prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Mmmmm...

Publicerad 2008-01-31 18:46:20 i Allmänt

Det var så himla skönt att lägga mig med mina mjukiskläder under det vaaarma täcket och bara viiila... jag njöt verkligen. Men nu är det andra bullar. Mamma kom hem med färdiggrillad kyckling och vitlöksbröd, sjukt gott.. och nu ska jag först bli klar med den här himla körteorin. Sen blir det TV och civilrätt. Kul va? Suck.

Pussinuss

Torsdag.

Publicerad 2008-01-31 16:02:09 i Allmänt

Här i vinterkylan känner jag mig ganska lyckligt lottad över att ha en "vuxen" man brevid mig som håller mig varm...

Idag gick vi upp vid 10, åkte hem och hade panik. Mina anställningsbevis är borta, min skjorta var borta, allt var kaos. Och jag tänkte att jag lika gärna kan skita i att åka till intervjun som jag skulle ha kl 13 för att allt ändå gick fel, men men. Jag åkte dit iallafall, han var trevlig... vi pratade väl typ en halvtimme, så jag hoppas att det går vägen. Sen impuls köpte jag typ sådär 2 klänningar 3 tröjor å en jeanskjol på salt, sjukt bra rea förövrigt!

Jag mötte älsk och vi åt på Sandys (inte så gott dock, alldeles för likt subway= illamående) och sen åkte vi åter igen till Zambiska ambassaden för att hämta våra pass med visum i, tjohoo.

Å föreläsningen igår då? haha, vet inte var jag ska börja. Vi har en väldigt intressant grupp, minst sagt. Men det blir nog bra till slut, har iaf en hel del att plugga till nästa gång.

Så nu är jag hemma själv, mamma e på kurs... jag tänkte lägga mig med lite te i sängen och mitt store gossedjur å bara sova lite kanske... ja vet ja e dålig men de e ju sååå kallt ute. Sen ikväll är det plugg för hela slanten. Sen är det helg!

Puss på er

Väldigt KONSTIG dag

Publicerad 2008-01-30 14:12:05 i Allmänt

Ok allt är konstigt idag.

* Mamma har fått nyttighetsnoja--> jag sitter å äter en grönsaksgratäng med riven morot och kålrot.
* Någon Hassan ringer mig och vill ha mig som servitris till sin pizzeria. What to say?
* Jag lyckades missa ett jobb som receptionist när jag sov och jag är väldigt arg på mig själv.
* Jag drömde att jag var fast på en öde ö och jagad av en gammal italienare.
* Jag lyckades på något konstigt sätt SVARA i telefonen när studentword ringde, när jag SOV. Pinsamt?
* Har fortfarande inte fått något fraktgrej från Stylebystars.com, tänk om de ger mig alla 3 klänningarna?
* Har fått hem en bunt med jobb jag kan söka, inom restaurangbranschen, som jag inte ens söker.
* Jag har ingen aning om vad jag ska plugga eller vilka böcker jag ska ta med mig till föreläsning ikväll.

Oj, oj.

Tröötttt.

Publicerad 2008-01-30 09:07:59 i Allmänt

Var uppe med tuppen idag igen (typ iaf). Skulle va på rosenlund kl 8 för att kolla upp mina cp fötter (ja får alltid höra att jag går snett) men det enda jag fick var ett nytt telefonnummer att ringa. Suck. Kunde dom inte sagt det innan dom gav mig en tid med en läkare? MORRRRRR. Men hursomhelst, nu är jag hemma.

Igår var jättemysigt och jättegott på alla sätt å vis. Åt trerätters på en grekisk restaurang här på söder och det var mumsi mumsi och väldigt prisvärt... Sen var jag mätt. Mycket mätt. Vi gick en promenad och såg sen I am Legend, sjukt bra film, men väldigt läskigt... vågade knappt titta ibland... hahaha. Var tvungen att försäkra mig om att det bara var en film hela tiden. Jag är lite töntig, jag vet.

Ikväll så är det grupp seminarium på SU som gäller. 18-22. Hihi, hoppas det är kul.

Pussel

Intervju, shopping och överraskning.

Publicerad 2008-01-29 17:10:09 i Allmänt

Så, då har man varit på intervju, gick bra tror jag.. Sen har jag shoppat loss för några hundringar i stan, hittat massa bra grejer sjukligt billigt på rea. Så det känns bra!

Och vet ni vad som väntade mig när jag kom hem...? :) En stor bukett rosor. Hihi!

Nu ska jag ta det lite lugnt, kl. 7 ska älsk och jag på restaurang, sen ska vi se I am Legend!

Ha en bra kväll! :D

Bra dag.

Publicerad 2008-01-29 12:04:44 i Allmänt

Gick hela vägen hem till älsk igår, duktigt va? Tog faktiskt bara 45 min :)

Väcktes idag av ett telefonsamtal, ska tydligen på jobbintervju klockan 15. Spännande. Håll tummarna för mig! Jag behöver verkligen ett jobb... men han verkade jättetrevlig i telefon, fastän ja va helt nyvaken haha. Har spenderat morgonen med en dusch, cosmopolitan (tidningen alltså, inte drinken, dööhh) och lite sånt mys.

Puss!

Personlighet.

Publicerad 2008-01-28 21:12:53 i Allmänt

En sak som jag hatar mest med mig själv är att jag blir rastlös och uttråkad så fort... Har iaf pluggat körkortsteori i 4-5 timmar nu, så nu får det vara nog. Blir ju yr. Har pysslat lite med en liten grej till älsklingen också, tihi. Och va ska ja göra nu? Suck. Inget bra är det på TV heller.

Vid 23 ska jag träffa älsk på Slussen och sova där, skönare att sova hos honom tycker jag... mamma går upp så tidigt. På kvällen ska vi äta på grekisk restaurang och sen på kvällen gå och se I am Legend. Har hört att den e bra så vi får hoppas på det!

Tidsfördriv, någon?

Will you still love me tomorrow?

Publicerad 2008-01-28 18:25:41 i Kärlek

image42
And although my pride's not easily disturbed
You sent me flying when you kicked me to the curb
With your battered jeans and your beasties tee
Now I can't work like this with you next to me

S <3 H, 29/7-29/1-08 = 6 månader.

Publicerad 2008-01-28 13:51:22 i Kärlek

Yes, om några timmar så har jag och älsk varit tillsammans i 6 månader, ett halvt år, en 36e del av mitt liv. Shit. Det är lång tid. Och så kan vi ju säga grattis till mig som slår nytt rekord i långt förhållande... höhö.

image40

Som med allt annat är det en balansgång, en berg och dal bana. Och då känns det skönt att ramla i en så mjuk famn som din. Du är en av mina absolut bästa vänner och jag vet inte hur jag skulle bete mig om jag inte fick ventilera allt med dig (på gott och ont).

Jag älskar dig. "Grattis" till 6 månader älskling!

Nu blir ni förvånade va!

Publicerad 2008-01-28 08:40:23 i Allmänt

Haha, jag har faktiskt gått upp tidigt idag... Vi somnade väl runt 23 och så skulle H till skolan nu så ja pallrade mig upp jag med.. duktigt va? Fast sängen lockar...

Blev årets slappardag igår. 3 filmer, godis, pasta, och så en promenad på drygt en timme. Det var skönt. Å massa sömn förstås. Så nu är man återställd!

Tjänade mig en liten hacka på loppisen också, köpte en ny väska och ett par assnygga pumps för 50 kr! Bilder kanske kommer sen om jag känner mig riktigt snäll... i övrigt var det kaos där. Det roligaste var nog en tjej i burka som verkade tro att mina kortkjolar var sjalar. Hahaha.

Puss och kram

God "morgon"

Publicerad 2008-01-27 12:56:20 i Allmänt

Hör fåglar sjunga glatt... det är sol! WOHOOO. Jag har redan hunnit duscha men älsk ligger fortf å lökar i sängen. Jag luktade förövrigt lök när jag vaknade. Hade inte bortstat tänderna,eller nånting... Ehm. Var lite väl trött där tror jag. Hehehehe.

Blev iaf en kul utgång för mig, även om de kanske blev lite konstigt för andra. Men allt löser sig i sinom tid. Först satt jag, älsk, Carro och hennes Anton hos Carro och drack vin och körde lekar... sen bar det av till Hot Company, efter många om och men. Inte världens bästa ställe kanske men jag hade kul. Hihi.

Sen får vi se vad dagen har att ge.

Puss på er!

Baby, can you help me understand?

Publicerad 2008-01-26 00:21:32 i Kärlek

image39
(Jag vet att om jag skrev några rader om vad som egentligen får mitt hjärta att slå några onda, extra slag ikväll så skulle jag aldrig mer kunna låta det vara. Men jag tänker fortfarande på allt som gjorts å allt du sa. Jag vrider och vänder på varje ord, i hopp om att hitta en lösning, finna ett beslut, åt antingen det ena eller andra hållet. Ibland är det som att allt svartnar igen. Jag blir yr, tappar fotfästet, och vet varken ut eller in. Men jag hoppas det går över. Jag hoppas att jag kan glömma allt du sa och be för att det aldrig kommer hända igen.)

 
"Nothing's gonna change the things that you said,
 and nothing's gonna make this right again...
Please don't turn your back
I can't believe it's hard, just to talk to you...
But you don't understand."

Uppdatering.

Publicerad 2008-01-25 21:18:42 i Allmänt

Blev ingen middag för det var visst nästa fredag vi skulle dit. Haha, jaja.

Har iaf fixat visum idag. Åkte hem, hämtade ut mitt paket... och såklart så var det helt fel beställning i, suck. Men, efter många om och men så slutade med att jag fick en gratis t-shirt, en gratis klänning och allt hemkört med taxi. Haha. Tacka vet jag förmågan att argumentera. Nej men det var roligt.

Verkar inte bli nån utgång heller, men det gör det samma. Känner inte direkt för det. Ska sitta hemma och nöta körkortsteori i mitt jätteroliga program! Haha. Det är typ från 1995 men vad gör man inte, haha, komiskt är det iaf. Vill bli klar med det nu!

Har precis ätit mysig fredagsmiddag med älsklingen (och alldeles för mycket choklad, fy på mig).

Imorrn ska jag dessutom upp tidigt för den fruktade loppisen... Wish me luck. SUCK.

Pussi

Löning!

Publicerad 2008-01-25 12:56:51 i Allmänt

Yes box.

Igår var sjukt kul och trevligt och allt sånt.. bilder på oss och simple plan kommer när jag är hemma! Är ju hos H nu då dom har stängt av vatten hos mig. Lagom kul. En till rolig grej är att jag glömde min deo hemma igår så jag luktar som en hel karl. Haha. Har lånat Pankys alltså.

Nu ska jag sminka mig, äta lite, och sen åka hem till mig... hämta lite grejer och sen hämta ut min klänning som jag beställt :D hoppas den uppfyller förväntingarna... sen ska vi än en gång till Zambiska ambassaden för att hämta visum... glömde ju ta med oss kort igår. Suck.

Ikväll ska jag och mor min på middag hos den f.d. ambassadören... ska bli kul. Hon har världens sötaste tax också som jag lär leka med. Hihi. Sen får vi se vad som händer efter det. Imorrn ska jag ju typ upp 7 också för att ställa mig vid min kära loppis... suck. Solnahallen. Kom gärna och hälsa på!

Puss å kram

Hemsk natt, underbar dag?

Publicerad 2008-01-24 13:03:45 i Allmänt

Har varit en otroligt hemsk natt. Låg och vred mig i 3 timmar, från 1 till 4 ungefär. Usch. Hade massa mardrömmar, grät i sömnen. Bråkade med pappa, med Henke (i sömnen alltså) och allt var bara fel fel fel. Har också en tendens om att alla mina mardrömmar utspelar sig på finlandsbåtar, undrar varför? Aja.

Idag fick jag lön, snart kommer älskling hit och ska äta mat, måste börja fixa med det... Sen ska vi in till stan och uträtta ärenden. Sen tänkte jag laga middag här för älsk och Malin, för...

Vi ska träffa simple plan ikväll! Haha kan inte säga att jag är deras största fan, men det är ändå sjukt kul! Tänkte köra på rosa stil efterso matt alla andra där lär vara emos. Vi ska alltså va där typ 45 min innan dom börjar spela på Nalen och sen se konserten! Sjukt roligt! :D

Puss!

Kvällen.

Publicerad 2008-01-24 00:38:04 i Allmänt

image26Det blev alltså bio med Pegah och hennes kusin Sara, cola light och vindruvor. Och ja som ni märker av den långa recensionen så va den sjukt bra!

Nu ska jag väl snart försöka lägga mig, kanske läsa lite.

Imorrn kommer först älsk hit på lunch, sen ska vi hämta flygbiljetter, fixa visum, köpa lite grejer, en bok att ha med mig till Zambia bla... och kanske nån fin tröja. Har precis beställt en klänning också så den kommer om några dagar! Ska bli kul! Fick nämligen världens bästa överraskning idag, studiebidraget hade kommit = lycklig Sara!

puss å natt

Fjärilen i glaskupan.

Publicerad 2008-01-24 00:22:13 i Allmänt

"When was the last time you saw a movie that changed the way you look at life?" Står det på en av recensionerna när jag söker på google. Och jag kan annat än hålla med att det gör den här filmen.

Den handlar om Elles f.d. chefredaktör, Jean-Domenique Bauby , som går ifrån en fullt levande man till en fungerande hjärna i en strejkande kropp. Det enda han kan röra på är sitt vänsta ögonlock, och med den lyckas han skriva en bok om hur det är att vara fånge i sin egen kropp.image25

Det tuffaste med filmen är att man får se den ur hans perspektiv, alltså när han vaknar upp, ser doktorerna, ser hur suddigt det är, hör hans tänkande och får en inblick i hur obehagligt det är att skrika utan att någon hör en. Han säger själv att det enda som inte dött hos honom, förutom ögonlocket, är hans fantasi och minne, och med det gör han fantastiska saker. De kommer på ett sätt att kommunicera genom ett speciellt alfabet, det första han skriver är "jag vill dö". När doktorn förklarar hur en hjärnblödning som hans, förr i tiden, lett till döden men nu när intensivvården blivit så bra så kan de förlänga livstiden. "Livstid? är det här vad ni kallar att leva?" är dock hans syn på saken.

Trots detta är filmen inte full av självömkan, utan snarare ironi och humor. Den innehåller mer skratt än tårar men är ändå tung. En av de bästa filmerna jag någonsin sett! Rekommenderas varmt till alla.

Jag är illa däran.

Publicerad 2008-01-23 19:12:37 i Allmänt

Jag har nu önskat mig en lagbok i 19-års present, vuxenpoäng på mig.

Blev en långpromenad med älsk från hammarbyhöjden till mig på mossebacke. Sen så lagade vi mat, hamburgare muuums, å bakade muffins... tihih.

Nu ska jag sätta mig med mitt körskoleprogram, tills det är bio med Pegah och hennes kusin kl 21.30. Vi ska se fjärilen i glaskupan, mycket seriöst. Tror att den är bra men fasar för att den är seg.

Puss och snusk!

(PS. ringde precis till apotekets kundtjänst, älskling ska tydligen ha solfaktor 30-50 i Zambia, HA!)

Juridiken blir våran död?

Publicerad 2008-01-23 13:50:46 i Allmänt

Haha, igår var en intressant dag..

Bestämde mig vid typ 17 tiden att fixa det här med Zambia once and for all... so några sekunder senare var flyg bokat för mig&älsk. Sprang iväg och mötte Pegah, men såklart så var det stopp på vår tbane linje... så vi åkte till Odenplan för att ta buss, som var smockfull. Försöker ta mig in bak i bussen för att spara tid, och det gick ju bra...eller? Haha, busschauförren ger oss en till två minuter föreläsning om hur dumma och omogna vi "med låtsasbarnvagnar" är! Så vi fick onda blickar resten av resan..

Sprang in till Universitetet, rätt hus men fel dörr, hamna i nåt trapphus utan slut, suck... och till slut, efter MÅNGA om och men ramla vi in i rätt undervisningsrum. Svettig och äcklig.

Väl på undervisningen så var läraren sjukt skönt men också störd. Han sa att vi ska plugga ca. 3 timmar om dagen, och en som går juristprogrammet borde plugga 7-8 timmar om dagen, och så mycket frihet kommer han aldrig mer att få sedan i sitt liv. Det känns ju skönt att höra... han påpekade också att svenska studenter i allmänhet är lata, inkompetenta och bortskämda. Han satt minsann och pluggade 14-15 timmar om dagen på Stanford. Sådeså.

Han påpekade också varför jurister ofta använder lacoste tröjor, det var som någon slags självbekräftelse, stora i käften men inga öron. Haha.

Ja, vi får se var de här bär...

Idag har vi sovit alldeles för länge, älsk stannade kvar och skolkade med mig. Egentligen är det välkomstdag på Uni men ingen verkar vilja gå med mig :( snyft. Nu blir det en promenad och sen ikväll antagligen bio.

Pusselipuss!

Now lets take them high...

Publicerad 2008-01-22 15:11:46 i Ego

Jaha, idag har jag varit duktig. Fått arbetshandledare och  bla bla, ska tillbaka på massa möten på AF så vi får väl hoppas. Har registrerat mig på Poolia också, funderar på att söka en advokatsekreterar post men de verkar så sjukt seriöst, vi får se. Har också lämnat in mina skor, ringt sjukhuset för en tid för mina Cp fötter, och så passade jag på att fixa min väska samtidigt... Sen har jag sorterat alla mina papper i små fack! Jag är såå duktig, är faktiskt lite stolt.. hihi.

Blev helt trött nu, tror det är dags för lite mat. Har bara druckit en kopp kaffe idag. Får bli en varma koppen och macka till frukost... mumsi.

Vid fyra kommer min morbror hit för att fixa mina lådor... hoppas det går vägen. 17.20 ska jag möta min kurskompis Pegahlita för att börja på Jiken... tjohooo. Hoppas vi hamnar i en bra grupp!

puss&snusk

Det är så mycket

Publicerad 2008-01-21 22:14:00 i Hjärtefrågor

Jag skulle vilja ha sagt,image24
gjort.
Så mycket som aldrig blev som det skulle,
men som aldrig går göra om.
Så mycket som snurrar i mig,
och som jag ber om att få glömma.
Det är så mycket jag önskar att du tog tillbaka,
eller bara förstod.
Kanske är det för mycket begärt.

Det gör fortfarande ont.

Det är inte SANT.

Publicerad 2008-01-21 22:08:34 i Ego

Jag är sjuk igen, typ. Har feber, ont i halsen, allmänt hängig och ont i kroppen. Det suger. Ska lägga mig tidigt och sova bort denna eviga hängighet...

Imorrn ska jag iaf först till arbetsförmedlingen och få en handledare, hoppas det ger något. Sen ska jag lämna lite grejer på fix, skor och väska.

På kvällen är det skola, introduktion. Ska bli spännande... Har min trogne kurskompis Pegah vid min sida så det är inte så läskigt trots allt.

God natt!

Förvirrad.

Publicerad 2008-01-21 15:44:49 i Allmänt

Hej jag heter Sara och är 18 år. Mer då? Jag vet inte. Jag har ingen speciell stil, jag menar... ena dagen är det pärlor och skjorta, andra dagen är jag en luffare a la bohem typ. Jag har inga åsikter, jag är så sjukt lagoooooom, så svensk. Förstår alla, håller med alla. Eller okej så illa är det väl inte men det känns så ibland.

Jag vet inte vad jag vill göra, vet knappt vad jag har gjort heller. Inga bestående rötter mer än 5 olika länder liksom... kul. Har inga direkt hobbies, ridningen slutade jag ju med för länge sen.. har ingen direkt film eller bok smak. Har i övrigt jättesvårt att ha diskussioner om filmer och böcker, har liksom inte så mycket att bidra med. Kan ta till mig det mesta. En kameleont, skulle jag nog vilja säga.

Juridik? Psykologi? Journalistik? Jobba? Resa? Bli reseledare?

Jag är så himla kluven. En sida av mig vill bara bli trygg i min omgivning här i Sthlm, med bestående vänner, pojkvän och mor. Min andra sida vill flytta, leva studentliv, festa tills sista 50öringen är borta och kanske ta en bartender eller reseledarkurs, sånt man alltid tänkt på, eller iaf jag, sen jag var liten...

Det är så svårt när drömmar och framtid ska bli verklighet.

När idag blir igår, kommer du älska mig då?...

Måndag.

Publicerad 2008-01-21 11:40:11 i Allmänt

Det är en lättad Sara som skriver.

Det blev först en 2 timmars promenad (!) med Paret igår, kallt men skönt... sen hem till älsk, laga mat. Sov där för att gå upp ganska tidigt imorse. Har nu bytt (c)ppiller också så vi får hoppas att dom här funkar bättre... mihi.

Somnade typ vid 4 så jag är lagom trött, och så har jag ont i halsen! Skit alltså... men men. Snart kommer mamma hem på lunch, och då får jag ju inte sova för då får hon damp..

Tänkte ta det lugnt idag, försöka bli frisk. Skola imorgon!! Plugga teori och boka flygbiljetter till Zambia i påsk ska jag göra också :)

Tudelu

Nyss hemkommen.

Publicerad 2008-01-20 03:14:33 i Allmänt

Precis kommit hem från tjejkväll på Toxic.. mycket rolig. Dans och skamliga förslag, haha, nej men de va mysigt att få shejka lite. Före det lite vin och prat hos Carro...

Dagen har varit bra. Sov hos älsk, åkte hem, lagade mat och bakade muffins, fikade med Laura och Paret... åkte hem, åt mat, och sen till Carro som sagt..

Nu tänkte jag dricka massa vatten, vitaminer å så, allt för att må så bra imorgon som möjligt! Tänkte gå och simma nämligen... det ska bli skööööönt!

Tycker förövrigt jag har blivit lite tragisk när jag känner ett större behov av att läsa blondibellas blogg än aftonbladet..

puss å snusk

Buhuhu.

Publicerad 2008-01-18 15:02:26 i Ego

Jag har sjukt tråkigt, och alla i min omgivning är tråkiga idag. Eller typ, jobbar, va e de för skit liksom. Haha. Nej nu får jag allt sluta... Arbetsförmedlingen var värdelöst, men ska tillbaka på tisdag till nån handledare... Har hämtat upp en avi också från IKEA så att jag (eller inte jag, men någon) kan fixa mina byråer! Äntligen!

Nu tänkte jag kanske göra lite soppa till lunch och sätta mig ner och plugga körkortsteori... kul kul.

Puss i ljumsken

(Jag bjuder även på en mongobild)
image20

God "morgon"

Publicerad 2008-01-18 13:11:29 i Ego

Vaknade vid 12, somnade dock inte alls när jag skulle... hade jätteont i magen och låg och vred mig i säkert 2 timmar. Massa mardrömmar har jag haft också. MEN idag är en ny dag!

Nu ska jag ta en dusch, äta lite gröt och bege mig till arbetsförmedlingen, duktigt va? Måste verkligen få ett jobb nu... enda problemet är att jag bara har gamla CV'n, men dom får duga så länge.

Puss & kram syns på stan!

Att tappa fästet.

Publicerad 2008-01-17 23:35:50 i Ego

Som sagt, det är en mörk månad. Jag klarar inte av det här, jag är afrikan, så förlåt för mitt hastiga humör. Jag tappar så lätt fästet, jag blir så lätt rädd, rädd för den avgrund jag en gång föll i... och jag önskar aldrig falla dit igen. Jag får så lätt panik, ångest, och jag tror att det är lika äkta varje gång. De kallade det en gång för dold depression, jag kallar det hormoner. Men jag hoppas dom håller sig i styr nu...

Lite kärlek, ett varmt bad och en fleece-morgonrock i storlek XL har gjort allting lite bättre iallafall. Ska bli skönt att få sova lite nu... ska ta en lååång sovmorgon tror jag. Behöver nog sova en 12 timmar, blev ju bara en 3-4 inatt så. Hoppas jag kan sova bara, är ju lite ovant att sova ensam. :(

Men det är så många som har det så mycket värre. Har sett program om både könsstympning och bulimi ikväll. Usch. Inte konstigt att tappa fästet. Men det gäller väl att blicka framåt..

Dagens kloka ord:

"Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden..".

God natt.

Förlåt.

Publicerad 2008-01-17 18:20:54 i Ego

Vänner, familj, pojkvän, för det PMS-monster jag varit på senaste tiden. Vet inte om det är något jag äter eller mörkret men jag hoppas verkligen det löser sig.

Precis som jag vill att den här mardrömmen ska lösa sig. Att det kan bli bra. Ju mer ja läser, desto mer förvirrad blir jag. Hoppas verkligen på mirakel, snälla. Det finns inget jag önskar mig mer. Orkar inte med fler sömnlösa nätter pga en diagnos som knappt finns.

Ge mig värme.

<3

Publicerad 2008-01-17 17:04:43 i Kärlek

image19

So - keep holding on.
Cause you know I'll make it through,

we'll make it through.

Update.

Publicerad 2008-01-17 16:59:23 i Allmänt

Sorry för dålig uppdatering...

Igår var jag på universitet och skrev in mig på JIK'en, mycket intressant eftersom att alla var 35+ med barnvagnar, typ. Men det ska nog bli bra, spec när jag får PEGAH SOM KURSKOMPIS :D. Jag är mycket glad. Sen var det utgång, mycket roligt måste jag säga! Mår sådär idag, men jag har varit duktig iaf.

Var hos doktorn imorse... fick årets dyraste medicinet usrkivet. 143 kronor per tablett!!! Men som tur var kunde apoteket hitta några som var billigare, men ändå... vill dom ruinera mig? Det borde inte va lagligt. Sen har jag varit på jobbintervju, det gick bra, hon sa att hon hade fått ett bra intryck av mig och så, så hoppas dom får nåt jobb att rekrytera mig till snart, tihi...

Sen blev det en macka och latte med Sara på södermunken, mumsi mumsi.

Jag är så himla trött, sov mindre än 4 timmar inatt, men det är bara att bita ihop. Snart ska jag bänka mig framför TV'n med en filt och bara slappa, ska bli såååå skönt..

Bilder från igår kväll:

image13 image14 image15 image16
image17 image18

Alla fattar utom du.

Publicerad 2008-01-15 17:40:32 i Kärlek

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Kan inte rå för vad du känner, vad jag känner, vad som är rätt eller fel. Vill så gärna vara alla till lags, men nu är det verkligen så att hur jag än gör så blir det fel. Och det gör ont, och det river, och det leder aldrig till någon lösning. Antingen sårar jag någon, eller så ljuger jag för någon annan. Kanske är det värst för mig själv.

So tell my love I'm leaving, for the sun...

Kaffesump.

Publicerad 2008-01-15 17:15:35 i Hjärtefrågor

Nu när jag varit duktig och tagit mig igenom ett tiotal sidor i min körkorsbok måste jag ha lite kaffe innan jag ska dra mig ut på äventyr, och jag blev så lycklig. MIN MOR HAR ÄNTLIGEN LÄRT SIG SLÄNGA KAFFESUMPET EFTER SIG! Jag har en fobi för kaffesump, det är otroligt äckligt när det ligger där i flera timmar... samma sak med kaffet, jag menar, det blir inte direkt fräschare och fräschare av att ligga där, är det så himla svårt att bara slänga det + filtret när man stänger av kaffemaskinen? Det verkar det vara för folk i min omgivning.

Men nu hade alltså mamma slängt sumpen, och jag är lycklig.

image11 = BLÄ

Mardrömmar.

Publicerad 2008-01-15 13:13:19 i Ego

Igår var en ganska produktiv dag. Den avslutades med bio med älsk, national treasure (2an), den var faktiskt ganska bra.. och lång. Men spännande. Lite väl mycket sci-fi för min smak bara, men ni vet väl att jag inte tycker om sånt...

Sen hade jag en heeeeeemsk dröm. Drömde att någon var helt besatt av mig, tog sig in i min lägenhet, och, vad ska man säga, höll mig fången i mitt eget rum. Han älskade mig och följde mig varje steg. Han var gammal, ful och hade långt blont hår i en hästsvans. Jag fick inte se på TV, inte gå ut ur rummet. Jag försökte förgäves ringa polisen eller iallafall maila dem, men det gick inte. Han var högst en meter bakom mig hela tiden. Ingen fick ta sig in i lägenheten. Han skulle inte skada mig så länge jag inte "gjorde något dumt", typ försökte fly. Nej usch, jätteobehagligt var det.

Nu måste jag ringa lite samtal, försöker plugga lite teori och sen gå till banken för att fixa med CSN pengarna. Sen försöker jag förgäves få tag i Emelie också, men hon verkar ju ha dött! Jag som så gärna vill leka... snyft. Hon kanske ringer snart, hoppas jag...

Aja, dags att ta tag i livet igen.

Puss och snusk!

Bloggen

Publicerad 2008-01-15 13:02:39 i Allmänt

image9Nu mina vänner, ska jag börja blogga igen... Fantasin har infunnit sig, äntligen. Eller vad man nu ska kalla den! Välkomna tillbaka!

Mycket har hänt sen sist...

~ På onsdag ska jag skriva in på mig på Stockholms universitet och juridisk introduktionskurs.
~ På torsdag ska jag ta tag i mina läkarbestyr, och gå på jobbintervju (hoppas, hoppas)
~ Ska äntligen på handledar kursoch börja övningsköra, igen.
~ Skriver, om mindre än en månad, teoriprovet. Måste börja plugga.

Det är alltså slut på slappardagarna, nu är det plugg och förhoppningsvis jobb som gäller!

Todelu!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela