prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Hej älskade!

Publicerad 2009-04-30 18:15:59 i Saras dagar

Är jättetrött på jobbet nu och gnälliga elaka människor. Kommer sakna kollegorna som tusan men är trött på allt ansvar och alla krav som är helt obefogade. Massa tävlingar men aldrig några priser, är inte det konstigt? Hur mycket skit ska man behöva ta fårn kunder innan det blir för mycket? Bytte bort min söndag, visst dubbelt betalt men jag pallar inte. Gör övervägningen hälsa framför pengar just nu! Två dagar kvar sedan blir det tillbaka till min lilla terminal. Där man kan vara trött och ändå vara bra på sitt jobb... ska bli så himla skönt! Omväxling, byte, jatack! Men känns bajs att lämna kollegorna på Drottninggatan, dom flesta iaf... men jag kommer ju och hälsar på :) Just nu känner jag mig trött, omotiverad och lite kränkt faktiskt. Ska bli jätteskönt att se lite vatten i sommar och inte behöva sitta i en varm butik..

Igår hade älskling och jag en supermysig kväll, vi åt otroligt god mat, tapas, bland det godaste jag ätit. Paella, tigerräkor, oxfilé, vitlöksbröd, sallad, friterad camembert, getost, valnötter.... det var helt fantastiskt helt enkelt. Servicen var inte den bästa men maten var! Kan verkligen rekommendera det... Hornstull låg det och Azafran hette stället. Ganska billigt var det också! Efteråt blev det efterätt hos svärmor, lyxigt... Sedan hem och busa, somnade sent, sov inte så bra... trött idag... Nu ska vi äta och sedan gå och se på brasa! Jobbar resten av helgen så nu ska jag njuta av våran lediga kväll tillsammans... vi är kattvakter också så vi har lägenheten på Söder själva igen, skönt. Kärlek.



Ja hej hopp!

Publicerad 2009-04-28 23:58:53 i Saras dagar

Låååång dag idag, nästan 12 timmar... 21:30 stämplade jag ut från jobbet idag, phew. Blev en make-uppkväll, plåtning, kul men påfrestande. Efter jobbet fick jag äntligen träffa älskling!! Det blev god mat och nu massa mys... imorgon är båda lediga, äntligen. Så det blir att ta det lugnt och njuta av varandra. Imorgon kväll har vi bokat bord på en jättemysig tapas restaurang, sedan jobbar jag torsdag igen... och fredag. och lördag söndag. och på måndag börjar jag på strömma!!! Ska bli så skönt med lite omväxling.. kärlek till er så länge

Tappat stinget.

Publicerad 2009-04-27 20:27:26 i Saras dagar

Förlåt, älskade men jag har tappat stinget lite. Saker på jobbet går utför, folk är sura och omotiverade. Jag måste jobba massa extra som alltid, älskis är alldeles för långt bort och jag kunde verkligen inte sova inatt. Inte roligt... Känner mig less i massor. Men det går säkert över!! Nu ska jag väl typ duscha av mig all skit och krypa ned nånstans...

Puss

Mat är livet

Publicerad 2009-04-26 21:41:09 i Saras dagar



Idag jobbade jag som vanligt, det var ganska lugnt och skönt. Sedan mötte jag upp mammsi på shoppingtur. Hela Drottninggatan och Kista Galleria resulterade i ett armband och en bikini... Haha. Inte så lyckat. Det finns så mycket konstiga och tråkiga kläder överallt. Blä. Detta var iaf den goda middagen. Libanesiskt såklart. Onyttigt och sjukligt gott!

Imorgon är det jobb som gäller, som vanligt. 10:30-19:30 både måndag och tisdag. Det är bara att kämpa på! Nu ska jag välja ut en ny bok och lägga mig :)

Pussifluss!

Hej!

Publicerad 2009-04-25 11:23:51 i Saras dagar

Jag börjar jobba om en halvtimme så det får bli ett snabbt inlägg! Måste erkänna att det känns lite i kroppen att jag drack vin igår... haha, men det ska nog gå bra! Fint väder löning och mycket folk antagligen.

Ikväll slutar jag halv 7 och då ska jag direkt hem, hämta filt, köpa mat och ta med lite bubbel och åka till tanto och grilla! Sedan jobb igen på söndag förstås. Hoppas ni också njuter av vädret! Kärlek

Sol!

Publicerad 2009-04-24 20:54:25 i Saras dagar

Idag har varit en tuff dag, mycket jobb. Men roligt! Höjdpunkten var när mina älskade kollegor kom med iskalla smootheis till alla. Tack!

Nu har jag precis ätit god middag med familjen, sminkat och bytt om och nu ska jag möta Sara för en drink på en uteservering!

Kärlek och fred

Solig dag!

Publicerad 2009-04-23 22:42:21 i Saras dagar

Idag har jag varit hurtig- städat ut massor av kläder skor och väskor som ska skänkas/slängas/säljas! Sedan åkte jag in till stan, shoppade upp lite av mina presentkort, försökte få min väska lagad (det var dock alldeles för dyrt) köpte mig en glass och promenerade bort till skeppsholmen. Där bjöds det på möte och god middag, därför blev det ingen mysmiddag med älskling. Det blir tapas nästa onsdag istället!

Blev hämtad av älskling i bil där borta och åkte till Sandys, han åt middag och jag efterrätt. Nu på kvällen har jag sökt massvis av lägenheter i Uppsala, det är med skräckblandad förtjusning jag flyttar ifrån tryggheten än en gång. Men det ska nog gå bra!

Imorgon åker min kärlek till New York, kommer sakna honom. Men jag ska ändå jobba massor nu så det är nog lika bra!

Kärlek

Soffpotatis

Publicerad 2009-04-22 21:27:19 i Saras dagar

Det är helt underbart att efter en hel dags jobb få sätta på sig en sidenpyjamas och sjunka ner i soffan med en kopp te. Det är livet, helt fantastiskt underbart. Jag har blivit en riktig soffpotatis och jag måste säga att kroglivet inte alls lockar lika mycket som förut.. därför skippar jag. Vet inte varför men ibland måste man följa sitt hjärta... och midjan (mjukisar är betydligt skönare!)

Imorgon är det möte/seniortubildning på Strömma. Älskar the body shop, älskar smink, men jag älskar min sol och mina båtar lite mer just nu... kanske ångrar jag mig. Men just nu känns det riktigt bra! Fick dessutom en ganska saftig lönespec idag så då känns allt bättre!

På dagen ska jag göra stan, fixa lite med rummet hemma och sånt man aldrig hinner. Som vanligt. Efter Strömma så ska jag och älskis äta hejdå-middag ute... sedan åker älskling till NYC. Kommer sakna honom. Jag är en liten mespropp.

Puss och snusk

Det värsta med att vara långledig...

Publicerad 2009-04-21 11:07:08 i Saras dagar

är att man blir så sjukt seg och vänder på dygnet. Innan vakande jag alltid vid 9 och se vad klockan är! Pinsamt. Imorgon börjar mördarveckan, jobbar massor av dar i sträck. Men nu är jag ju mer än utvilad så det ska nog gå toppen!

Igår var en jättemysig dag med matlagning, lite gående på stan, simmande, bastande och bubblande! En sån dag borde man ha en gång i månaden för att varva ned, faktiskt...

Sista lediga dagen. Ska äta middag hemma, ta en promenad, förbereda kläder och fixa iordning med födelsedagspresenterna...

Kärlek

Hej!

Publicerad 2009-04-20 10:18:37 i Saras dagar

Igår var jättettrevligt med mat folk och presenter. Helt fab! Åt precis hela dagen. Sedan efter en lite promenad och lite handlande åkte jag hem till älskis, såg på Van Veteren på TV och somnade...

Idag ska vi leta födelsedagspresent till Henkes mamma som fyller 50.. sedan blir det lunch ute och en massa simning och bubbelbad på sturebadet! Och en god lunch såklart. Är så bortskämd nu med att vara ledig, men snart så börjar allvaret. Puss!

Hej!

Publicerad 2009-04-19 11:57:28 i Saras dagar

Idag är jag på bra humör igen!! Gick upp vid 10, ingen vila ingen ro för det var direkt till köket i pyjamas. Skala morötter, koka pasta, göra paj och tårtor. Är så sjukt hungrig för har inte hunnit fått i mig frukost. Hoppas jag inte äter upp all mat innan gästerna kommer bara!

Nu sitter jag iaf med en kaffekopp och en katt brevid mig. Om en timma börjar folket komma. Har precis duschat och gjort klart mig... nu återstår det bara lite prosciutto och melon, blåsa lite ballonger och duka.

Hoppas ni får ett bra slut på en härlig helg!

Tyngd.

Publicerad 2009-04-18 20:34:46 i Saras dagar

Jag planerar, länge och mycket. Får fram bilder, förhoppningar. Är naiv. Tror att folk menar vad de säger och håller vad de lovar. Att de kan se ifrån sig själva ibland.

Jag tänker otroligt mycket, tippar på tå och gör inte folk besvikna. För jag är så himla himla försiktig. Är det så svårt att bara respektera, vara ödmjuk, göra något för någon annan ibland och hålla sig till det man sagt? Och om man inte kommer, om det inte blir som jag tänkt, men säg det då i tid.

Nu är det 7 personer som inte kommer imorgon. Och jag och mamma har skrivit listor och handlat mat för flera hundra... Okej, om någon blir sjuk, om något händer. Det är inte OK att bara ha en attityd som inte bryr sig. Jag fyller 20 år en gång i mitt liv... Och ställer upp. Ställer in. Och jag orkar inte ta ansvar, orkar inte planera för folk som är som små barn.

Jag är upprikigt ledsen på mycket nu faktiskt. Jag är bara så annorlunda, jag fattar inte. Och jag hatar att jag tar åt mig så mycket! Jag är så välsignad med så mycket. Så jag tänker faktiskt sluta tänka i dessa banor. Jag går miste om mycket i och med det här, men inte lika mycket som dem.

Läste en artikel häromdagen, om att bryta vanor, tankemönster. Inte göra allt som man brukar osv. Så istället för att tänka på det här och låta det förstöra min kväll så stänger jag av datorn nu, sätter mig och ser på robinson. Sen lägger jag mig ner och läser i flera timmar istället. Behöver tänka på annat. Imorgon blir det gladare miner! Behövde bara få ur mig det här..

Puss

Dagen

Publicerad 2009-04-18 19:12:50 i Saras dagar

Har verkligen varit slapp. Gick iofs upp ganska tidigt, och gjorde ingenting. Sedan somnade jag om brevid älskling. Sedan gick vi upp, åt lite. Gjorde ingenting! Sedan skjutsade älsklis hem mig ( i mjukisar och högklackat ). Otroligt fint! Vi har precis ätit pizza här hemma, det var faktiskt sjukt gott. Det är inte ofta jag äter pizza men gott är det!

Nu blir det robinson och säkert ännu mer onyttigheter... Och mys med katten. Sedan en godnatsssömn.

Imorgon kommer släkt och vänner hit... Det bjuds på massor av god mat och sådär! Så fullt hus hela dagen antagligen.

Trevlig lördag på er!

Levande död.

Publicerad 2009-04-16 19:55:17 i Saras dagar

Jag har världens absolut bästa älskis. Han har köpt chicken nuggets, cola, ben and jerrys, chips, hyrt film. Allt som han vet att jag älskar! Så jag har överlevt. Har sovit och varit vaken om vartannat. Igår sov jag 00-02.00. Var uppe mellan 2 och 5 och sprang på toa och mådde jätteilla. Sov till kl 8, var uppe till 9. Ringde jobbet och sjukhuset... Sov till 1. Sen sov jag mellan 15 och 18 igen. Är helt slut. Känner mig verkligen som en zombie! Mår absolut inte bra men jag är inte död längre. Mår inte lika illa...

Nu kokar älskling potatismos till mig. Tur att jag har någon som kan vara hemma och vabba, hihi. Imorgon är en dag jag har sett fram emot huuur länge som helst. Originalplanen var: Klippning och slingning kl 10.00, ut och leta kläder, hem och göra iordning mig, gå på systemet och köpa champagne. Sedan skulle jag sminka mamsis, dricka ett glas. Åka iväg till Östermalmstorg, träffa älskis, älskis mor och pappsi. Åka ut kl 18-21 och äta middag, S/S Stockholm heter båten och går till Vaxholm och tillbaka. Där skulle vi dricka vin, äta trerätters och se på en mysig skärgård. Sedan skulle jag möta upp nära och kära för en galen utekväll, sjunga karaoke och dricka drinkar.

Nu hoppas jag med hela mitt hjärta att det blir som jag tänkt mig. Annars vill jag inte vara med längre!

<3

20 år och en massa tankar.

Publicerad 2009-04-15 11:09:30 i Saras dagar

Hejdå tonåren! Kommer inte att sakna dig. Däremot saknar jag mormor och det är nu ett år sedan hon dog. Drömde om henne inatt, som vanligt. Att hon kom tilllbaka, ung och i kort jeanskjol och jag bara kände hur fel jag tolkat henne. Att hon var så mycket mer! Sedan undrar jag om hon träffar morfar där uppe (de skiljde sig). Eller om hon är ensam i himmelen också? Nej hon har ju sina syskon! Annars löser hon säkert korsord med Gud. Eller blir man ung igen i himmelen? Finns det en himmel? Är hon kvar här? Mycket konstigt det här med döden.

Har inte haft några förväntningar på dagen faktiskt, så hittils är allt över förväntan. Mår lite bättre men ont i öron och hals. En hel dag sms och samtal så det känns kul!

På TV ger Rakel Wärmländer boktips. Jag har alltid gillat henne, känner igen mig lite i henne. Hon var inne hos mig på Body Shop för ett tag sen och jag blev helt till mig! Haha. Så nu måste jag läsa den boken bara för det. Tänk om vi har samma boksmak också? Hihi.

Är hos Henke nu, fick present igår. Bild kommer. Fick även trerätters. Sötnos. Ska snart hem och vila lite och sola lite på balkongen med katten tänkte jag! Ikväll blir det firande med familjen.

Kärlek

Hej hopp!

Publicerad 2009-04-14 19:44:28 i Saras dagar

Nu är jag hemma hos älskling, börjar må lite bättre. Fortfarande inte bra, blir yr och konstig så fort jag går ut men ändå en förbättring! Ligger här i soffan och väntar på lite födelsedagsmat- kött och klyftpotatis. Jag är jättehungrig! Har iaf varit duktig idag och städat hela rummet, sorterat smycken smink och papper. Tagit en lång dusch med inpackning och sånt vilket alltid gör att man känner sig lite mer som en människa. Men jag snorar fortfarande och har väldigt ont i huvudet. Men tur är det att det går åt rätt håll!

Om några timmar blir jag 20! Har ingen ångest alls, faktiskt. Är trött på att inte komma in på ställen, inte kunna köpa på systemet osv. Det ska bli så skönt! Henke är 27 snart och jag är trött på ostabil ungdom. Hoppas 20+ blir betydligt bättre! Och det tror jag också :) Blir inte så mycket firande imorgon, bara god middag och lite presenter med mamma och pappa. På fredag dock blir det firande till tusen! Måste bli frisk!

Trevlig kväll!

Hemma från jobbet, bihåleinflammation dag 1:

Publicerad 2009-04-14 10:03:34 i Saras dagar

Jag snorar. Jag nyser. Jag hostar. Men det värsta: känns som ett mycket litet gummiband som spänner runt mitt huvud. Det piper, rosslar. Och ögonen som gråter konstant. Kliar, rinner. ÅH jag vill inte vara sjuk.

Idag ser planerna ut såhär:
Se på TV. Läsa min bok. Mysa med katten. Äta all bran och mjölk. Dricka te. Sova. Läsa tidningar. Och städa rummet.

Yes!

Hoppas er dag blir lika kul som min :)

Hej!

Publicerad 2009-04-13 20:18:32 i Saras dagar

Nu är jag hemma från en jättehärlig men sjuk mini-semester. Vi åt grekiskt, promenerade, såg kyrkan, pelle svanslös, slottet och sådär. Åt glass och hotellfrukost. Jag åkte till läkaren direkt när jag kom hem och mina värsta farhågor är bessannade... jag har bihåleinflammation igen. Mitt huvud känns som att det ska sprängas och jag har feber, nyser... blir inget jobb för mig imorrn med andra ord! Är så trött att jag skulle kunna sova typ 20 timmar i sträck.. godnatt!

kärlek

Hej kärlekar!

Publicerad 2009-04-11 19:40:01 i Saras dagar

Idag har varit en snorig, men bra dag och massor med sol! Började med att jag vaknade kl 8, igentäppt i näsan... kunde inte andas alls. Svårt att somna om efter det så det blev en timmes morgonpromenad med älskling i nackareservatet. Sedan lite frukost och åka hem och sola på balkongen med en bra tidning. Mötte upp älskade Paret för en god glass på medborgarplatsen. Sedan var det lite släkt påskmiddag här hemma med massor av mat!

Skulle egentligen hem till Sara idag men mitt huvud är fullt av slem och febern finns där, dock låg. Även fast jag å ena sidan är jättesugen på att gå dit så är det nog bäst för mig (och andra) att jag stanar hemma!

Imorgonbitti så bär det av till Uppsala där föräldrarna och jag ska sova på Scandic en natt för lite miljöombyte. Titta på stan, äta gott, se på universitetet och sola hade jag tänkt göra. En bra bok i bagagaget så blir det nog mysigt. Kommer hem igen på måndag eftermiddag! Glad påsk tills dess!

<3

Glad påsk älskade läsare!

Publicerad 2009-04-10 22:38:54 i Saras dagar

Idag blev bra trots lite feber och massa förkylning. Blev en god räksallad ute, en liten promenad, snabbshopping till 20-års dagen, lite vila och tacos på det. Nu är jag verkligen utvilad och redo för en lite mer aktiv dag imorgon! Hoppas på bättring också!

Imorgon är det påsklunch som gäller med lite släkt. På kvällen ska jag äntligen få träffa Paret och kanske se någon bra film? Eller robinson. Och äta ännu mer godis. Jag kommer nog garanterat gå upp lite under den här helgen. Men vad gör det!

Nu sitter jag som vanligt med min tekopp och en älskling brevid mig. I koppen är det organiskt rättvisemärkt pomegrant och mynta te. Nyttigt och värmande! Detta borde alla prova för att sova bättre...

Sen är jag så glad för jag har äntligen hittat mitt kall! Jag ska bli personalvetare och sedan vidareutbilda mig, få en diplomering som hälsocoach. Jag ska åka runt till företag och försöka minska sjukkostnaderna. Satsa på friskvård och mental hälsa, men framförallt information om ett hälsosamt liv. Jag har trots min ringa ålder hunnit med mathets, ångest, sömnproblem, träningsnarkomaneri och att inte träna alls... och nu sover jag gott äter det jag är sugen på och mår otroligt bra. Oftast. Hoppas på att på detta sätt kunna jobba med psykologi på ett positivt sätt, hjälpa människor och företag att växa! Sedan kanske det inte är jättedåligt att jag har tagit kurser i både ekonomi och juridik också, samt har blivit ganska bra på skönhet (via body shop). Hjälpa människor utan och innan helt enkelt. Det bästa yrket jag kunde hitta som är seriöst, men fortfarande med coaching som bakgrund. Hoppas detta går vägen nu!

Kärlek

Fantastisk kväll

Publicerad 2009-04-10 09:55:03 i Saras dagar

Istället för TV-tittande blev det Spa kväll. Dusch, scrub, ansiktsmask, fotbad och massor av massage. Det var såå skönt och jag var jätteavslappnad när vi skulle lägga oss. Somnade som en stock men vaknade av det förbjudna- ont i halsen och jättesnorig. Gick upp för en timme sen och drack Finrexin (finsk mirakelkur mot förkylning). Hoppas på att jag inte får feber. Idag ska jag städa mitt rum- diska- byta sängkläder och sen förhoppningsvis sola. Vill inte bli sjuk nu!


Kärlek

Livet är underbart.

Publicerad 2009-04-09 20:29:36 i Saras dagar

Idag klaffar allt. älskling och jag är hemma hos mig och har precis lagat god middag, chicken tikka! nu är det massa onyttigheter som gäller. katten springer runt och är glad och det mest otroliga av allt- jag är ledig. vi är föräldrafria i vår lägenhet vilket känns som ett litet miljöombyte iaf! vi ska ha pyjamasparty här ikväll. en TV, två älsklingar, chips, godis, cola och en katt. imorgon ska jag sova länge och inte oroa mig för allt på jobbet... sedan blir det picknick, solsken. kl 17 ska jag träffa Pegisen och på kvällen får vi se vad som händer! Huvudsaken är att jag är ledig!

Kärlek

Hej!

Publicerad 2009-04-09 08:49:23 i Saras dagar

God morgon älskade!

Nu har jag äntligen vaknat till, satt på mig sminket och ätit min havregrysnsgröt. Nu ska jag sticka iväg och jobba till 18:30 YES YES. Härligt. Tur att det var dåligt väder idag iaf!

Kärlek

Vilken dag!

Publicerad 2009-04-08 20:36:37 i Saras dagar

Idag har jag mailat coachingföretag, fixat deklareringen, bestämt upplägget för den 17e, träffat Annica och fikat och ätit på thairesturang med älskis till middag. Gott. Efter lite handlade på Lidl så är vi hemma igen! Dessutom så har pappa köpt ny bil idag! Den är superfin! Så allt är bara topp!

Imorgon jobbar jag 9.30-18.30. Känns sådär. Men sen är jag ledig i hela 4 dagar! Det ska bli helt underbart. Efter jobbet så är jag och älskis ensamma hos mig på söder, föräldrarna är på landet, så vi ska ha pyjamasparty och laga chicken tikka. Leka med katten förstås ska vi också göra!  På fredag är jag ledig- helt underbart. Träffa vänner och picknick står på daglistan.

Kärlek till er

Min höft.

Publicerad 2009-04-07 09:10:05 i Saras dagar

Idag känner jag mig som en mycket, mycket gammal tant. Igår på eftermiddagen på jobbet kände jag att höften krånglade, hoppade ur led typ. Det blev värre sent igår och inatt har jag haft ont. Nu känns det som att åka skridskor fastän jag bara går . Hoppas verkligen det går över efter några värktabletter så jag kan jobba idag. Efter jobbet ska jag möta upp A. och få mina leksaker, sen ska jag hem till mamma och katten och äta. Om mamma är på humör så simmar vi efter middagen också!

Ikväll måste jag se på Gordon Ramseys cook off- han ska ju göra min faovritmat. Chicken tikka! MUMS nu blev jag hungrig.

Igår åt vi supergod middag... parmaskinka, chilimarinerade vitlöksklyftor, inlagda oliver, färskost, färskt bröd, salami, parmaskinka, fetaostsallad... jag älskar plockmat.

Nu ska jag vara lite hurtig innan jobbet.. 11-18 idag. helt ok tid.

Kärlek

Yes.

Publicerad 2009-04-06 22:02:59 i Saras dagar

En mycket bättre dag- promenad innan jobbet, sol, bra siffror och humör på jobbet och plockmat till middag. Sedan en en timmes kvällspromenad. Otroligt härligt! Känner mig mycket bättre idag.

Kärlek.

Jag säger det förr och jag har sagt det igen:

Publicerad 2009-04-05 22:14:45 i Hjärtefrågor

det känns som om jag för några år sedan hejdlöst sveptes med i en enorm tornado. alla mina tillhörigheter och närmsta vänner, älskare, sveptes med och försvann. kvar stod jag och undrade varför, vad jag hade kvar och hur det är möjligt att möta dem som kände mig medans jag fortfarande levde när jag var död? hur skulle jag klara kraven och förväntningarna på den alltid glada, lyssnande Sara? vinden svepte med mig utan någon kontroll. sömnlösa nätter, hjärtat klappar och en massa ångest, men aldrig några tårar.

det tog mig ett tag att hitta till orkanens öga. ni vet i mitten då det inte blåser... det betyder inte att orkanen är förbi eller att något egentligen är löst. nej, en tillfällig fylla, famn hos en älskade och ett behov av att konstant vara på väg, ha något att göra. och jag säger som pink, ´the quiet scares me cuz it screams the truth´. men någon gång måste jag gå vidare på riktigt, och jag måste gå igenom andra sidan orkanen för att bli kvitt den. och för varje steg tillbaka är jag livrädd för att det är så. att fler såna väntar, nätter blir till veckor och månader. jag har inte tid, jag vill leva nu! jag mår bra. jag har allt. varför skulle jag må dåligt?

jag är trött på att ansiktet är så verkligt att jag kan ta på det på natten. att all logik och verklighet försvinner. att jag faller i ett stort svart hål med en botten som inte tar slut förrän solen gått upp och jag satt på mig mitt smink.

(var inte oroliga för mig vänner, jag är bara otroligt känslig och har ett starkt behov av att uttrycka mig i ord. jag älskar mig, min älskade, min familj och solen. och allt kommer att gå så bra och jag skyller på hormoner. nu väntar filmen: hairspray, en god varm macka och varm choklad med en pojkvän vid sidan av.)

Kärlek

en oro igen.

Publicerad 2009-04-05 10:53:27 i Saras dagar

jag har en så otroligt stark känsla av att något inte är som det ska. det är en gnagande oro, som sitter i halsen, i huvudet, i bröstet. det trummar och jag har mardrömmar. jag sover ju och är utvilad, men det är otroligt hemska drömmar. jag vet inte vad det är men har en känsla att det har med dig att göra. men det vågar jag ju inte säga, för du pratar inte om sånt... antingen går det över, eller inte. hoppas att jag inte väntar en katastrof.

igår var iaf mysigt och sen sov jag 10 timmar! idag är det söndagsjobb som gäller så jag hoppas dagen går fort.. vårkläderna är iaf på även fast det är lite gråare idag.

Kärlek

Det är sommar!

Publicerad 2009-04-04 18:04:54 i Saras dagar

Och jag skippar skinnjackan. YES. Har jobbat hela dagen och det har gått sjukt segt. Nu sätter jag på mig pilotbrillorna och åker och käkar årets första uteserveringspizza! Helt underbart. Älskling har förresten bilen så vi kan åka till vattnet efteråt och käka glass. Lite senare blir det ett glas på snaps. Helt fantastiskt. Hoppas att ni har det bra därute!

<3

Workoholic och känslor från förr

Publicerad 2009-04-03 19:40:55 i Saras dagar

Jobbet gick bra idag och jag fick beröm. Sånt är alltid kul! Så det kändes bra. På väg till bankningen kände jag hur varmt det verkligen var. Så himla skönt! Det är underbart att vara hemma och hinna fixa och trixa, har fixat bankID på datorn och bilder och lite sådär. Nu blir det släktmiddag, TV och sen sömn. Imorgon öppnar jag vår "lilla" butik på Drottninggatan! Bara 4 jobbdagar kvar till ledighet! Hihi.

Nu så snubblade jag precis över en blogg med en person från förr. Så himla mkt känslor som strömmar igenom mig. Jag är så glad att folk håller mina händer innan jag snubblar. Ni är allt jag har!

Massor av kärlek och helgglädje!

Oj vilken dag!

Publicerad 2009-04-02 20:10:44 i Saras dagar

Var jättetrött imorse... Haha men det var bara att ta sig upp, gå till banken, gå promenad och äta en snabb kycklingsallad på KOFI! Ät inte där. Det är inte värt det om man jämför med de andra caféerna runt om... Sminkningen var crazy. Rosa ögonbryn och blå panna. Bilder kommer imorgon.

Efter modellandet så gick jag runt på stan i solen, tittade lite i affärer, träffade upp mammsi, dregglade på makeup store och handlade massa mat. Åkte hem, hämtade mina jobbkläder och lekte lite med kissen och sen direkt hem till älskis. Vi har lagat lasagne och supergod sallad till middag, jag var sååå hungrig. Det var jättegott. Nu kollar älskis på sitt favoritprogram- arlanda, så himla tråkigt. Därav detta inlägg.

Kärlek

Haha!

Publicerad 2009-04-02 10:30:37 i Saras dagar

Det blev några glas igår på sunk-söder. Men det var supertrevligt! Bilder kommer jag lovar. Sedan blev jag lurad som vanligt, men mest av Pegah. Snyft! Idag ska jag ta en långpromenad, äta middag på en uteservering med pälski och sedan sitta modell (!) på en sminkning! Det ska bli superskoj och intressant! NJUT AV SOLEN!


<3

God morgon!

Publicerad 2009-04-01 09:16:16 i Saras dagar

Är allt bra med er? Jag har sovit som en stock men haft massor av mardrömmar. Usch! Var lite uppjagad igår när vi skulle sova. Var så sjukt hungrig för jag hade fått stanna kvar på jobbet till kl 21.00 pga en kundkväll jag råkade ställa upp på och sen krånglade allt! Men jag lär mig iaf sjukt mycket! Sen kom jag hem till älskis alldeles för sent och åt massor. Kex och ost, choklad, baconinlindad kyckling med sparris och limesås. Ja, ni hör ju. Kanske var magen lite mätt när vi la oss också! Men mysigt var det! Efter en dusch så la vi oss och sov.

Nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg till jobbet igen. Kanske blir det en onsdagsdrink med Fluffis ikväll. Inget bestämt. Å ena sidan har jag ett så enormt stort behov av att leva lite utanför jobbet, å andra sidan är jag helt slut av att stå upp 9 timmar i sträck. Vi får se!

Kärlek

(Akta så ni inte blir lurade idag, det är ju första april!)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela