


Kärlek!

Nedräkningen

Publicerad 2008-07-15 20:32:16 i Saras dagar

Om cirkus 12 timmar sitter jag och älskis på Gotland, vi åker hemifrån ganska tidigt imorrn :). Håller på och packar det sista. Har precis ätit lite middag hemma med gäster och vin, det var trevligt. Var ganska mkt på jobbet idag! Har fått mitt schema för Augusti nu, vad sägs om 11 jobbdagar i streck?! Det kan inte stämma! Jag kommer dö!

Så imorgon vid 9 åker båten, stannar på Gotland till på lördag. Vi ska åka till fårö, bada, sova, grilla, parta och lite allt möjligt. Ska bli sååå skönt att komma bort. Älskade ledighet!

Håll koll på stan åt mig kära vänner!

Monday night.

Publicerad 2008-07-14 20:56:09 i Saras dagar

Nu sitter jag hemma, lyssnar på gammal nostalgimusik och har precis börjat packa till Gotland! Ska bli härligt att komma iväg och lite utomlandskänsla är det med uteserveringarna och stränderna- fast dyrare förstås. Haha. Man kan ju inte få allt?! Hursomhelst, det ska bli skönt!

Idag har varit en bra dag på jobbet, lagom mycket folk, inte för mkt inte för lite liksom! Och det har varit spännande på många sätt, haha. Ibland förstår jag mig inte på mig själv riktigt! :)

(No, I can't let you...
you're a part of me now,
caught by the taste of your kiss...

And I dont wanna know,
the reason why,
I can't stay forever like this...

Now I'm climbing the walls,
cuz I miss you.)

Puss.

<3 älsklingen

Publicerad 2008-07-13 20:47:35 i Saras dagar

Hej lovers!

Idag har jag jobbat i 10 timmar, pheeew. Var skönt att bli hämtad av älskling och vet ni vad som väntade mig? Min favoritmat! Kycklingfiléer med ris, inlagda vitlöksklyftor och det godaste av allt- älsklings limesås! Det finns inget bättre! En smaksensation helt enkelt. Och efterrätt: äppelpaj. Ibland är det bra att älskling är ledig när jag jobbar, höhö.

Halsen är inte direkt bättre.. har haft en konstant dos av ipren idag och också te, nu har jag druckit järn å vitaminer å ätit hela vtilöksklyftor så nu du! Nu ska det bli bättring :)

Sov dåligt inatt som sagt, så nu ska vi sitta och titta på Rules of engagement och sen sussa- imorgon, jobb!

Kärlek!

Aj.

Publicerad 2008-07-13 08:16:20 i Saras dagar

Det som inte fick hända har hänt, jag har ont i halsen. Varför?! Ska två halsmandeloperationer inte vara nog? Jag får bara inte bli sjuk! Måste jobba, och måste åka till Gotland på onsdag. Jag kan inte bli sjuk, jag orkar inte :( Jag var sjuk konstant i gymnasiet, har inte jag fått min del av sjuka? Suck!

Har pga det blandat med oro sovit jättedåligt, det suger att inte kunna svälja. Nu ska jag ta lite te och sen åka till jobbet. Tjoho.

Puss.

Hej älsklingar!

Publicerad 2008-07-12 19:28:41 i Saras dagar

Har haft ett helt fabulöst dygn med trerätters, frosen strawberry daquiris och bra underhållning. Idag har jag varit på SPA och solat ute på däck- hur skönt som helst. 4 kom båten in och älsk hämtade mig och mamma, vi åkte till Farsta och köpte 2 nya bikinis till Gotland- alla mina gamla är uttöjda och alltså för stora. HM hade resa så det blev bara runt 100 kr, grattis till mig! En leopard, mycket hett. Råkade precis somna lite i älskis säng, har kanske blivit lite fullt upp på sistone, så det var skönt. Har absolut ingen aptit men min älskis gick precis till affären och ska handla lite smågrejer. Om jag ska med ut en stund ikväll måste jag ju äta... annars slutar kvällen dåligt!

Imorgon jobbar jag igen, 3 dagar. Sen Gotland! Är inte direkt på jobbhumör men jag suktar efter lönen.

Kärlek!

Machokist?

Publicerad 2008-07-11 14:42:57 i Saras dagar

Jag har nu solat solarium, är ju så himla blek. Sen blev det lite titt på Monki, American Appareal osv. SJÄLVPLÅGERI! Jag verkligen inga pengar nu innan lönen och det lilla jag har måste jag spara till Gotland och föda. Men jag hittade en så fin klänning, och sedan hängde det redan ett plagg jag aldrig annars skulle provat, i min storlek, i omklädningsrummet- en shortsdress. Och den satt så sjukt bra! Och jag blev så kär! Varför plågar jag mig själv på detta viset?! Dessutom fanns det bara en kvar!

I-landsproblem, men dags att torka tårarna. Nu ska jag göra mig fin för våran 3-rättersmiddag på båten ikväll. Kl 18 seglar vi! Ha en underbar helg Stockholm!

Puss!

God morgon!

Publicerad 2008-07-11 11:04:24 i Saras dagar

Det var riktigt skönt med sovmorgon, ska snart få skjuts hem och packa det lilla jag behöver till dygnskryssningen! Är jättesugen på cappucino så ska nog ta och göra lite sånt nu framför Oprah. Älskade ledighet. Är hemma hos älskis alltså, om ni inte förstod det, även om man inte hinner umgås kan man ju sova tillsammans. Trots mina mardrömmar... Drömmer alltid att H och jag bråkar! Det är irriterande.

Men nu, frukost och kärlek!

Kärlek!

Utdrag ur "en klass för sig" av Curtis Sittenfield

Publicerad 2008-07-10 18:16:50 i Kärlek

...och hur kunde han göra mig besviken?

Han låg med huvudet på mitt bröst,
över hjärtat;
hans ben måste ha hängt ut över sängkanten.

Hans kropp var tung mot min,
nästan för tung,
men ändå inte.
Jag kunde anpassa mig till den.

Det var något jag lärde mig senare,
hur en del killar aldrig vilar med hela sin tyngd mot en,
och hur det fick honom att verka säker,
säker på att jag var stark nog.

Äntligen ledig!

Publicerad 2008-07-10 17:59:46 i Saras dagar

Wohoo, veckan avklarad! Nu är jag ledig i 2 dagar! Har varit en ganska jobbig dag idag, vet inte varför, men har varit trött. Förlåt för dålig uppdatering! Igår jobbade jag typ 10 timmar, åt världens godaste lunch på jensens boefhus, vid centralen ni vet. Nya tipset! 49 kronor för en kycklingfilé, god sås och grillade grönsaker. Jag hinner ju knappt träffa min snuffis nu för tiden när vi har så olika jobbtider! Men sen åkte jag hem till Paret, och åt jättegod fisksoppa med många hemliga ingredienser, tomatbröd och limeaioli. Drack lite vin, drog vidare. Passerade ca. en miljon fullsatta uteserveringar innan vi hamnade i gamla stan. De kollade inte leg på oss, på 2 krogar! Jag var lite stolt måste jag väl medge. Mycket tjejsnack, jättetrevligt! Sen bar det av hem ganska tidigt och idag har jag, gissa...jobbat.

Nu ska jag först av allt gå igenom mina tvångsmässiga bloggsidor, det är många kan jag lova! Sen äta lyxmiddag med familjen och imorgon åker jag och mamma på tjej, SPA, äta god mat och vila kryssning. Ska bli superskönt, min hjärna är fullproppad med dumma frågor :).

Puss!

Bad update

Publicerad 2008-07-09 22:42:20 i Saras dagar

Precis hemkommen efter några glas vin med nära och kära! Lite lullig, men imorgon är en ny jobbdag!

KÄRLEK

Förkyld

Publicerad 2008-07-08 21:37:27 i Saras dagar

Det tog på krafterna att stå vid båtarna halva dagen igår, näsan rinner och jag fryser och känner mig otroligt trött i kroppen. Ska snart sova, ska bli skönt. Det är komplett underbart att bara sitta här med min musik och min röda snobbenpyjamas. jag kunde inte haft det bättre.

Godnatt.

Jag har aldrig kännt mig igen i en låt så mycket som i denna.

Publicerad 2008-07-08 19:18:43 i Klipp och låtar


och jag våga aldrig hålla din hand,
vi är inte såna i slutet som i får varann.

och alla bara pratar, "är det sant?!" och "jag har hört om dig!"
 jag kommer aldrig tillbaka hit igen...
neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
alla dansar, och jag tänker, är du också själv?
var är du, ikväll?

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt.

det är jobbigt att jobba.

Publicerad 2008-07-08 19:10:56 i Saras dagar

När man allvarligt får frågor som: How long is your one hour tour? Eller kanske, does the djurgården ferry go to djurgården? Då börjar man tvivla på mänsklighetens fortsatta överlevnad. Jag blir så trött, och det är svårt att hålla upp ett leende med så många frågor, och de frågar inte en gång, nej nej, minst 5. Jag menar, man måste ju vara säker?!

Nu är jag äntligen hemma, fick god sallad fisk och spenat av mami. Ska sova hemma ikväll, ska bli skönt. Jag är verkligen helt slut i bollen. Båtar springer runt mitt huvud som i tecknade filmer efter någon har knockats. Så känner jag mig. Nockad.

Jag går genom mina luncher, promenader och tunnelbaneresor med min bok tryckt mot mitt ansikte just nu, kanske förtjänar man då en snedtrampad fot. Och ju mer jag läser, desto mer sugen blir jag på att skriva en egen bok. Tror ni jag skulle klara det vänner, skulle ni läsa? Jag beundrar dem som kan, jag tror min bok skulle spricka pga mitt vacklande tålamod. Har jag något att komma med? Vad säger ni?

Nu ska jag bara vila min domnade kopp framför TV'n med lite te. Älskar er.

Måndag

Publicerad 2008-07-07 21:07:23 i Saras dagar

Måndag och vilket väder! Seriöst, hur kan det vräka ner en hel dag? Tar inte vattnet slut? Och molnen är ju inte ens så mörka! Helt knäppt. Aja, min dag i korthet. Väcktes vid 6 när älskling gick iväg till jobbet, sov 2 timmar till... började med att bränna min gröt, kul! Duschade, fixade, åkte till jobbet. Stod i en kur i några timmar utan en enda kund i stort sett, åt god lunch med mor, tittade lite på rean men det var inte mycket. 2 par örhängen (undrar hur många jag äger nu?) var det enda som tilltalade mig. Satt några timmar till i kuren, smsade lite, satt på msn... du vet. Slutade kvart över 7, åkte direkt hem till älsk, mkt hungrig, fick schnitzel (älsk börjar garva så fort han hör det). Nu är det mitt favoritprogram, lyxfällan. Jag är väldigt nöjd med min tillvaro just nu. I helgen åker jag och mor på kryssning och nästa onsdag, Gotland!

KÄRLEK

För en lång, lång tid

Publicerad 2008-07-06 21:07:15 i Klipp och låtar



Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Publicerad 2008-07-06 20:58:17 i Saras dagar

Har haft ett lugn och mysig helg på torpet. 3 timmars bussresan ägnade åt pistagenöts-ätande och Håkan lyssnade. Slumrade till då och då... så det gick toppenbra! Sen kom jag hem, var helt slut, åkte direkt hem till älsk och möttes av god mat, levande ljus och nu en bra film! Imorgon är det jobb igen... sen har vi suttit och planerat. Nästa helg är sista (halva) helgen jag är ledig i hela juli, sen firar vi ett år och det är stockholmsvecka och håhå jaja! Så det blir nog Gotland trots allt, hoppas jag. Ska försöka byta ett pass imorgon så blir allt toppen :)

Har precis ätit upp min jordgubbs-persika fruktsallad och är totalt proppmätt. Sprängs vilken sekund som helst, känns det som, men det får vi ju hoppas på att det inte gör! Haha.

Puss och snusk

Beachparty

Publicerad 2008-07-05 10:29:30 i Saras dagar

Temat igår på GK var beach. Mycket intressant med nakna människor! Nu är jag trött, har inte fått mina 8 timmar... men det är bara att ta sig i kragen! Håller på å packar, min buss går 11 45 från tekniska högskolan... till landet alltså. Och där väntas släktträff, ska bli spännande!

Hörs imorgon kärlekar.

Hej älsklingar!

Publicerad 2008-07-04 20:20:04 i Saras dagar

Vilken dag. Blev helt slut vid 4-tiden på jobbet, tappade all ork, gjorde allt fel... allt tog mycket längre tid och jag blev yr och visste knappt vad jag hette. Tog på mig fel kläder innan jag fattade att jag skulle gå hem och det var bara allmänt hemskt. Kom hem, försökte sova, gick inte. Vilade iaf, och nu är älskling här med pizza. Så nu mår jag bättre :) blir nog utgång idag iallafall, är inte 100 taggad men, vad ska man göra?

Puss från en sjukling, eller nåt

Morgonpigg!

Publicerad 2008-07-04 08:17:28 i Saras dagar

Ja, faktiskt. Hade mini sovmorgon idag, till tio över 8. Råkade köpa med mig en fin tunikaklänning igår så den ska på nu och då blir allt lite roligare. Dessutom har jag fått mina 8 timmars sömn. Stupid tourists, here i come!

Pussen!

Dagen

Publicerad 2008-07-03 21:26:43 i Saras dagar

Vilken uppdatering va?! :) Åt en god middag efter jobbet med mor och far på restaurang. Grillspett, klyftpotatis och tsatsiki! Mycket, mycket gott. Nu sitter jag hemma i min pyjamas och bara andas, är, tänker. Det är väldigt skönt ibland, och imorgon är det full rulle igen. Jobb, utgång! Taggad som få :) hihi.

Förövrigt fick jag samtalet idag, läkaren. Varför blir det aldrig bättre? 3 månader till med piller och behandlingar. Jag orkar inte. Jag vill gråta. Det tar min energi, mina pengar och min glädje. Det är det inte värt! Snälla, ge mig ett ljus i tunneln. Vad ska jag göra för att det ska bli bra?

Jag älskar er iallafall.

och det skrämmer mig att jag kan nå dig, var du än är.

Publicerad 2008-07-03 21:14:48 i Hjärtefrågor

Jag försöker skriva i gåtor. Därför att det är respektlöst att skriva om andra människor. Därför att jag vet inte om jag vill ha förståelse, hur blir det du? Hur skulle det vara om jag inte höll det för mig själv? Hur skulle jag kunna dela detta? Jag vill att du ska se. Jag vill att du ska förstå. Men hur kan man förstå något jag inte förstår själv? Jag är trött på ständig bensvikelse.

Working

Publicerad 2008-07-03 15:25:53 i Saras dagar

Sitter här i min lilla gula kur på nybroplan. .. jättekul! Slutar om typ 2 timmar så det är helt OK! Dessutom är det inte helt dött så tiden går fortare än den brukar :). Eftrer jag slutar ska jag käka ute med mamma och pappa och sen bara ta det lugnt tror jag. Några tjejer springer runt här och delar ut gratis red bull så det är toppen, snart får jag väl koffeinförgiftning?! Aja... plikten kallar. Puss, HyperSara!

Hata turister

Publicerad 2008-07-02 17:59:23 i Saras dagar

och deras dumma frågor! Skulle jag få ett öre för varje dum fråga ja svarar på skulle jag vara miljonär nu! Typ... ögonen och huvudet värker och jag är superhungrig! Men jag ska snart få mammas hemlagade soppa :). Är så skönt att vara hemma.. kan inte bestämma mig om jag ska lata mig eller göra nåt med mig själv och gå på bio med min älsklis. Skräckisar e inte riktigt min grej...

Kärlek

My lovers!

Publicerad 2008-07-01 23:10:44 i Saras dagar

Lång, jobbig dag med en massa av idioter! SUCK. Sen blev det underbar allsång med en underbar Peter Jöback... hans röst får mig att smälta som smör! Mums! Nu sitter jag hemma hos min alldeles egna pojkvän och äter ägg. Snart sängen. Upp tidigt imorrn! Kärlek.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela