prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Hej kärlekar.

Publicerad 2009-03-31 11:22:09 i Saras dagar

Ibland har man massa tankar som snurrar runt. Jag kommer ihåg under en liten period i mitt liv då jag bara hade mig själv- min musik, mitt rum, min trygghet i mig själv. Och det var så sjukt nyttigt att ni anar inte! Jag gick vidare så fort jag fick chansen och fick allt det jag föreställt mig. Nya underbara vänner, en fantastisk sambo som jag skrattar med, utekvällar och ett ro i sinnet. Men så ser jag så många som fastnat i gamla fotspår. Som sitter hemma och ältar. Jag har förlorat, tro mig, jag vet hur det känns. Men kom igen! Livet är NU. It's a shame och jag önskar att alla kunde släppa taget och bli lyckliga såsom jag lyckats göra.

Nu ska jag till mitt jobb på Drottninggatan, en härlig promenad! Hoppas ni får en underbar tisdag!
 
Kärlek på er

Vilken härlig dag!

Publicerad 2009-03-30 21:14:29 i Saras dagar

Började med lite fil och kaffe. Sedan en entimmes promenad, Skeppsholmen tur och retur och skrev kontrakt. Skinnjackan var på och jag svettades nästan. Det var varmt! Svanar var i vattnet, fåglarna sjöng och solen sken. Det är konstigt att man inte märker hur låg man trots allt har varit förrän solen kommer tillbaka. Man har en helt annan energi! Sedan blev det jobb för hela slanten vilket också gick bra, jag var ju på väldigt gott humör! Så härligt! Det känns så himla rätt. Ska bli skönt att byta miljö..

Nu är jag mätt som en plätt och lite frusen. Ska sätta mig i soffan, se lite TV och somna.

Kärlek

Lugn.

Publicerad 2009-03-29 22:35:26 i Saras dagar

Idag har jag ätit nyttig mat, gått en långpromenad i lugn skogsmiljö. Suttit i en kyrka, lyssnat på en vokalgrupp och kännt lugnet. Jag har varit på hälsans hus, sett affischer och häften om yoga, alternativa mediciner och spådom.

Jag har alltid kännt mig hemma i kyrkor. Jag älskar variation, miljöbyte, kontraster. Museer, filmer, böcker, nya världer. Allt som kan ge mig inspiration och perspektiv till livet tar jag glatt emot! Men kyrkor är ändå en del av mitt arv, jag älskar sången och tillhörigheten. Det är någon form av villkorslöshet man inte hittar någon annanstans. Brevid mig satt en 15-årig kille och grät och bad, då undrar man vad som hänt. Varje lunch 1 timme om dagen flyr jag in i en ny värld i en bok. Det är så skönt att kunna vara någon annan för en stund...

När jag satt i kyrkan och hörde orden "...och när du gråter är gråten min..." så la jag märke till takkronorna med levande ljus. Det var två stycken: I den ena brann ljusen stilla, och i den andra var det som en fläkt blåste direkt på. Men självklart var inget fönster öppet... mystiskt kan tyckas. Men det var väldigt fint och symboliskt. Vem bestämmer vilken takkrona man hamnar i, om det ska blåsa eller om man ska få brinna ifred? Stearinet räcker inte länge och livet går förbi snabbt det också. Lever man flyktigt eller stillsamt? Hur ska man kunna stå still när alla runtomkring en irrar runt som vilsna hönor? Och visst är det lättare att sova med lugn runtomkring sig? Jag hoppas att alla hittar rätt takkrona till sist, och att era vekar räcker länge.

Imorgon ska jag vara på Skeppsholmen kl 11.00 och skriva kontrakt. Visst, Strömma är sämre betalt men jag är trött på all press, alla säljkrav och ansvar som ligger på axlarna. Det har varit hur kul som helst och jag har lärt mig otroligt mycket på BS, jobbar mer än gärna extra i framtiden! Men i sommar... Det ska bli så skönt att komma tillbaka till något där jag inte är the new girl och där jag kan koppla av, inte har 100 ögon i nacken, såsom det känns nu.

Turkiet är bokat och betalt, finland och Gotland blir också av. Jag längtar så till sommaren! Efter kontraktskrivandet så jobbar jag 12-19.30. Sen åker jag nog hem till mamma och katten och äter och tar det lugnt.

Hoppas ni haft en fin söndag.

Söndag.

Publicerad 2009-03-29 12:19:03 i Saras dagar

En sak är helt underbart med att jobba- när man är ledig så är man ledig. Axlarna fria. Jag har tagit det så himla lugnt i helgen, igår var älski och jag på IKEA, åt lunch och handlade lite sen fick jag skjuts hem, åt middag, såg på robinson, nån dålig film och somnade i soffan. Sov hur gott som helst hela natten. Idag ska mammsi och jag iväg till djurgården, det är ju lite varmare ute idag. Äta brunch på lisa på torget, se på griskultingar och lyssna på nån bröllopsföreläsare. Pappa kom precis hem efter ännu en tur till Sydafrika/Zambia med en ny POLO-skjorta och lite läppglans och 8hour cream till mig. Najs! Sånt uppskattas alltid.

Nu tror jag på våren, på att älskling ska bli frisk, på att jag ska bli frisk, på mindre oro och en mindre jacka. Och det får räcka med tro. Och jag tror på kärlek, tror att älskis och jag kommer hålla länge, på att min katt kommer bli en normal katt snart (som inte är orolig hela tiden) och en massa annat.

Kärlek

Män som hatar kvinnor

Publicerad 2009-03-28 09:30:21 i Saras dagar

Igår var älskling och jag på bio och såg Män som hatar kvinnor. En otroligt bra men läskig och rå film. Jag höll på att kissa på mig! Men det gick bra. Rekommenderas varmt... den är lång vilket jag brukar ha ett problem med men nu så var det helt OK! Men som sagt, känsliga tittare varnas! Före det så stängde jag min lilla butik på Drottninggatan. mötte upp älskis och åt en supergod cajun-biff med massa barbecuesås till middag. Kanske är det därför jag har ont i magen nu? Jag är iallafall superpigg och glad och idag blir det utflykt!



Kärlek

Heej!

Publicerad 2009-03-27 10:20:59 i Saras dagar

Åh idag börjar jag 12, så skönt! Har sovit typ 11 timmar inatt med både mjukisar och henkes hoodtröja på. Och ändå frös jag! Jag är verkligen knäpp! Nu är det top model som gäller och en god frukost. Massa smink också. En rolig grej till, haha, jag glömde min deo så ja har tagit Henkes, nu doftar jag som en hel man!! NAJS . Henke har förövrigt gått hemifrån medan ja sov utan båda sin mobiler? Helt klart skumt! Hmm...

Ikväll är det som sagt jobb, middag ute och sedan bio "män som hatar kvinnor". Hoppas vi kommer iväg den här gången. Sist blev jag full på ett glas vin när vi åt och höll på att somna. Haha!

Kärlek till er

Heej!

Publicerad 2009-03-26 21:06:55 i Saras dagar

Nu jobbar jag för mycket igen! Men i helgen är jag ledig! Woho! Älskling är hemma från sjukhuset vilket är skönt... Jag har precis tagit en långdusch, rakat benen och sådär. Och nu sitter jag med en kopp te och mysiskläder framför lyxfällan. Härligt! Sitter och försöka planera min födelsedag så vi får se vad som händer... att man fyller 20 är ingen garanti för att komma in på ställena man vill! Suck. Men så länge jag har älskade där ska allt nog gå bra.

Imorgon jobbar jag till stängning sen är jag ledig i helgen. Älsking och jag ska gå på bio imorrn och se män som hatar kvinnor. Det blir bra! Puss och snusk på er älskade

Heej!

Publicerad 2009-03-23 21:56:17 i Saras dagar

Åh, idag har varit en dag av blandade känslor. Sov ganska dåligt inatt, många tankar som snurrade. Gick upp kl 7 för att åka direkt till sjukhuset och spenderade nästan hela dagen där. Röntgen och prov och mediciner. Har tydligen dåliga lungor och sådär. Men det orkar jag inte tänka på mer nu faktiskt. Tur att jag inte röker iallafall!

Älskling och jag tröstade oss med en kladdkaka på favoritcafét! Sen har vi bara legat och degat. Nu ligger jag och gråter framför spårlöst. Jag är en sån crybaby! Vi har sett på film och ätit massa gott, tsatsiki och klyftpotatis och en riktig köttbit. Det var längesen! Jag har varit helt slut så det har varit jätteskönt att bara ta det lugnt och mysa..

Imorgon är jag ledig igen, det händer inte ofta! Ska träffa lite vänner och bara mysa. Kanske tränar jag lite om halsen tillåter! Älskling fick igång min dator så förhoppningsvis kommer lite bilder upp imorgon också :)

Kärlek

Hej älskade.

Publicerad 2009-03-22 18:10:16 i Saras dagar

En jättesnabb update: Jag är trött och kär i älskling. Igår var jag ute och idag har jag jobbat hela dagen med folk som sett på nyhterna om TBS och jag har varit grillad. Älskling läggs in på sjukhus i 5 dygn nu på tisdag, jag tycker synd om honom. Mina datorer är fortfarande trasiga. Jag har varit ledig en dag på typ 10 dagar. Jättejobbigt! Jag kommer få bonus. Det gillar vi. Ikväll ska jag bara sova. Imorgon ska jag upp till läkaren sen ska jag simma och umgås med älskis. Annica hälsade på mig idag under min grillning, det var trevligt. Igår fick jag se hur fluffis bodde. Nu ska jag äta röding! Hoppas ni hängde med! CHING

Hej älskade!

Publicerad 2009-03-20 21:00:42 i Saras dagar

Förlåt för min hemska uppdateringarna. Men såhär är det. Jag jobbar jätte, jättemycket. När jag är ledig träffar jag mina älskade vänner! Och tränade gjorde jag (igår var enda lediga dagen på hela veckan), och så gick jag en långpromenad i solen och shoppade massa fint. Fantastiskt. Jag älskar våren och solen! Sen har jag världens bästa pojkvän och familj som jag gärna umgås med de få timmarna jag har på kvällen innan jag däckar som en stock i sängen... datorn lockar inte så mycket. Men allt går i perioder! Just nu prioriterar jag annat helt enkelt! Och jag är jätteglad faktiskt!

Häromdagen firade älskling och jag lite extra, gick och åt lite finare middag och drack nåt glas till. Så himla mysigt. Jag älskar min världens finaste Henke! Annars mycket jobb, blir även så hela helgen. Men lite annat hinner jag med. Idag så blev det en godis-kväll med morgonrock åt mammsi framför lets dance. Wilma kissen är också här förstås. Imorgon blir det utgång med Fluffis!

Hoppas ni mår lika bra som jag, livet är för kort för något annat,

kärlek

Ett steg i rätt riktning kanske

Publicerad 2009-03-17 22:50:27 i Ego

Tack för din anmälan!
Höstterminen 2009
Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. UU-P2300 - Program med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor 180hp Dagtid,Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,Uppsala universitet, Uppsala

2. SU-36145 - Psykologi I 30hp Dagtid,Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,Stockholms universitet, Stockholm

3. UU-25500 - Psykologi, baskurs A 30hp Dagtid,Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,Uppsala universitet, Uppsala

4. SU-68283 - Hälsopedagogik I 15hp Dagtid,Distans, Halvfart (50%), Fristående kurs,Stockholms universitet, Stockholm
5. SU-61045 - Ungdom, identitet och sociala arenor 7.5hp Blandade tider,Normal undervisning, Halvfart (50%), Fristående kurs,Stockholms universitet, Stockholm

6. SU-40041 - Kriminologi (Distans) I 30hp Blandade tider,Distans, Halvfart (50%), Fristående kurs,Stockholms universitet, Stockholm

usch!

Publicerad 2009-03-17 22:46:01 i Saras dagar

idag var en hemsk dag.. eller dagen var bra, god lunch med bra kollega och allt men sen. precis innan stängning börjar en kund bråka, skrika, det slutar med aggressivitet, hot och gråt från min sida. för att göra en lång historia kort... världens bästa älskling åkte och mötte mig, bjöd mig på pizza te och godis. nu har jag nästat hämtat mig... jag hoppas denna kund inte kommer tillbaka imorgon. mitt sommarjobb är iaf klart! yey!

kärlek

datorkrasch x 3

Publicerad 2009-03-16 10:37:49 i Saras dagar

Det är helt otroligt! Just nu har vi tre datorer hemma som inte fungerar. Så därför kommer det bli ännu sämre med uppdateringar och bilder framöver... bajs också. Men det gör ingenting, för termometern visar 5 grader och solen skiner! Nu sätter långpromenaderna igång igen... Yes!

Skulle ju egentligen varit ledig idag men så blev det inte, utan jag får hoppa in och jobba till stängning idag. Men det går nog så bra så! Så nu måste jag sätta igång och röra på mig.. Kärlek till er

lite sliten

Publicerad 2009-03-14 17:58:06 i Saras dagar

Hej förlåt för rekorddålig uppdatering! Jag har bara haft så himla mycket roligt för mig!

Jag har jobbat jättemycket men idag är jag ledig, skööönt... i torsdags åkte jag hem till Annica efter stängning på sexparty. Fick te, chips och kladdkaka och massa tjejsnack och skratt. Superskönt. Kom hem ganska sent till älskis, myste lite och sov. Igår efter jobbet kom Paret och Emelie hem till mig, efter nåt glas vin gick vi till högbergs och sedan vidare! Blev en shot för mycket sen kom älskis och hans kompisar och joinade. Jag skrek, dansade och hoppade till stängning då det blev några chicken nuggets, en dusch när jag kom hem och bums i säng. Idag har älskis och jag haft världens segdag. Vaknade först vid 11, åt en macka, drack lite vatten och såg på Gilmore girls. Vi somnade igen, myste massor och gick upp vid 15. Duschade och åkte iväg till Barkarby outlet. På vägen hem köpte vi take away hamburgare och glass. Muuuuuuuums...

Nu sitter jag här och är supertrött. Ikväll ska jag bara mysa här hemma med katten, äta god middag och se melodifestivalen. Sen ska jag sova hur länge som helst! Imorgon ska mama och jag iväg till Nacka Forum och shoppa loss. Jag älskar ledighet! Nu ska jag försöka bota huvudvärken.. kärlek till er

Det har faktiskt varit en bra dag

Publicerad 2009-03-10 22:52:59 i Saras dagar

Både på jobbet och allt annat, känns super. Imorgon jobbar jag 10:30-19:30, så jag kommer inte ha så mycket tid att blogga... efter jobbet ska jag hem och äta, fixa lite grejer hemma med kläder och sånt och sen hem till älskis. På torsdag jobbar jag än en gång 10:30-19:30 och sedan så ska jag iväg till A med några tjejer på sexparty! Det blir nog super. Så då ska jag hinna handla chips på lunchen. Och hur ska jag hinna med middag?!

Sen är det iaf fredag, då slutar jag 18, sedan ska jag träffa Paret och äta middag och sedan får vi se vad som händer...  Hoppas det blir en bra helg. Men det blir det säkert!

Kärlek till er alla

Vet inte riktigt,

Publicerad 2009-03-10 11:35:09 i Saras dagar

men ibland blir man trött på ursäkter, undanflykter, osanningar. Det är hemskt väder ute! Har ni sett det? Hur ska man kunna leva i det här? Usch usch och blä blä. Det har varit en bra morgon hittils och snart ska jag åka till älskling på jobbet och äta lunch med honom... Sedan hem, hälsa på katten och sen till jobbet igen!

Turkietresan är iaf betald nu och det känns toppen... dessutom har den gått upp massa i pris! Tur att vi bokade i tid :) Jag älskar dig massor pälskis, ingen kan få mig avslappnad som du...

Hej älskade!

Publicerad 2009-03-09 23:08:20 i Saras dagar

Idag har jag varit ledig- så skönt. Har bara myst här hemma med älskis på dagen, sedan åkte vi till nacka forum, shoppade lite och åt god middag... lövbiff, pommes och beasås. MUMS! Imorgon gäller jobb fastän jag skulle varit ledig. Hihi. Men först ska jag faktiskt träna!

Igår så jobbade jag, träffade Pegah&Co och tränade och åt tårta hemma för att fira pappa!

Nu, nattidags!

Hej!

Publicerad 2009-03-07 22:02:05 i Saras dagar

Förlåt för hemskt hemskt dålig uppdatering. Men här kommer iaf en liten sådan... i torsdags kom Laura hem till mig, vi åt tjejglass såg på tjejfilm och pratade tjejsnack. Det var så himla mysigt... sen somnade jag som en stock. Igår jobbade jag och sedan var jag på spontanfest för Pegah som kom till Stockholm! Somnade alldeles för sent... för mamma hade precis kommit hem från Vitryssland när jag kom hem så vi satt och pratade lite....

Idag har jag jobbat och varit supertrött. Så idag är jag bara hemma med föräldranra och katten och ser på dåliga filmer, äter popcorn, och melodifestivalen förstås.

Kärlek till er

Hej!

Publicerad 2009-03-05 15:41:07 i Saras dagar

Hoppas ni har det bra! Igår hade jag en riktig skön dag. Vaknade upp med älskling, tog en promenad ner till hammarby sjöstad för att hämta nåt han glömt på praktiken. Åkte och simmade, solade och bastade i lugn och ro, det behövde jag verkligen! Och vet ni vem som plaskade runt där med mig? Idol Lars! Haha...

Igår var Emelie och jag ute på en liten barrunda, supertrevligt. Det var mindre trevligt att gå upp kl 7 och åka till jobbet på utbildningsmöte... men det var mysigt när jag väl kom dit och vi åt frukost tillsammans och så. När jag kom hem vid 12-13 tiden så somnade jag som en stock, och sov typ 45 minuter... sen dess har jag bara slappat, ätit lite lunch och slöglott på TV. Snart ska jag klä på mig igen, förbereda för jobbet imorgon och gå och handla mat. Ikväll kommer Laura hit så jag ska laga god mat och hyra film! Kanske hinner jag åka förbi och fika med min älskade också. Vi får se.

Puss.

Det är viktigt att göra annat ibland

Publicerad 2009-03-03 22:39:50 i Saras dagar

Idag slutade jag halv 7, och jag var så arg på alla dumma människor!!  Så älskis mötte upp mig efter jobbet så gick vi och åt mat. Indiskt. MUMS. Sen så gick vi på bio och sen en komedi- borta bäst och hemma värst eller något sånt hette den. Lagom lättsmält och rolig! Det var precis vad jag behövde. Lite smågods till det and life is good!

Imorgon är jag ledig, så hiiimla skönt. På torsdag likaså. Tänkte fixa klipptid (och klippa mig), sova massor, läsa min bok, gå och simma imorgon, utgång imorgon helst och sedan personalmöte och träffa Luris för filmkväll på torsdag. Helt fantastiskt.

<3

Om att växa upp, välja, och satsa på det som är viktigast.

Publicerad 2009-03-02 21:05:13 i Saras dagar

Det är så skönt att hitta folk som känner som en själv. Idag har varit en superbra och lugn dag på jobbet, det behövde jag. Jag och två andra tjejer kunde prata med varandra på riktigt för första gången. Om relationer. Om hur konstigt det är att byta jobb ofta- träffa samma personer varje dag, ha roligt tillsammans, och sen kanske aldrig mer ses. Om relationer. Om att hitta en kille man vill behålla mer än i någon månad och om betydelsen. Om att ställa om sig. Om att mogna, gå vidare, växa upp. Om de som inte ville stå vid ens sida på vägen dit. Har jag förändrats? Klart jag har. Till det sämre?

Jag har förändrats, min livsstil har förändrats. Såklart. Jag har hittat någon som betyder mer än en fylla. Som jag längtat efter konstant, som jag kan vara mig själv med, ventilera med, som förstår och älskar mig tillbaka. Är det inte värt att satsa på?  Har ni kännt så någon gång? Om inte, hur kan ni vara så snabba med att döma mig?

Jag vill inte tro att det är avundsjuka. Men vad är det då?

Har iallafall haft en bra dag. När jag kom hem så fick jag hamburgare av pappsis. Nu funderar jag på att åka hem till älskling. Men jag tänkte kanske hinna simma imorgon innan jobbet- då är det bättre att stanna hemma. Hursomhelst. Hoppas ni får det underbart ikväll. Kärlek

Hej!

Publicerad 2009-03-02 09:28:57 i Saras dagar

Här sitter jag med mina hörlurar och min kopp... börjar först kl 12. Skönt. Men lite utdraget. Alldeles snart börjar top model, till det blir det frukost. Sen ska jag läsa ut min bok.. inte mycket kvar nu. Sen åker jag till jobbet och jobbar till halv 8 idag igen. Känns sådär. Menmen, tillbaka till allvaret. Ny vecka!

Hoppas ni  får en bra vecka, kära läsare.

Att vandra hand i hand, i sol, på is

Publicerad 2009-03-01 16:36:21 i Saras dagar

är precis vad vi gjort idag! En riktig långpromenad toppad med grönt te och valnötskaka. Vi gick på isen längs med årstaviken, från mig till hornstull och lite till. Man får helt nya perspektiv. Och sen så har jag shoppat: 3 böcker. Är inne i en läs-period, det finns så många världar där ute. Perspektiv, mina vänner. Ikväll är det pappa som bjuder på finmiddag. Man får hopp om livet på alla sätt och vis när solen skiner. Helt fantastiskt.

Kärlek!

Hej!

Publicerad 2009-03-01 10:27:39 i Saras dagar

Det blev en toppenkväll igår, trots allt! Tack för det!!! Är allt bra med er? Idag är det första mars och början på våren. Solen lyser rakt in och värmer. Helt underbart. Jag hoppas verkligen att det vänder nu!

Jag vaknade ganska tidigt men har legat och vridit mig, somnat om och vaknat, somnat om och vaknat. Nu är jag helt borta i huvudet. Men min väntan är äntligen över- för nu börjar gilmore girls. Mitt absoluta måste på söndagmornar. Haha! Och en kopp kaffe... är så glad att älskling kunde sova nästan hela natten. Först kl 6 åkte han iväg, men han kommer hem igen vid 13.

Ikväll har pappa fixat god middag, annars får vi se vad dagen bjuder på. Imorgon börjar ju allvaret igen!

<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela