prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Året som gått

Publicerad 2008-12-31 17:55:48 i Saras dagar

Januari: H&jag kom hem från Milano, jag visste inte vad jag skulle göra men började läsa Jiken med Pegah.
Februari: Sökte och fick jobb för Arena Personal med reception och annat. Det var kallt.
Mars: Åkte till Zambia med H och var där två veckor! Mkt bra semester.
April: Fyllde 19 år, mormor dog, fick mitt jobb på Strömma.
Maj: Började jobba på Strömma, trivdes superbra. Gjorde min sista Jikententa. Började känna sommaren...
Juni, juli, Augusti, September: Jobb, jobb, jobb. En resa till Sicilien och en Stockholmsvecka på Gotland. Började läsa en kurs, rättspsykologi.
Oktober: Pluggade och fundera på vad jag ville göra. Sökte massa jobb och skola och var rastlös. Tenta.
November: Sökte och fick jobb på Body Shop! Såg ljus i min rastlös-tunnel.
December: Jobb, jobb och slut-tenta. Blev väldigt besviken för att jag ej kom in i Uppsala, men glad för att jag nu fått fast jobb. Och så Norrland! Och sen?

Nytt år!

Hej älskade!

Publicerad 2008-12-31 15:49:56 i Saras dagar

 Nu är jag hemma på Högbergsgatan igen. Känns jättebra. Ta igen missad tid på internet, leka med Wilma... städa rummet och ta reda på vad jag ska ha på mig ikväl... Svårt! Alltid lika svårt. Men nu ska jag dansa i min pyjamas och laga efterrätt..

GOTT NYTT ÅR!

Jag lever!

Publicerad 2008-12-30 16:30:12 i Saras dagar

Nu är jag tillbaka efter några välbehövliga och avkopplande dagar i Övik! Ikväll ska jag träffa nära och kära och imorgon jobbar jag. Sedan: party!!! Kommer inte hinna uppdatera så mycket. Jag <3 er iallafall.

omvälvande dag

Publicerad 2008-12-26 20:30:12 i Saras dagar

på många sätt! Mycket skratt och gråt och ännu en dag är över. Har hunnit med mycket. En jobbintervju, en tur förbi jobbet, några telefonsamtal, shopping med Pegah och god middag på Orkidé med älsklis. Helt toppen. Allt börjar kännas bra igen tror jag!

Nu ska jag finputsa det sista av min makeup, sedan kommer Sara hit... Vi ska förbereda oss för kvällen på Kolingsborg. Hoppas att vi ses där!

Jag kan inte leva utan dig.

My smile is my makeup

Publicerad 2008-12-26 10:38:55 i Saras dagar

Jag går igenom en liten kris just nu! Men det löser sig ikväll. Hoppas jag... om det inte gör det så lär det ju märkas! Haha! Sov sådär inatt, men kan iaf andas. Trots feber och ont i kroppen ska jag alldeles strax pallra mig iväg till John Chris på jobbintervju... Är inte på topp, tur att man är en duktig skådespelerska! Har bytt om och sminkat mig 1000 gånger nu så känner jag mig lite fräschare... har en såndär obekväm-i-allt dag! Efter intervjun ska jag möta upp munspelsPegah och gå lite på stan. Kanske hitta något som piggar upp mig? En kaka eller så. Man vet aldrig. Efteråt så ska jag träffa H! Hoppas ni får en toppendag på mellandagsreorna...

and it hurts with every heartbeat....

Vad gör man?

Publicerad 2008-12-25 14:01:59 i Hjärtefrågor

När två sidor drar i en? När man inte vet vad man känner utan bara vad man borde känna? När man inte vet vad som är förväntningar och påhitt, och vad som är verklighet? Hur ska man veta om något smakar bra första gången man äter det? Det kanske var ett jätteäckligt ostron, kanske det godaste i världen. Hur ska man veta utan referensramar?

Antingen gör jag det bästa beslutet i mitt liv, eller det sämsta. Hur ska man veta?

Har jag intalat mig allt eller är det riktiga känslor?

Det känns inte som förut. Ingenting är som förut. Är det här en normal tidgång? Eller har det rasat?

Jag vet inte. Jag är trött på det.

Supersnorig

Publicerad 2008-12-25 12:31:14 i Saras dagar

Är fortfarande totalt genomsnorig. Jag hatar det här. Vad jag än gör så släpper det inte... kan inte andas genom näsan. MORR. Ont i halsen har jag också. Kan det inte bara försvinna?! Tur att jag har min bok och min sex and the city box. Verkligen.

Puss.

Jul och funderingar!

Publicerad 2008-12-24 22:32:36 i Saras dagar

Jag är tokförkyld. Totalt igentäppt, ingenting fungerar. Feber, ont i kroppen... ni vet. Helt och hållet genomförkyld. Men förkylningar går över snabbt så det är bra! Trots min sjukdom har det varit en fantastisk julafton med allt jag önskat mig och lite till! Nu är jag så trött att jag egentligen bara vill sova men det är lite svårt när man inte kan andas. Suck. Den senaste halvtimmen har jag stått och andats in ångande vatten utan lycka. Nu börjar mina briljanta idéer ta slut!

Till julklapp har jag verkligen fått allt jag någonsin vågat be om. Ett guld "Sara-halsband" (som Carries), sex and the city boxen, volumemaster by björn axen, jadore by dior, ett jättekul sällskapsspel, kontanter, presentkort, väska och smycken. Helt sjukt mycket och jag är världens mest bortskämda unge!

Sedan har jag funderat mycket, sådär dumma tankar. Vilka som gör mig glada och vilka som gör mig ledsna, och varför. Varför vissa inte bryr sig när det krisar. Hur jag på något sätt vårdar mitt yttre mer än någonsin men kanske inte mitt inre. Jag har alltid kännt mig som en stark person oavsett utseende, men mitt yttre har aldrig levt upp till tjejen jag velat vara. Mitt yttre har förbättrats och för första gången känner jag att mitt inre inte kanske lever upp till förväntningarna. Knäppt va? Jag vet inte riktigt längre vad jag känner och varför liksom. Helt upp och ner. Och det gör jätteont. Det är som att något hela tiden ligger som en klump i hals och mage, påverkar mitt humör och min aptit och stryper mig på nätterna. Jag känner det fysiskt. De strypande händerna. Men vems är de, och varför?

Sedan går en extra tanke till världens finaste mormor uppe i himlen. Idag är det hennes namnsdag och födelsedag. Vi tänker på dig och saknar dig. Ibland kommer jag att tänka på ditt fina skratt och det gör mig både glad och ledsen på samma gång. Man vet aldrig när folk försvinner. Och tryggheten rasade med din död. Men vi tänker på dig.

Jag undrar när man ska säga något och när man ska hålla käften. För varje dag lär jag mig säga vad jag tycker mer och mer. Om det är bra eller dåligt vet jag inte, antagligen både och. Men en sak vet jag i all denna förvirrning: Jag vill göra något, jag vill bli någon. Man kan inte bara titta på, det går inte. Men jag kan inte heller titta utan att lida själv. Så vad gör man? Hittar något som jag kan göra utan att lida antagligen. Till att börja med bli världsförälder. Man måste börja någonstans...

Imorgon lär bli en kurerar-dag. Antagligen läsa böcker, titta på dåliga filmer och dricka te i min Obama-tshirt hela dagen. Hoppas att förkylningen släpper. På fredag är en viktig dag. Jobbintervju, fika med P, middag med älskis och kanske utgång med E. Vi får se helt enkelt. Så måste jag packa varmt också, på lördag morgon blir det av till Ö-vik med familjen och hälsa på resten av släkten... stannar där till 30e. Ska bli spännande faktiskt! Hoppas jag får åka mycket scooter och att jag träffar på storstads-Nils, haha!

Kärlek till er alla


Tomtemor har ätit för mycket...Haha!

Åh älskade!

Publicerad 2008-12-23 17:50:04 i Saras dagar

Idag har varit en toppendag! Vaknade utvilad vid 8, tog tag och städade mitt rum, läste DN, läste igenom brev från universitet. Blev erbjuden ett jobb. Mer om det sen... käkade lunch med mami på favoritstället, träffade paret, shoppade lite och satt timmar på ett Cafe. Det var precis vad jag behövde!

Nu ska vi köpa hem pizza här och resten av kvällen ska spenderas med någon halvdålig B-film, pepparkaksbakande och annat. Hoppas ni har en fantastisk jul!

GOD JUL på er alla

Gråta ut

Publicerad 2008-12-22 21:22:31 i Saras dagar

Jag har gråtit sen jag kom hem. Nej inget har hänt... men jag har varit så irriterad, stressad och trött hela dagen och bara hållit allt inom mig att när älskis ringde från gotland så brast bara allt  och så grät jag i duschen tills det kändes lite bättre. Lite av mammas mat så blev det ännu bättre. Men inte riktigt bra. Vissa människor borde inte få bli kallade människor... jag orkar inte. Tack och lov för att detta var min sista jobbdag säger jag bara!

Lugnröntgen gick bra men de va väldigt obehagligt... så jag gick upp vid 8 för att få det gjort. Nu är jag lite trött... älskade sovmorgon imorogn... längtar redan... kärlek.

Jul.

Publicerad 2008-12-21 20:51:59 i Saras dagar

Hej älskade!

Idag har jag jobbat i Täby hela dagen och mått väldigt bra. Sov många timmar inatt trots mardrömmar så jag kände mig utvilad imorse och benet är mycket bärrre! Jag har varit på bra humör.... jättehärligt! Imorgon är min sista jobbdag! 12-20 i gallerian.. men innan det ska jag hinna gå till rosenlund på lugnröngten. Så jag måste nog gå upp tidigt iallafall! Men det är OK... nu är jag hemma hos älskis, har ätit supergod middag och nu ska vi bara mysa tills vi somnar. Imorrn åker han till Gotland å lämnar mig... men det är nog bra att vara ifrån varandra ibland. Vad tror ni?



<3

Trött, tröttare, Sara!

Publicerad 2008-12-20 21:43:49 i Saras dagar

Hej kära. Idag har jag jobbat hårt som vanligt. Mina fötter mår inte bra av att stå upp 10 timmar per dag... När jag kom hem fick jag god mat och trevligt sällskap tills jag somnade i soffan. På riktigt. Så jag tog en varm lång dusch, peelade ansiktet och sånt... superskönt efter all denna stress. Imorgon så jobbar jag i Täby 10-19. Ska bli spännande!

Idag bytte älskis och jag julklappar också :) fick massa fint... men just nu önskar jag bara lite mer tid för varandra!

Så nu ska jag läsa lite och sedan sova. Hoppas ni ha det bra. Förlåt för att jag är osocial! Mitt ben dödar mig fortfarande och jag är sjukt trött. Men snart kommer jag igen!

Kärlek till er alla

Hej kära och icke kära.

Publicerad 2008-12-20 09:12:48 i Saras dagar

Igår blev det kallabalik när jag ringde till sjukvårdsupplysningen och de sa att jag måste åka in DIREKT för att mina p-piller ger hög risk för blodpropp i benet... men jag sket i det. Och idag är det faktiskt liite bättre! Så jag tror inte det. Men det blir att gå med bandage iallafall...

Har haft helt otroligt hemska mardrömmar om släkten, framförallt mormor. Helt sjukt! Så det var mindre kul... idag jobbar jag på götgatsbacken och det ska faktiskt bli ganska roligt. Så allt löser sig. Ikväll ska vi ha lite gäster från nära och kära, pappas kollegor, jag, älskis och päronen. Vi ska ha äta en hel kalkon (jättestor), lyssna på julmusik och öppna julklappar! Tjoho! Har jag tur kanske kära Paret kommer och hälsar på mig också :) hihi.

Nej nu måste jag skynda mig!


Puss och snusk!

Hej!

Publicerad 2008-12-19 21:08:59 i Saras dagar

Jag har haft två hemska dagar. Tror ni inte datorn brakade sönder igår när jag satt och skrev om hur synd det är om mig? Allt går sönder, jag jobbar 10-20 varje dag, jag har jätteont i benet, min hosta släpper inte, osv. Inte så kul alltså! Men jag trivs jättebra och tjänar pengar! Nu sitter jag på mammas jobbdator... Är helt slut och inte alls någon rolig människa. Imorgon jobbar jag på Götgatan, skönt. När jag kommer hem blir det god middag och minijulafton med päronen och pälskis.

Kärlek

BLÄ!

Publicerad 2008-12-18 10:13:30 i Saras dagar

Igår var supertrevligt...!! Kommer massa bilder senare ikväll. Inatt så vaknade jag av kramp i benet- ni vet. Så man vill dö. Och det har inte gått över än... fleera timmar senare. Vad ska jag göra? Jag hatar det här! Jobbet ringde precis och väckte mig. Inte så roligt. Så den här morgonen har inte börjat bra. Hoppas det blir bättre.

Puss.

Han bor i min kropp.

Publicerad 2008-12-17 08:38:55 i Saras dagar

Jag blir så himla trött... nu har jag sovit skit i en vecka. Jag är spänd, ågren bor i min kropp. Jag har ingen ro. Men varför? Jag har ingen aning! Jag tycker att jag trivs med allt jag gör. Men varför känner jag mig såhär otrygg? Varför vaknar jag minst 20 gånger per natt och tror att jag är försenad? Jag hatar det. Försvinn ur mig jag vill aldrig mer ha med dig att göra! Åh.

Nu ska jag hoppa in i duschen... har precis sett nyheterna... idag är en fullbokad dag som ni vet.

Hoppas ni sovit bättre!

Kläder.

Publicerad 2008-12-16 21:36:15 i Kläder


Mitt fantastiska fynd. H&M. 299 kr.

 
Otroligt suddiga bilder. Men jag älskar mina knallblåa byxor. Och min skjorta från H&M MAMA! Haha!

En helt ovanlig tisdag

Publicerad 2008-12-16 20:29:03 i Saras dagar

Jag har haft en helt fantastisk dag idag. Vaknade av den här känslan "Jag är så himla snygg" Det händer inte ofta.. hahaha. Så jag åt supergod brunch med Paret på vårt favoritställe. Sen mötte jag älskis, vi tittade lite julskyltning, shoppade lite, sen åkte jag hem och lagade massvis med julgodis. Min kära vän E kom på besök en snabbis och det är ju alltid trevligt!

Alldeles nyss slog tröttheten till mig som ett slag i huvudet. Det kommer bli en hård vecka. Jobbar 6 dagar i streck nu hur mycket som helst, imorgon 10-19. Efter det bär det direkt av till Patricia på 25 års party. Då får ni se min underbara klänning!

Snark...

Underbart

Publicerad 2008-12-16 11:28:43 i Saras dagar

Ni anade inte hur skönt det var att vakna imorse och inse att jag inte hade något plugg att göra. Heelt fantastiskt! Så jag gick upp, tog en långdusch med allt som hör till.. tittade lite på Top Model, vilade. Helt suveränt. Nu är jag sminkad och klar för att möta upp Sara och käka frukost på vårt favoritställe nr 1... Il Piato. MUMS. Sedan ska jag gå lite på stan, leta födelsedagspresent och lite annat... får se om jag möter upp älskis och kollar julskyltning eller om jag åker hem och väntar på att Emelie kanske kommer hit... Var jätterisig igår när jag gick och la mig men nu har det vänt! Skönt.

Kl 16 kommer hursomhelst min älskade gudmor hit och då blir det bak i mängder! Julgodis! Muums!

Idag är den första dagen på resten av era liv!

Kärlek

Tror du?

Publicerad 2008-12-16 10:30:29 i Saras dagar

Tror att jag någonsin kan plocka upp allt splitter,
 limma ihop det med Karlssons klister,
och låtsas att vår brustna relation är hel?
Tror du att jag orkar göra det en gång till?
Tror du inte att jag bara vill klä mig i mina riktiga känslor,
ställa mig framför dig,
och skrika ut allt fel du gjort mig?
Ja, men det vågar jag inte.
Så jag håller masken,
håller det inom mig.

Men vet du vad?
Det kommer aldrig mer att bli bra.
Det är försent.

Damien Rice- sand

Publicerad 2008-12-15 21:28:39 i Kärlek

You keep me in a glass jar sealed with a label
You think you know my world
Wake up young boy, you've got a lot to learn
My love, my life, my work, my time
I give them all to you

WIIE

Publicerad 2008-12-15 21:26:58 i Saras dagar

Nu är det äntligen gjort. Kursen i rättspsykologi är klar och över! Wohoo! Kändes inte som att det var det bästa jag presterat på en tenta men det är iallafall gjort! Nu kan jag hugga in och börja läsa riktiga böcker istället... muums... Har precis ätit massa mat nu när jag kom hem. När jag väl börjar kan jag inte sluta... Glögg, mat, you name it. Nedan ser vi världens snyggaste lussebulle... påminner den er om nåt? Höhö!

God morgon

Publicerad 2008-12-15 10:59:47 i Saras dagar

Har ni någon aning om hur skönt det var att ha sovmorgon? Helt underbart! Jag somnade om flera gånger bara för att ja kunde! Men problemet är att jag sover så himla intensivt med drömmar och så att jag inte är utvilad när jag vaknar. Det suger!

Nu sitter jag framför TV'n med min tekopp och mina pluggböcker. Gjorde alla gamla tentor igår, så det känns ju faktiskt bra. Jag vill så gärna ha ett B i slutbetyg senare, så jag hoppas verkligen... Förresten blev jag så glad imorse när det var lite lite snö på marken och sol. Allt blir så himla mycket finare då! Hoppas ni får en toppen-vinterdag.

<3

Mardrömmar & tentaplugg

Publicerad 2008-12-14 22:18:09 i Saras dagar



Flera nätter i rad så har jag haft mardrömmar... och sömnparalyser. Har dock lärt mig pipa i sömnen så Henke väcker mig. haha. Och det är fakitkst värt guld. Inatt så drömde jag (en återkommande dröm jag har) att jag går i träskmark och hela tiden sjunker ner under ytan och blir uppdragen... men jag vet inte av vad. Skitskumt. Och mass andra saker, spöken som tar bilder på mig när jag ligger och sover osv.... sjukt.

Dagen var på jobbet superbra, fick tom bekanta mig med några snattare, och nu på kvällen har jag bara pluggat... nu är det Wallander som gäller. Det ska bli helt underbart med sovmorgon, sedan är det plugg hela dagen tills jag ska på tenta kl 18. Tjoho. Aja, bara jag klarar det så blir jag superglad!

<3

Mätt.

Publicerad 2008-12-13 22:08:54 i Saras dagar

Idag var en helt OK dag på jobbet. Det kommer alltid finnas folk man stör sig på, men så är det ju i livet! Efter jobbet mötte älskis upp mig och vi åt supermysig middag på ett kinahak i närheten. Nu är jag jättemätt och jättetrött... Kommer somna innan filmen vi tittar på är slut, for sure. Haha. Imorgon ska jag gå upp tiidigt, åka hem, få skjuts till Sollentuna där det ska storhandlas och sedan börjar jag jobba kl. 12. På kvällen blir det plugg för hela slanten och måndag har jag tenta. Känns sådär!

<3

Livet leker.

Publicerad 2008-12-12 23:31:05 i Saras dagar

Jag trivs förhimla bra på mitt jobb, trots ont i fötterna! Och allt känns bara bra. Vad ska man skriva då? Jag träffar och klickar med nya människor, jobbar, blir säkrare på mig och H för varje dag och det är jul... och ja. Just nu orkar jag inte tänka på våren. Vill bara tjäna pengar, resa någonstans, och börja plugga till hösten istället och verkligen satsa! Lite ångest för tentan på måndag, jag kommer inte hinna plugga en sekund. Men vet ni vad? Det löser sig. Allt löser sig. Man måste ha lite tilltro till sig själv, ödet, Gud och allt annat som kan hjälpa en på traven. Men framförallt sig själv tror jag.

Imorgon jobbar jag igen så nu sitter jag och försöker lugna ner mig så att ja kan somna. En himla bra idolfinal! Jag grät när Kevin grät, han är sötast. Och han och hans flickvän är så himla bra ihop. Hoppas det håller. Nåt måste man ju tro på...  eller hur?

Nu är det stenhårt Damien Rice som gäller... mitt hjärta slår ett extra slag då. Sedan ska jag njuta av nya Engelska ELLE som pappa köpt till mig... muuums. Hoppas er kväll är lika bra som min. Hehe.

Kärlek i massor

Hej älskade!

Publicerad 2008-12-11 20:33:49 i Saras dagar

Idag har jag jobbat 10-19 och det känns i fötterna kan jag lova. Jag var jättehungrig när jag kom hem och nu har jag fått världens godaste middag av älskis- fläskfile, klyftpotatis, varm tomat, fetaoströra, baugette, limesås... ja ni hör ju själv. Alldeles ljuvligt iallafall. Jag har världens bästa pojkvän! Bara så ni vet. Tycker att jag sålt ganska bra idag och börjar få koll på det så det känns kul! Ikväll ska vi bara mysa och titta på film. Det ska bli fabolous. Inatt ska jag sova gott så jag orkar en dag imorrn också. Jobb jobb!

Sen ringde mamma idag och sa att jag fått ett kusinbarn :D! Sånt är alltid roligt!

puss och snusk

Jag känner dig.

Publicerad 2008-12-10 22:57:24 i Kärlek

Jag tror ni alla kännt den. Attraktionen. Dragelsen. Våglängden. Telepatin.
Förstår du inte? Jag känner det i mig fysiskt, varje gång det gör ont i dig...
Jag kan titta på dig och veta vad du tänker, och då kan jag inte läsa tankar.
Jag känner det, jag känner dig. I varenda cell, varje sekund och minut.
Jag är alltid med dig även när jag inte är hos dig, förstår du inte det?
Det är inget jag kan släppa. Jag är fast
. Och det står jag för. Jag <3 dig.


Dagen: virrig och hetsig.

Publicerad 2008-12-10 22:01:22 i Saras dagar

Idag har jag sprungit runt överallt som en borttappad gås utan destination. Inga t-banor eller bussar har gått som jag vill så jag har bara hamnat på massa ställen jag inte ville hamna på hela dagen! Suck. Men nu är jag äntligen hemma. Älskade hem.

Har tillbringat hela dagen på SÖS med älskis och nu sedan åkte jag direkt till föreläsningen, höll mitt föredrag. Slutade vid 9, åkte hem och åt och här är jag nu. Nu jobbar jag flera dagar i streck 10-19 så det ska bli kul! På måndag har jag tenta men jag kommer inte ha en sekund ledig att plugga.

Varför händer alltid saker när jag inte har någon tid? Det är nu jag vill vara hemma och ta hand om älsk, men det är också nu allt händer och jag måste vara på topp i skola och jobb. Det är bara lite mycket.... men vet ni vad? Allting fixar sig! Nu kör vi!

Kärlek

Besviken.

Publicerad 2008-12-10 11:45:32 i Saras dagar

Jag kommer inte att komma in på utbildningen i Uppsala. Jag sökte efter den 15e oktober så det ligger typ 600 personer före mig i kön. Det känns bajs faktiskt. Jag var liksom lite inställd på det... men men. Nu gäller det att leta jobb igen! Jag som ville bort härifrån och allt sånt.. så det känns faktiskt inte så bra. Men men.

Nu gäller det att fokusera på vad jag har nu: stort föredrag ikväll, och tenta på tisdag. Jobb hela veckan dessutom! Så det blir nog bra. Nu hoppas vi på att jag får ett bra jobb som jag tycker om och tjänar bra på, så älskis och jag kan åka iväg i sommar. Och sedan börja plugga, på riktigt.

Kärlek 

Twilight

Publicerad 2008-12-10 00:12:20 i Tips

Nu har jag äntligen sett den omtalade Twilight. Den var lite too much ibland, lite för mycket övernaturligt och lite för... fjortis. Men själva kärlekshistorian var otroligt fin och alldeles för komplicerad, men ändå underbar. Så jag rekommenderar den absolut, även om jag tycker att jag inte håller med om denna hysteri...

Kärleksdag

Publicerad 2008-12-09 18:28:51 i Saras dagar

Idag har vi haft en riktig mys och kärleksdag! Har lagat god mat och samtidigt fått massa plugg gjort! Vi har också tagit en promenad och handlat hem lite smått och gott. Jag har bara mina astunna stövlar och en skinnjacka här, så det var väldigt kallt kan jag lova. Men sånt är livet! Nu är jag taggad för att komma ut och göra något. Ska träffa L om en timme, äta lite god mat och sen se den omtalade kärlekshistorian twilight. Hoppas verkligen att den är lika bra som de säger, annars blir jag besviken! Filmen börjar först kl 21 så jag lär väl komma hem ganska sent... så jag säger God natt nu, och hoppas ni får en toppenkväll!


Jag och min nya bästis Frank!

God morgon, älskade!

Publicerad 2008-12-09 10:46:52 i Saras dagar

Idag är jag ledig, eller ledig och ledig... jag har massor med plugg att göra! Imorgon så har jag stort föredrag i skolan så det ska förberedas in i minsta detalj... nästa vecka har jag tenta och jag har nästa ingen dag till ledig så det gäller att ligga i nu!

Ikväll ska jag iallafall träffa L, äta middag och gå på bio. Det ska bli super att få en liten paus. jag längtar redan.

Älskade ligger och sover i sängen fortfarande... vi får se hur det blir med den biten idag.

Kärlek <3

Verkligheten

Publicerad 2008-12-08 23:13:17 i Kärlek

Ibland händer det helt otippade grejer som tar en tillbaka till jorden. Det finns så mycket vi inte kan rå över och ibland slår det en helt enkelt som en käftsmäll. Så just ikväll känner jag: ta hand om varandra. Vad som helst kan hända närsomhelst... och då kanske det är försent.

Har haft en superbra dag på jobbet med massa besök dessutom! På vägen hem skulle jag ringa älskis... han svarade inte i sin mobil (det händer ganska ofta att han lyssnar på musik i hörlurar osv) men jag kände direkt att något hade hänt. En ström av obehag blandat med skakningar åkte igenom hela mig. Jag visste att han jobbat natt och skulle vara hemma och plugga så när han inte svarade i hemtelefon heller så var jag övertygad om att något hade hänt. Han var på SÖS med halva ansiktet förlamat. Hjärnblödning var min och många andras första reaktion... eller man vet inte vad man ska tro eller tycka eller reagera. Det kommer som från en blå himmel och man vill bara stanna tåget och dra tillbaka tiden.

Efter många timmar och många provtagningar så fick han åka hem och här är jag nu. Han har skyhögt blodtryck och kan inte le med ena ansiktshalvan men de vet inte vad det är och de ska gå vidare med det.. det är säkert något som går över! Får vi alla övertyga oss om och hoppas på det bästa. Nu är vi alla lite lugnare och ska försöka ta det här sansat... så är jag säker på att allt löser sig.

Ta hand om varandra <3

Gårdagen

Publicerad 2008-12-07 19:01:57 i Saras dagar

Jag skulle jättegärna lägga upp bilder från igår men det går för segt! Så jag skiter i det. Jag är trött och irriterad och nu måste jag PLUGGA. Blä. Pusshej leverpatej!

Trött!

Publicerad 2008-12-07 11:37:56 i Saras dagar

Igår var skitkul! Började med middag med Henke och hans mamma, jag åt beoullabaise. Asgott! Sedan blev vi bjudna på glögg... sen så åkte vi in till Gullmars, mötte upp A och O och bowlade. Jag förlorade BIG TIME. Hahah. Jag är sååå dålig. Men det var kul i alla fall! Efter det åkte vi till 2 olika barer och mötte upp några til... sedan donken... sedan sömn. Haha. Bilder kommer imorrn!

Jag hade jättegärna sovit längre men det går inte så bra med en snarkande pojkvän... så nu ligger jag med mitt täcke i vardagsrummet istället och tittar på skitprogrma på TV. Men det är skönt. Imorgon är det jobb, på tisdag ska jag hålla föredrag i skolan och sådär. Har lite ångest som ligger i luften men det ska nog gå bra!

Hörs senare, lovers

Mår mycket bättre idag!

Publicerad 2008-12-06 11:12:46 i Saras dagar

Har sovit som en liten stock och nu mår jag mycket bättre. Idag ska jag läsa igenom en bok, skriva 3 dataskrivna sidor och förbereda ett 10-minuters seminarium med overheads och liknande. Helst ska jag hinna sola solarium och köpa en ny topp också! Haha, men vi får se hur det blir med tiden!

Om jag har aptiten tillbaka så blir det middag med svärmor ikväll. Efter det blir det dubbeldate och bowling med Annica och Olov! Hoppas, hoppas att ja får må såhär hela dagen!

KÄRLEK

Om älskling:

Publicerad 2008-12-06 00:23:59 i Kärlek

Är han svensk? - Om Gotland räknas till Sverige så ;)
Är han i din ålder? - Haha nä, han är en gammal gubbe! Nej men allvarligt så är han 7 år äldre.
Är han lång eller kort? - Längre än mig så det är bra! 180 nånting!
Är han omogen eller mogen? - Omogen när han är tillsammans med mig och det är så jag vill ha det!
Är han snygg, fin eller vacker? - När jag träffade honom var han snygg, när jag blev kär var han fin... när jag började älska honom blev han vacker.
Är han oskuld? - Japp, jag med!
Är han okysst? - Haha helt klart!
Är han snäll? - Världens snällaste... oftast.
Är han lätt att prata med om allting? - Han är den första jag ringer i alla situationer.
Är han lätt att skratta med? - Ja, ibland tappar jag andan.
Är han mobbad? - Haha, vad är det för fråga?!
Är han blyg? - Nej det tycker jag nog inte... ibland tittar han på mig när han pratar med någon annan, haha, fast det är nog bara gulligt!
Är han framåt? - Ja han både jobbar å pluggar å pratar så det kan man väl inte klaga på. Beror väl på personen han är med iofs!
Brukar han säga till dig att han gillar dig? - Nej, däremot att han älskar mig. Väldigt ofta!
Har han någongång gjort dig ledsen? - Ja något annat vore väl konstigt. Men huvudsaken är att det ligger bakom oss nu...
Har han någongång gjort dig glad? - Varje dag!
Om du är ledsen, kan du prata med honom då? - Har väldigt svårt för att gråta inför folk, vill oftast vara själv, men om det är någon jag kan prata med är det honom.
Om du är glad, delar han glädjen med dig då? - Ja, något av det viktigaste i ett förhållande.
Brukar du eller han betala saker? - I början var det han, men nu är det nog ganska lika.
Brukar du skrika och ofta vara arg på honom? - Väldigt sällan. Blir tjurig ganska ofta däremot, men det går över så fort han börjar kittla mig. Tror inte han tar det så seriöst. Hoppas inte det!
Brukar du krama honom mer än 10 ggr på en kväll? - Beror på vad man räknar som en kram.. men ja det skulle jag nog säga.
Tycker han att du är jobbig ibland? - Haha ja det vet jag att han gör, men ska man ha mig får man hela mig!
Tycker han att du är rolig och snäll? - Ja det får jag väl hoppas!
Har du sovit hos honom ngn gång? - Haha. Typ varje natt.
Har han sovit hos dig ngn gång? - Jappsi fast betydligt mer sällan.
Har ni kollat på film ihop, ensamma? - HAHAHA. Vad är det här. Ehm, ja.
Brukar du tänka på honom? - Han är alltid, alltid där i mina tankar någonstans, på ett eller annat sätt :)
Brukar du sakna honom? - Alldeles för mycket. Är jag kanske lite needy?
Om du fick välja vad han skulle säga till dig, vad skulle det vara? - "Jag har bokat och betalat en resa för oss till Thailand, vi ska vara borta i 3 veckor!" Hihi
Vad heter han? - Henric "Pälskling" Larsson

Vet ni vad en av de bästa sakerna som finns är?

Publicerad 2008-12-05 23:27:46 i Saras dagar

Att få börja känna sig lite bättre och ta en lång dusch. Tvätta igenom håret, byta kläder, sätta på sig parfym, raka benen... jag känner mig levande igen! Nu sitter jag här, illamående men inte lika farligt, med min rosa morgonrock och känner mig som en människa. Och det är underbart!

Sick and tired of always being sick and tired.

Publicerad 2008-12-05 18:28:44 i Saras dagar

Åh jag mår så illa. Växlar mellan soffan och sängen och får inte i mig någon mat.... det suuuger! Snart kommer älskis hit med illamåendetabletter iallafall.. sen åker han och jobbar. Då ska jag väl sova lite till. suuuuck. HOPPAS att jag är frisk imorgon så att jag kan fullborda mina planer annars blir jag ledsen i ögat. Hoppas er fredag blir bättre än min!

Massa kärlek

Drömmar

Publicerad 2008-12-05 11:53:50 i Saras dagar

Äntligen går det att logga in här!

Har haft så många drömmar inatt... först drömde jag att jag var typ Bond-brud. Haha. Fick prova massa häftiga saker, klättra upp i helikoptrar och sånt. Jag va så himla coooooooool. Ni anar inte. Den här stegen som jag klättrade upp på, om man inte klättrade tillräckligt fort så fick man värsta el-stöten. Men jag klara mig såklart. Heheh.

Sen drömde jag att jag flyttade till Lund (fast det låg brevid Paret precis) och jag hamnade i världens finaste lägenhet och det gick jättefort att komma iordning. Jag älskade det och allt var klart. Sedan kom jag hem till världens sorgligaste låt på radion och började gråta för att jag saknade älskis så mycket. Det var sorgligt. Haha.

Ikväll ska jag åka hem till mamma och katten. Mår mycket bättre idag. Har fått i mig lite cola och ska försöka mig på en plätt eller två... så det blir toppen! Ikväll blir det lugn kväll, är fortfarande svag utan aptit och lite illamående. Men imorgon är jag säkert återställd!

Kärlek!

Update

Publicerad 2008-12-04 22:05:41 i Saras dagar

Jag har förflyttat mig från toaletten- till sängen- till soffan. Har fått i mig en cheeseburgare och glass! Känns sjukt bra. Har fortfarande ont i magen, ryggen och känner mig jättesvag.. men inte döende! Så ingen kunde vara gladare än jag. Har t.o.m. börjat bli lite uttråkad så det är ett bra tecken. Har bl.a. byggt en bilbana med ahlgrens bilar på älsklings ben, kommit på en sång om en broccoli... gömt mig under en filt och lekt blind och ja... lite annat. Stackars Henke. Det kan inte vara lätt! Men det är bara 100% jag. Haha.  Sedan mår jag illa stundvis och blir helt sänkt... det går liksom i vågor. Men jag hoppas jag mår bättre imorgon!

Nu är det hells kitchen och pussar som gäller.

Hoppas att ni håller er friska där ute!

Vinterkräksjuk

Publicerad 2008-12-04 09:23:12 i Saras dagar

Ursäkta min frånvaro men jag har fått det. Vinterkräksjukan! Det är otroligt hemskt. Har ni någonsin varit sådär bakis att ni vill dö, ni sitter på toa och skakar och spyr och vill bara ha en kula genom huvudet för att få slut på det? Detta stadie brukar vara några minuter.... så känns vinterkräksjukan, fast i 24 timmar. Kul.

Jag kände mig jätteillamående drygt en timme innan jag åkte till jobbet och ville spy. Men alla har sagt till mig att vinterkräksjukan kommer utan förvarning, man börjar bara spy... så jag tänkte att det måste vara något annat. Gick en långpromenad men det blev inte bättre. Jobbade iallafall 3 timmar, såg glad ut, pratade med folk... när det började lugna ner sig kände jag hur jag måste springa på toa. Jag mådde SÅ illa. Sa att jag måste åka hem.... fanns ingen taxi att få tag på så jag fick åka t-bana. Det var det värsta jag gjort i mitt liv nästan... stod nära dörren hela tiden ifall jag skulle spy. Mötte upp Henke i hammarbyhökden och grät... sen började det gå utför.

Illamående, diarré, kräkas, illamående, diarré, kräkas... det var hemskt. Började med att somna på badrumsgovlet med massa handdukar, naken haha, orkade inte ens klä på mig, flyttade efter några timmar till soffan, och sen till sängen. Jag har vaknat ca. en gång i timmen och hela tiden mått lite lite bättre så nu så känner jag mig levande igen. Får se om jag vågar dricka någonting... Detta önskar jag inte ens mina värsta fiender!

<3

Åh så skönt att börja kl ett idag!

Publicerad 2008-12-03 10:47:38 i Saras dagar

Har hunnit ta det jättelugnt, se på nyhetsmorgon... tagit en lång dusch. Nu ska jag plugga någon timma innan jag åker iväg till jobbet. Och så ska jag göra mig en american breakfast så behöver jag ingen lunch sen! Det blir helt suveränt tror jag! Idag kommer det vara mycket att göra för det är kundklubbsdag... så det gäller att vara förberedd!

Kärlek till er

Psykiskt?

Publicerad 2008-12-02 17:36:02 i Saras dagar

Okej, jag fick nån asläskig medicin utskriven med 96% etanol.. och morfin... hahahaha jag känner mig redan helt sänkt. Men det kanske är mer psykiskt kanske? Men watch out om jag gör något som jag inte brukar göra.... så vet ni varför. SNARK.

Bra dag på jobbet, jättebra! Jag är så glad!

Kärlek!

Uppe med den gråa himlen!

Publicerad 2008-12-02 09:49:41 i Saras dagar

Vädret suger, men jag är glad ändå. Ska precis kila iväg till jobbet och efteråt har jag äntligen läkartid... jag vaknar och måste dricka te mitt i natten, det är inte normalt! Så jag vill att dom ska bota mig nu, eller remmitera mig till en specialist... kan inte ha det såhär! Måste gå tidigare från Body men jag hoppas att det är OK! Annars vet jag inte vad jag gör.

Hoppas ni får en toppendag och ta hand om varandra :)

Hej kära vänner!

Publicerad 2008-12-01 21:54:08 i Saras dagar

Det har varit en bra men lååång dag! Nu är jag hemma hos älskis och har fått supergod mat. Ungsbakad lax, potatis, gräddfil, citron och haricot verts! MUUUMS i magen. Hade föreläsning om gärningsmän till grova brott idag... det var superintressant, även om min lärare är väldigt självgod! Haha!

Imorgon är det jobb som gäller igen. Nu ska vi bara mysa och löka.

Kärlek

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela