prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Jippi.

Publicerad 2009-11-30 14:47:28 i Saras dagar

Vilken skön dag jag har haft idag... Började med god frukost med älskis. Sedan åkte jag iväg till globen och har shoppat lite, lite till mig och lite julklappar! Till mig blev det en blå fodralklänning från bikbok, penseltvätt, torrschampoo, ett läppglans... :) Lyxigt!

Nu ska jag iväg igen, lämna tillbaka en film, lämna in min dator och träna bodypump 16.30. Ikväll blir det fridays! På riktigt den här gången :)

Puss!

: )

Publicerad 2009-11-29 22:39:51 i Saras dagar

Hej kärisar!

Jaha, vad ska man säga... städning till tusen imorse, och sedan på loppis. Solna centrum efteråt, shoppade världens gosigaste och finaste morgonrock. Sedan hem till älskis, god middag och promenad. Och filmen changeling... sjukt hemsk och sorglig men jättebra!

Middagen på fridays var imorgon, inte idag! Skönt för min mage som inte skulle orka enorm mängd mat en dag till... men imorgon så!

Mkt som pågår i mitt huvud men kanske klarnar imorgon. Puss!

: )

Publicerad 2009-11-29 22:39:50 i Saras dagar

Hej kärisar!

Jaha, vad ska man säga... städning till tusen imorse, och sedan på loppis. Solna centrum efteråt, shoppade världens gosigaste och finaste morgonrock. Sedan hem till älskis, god middag och promenad. Och filmen changeling... sjukt hemsk och sorglig men jättebra!

Middagen på fridays var imorgon, inte idag! Skönt för min mage som inte skulle orka enorm mängd mat en dag till... men imorgon så!

Mkt som pågår i mitt huvud men kanske klarnar imorgon. Puss!

God morgon!

Publicerad 2009-11-29 10:16:36 i Saras dagar

Idag är det första advent, älskling och jag firar 2 år och 4 mån, och det är sol! Hoppas ni njuter av en god frukost och lite tända ljus där hemma, för det gör inte vi... haha. Igår drack vi lite vin, var ute och åt middag på ett ställe på hantverkargatan, kom hem och somnade om stockar. Klockan ringde 9.00 för idag har vi visning på H's lägenhet! Så inga ljus här inte, bara städhandskar och ajax. Allt ska vara topp, citronerna framme och ljusen tända!

Efter det ska jag skynda mig iväg för ännu en dag som försäljare på loppis.. fick iaf några extra hundringar så det är alltid bra. Kanske en sväng på Solna centrum efteråt? Ikväll blir det middag på fridays med kollegor. Jag måste verkligen sluta lyxa så mycket.

Puss!

Dagen.

Publicerad 2009-11-27 17:35:53 i Saras dagar

Har hunnits med: Lång möte med banken, bundit räntor och skrivit på allt. Simmat. Lunch och lite shopping med paret.

Nu: På med den tråkiga oversize tröjan som aalla andra har men är himla skön och hem till Laura för middag och Moulin rouge.

Imorgon: Står jag och lite släkt i Solnahallen och säljer ut våra liv på loppis. Kom och köp!

Oj vilken kväll!

Publicerad 2009-11-26 17:29:42 i Saras dagar

Haha, vilken kväll det blev igår. Först möttes vi tjejer upp på Berns för en liten fördrink... Sedan var det glögg på båten ut till underbart vackra waxholms kastell... där var det uppdukat världens finaste julbord med facklor och stenvalv. En otroligt stämning! Jag och min bordsgranne Fanny snapsade julsnaps och lekte med korvar!

Båt på väg hem, djupa disskussioner och sedan en promenad från Östermalm till Gamla stan. Först Liffeys och lite biljardspelande och sedan after där det blev 112-samtal. Haha. Och massor av dans!

Jag har så ont i magen idag.. åt och drack för mycket igår. Är i koma nu eller nåt. Var iaf tvungen att gå ut på en liten promenad för att äta brunch med älsklade pojkvän och en jättefin utsikt över hela Stockholm... när jag kom hem så somnade jag igen och nu är det lussebullsbak som är på listan. Jag kan dock inte få i mig någonting... fruktansvärt ont i magen har jag!

Imorgon ska älskling och jag vara på banken 10.00 för att låna tillfälligt till handpenningen. Efter det vankas träning. På kvällen ska vi åka iväg till Solna för att förbereda för loppisen... på lördag och söndag ska jag, mammsi, moster och kusinbarn stå i Solnahallen och sälja massa gammal skit. Så kom och köp! Rensa luften lite och samtidigt få lite extrapengar!

Puss!

Slapp.

Publicerad 2009-11-24 22:12:07 i Saras dagar

Idag har jag en riktig fuldag. Vi hade iaf mysfrukost och en.. intressant utbildning minst sagt. Haha. Men har fått finnar överallt och känner mig allmänt.. slapp! Jaja. Efter jobbet blev det en liten shoppingrunda med en kollega och sedan ribs till middag. Nu är jag hemma hos älskis och snart vankas hells kitchen.

Imorgon har vi sovmorgon, klockan ringer 9.00 och då börjar städningen inför visningen. 12.00 ska jag gå på spinning och 14.15 till kuratorn... sedan 17.30 ska jag möta upp nattis på berns för en fördrink innan julbord med strömma på waxholms kastell... Det ska bli såå mysigt! Och kuligt :) Sen så hoppas vi att visningen går bra!

Jag känner mig allmänt slapp, förkyld, tjock... det är så svårt för mig att få rutiner utan något riktigt hem och samma tider för uppgång och läggdags och sånt... ska bli helt fantastiskt att börja plugga. Många sa att det är farligt att jobba efter studenten för att man fastnar i det, jag har aldrig varit mer säker på att jag vill plugga någonsin. Alla är olika men jag skulle aldrig stå ut med ett av jobben jag haft hittils, iaf inte som heltidssysselsättning resten av livet. Extrajobbar gör jag dock gärna :)

På kvällen ringde E så jag fick prata av mig och det är alltid trevligt när folk man inte pratat med på länge ringer spontant, tycker ni inte?

Nu är jag helt slut på energi för att jag och henke har jagat, kittlat, bitit och slagit varandra i vanlig ordning några varv runt lägenheten... HELT SLUT. Det är inte så illa som det låter. Haha.

Puss!

Ibland blir jag trött och less

Publicerad 2009-11-24 17:45:19 i Saras dagar

T.ex. när en bitter, osäker och nästintill elak mammabloggare sätter ut en jätteful outfit och alla skriver ååh, vad fint. Vilken fin kofta!! ehm.. nej? människor vågar så sällan vara ärliga... det är trist. Och jag blir ledsen också när allt amerikaneriseras och man vill köpa min själ som jag inte kan ge. Förlåt. Ska jag sluta då?

Alltså, folk gifter sig, får barn, flyttar till främmande länder, för att fly. Absolut inte alla men en del. Och det är så tråkigt. Man kommer inte ifrån knutarna utan att lösa upp dem utan lever med ständig nackspärr. Folk är så blåögda...

Jaja.

Guten morgen

Publicerad 2009-11-23 09:48:35 i Saras dagar

Oj vad jag har sovit djupt, tungt! När klockan ringde kunde jag knappt öppna ögonen... var såå trött.. stackars älskling som gick upp kl 6. Jag kan inte ha varit social. Hihi!

Sen så hände det något obehagligt.. fick hugg i magen, såsom jag får ibland, och ja va nyvaken och hade precis gått upp och allt blev såååååå svart.. helt kolsvart.. och snurrade. Mycket mer än vanligt! Men jag grabbade tag i diskbänken så jag klarade mig... haha:)

Igår blev det en långprommis, kom hem lagom till Paradise hotel. Kanske därför jag sov så gott :)

Nu blir det barnvaktande, hem och städa/packa träningskläder och jobbkläder, träna, hem till älskis och laga god middag!

Ha en bra dag! PUSS!

Just dont stand there and watch me fall.

Publicerad 2009-11-22 17:14:14 i Saras dagar

Hej bloggis!

Nu sitter jag hemma hos H i soffan och ser på bonde söker fru... Har jobbat idag såklart. Det var ganska lugnt och skönt, satt invirad i en stor fleece och åt pepparkakor mestadels av tiden. Haha. Efteråt blev det storhandlade hit hem så nu är skåp och kyl fulla igen :)

Igår var jag på inflyttningsfest i lägenhet á modell extra allt. Otroligt fint! Innan det hade jag mysmiddag med Paret och massa onytigheter. En toppenkväll med andra ord.

Nu är jag sjukt trött... men tröttare än jag är faktiskt älskis som ligger och sover i rummet brevid.

Imorgon ska jag vara barnvakt och världens sötaste 9-månaders bäbi! Och efter det ska jag trotsta min eviga slemhosta och gå och träna. Sen måste jag hinna städa mitt rum och göra middag. Men det orkar jag inte tänka på nu... jag rör mig nog inte ur soffan nåt mer ikväll :)

Kärlek!

Personlighetstest

Publicerad 2009-11-21 15:40:26 i Saras dagar

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Gör testet här: http://www.zapera.com/survey/demo/personality/ 

Mycket i huvudet.

Publicerad 2009-11-20 14:09:21 i Saras dagar

Igår skrev vi kontrakt på vår nya lägenhet. Känns helt otroligt. H och jag ska göra oss en egen oas, ett eget hem med våra grejer. Jag satt och tänkte och kom fram till att detta blir det 13e stället eller något som jag kallar hem. Är inte det konstigt? Vet inte ens exakt.. men känns som att det är dags för ett riktigt iaf. Jag ska ha en garderob med alla mina kläder... smycken.. smink... badrumsgrejer. Det har jag aldrig haft i hela mitt liv. Men med en egen lägenhet, ett lån på nästan 2 mille så kommer massvis med ansvar. För det första måste vi få H's lägenhet såld med vinst för att kunna betala handpenningen... vi behöver lägga om lån, skriva avtal, lösa procentandelar, binda räntor, slipa golv, köpa möbler, flytta, flyttstäda... prel. flyttdatum är 1a feb, och jag planerar att kunna köpa kurslitteratur och börja ny skola den 15e jan. Haha.

Inget mer slösande. Nu börjar vuxenlivet! Jag får alltid gröt i huvudet, blir fumlig... när det händer nya saker. Blir osäker, börja tänka efter för mycket... blir lite deppad. Så var det även med studenten och lite allt möjligt. Betyder inte att det är dåligt, tvärtom, det är jättebra. Men jag blir en gröt. Har sovit 10 timmar inatt men dock inte så bra, vaknar med kval och nya tankar om allt vi måste lösa... Men det ska nog gå bra.

Igår blev det jobb trots allt, och sedan lite kontraktskrivande. Tänk att jag är skyldig någon så mycket pengar... nej, jag kan inte släppa det riktigt. Men det ska bli så underbart att kanske bli en mer samlad människa. Jag tror att detta kommer göra mig lugnare faktiskt... vad tror ni?

Sista lugna dagen idag. Jag har tagit en långdusch med allt vad det innebär, skrubbat mig ordentligt. Lagar matlådor till både mig och H, städat lite, diskat, och framförallt suttit ihopkrupen framför datorn med mitt täcke. Och lyssnat på massor av musik... blir lite känslosam.

Jag har så otroligt mycket att vara glad för. Världens bästa H, massor av kärlek, en otroligt fin lägenhet med balkong och utsikt, toppfräsch, ska börja studera det jag brinner för (psykologi) och kommer få en examen med något jag vill arbeta med... jag älskar body shop och att arbeta med smink. Vet massor som skulle vilja byta. Alltså jag vet inte, kanske känns det lite som att jag inte vet vad jag ska sträva för mer? Äsch jag vet inte. Igår låg jag i min kärleks knä och så satt vi och lyssnade på sorgliga låtar och bara var... Och om att detta steg med lägenhet faktiskt är ett bevis på att man vill vara med varandra för alltid.. är inte det häftigt?

Klockan 17 ca. ikväll kommer Henkes lägenhet upp på hemnet... då börjar spänningen. Ni kan söka själva på Finn Malmgrens väg 59. Jag sätter säkert upp länken sen :)

Jaha, ska fortsätta städa å fixa här lite... sedan ska jag sminka mig och bege mig till staden där det blir lite ljusledande och fredagsfika med Paret. Ska bara ta det lugnt ikväll och sedan börjar jag 9 resten av helgen.

Kärlek.

Kärlek. Förkylning. Trötthet och uttråknad.

Publicerad 2009-11-17 22:26:13 i Saras dagar

Nu är H på väg hem med mat till mig. Det var kul att jobba idag, och det var ett väldigt känslomässigt K-möte. Jag är fortarande sänkt efter förkylningen.. mer hungrig, trött, slemmig. Imorgon är jag ledig. Det ska bli fantastiskt med sovmorgon. Tänkte gå lite på stan på dagen och på kvällen ska vi gå på fondueboden för att fira mammi som fyller år! Det blir nog bra...

Det var iaf oförklarligt skönt att få komma hem till H, ensam, bädda ner sig i soffan och se på TV och äta fil till middag. Det behövde jag.

Kärlek

ingen motivation...

Publicerad 2009-11-16 14:44:57 i Saras dagar

Ledsen har inte haft någon ork att skriva. Under mig gror ett hat och en besvikelse som jag kännt länge men inte fått utlopp för. Det är jobbigt när man vill tycka om någon, för att man bör, men det inte går. Nej det har inget med H att göra! Hursomhelst..

I lördags jobbade jag, det var ju en flopp i sig, haha, roligaste på dagen var Hasse Aro som skulle åka till fjäderholmarna (båtarna slutar gå i augusti/september). OTROLIGT dryg var han. Haha, men dagen gick...

På kvällen kom svärmor hem till oss och vi åt trerätters. Toast skagen, fondue, och sedan chokladkaka med glass. Å massa vin. Trevligt var det. Har dock sovit dåligt hela helgen så jag är helt slut...

Igår jobbade jag över lite sedan var vi på lägenhetsvisning. Somnade 1,5 h när jag kom hem... haha. Sen var älsklis och jag och såg 2012 och åt lite gyros. Den var bra men otroligt amerikansk och lite väl lång/mycket.. men bra i det stora hela! Tog en promenad och somnad som små barn :)

Idag har jag varit ledig och varit barnvakt och världens finaste lilla 9-månaders! Snäll var hon och försökte sig på mina tuttar men där fick hon inte vara! haha! Nu är jag jättetrött och lite hungrig och ska försöka övertyga henke till en kärleksfika här på Söder.. det vore mysigt. Frusen är jag också och skulle behöva lite te. Är fortfarande trött så ska bara ta det lugnt ikväll... Imorgon ska jag upp ganske tidigt till K och sedan jobbar på PK-huset för första gången, det blir sköj :)

Puss!

Igår blev en jättejobbig kväll.

Publicerad 2009-11-14 17:17:46 i Saras dagar

Som slutade med en gråtande sara på en tunnelbaneresa mitt i natten. Ni närmsta vet varför. Har sovit dåligt de få timmarna jag låg i sängen. Men jag gick upp imorse och möttes av fantastiska människor på strömkajen. Sedan kom jättefina Lollo och vi hade en lugn dag, sålde noll tyvärr. Men det kanske  behövdes. Åt mycket pepparkakor :)

Somnade en stund nu när jag kom hem till älskis och nu ska jag piggna till igen... klockan sju kommer svärmor hit till oss i hammarbyhöjden. Älsklingen har lagat skagentoast till förrät, det blir fondue till varmrätt och en chokladkaka till efterrätt Haha. Låter väldigt lätt va? Eller inte :)

Fick förövrigt sällskap hem av jättegravid kollega. Så knäppt. En fullvuxen bäbis där inne..

Hoppas ni har en bra helg. Imorgon öppnar jag butiken i Liljeholmen!

Puss

En bra dag.

Publicerad 2009-11-12 23:27:06 i Saras dagar

Idag sov jag länge! Vaknade av att jobbet ringde men de ville inte ha mig för att jag är så förkyld. Haha. Jag har iaf hunnit mycket... jag har varit på lägenhetsvisning och vi har lagt bud, here we go again... sedan så har jag varit på intervju och skrivit kontrakt för ett tredje jobb! Så det borde väl räcka hoppas jag! Haha! Träffade en jättetrevlig tjej där som jag förhoppningsvis träffar mer i höst :)

Sedan handlade vi massa frukter och grönsaker och vin och så för att göra fint till proffsfotograf kommer hit imorgon och tar kort på hans lägenhet... Vi åt mat ute jag fick chicken tikka :) då blev magen lycklig. Nu är det tedrickning och CSI som står på schemat! Imorgon ska vi hinna med promenad och fixa det sista i lägenheten innan jag åker och jobbar till stängning. God middag hemma och sen sova. På lördag ska jag stå på nybroplan som sagt och dela ut pepparkakor. Kom gärna och hälsa på! Haha!

Puss!

Onsdag.

Publicerad 2009-11-11 23:16:23 i Saras dagar

Ännu en dag förbi.. det blev storstädande och mycket sådant. En liten promenad till systemet och sedan inhandlades det massor av plockmat istället för att äta ute. Det var fantastiskt gott. Vi åt oliver, fetaostfyllda paprikor, gott bröd, ostar, oliver, tarpenade, sallad, lösviktssalami... och dukade upp fint och drack rödvin i stora glas. Visst blir det ännu godare då? Haha! Konstigt nog.

TV festen på imperiet igår var jättetrevligt. Några bekanta ansikten men i övrigt fler folk som står bakom kameran än framför...

Jaha. Jag kan fortfarande inte träna för att jag är så förkyld.. hemskt. Tråkigt framförallt. Men iaf. Resten av veckan ser ut såhär:

Lunchdate 13.00, intervju på nanny.nu 14.30, lägenhetsvisning 17.30. Fredag, lördag, söndag vankas jobb och goda middagar. Trevligt.

Puss.

Hej!

Publicerad 2009-11-11 12:23:01 i Saras dagar

Jag är fortfarande ruskigt förkyld. Det var inte skönt att svälja imorse kan jag säga... men ingen vila här inte. Jag håller på att storstädar henkes lägenhet. Bakom allt, vända upp och ner på allt, byta sängkläder, dukar, ja ni vet. Klockan 16 kommer mäklaren hit och på fredag ska det tas bilder så alt ska vara så topp som det bara går :). Ska till affären senare och köpa citron och andra homestyling verktyg.. haha!

Blev helt yr så var tvungen att ta en paus med lite tortellini och julmust. Sen ska jag ta tag i köket...

Ikväll vankas resturangbesök!

PUSS

Hihi.

Publicerad 2009-11-10 16:29:21 i Saras dagar

Oj oj. Imorse gick jag upp för att åka och träffa K. Han är väldigt klok. Efter det mötte jag upp mammsi, vi gick till kattaffären för att prata allvar om min bångstyriga katt. Hem med oss fick vi en enorm leksak/klösbräda som jag nu har spenderat många timmar med att bygga.. hahaha. Sen har jag gömt kattgodis, satt på massa kattmynta, leksaker osv. Som en julgran. Och hon ääälskar den. Tur för henne det!

Ikväll ska jag på "Tevefest". A jobbar lite för tv så tydligen är det någon branschfest som jag får komma med på här på söder.. haha, spännande. Vad har man på sig då?

Kärlek!

Dagen!

Publicerad 2009-11-09 12:28:45 i Saras dagar

Idag är jag ledig. Underbart. Igårkväll bad jag älskling att tvinga mig upp med honom klockan 9. Haha. Jag sov till halv 12. Otroligt pinsamt... så länge har jag inte sovit på ett bra bra bra tag. Några år eller så. Men det är väl härligt! Nu fick jag dock lite ångest över att dagen börjar försvinna...

Så nu ska jag in i duschen, fixa mig. Sedan ska jag hem och städa hela mitt rum, gå igenom saker som ska slängas eller säljas. Ska bli skönt. Kanske göra lite färdiga annonser till blocket med min gamla studentlitteratur och grafräknare... är så lycklig över att jag aldrig behöver använda den igen! Haha!

Anledningen till att jag är så död är min förkylning som vägrar släppa. Är täppt och slemmig och yr. Så jag tänker inte träna, måste bli frisk nu! Men lite måste jag stå i.

Efter mitt rum är klart ska jag börja se vad man kan ta över för grejer från mammi&pappi till Henke, blommor, överkast och lite sånt. Både mäklare och fotograf kommer hit i veckan så det måste vara tipptopp! Så sjukt, men en blomma mer eller mindre kan avgöra 100 000 i budgivning. Jag tror att man inte köper en lägenhet, man köper ett koncept, ett nytt liv. Det ska vara fint, stylat, lättillgängligt och rent. Nu undrar jag dock hur vi någonsin ska hitta en lägenhet, alla har något enormt fel. Åh. Jag är så arg på det här...

Hursom, sedan måste jag ringa till Eniro och Toshiba. Lite sådana grejer. Fixa iordning min intervju-mapp för jag ska på intervju för en grej på torsdag... Ikväll ska jag handla hem lite mat hit till H och laga en god middag.

Ja, där har ni min dag. Haha. Kanske inte så spännande.

Kärlek på er!

Ursäkta vänner.

Publicerad 2009-11-08 12:17:51 i Saras dagar

Jag har varit lite låg.. men nu är jag back on track. Igår var jag, S och H på Marie Levau. Tog mig tre snabba shots innan på Baltazar. How nice. Kom hem vid 2, helt ok, men har sovit oroligt... Nu ska jag göra lite frulle sen ska älskling och ja iväg och titta på lägenhet! Efter det ska jag jobba till stängning! Sen blir det mysmiddag med min enda och bästa kärlek! Kärlek!

Sant?

Publicerad 2009-11-06 23:37:13 i Hjärtefrågor

"Giving up doesnt always mean you're weak; sometimes it means that you are strong enough to let go".

en olycka kommer sällan ensam

Publicerad 2009-11-05 17:39:13 i Saras dagar

inatt så fick jag ont i halsen... sedan tillbringade jag 3 timmar hos UM, pga massa grejer, ni som känner mig vet. det var inte roligt. sedan säger min bc att jag bara ska jobba 2 dagar i hela november (förutom denna vecka). SKÄMTAR DU MED MIG?? Jag trodde jag skulle ha heltid. Blir så himla arg. Dessuto har jag feber, H jobbar och det regnar ute. JAG ORKAR INTE.

Tillbax till ruta ett

Publicerad 2009-11-04 22:08:34 i Saras dagar

Förlåt för dålig uppdatering. Hela mitt inre väsen har varit upptagen med att gråta, skratta och hoppas att denna fantastiska lägenhet som kändes så rätt i magen skulle bli vår. Men så blev det alltså inte. Jag känner mig lite... tom. Men jag är så. Snabba svängar och gör det helhjärtat, funderar, ser framför mig, drömmer. Men jag repar mig. Klart jag gör. Förutom att inte en enda lägenhet på hemnet är bra nog. Men det är OK. Känner mig som en zombie. Jag är så trött på mig själv! Jag har så mycket inspiration och energi som bara åker ut i ingenstans å blir negativ energi... men vad tusan. Jag vill så gärna ha ett hem. För första gången bara ha ett hemnummer i mobilen. Hela mitt liv har jag kånkat runt på en väska full med smink å deo ifall jag ska sova någon annanstans än där jag sov inatt. Just nu hos mamma/pappa eller hos Henke. Hos Henke. Inte hos oss. Finns inte rum för mig där! Och jag är så arg på budgivare nummer 9 att jag hoppas de blir riktigt olyckliga!!! Såklart jag inte gör. Ller kanske.

Jobbet gör jag det jag måste inte mer, jag tränar men tar inte i, jag klär mig men inte så fint som jag kunde. Jag lever inte ut min fulla potential! Jag vill så gärna ha ett hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad har jag gjort annars då? Tränat, jobbat... Lekt med älskis, tagit höstpromenader, varit hos bank, pratat med mäklare, räknat på kalkyler, reavinst, rörliga å fasta räntor, bottenlån å topplån. Jag vill så gärna ta nya tag. Men vet inte var jag ska hitta energin riktigt... Just nu springer jag runt här hemma å gör oförklarliga ljud å pratar om hur missnöjd jag är. Men jag vet att jag har det så himla bra egentligen. Förlåt.

Nu händer det mycket igen.

Publicerad 2009-11-02 13:34:03 i Saras dagar

Ställde klockan imorse, gick upp motvilligt... Åt frukost, ringde banken som jag ska träffa nu om 30 min och prata bolån. Vuxet. Sedan ska jag iväg och simma... kl 17 ska vi alla ses i liljeholmen för att kika på lägenheten, kanske lägger vi ett bud... mkt vuxet. Sedan måste jag jobba ååh suck var verkligen inte inställd eller redo för det... totalt otagg!

Puss!

Åh.

Publicerad 2009-11-01 20:17:38 i Saras dagar

Det här med att köpa bostadsrätt verkar krångligare än jag trodde... Så himla mycket att tänka på jag blir helt knäppis. Men men!

Har haft en underbar dag och luktat massor på bäbis... världens sötaste Bianca! Nu är jag hemma hos älsklis igen och diskuterar livligt eventuella köp och lån... Blir helt galen!

Kärlek och fred

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela