prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

GLAD PÅSK

Publicerad 2010-03-30 22:09:21 i Saras dagar

Sjukt intensiv dag! Skola, mys med Laila, lunch med älskling, ännu mer mys med Camilla, åkande till Martin Olsson, hämtande av bok och nu har jag sammanfattat anteckningar till 6 sidor word-skrivna. Känns topp! Är sjukt trött nu men måste förbereda för morgondagen då det är skola igen och sedan åker vi till Henkes mammas hus i Degerfors. Vi ska dricka vin, äta god plockmat, ligga framför brasan och koppla av. I need it. Bara en natt sedan blir det lunch hos Henkes mormor och sedan hem för påskmiddag hos mina föräldrar.

Fredag-måndag är det jobb på Strömma, hoppas det är lite lugnt så jag hinner läsa några av de 700 sidor kurslitteratur som ska vara klara tills tentan på valborg... snark!

Glad påsk på er! Hörs igen om några dagar! :) Ät mycket godis!

Måndag!

Publicerad 2010-03-29 22:04:02 i Saras dagar

Idag har jag haft en perfekt dag. Har sovit dåligt och varit stressad på sistone... Så nu har jag varit hemma ensam hela kvällen! Började med intro på en ny kurs, lunch och lite shopping med Laila och sedan doggywalking en timme! Det behövde jag. Sen har jag suttit hemma hela kvällen, spelat SIMS, gjort ett facebook-event till vårt party och börjat fila på menyn :)

Nu ska jag sätta fram kläder till imorgon, ställa klockan, packa väskan.. och lägga mig ned och läsa tills jag slocknar. Henke kommer vid halv 12. Kul. Imorgon upp klockan sju igen för ännu en härlig dag i skolan! På onsdag åker vi äntligen till Degerfors direkt efter jag slutat. Där ska vi ligga framför brasan, dricka vin och äta plockmat ett dygn tänkte jag. Behöver det. Sen jobbar jag resten av påsken men det kan ju bli skoj det med!

Kärlek på er allihop, hoppas ni haft en helkväll som jag med Håkans bar och Hollywoodfruar :) haha

Söndag i like

Publicerad 2010-03-28 12:24:45 i Saras dagar

Igår var fullt upp hela dagen! Gick upp före 7, jobbade till 3, åkte till SKHLM och IKEA, köpte balkongmöbler :) äta middag, fixa lite och sedan direkt hem till Laila som fyllde år! Trist att missa en timme inatt, haha!

Idag ska jag storstäda och fixa iordning balkongen lite :) Har redan gjort ganska mycket men behöver dammsuga och våttorka än... Ikväll vankas det söndagsmiddag och imorgon sätter nya kursen igång, utvecklingspsykologi! Full fart!

Puss

Äntligen över.

Publicerad 2010-03-26 21:49:56 i Saras dagar

Min dag har varit fantastisk. Ok, inte tentan, men ändå lättnaden över att den är över. Jag kan vara vid datorn, se på TV, laga mat, jag har tid! Är sjukt trött, sov lite dåligt inatt såklart för att min nervös och stressfaktor var hög! Så har varit övertrött idag. Haft supertrevlig lunch, heldag på stan och solade med L & S. Så himla bra! Sedan åkte vi och storhandlade och har ätit god mat och godis och nu slocknar jag.. Jag är övertrött, så jag går på nån energi jag inte har och studsar runt och sjunger i hela lägenhet. Henke är lite trött på mig. Förlåt.

Imorgon ska jag upp ca. kl.  7 för att ha en härlig jobbdag på Strömma. Nej det ska faktiskt bli SKÖJ! På kvällen vankas födelsedagsfirande för Laila. Grattis! Men nu är det snart sussdags, så fort lets dance är slut. Hoppas claudia vinner det förtjänar hon.

Puss!

Imorgon får jag livet tillbaka

Publicerad 2010-03-25 18:19:55 i Saras dagar

Jag har pluggat hela dagen såklart. Igårkväll åkte jag hem till mammi och pappi, vi köpte indisk mat och jag sov över, det var såååå mysigt faktiskt. Jag tror att man helt klart får en bättre relation med föräldrarna när man flyttar hemifrån.. eller iaf när det gäller mig. Inte lika ansträngt och mer vuxet. Skönt tycker jag.

Imorogn är det tenta kl 9-13. SEDAN HELG! Det ska bli fantastiskt... Henke är iväg på galej och här sitter jag med mina miljontals papper och böcker och äter en gourmetmiddag... en halv burk tonfisk, majs, champinjoner, cocktailtomater och ruccola med en liten vinegrett... hahaha (ironi). nej usch och blä. denna tenta ger mig lite ångest.. vill bara ha en den gjord å slippa tänka bläääääääääää.

Puss.

PLUGG

Publicerad 2010-03-24 21:35:38 i Saras dagar

Jag har pluggat sen kl 9 imorse, typ! Tvättat lite och städat lite och ätit jättegodrestaurang middag (takeaway) men annars, bara pluggat. Och det gör jag än. En timme till sen lägger jag av. Haha. Denna tenta kommer döda mig av många anledningar. Längtar till helgen!

Kärlek

Överkurs

Publicerad 2010-03-23 16:21:11 i Saras dagar

Som den sjukt ambitiösa och prestationsinriktade person jag är har jag precis suttit och sammanfattat alla föreläsningar.. det blev 21 dataskriva sidor. YES BOX. Tenta på fredag och det är faktiskt svårt.. jättemkt hjärngrejer, en riktig pluggtenta. Hoppas ni har det roligare än jag.

CRAZY

Publicerad 2010-03-22 20:27:58 i Saras dagar

Sov alldeles för lite inatt och gick upp alldeles för tidigt. Har hållit igång hela dagen, först SÖS, låång utdragen tretimmarsföreläsning, babbellunch med Laila och sedan lååångpromenad med hundar. Hem och deklarera och plugga och för en timme sen SOMNADE jag i soffan.. med fullt lyse och TVn på hög nivå. Är verkligen helt slutkörd!

Imorgon, upp tidigt och gå på föreläsning i vanlig ordning! Sedan plugga jättejättemkt resten av dagen till tentan. Det ni.

Kärlek

Jag kan somna, jag kan somna.

Publicerad 2010-03-21 23:14:02 i Saras dagar

Nu ska jag försöka somna, ensam! Hatar att vara utan älskling, buuuuuuhuuuuuu blir i ett låg-mönster å allt är blä. Älskar dig Henric för jag vet att du läser detta... du är min one and only. Även om du är dålig på att bädda.

Imorgon ska jag upp runt 6 (BLÄ) för jag måste hinna till SÖS och lämna lite prover och grejer innan skolan.. Sedan blir det skola, lunchdate med L och sedan doggywalking i Åkeshov med söta hundar!

JAG KAN SOMNA ENSAM. Är inte en flicka längre! Uppdaterar om hur det har gått imorgon, haha.

Kärlek och godnatt mina fina bloggläsare

12 timmar sömn

Publicerad 2010-03-21 11:04:55 i Saras dagar

Vi gick och la oss nästan direkt när vi kom hem igår... vid 10-11. Helt sjukt. Och vaknade NU?! Eller ja för ett tag sen iaf... Men jag behövde sova, har sovit jättedåligt på senaste tiden. Och inatt ska jag sova själv (HJÄLP!) så det är bra att jag är utvilad, då panikar jag inte :)

Nu ska vi äta god frukost, har precis fått en Latte av älskis.. han gjorde t.om. ett mönster! Haha, himla gulligt!

Ska börja med att plugga, har en grej jag måste göra. Sedan blir det städning och lite så för Henkes pappa + sambo kommer hit och fikar! Vi ska också hinna köpa påskris och lämna lite kläder för insamling till de bättre behövande.

Trevlig söndag på er!

Gör nu inte mamma besviken

Publicerad 2010-03-20 12:23:07 i Saras dagar

Det är så mycket jag vill skriva om! Men så lite tid! Jag vill prata om en man som stod brevid mig i vimlet igår, och njöt, sjöng med, blundade och bara lyssnade på det dåliga irländska bandet. Om hur jag vill jobba med att njuta av livet. Jag vill prata om hur jag samtidigt som jag är hög på livet har en enorm önskan om att kunna koppla av, andas, varva ned. Om hur jag jämt springer mellan saker, somnar med ett bultande hjärta och vaknar likaså. Om hur jag blivit kallad prestationsprinsessa, att jag måste lägga av. Hur kan man lägga av med något som man fått så mycket beröm för under hela ens livstid? Har aldrig kommit försent. Har alltid jobbat, pluggat, skött mig, fått bra betyg, varit den man kan lita på, varit stöttepelare, ordnat middagar, fester, städat, lagat nyttig mat, kommit hem i bra tid, vaknat tidigt och gjort något av dagen, inte gråtit offentligt, klätt mig propert. Men vad händer om jag slutar? Vad finns kvar då?

Ibland kan jag undra vem jag lever för?

Gårdagen var iaf fantastisk, det blev chokladpudding och utgång med Fanny. Är så taggad för Strömma-säsongen. Vi är utnämna admins och partyplanners för sommaren! Men jag ogillar starkt att vakna bakfull, hatar det. BLÄ! Har iaf städat och fixat här hemma, nu dricker jag en vitaminkick, mixad smoothie. I högtalarna har jag en mix av Winnerbäck, Hellström och Melissa Horn. Ångestdämpande är det! Nu måste jag sätta mig och plugga en stund sen ska jag iväg på kalas hos min kära gudmor som fyllt 65 och går i pension. Det blir en heldag och middag. Vad ska man ha på sig?

Trevlig vår på er iallafall! Kärlek!


Längtar efter lite lugn...

Mika!

Publicerad 2010-03-19 09:34:55 i Saras dagar

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden
(har snott bilder... copyright Camilla;) haha)

Det var fantastiskt roligt! Nu är det lite brådis, ska till SÖS sedan till skolan... och ikväll blir det middag med gäster hos mina föräldrar. TREVLIG HELG!

Torsdag!

Publicerad 2010-03-18 09:01:12 i Saras dagar

Hej käraste vänner!

Har sovit helt OK. Inte toppen... men det duger! Sovmorgon idag innan skolan börjar, jippi. Har dock lite att stå i innan, ska läsa klart kurslitteraturen idag tänkte jag... iaf så långt jag hinner! Sedan skola till 15 och efter skolan så ska jag hem och pyssla!

Kl. 5 kommer lite fina kisar hit så ska vi äta middag och sedan promenixar vi till globen för att se denna kis:


Vilken dag!!

Sjukt bra.

Publicerad 2010-03-16 20:55:50 i Saras dagar

Idag är jag glad. Hade ett bra samtal med K, har fått bra besked och tränat järnet. Jag gav verkligen allt. Jag lever efter en ny princip nu. Medveten närvaro... sluta tänka framåt och bak hela tiden. Vara här, nu. Njuta av maten, träningen, kärleken. Svårt att förklara, men jag jobbar på det. Dessutom har älskling och jag skrivit på ett avtal att inte äta godis på vardagar. Inte snacks heller. Eller läsk!

Nr. 1 var att sluta sitta så mycket vid MSN. Något jag tycker jag följt! Jag ska försöka leva och göra det jag tycker är kul och värt. Ska börja leva på mig. Fundera på vad jag vill, vad jag känner för, sluta göra saker bara för att göra eller på rutin.

Sjukt bra!

Skola imorgon igen!

Kärlek!

Nattis.

Publicerad 2010-03-15 22:07:23 i Saras dagar

Har precis lagt ifrån mig pluggböckerna. Haft en superdag idag! Långpromenad runt vacker sjö, sol, bra människor, glädje, och lite föreläsning! Lax till middag och sen har jag sammanfattat anteckningar hela kvällen...

Imorgon är det upp tidigt igen så jag säger godnatt här!

Söndag.

Publicerad 2010-03-14 20:56:46 i Saras dagar

Vi sitter och ser på Wallander, äter nybakt dinkel/frukt bröd med fetaoströra och dricker te. Älskar söndagar. Idag har jag varit på kalas, gått promenader och spelat SIMS 3. En perfekt söndag.

Imorgon börjar allvaret med skola, lunch med rapport-gruppen och sen doggywalking!

Gör det här till en bra vecka nu! :)

HELG.

Publicerad 2010-03-13 22:50:38 i Saras dagar


Såhär ser vi ut helgmornar...

4 dagar har gått sjukt fort.. har bara försökt andas, levt, tagit igen mig typ. Sovit, rört på mig, ätit god mat och träffat bra människor. Idag så har jag varit på genrepet av melodifestivalen i globen. Otroligt roligt var det faktiskt! Vinnaren var väl... OK... inte wow. Nu börjar jag gäspa känner jag. Imorgon vankas kalas!

Puss!

Sjuuukt bra dag.

Publicerad 2010-03-09 21:48:14 i Saras dagar

Recept för en bra dag:

1 lång sovmorgon med den man älskar mest i världen
2 långa timmar lunch med en väninna (tills restaurangen nästan slänger ut en)
45 min bra känslomässiga samtal som leder till insikt
1 bra film och middag med mor (alice i underlandet 3d)

Imorgon:
Skola 9-12
Doggywalking 14-15
Lunch + träning
Lugnröntgen på SÖS 18.15
Middag och födelsedagsfirande 19.00

SOV GOTT!!

Helt trött.

Publicerad 2010-03-08 19:09:59 i Saras dagar

Nu är jag trööttt.. Imorse på Huddinge så satte de elektroder på mig och så fick jag sitta där typ en timme.. hahaha. Jag och sköterskan klickade och hade kul iaf. Fick kaffe, tack tack.

Köpte en sandys-macka med tonfisk.. mums.. Åkte till skolan och åt, träffade på lite kursare i matsalen.. alltid trevligt! Hade en otroligt dryg lab i 4 alldeles för långa timmar... Efter skolan blev det storhandlande på ICA i sickla.. och nu sitter jag och äter Marianne. Måste jobba lite på labben för att vara redo inför gruppmötet.

Imorgon:

Sovmorgon,
Lunch med Annica,
Träffa K,
Middag + bio med mammi :)

Sååå trevligt så!

Jag blir så glad och får massa energi av solen... men nu är jag astrött.. kommer somna som en stock ikväll. Dessutom är älskis hemma. Mys.

Söndag!

Publicerad 2010-03-07 22:32:00 i Saras dagar




Hoppas ni haft en bra söndag för min har varit fantastisk! Vi åkte ut till Gustavsberg med bil och gick en promenad i solen, strosade bland keramikaffärer och åt en jättegod brunch. Potatis med skagenröra, varm choklad. ÅÅÅÅÅÅh det satt fint i själen. Och magen.

Hela kvällen har jag typ spenderat med eniros skattjakt. Jag löste den, men antagligen inte tillräckligt fort... Surt sa räven. Haha.

Imorgon väntas först undersökning på huddinge sjukhus (snark) och sedan skola till 17....

Godnatt!

What a night

Publicerad 2010-03-07 12:28:32 i Saras dagar

Vi började hos mig, blandade drinkar, spelade guitar hero, singstar, åt mat... jag skar av mig en bit av fingertoppen, och den här gångne överdriver jag inte. Det tog 2 timmar för det att sluta rinna blod, och nej... det är inte skoj! Det är ett köttsår nu och är asont och från och med nu kommer jag ha ett nytt fingeravtryck! haha!

Sen bar det iaf av till Karlsson&Co där det var C kändis fest... (frisör-bobby, angela monroe (robinson) och alice (2a i idol efter kevin) Det var skoj! Och snygga killar, iaf några. Även om fel person vann. Jag träffade på gamla bekanta, blev kallad för polack och hade publik hela kvällen. Haha. Stannade till 3 och åkte hem, fick gå från Gullmars. BURR! Och sen sov jag gott.

Det blev stor frulle med american pancakes.. Mums.

Nu ska vi ha en mysig söndag, hoppas ni med har det! PUSS!


Mr world sweden 2010.

Lördag

Publicerad 2010-03-06 12:13:35 i Saras dagar

Lördag lördag! Hade en mycket trevlig gårdag! Nu ska jag promenixa hem till Wilma (mina föräldrar är borta så jag är kattvakt), det tar väl 45 min kanske.. skönt! Ikväll blir det MR.WORLD tävling på Karlsson&co med finaste Laila och Fanny! Party!

Puss!

Skidor och middag

Publicerad 2010-03-04 20:23:40 i Saras dagar

Hej käre vänner

Idag har jag åkt skidor, och sedan har Henkes mor varit här på middag. Myspys. Det blev pepparbiff med klyftpotatis och jag var kocken!

Imorgon kommer Paret och hennes prins (haha) hit på parmiddag. Vi ska laga god mat och spela par-spel.

Puss!

Skidor imorgon!

Publicerad 2010-03-03 22:37:53 i Saras dagar



Hej hej! Jag har haft en superbra dag. Först seminarium, sedan deltagande i ett minnestest, sedan lunch på stan och shopping med Laila. Nu på kvällen har vi varit och sett Shutter island... den var intensiv, läskig, spännande, bra! Rekommenderas! Säg till när vi sett den så kan vi diskutera slutet ;)

Imorgon ska jag åka skidor i hammarbybacken!! Jag är så taggad att få göra det igen. Kl 12 kommer skjutsen hit och innan dess ska jag ha hunnit leta rätt på alla kläder och sånt, och helst lite annat typ städa och plugga. Okej kanske lite mycket men vore kul om jag hann med något iallafall.  Haha! Jaja!

Kärlek!

Pizza, TV, skratt, lugn

Publicerad 2010-03-02 23:26:55 i Saras dagar

Är det jag spenderat kvällen med. Det var tur att jag bestämde mig för att för att gå på föreläsningen trots allt... träffade fina människor. Som alltid. Bjöd på varm choklad och fick mig att skratta... tack för det! En promenad och en älskling när jag kom hem. Vi bakade egen pizza och har tagit det lugnt hela kvällen.. bitarna börjar falla på plats. Men jag är ändå rädd. Som att någon sitter på mig och jag kvider. Det kommer bli en lång resa, och man måste få falla ibland. På min tredjeringsruta i Sigtunas årsbok så skrev jag just det, you gotta learn how to fall before you learn how to fly. Jag kommer bli sjukt duktig på att flyga! Kanske slipper köpa flygbiljetter i framtiden till och med!

Från och med nu:

Skriva dagbok (i pappersform) varje dag med tankar, ska göras, insikter osv
Mer rutiner, mat, sömn
Mer yoga
Mindre "fylla varje dag till max"beteende
Göra saker som är bra för mig, som jag mår bra av, utan krav, spontant.
Göra det jag känner för inte det jag måste jämt.
Inte "blaima" mig själv för saker som inte blir gjorda.
Inse att livet är mer värt än att ha det såhär.
Ha tålamod, ge det tid.
Se ljuset, inte mörkret.
Sluta panika!
Läsa böcker, tid till insikt.

2010- insiktsåret.

Inatt drömde jag att Henke satt i rullstol. Han skulle åka någonstans men jag ville inte det så jag hängde mig fast vid hans ben, bönade och bad om att han skulle stanna. Det gör mig rädd.

H gör mig lugn, han får mig att må bra. Men det är farligt att bli beroende. Jag måste lära mig vara en stor flicka. Nu.

Skitans.

Publicerad 2010-03-02 11:45:01 i Saras dagar

Ett stooort steg tillbaka. Kunde verkligen inte somna igår, skit. Ibland blir jag rädd... rädd för mig själv och mina demoner, för vad vi kan göra mot mig. Men nu orkar jag inte tänka på det mer. Ska gå med eftermiddagsgruppen idag istället, så nu iväg till skolan! Hemma vid 5... Skulle egentligen haft lunchbjudning här hemma och sedan gått på stan med L. Men ibland känner jag mig galen, är jag galen? Varför envisas jag med att boka upp mig 385935 månader framåt när det är något som bultar inom mig? Nu måste jag skärpa mig.

Imorgon, seminirium, statistik, sedan undersökningsdeltagande i en studie på skolan, sedan träffa Fanny och ha matbjudning här hemma. På torsdag- åka skidor hela dagen. Måste ladda. Sedan är det helg!

Trevlig dag på er!

Bättre idag.

Publicerad 2010-03-01 17:15:06 i Saras dagar

Hej hopp!

Jag sov inte alls gott... Men det väntade jag mig inte heller. Hade iaf en bra dag i skolan, massa räkning (statistik) sedan god kycklingsallad på Waynes med Laila, och sedan promenad med söööt hund i skogen! Nu är jag trött och blöt men har nästan 100 sidor att läsa till imorgon, långa sidor på engelska! Så det tar någon timme, även för mig. Henke jobbar natt nu också, precis som igår. Men idag är jag trött! Var något som dungade ashögt flera gånger, och massa spring i trapphuset. Fattade ingenting? Sov för lite och för dåligt så inatt ska jag sova tidigt. Men ska hinna göra middag också, räkwok. Så kan vi käka middag här imorrn efter skolan... det blir bra. Efter skolan imorgon blir det att gå på stan med trevligt sällskap och sedan träning! På kvällen ska älskis och jag laga god middag och mysa. TILLSAMMANS.

Kärlek

L + fin hund idag på isen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela