prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Valborg!

Publicerad 2008-04-30 11:28:02 i Saras dagar

Idag är det valborg, älsklingar. Alla sånahär special åh va vi ska party dagar som typ valborg, födelsedag, nyår osv. har en tendens att skita sig för mig. Men det ska den inte idag!

Mamma tog ledigt idag, så jag ska strax möta henne... kanske shoppa lite. Sen äta en good middag med skaldjur, vitlöksbröd massa såser och vin. Sen kommer älsk till mig vid 19, så går vi till tanto och tittar på brasan, möter upp girlisar och sen blir det utgång på babas! Blir en ganske tidig kväll dock, på torsdag ska jag upp vid 8 tiden och åka iväg med Strömma-gänget till Birka, myspys!

VIsst är det mysigt med den symboliska värmen, brasans knastrande, människorna? Jag gillar valborg.

Ha världens bästa valborg nu läsare.

image212

Älskade!

Publicerad 2008-04-29 20:54:49 i Saras dagar

Rättegången gick superbra! Nu är jag hemma hos älskling och äter god "vi har varit tillsammans 9 månader idag" middag!

Imorgon är det valborg! Ska möta upp mamma 14, köpa massa mat, äta massa mat. Möta älsk, gå till tanto och se på brasan, och sen gå ut med girlisarna! Kan det bli bättre?


image207


<3

Sol.

Publicerad 2008-04-29 16:05:29 i Saras dagar

Sommar, sommar, sommar! Har gått runt i bara jeanskjol idag (eller asså ja inte bara, ja hade ju skjorta också) och det har varit så nice! Har suttit i bågen och sen på Rådmansgatans café och ätit lunch med Pegah, Slee, Henkish och en till! Superduper.

Nu förbereder jag det sista, snart gäller det!

Hej vänner.

Publicerad 2008-04-29 10:54:53 i Allmänt

Hur mår ni idag? Själv så är mitt fokus inte där det ska... Måste kanske få i mig lite kaffe och en dusch innan jag kan börja konentrera mig på det jag ska.

Hela dagen blir rättegångsförberedande... å sen åka till Östermalm vid 5, möta Pegah och få de sista papprena, och sen åka till universitetet. Wish me luck!

Puss.

Ännu en dag över.

Publicerad 2008-04-28 21:59:13 i Saras dagar

Det borde bli bra sömn för mig inatt, för imorgon är en stor dag. Mitt första projektarbete på universitetet, rättegånsspelet! Jag ska leka domare och antagligen döma en stackare som köpt en bil av fel ägare. Stor dag alltså!

Godnatt, älskade.

Inspiration?

Publicerad 2008-04-28 18:11:16 i Ego

Jag saknar min inspiration, var är du? Gömd i lagboken? Jag längtar efter den här tentan är slut och jag kan ägna mig åt riktiga intressen! Spendera pengar, parta, shoppa, skriva, och jag ska läsa massvis! Inspirationstorkan är ett faktum. Hjälp! Inspiration till vad undrar ni då? Ja, allt! Things to do, livskvalitet, mat, kläder! Livet!

image206

Bra dag!

Publicerad 2008-04-28 16:36:14 i Saras dagar

Blev ingen picknick, dåligt väder. Blev däremot en timmes powerwalk hand i hand längs ett jättemysigt skogs-spår precis här i närheten! Sedan har vi gjort tonfisksallad, ätit massvis med frukt och jordgubbar! Och så har jag pluggat klart avtalsrätt! Känns superduper! Hihi.

Löv.

Måndag.

Publicerad 2008-04-28 11:15:32 i Saras dagar

image204Hej äääälskade vänner!

Har sovit supergott, vaknade av att telefonen ringde men det var ju lika bra för nu ska det pluggas! En brakfrukost med kaffe goda nybakade mackor och gröt. Tihi. Sen ska älsk och jag åka och lägga oss på en gräsfläck någonstans, sola, och plugga järnet!

Fick precis mail från Strömma om att vi ska till Birka på utflykt 1a maj :) Tjohoo, kan bli supermysigt!!!

Puss!!

Myssöndag.

Publicerad 2008-04-27 20:57:21 i Saras dagar

Nu får det vara färdigpluggat för idag, och imorgon blir det nya tag igen! Det är bara så mycket, så många termer, latinska ord och områden att det aldrig verkar ta slut. Får aldrig grepp om någonting. Suck. Men det är bara att keep trying!

Håller också på att planerar framtiden, ganska mycket som händer nu samtidigt som plugget måste gå i första hand. Men man kan inte mer än att göra sitt bästa.

Nu är jag iaf klar för idag, har ändå inget fokus kvar! Älskling och jag håller på att bakar bröd, så nu ska vi bara sitta framför TV'n och titta på alla töntiga program, kanske någon film, med te eller varm choklad, nybakt bröd och massa goda pålägg!! Kan det bli bättre? Ska släppa allt jag har på mina axlar och få en god natts sömn och ta tag i allt som spänner imorgon!

Kärlek!

Ps.

Publicerad 2008-04-27 11:28:05 i Allmänt

Hur lätt är det att somna när det låter såhär om grannarna:

"AAH, ÅÅH, DITSCH (han spankar henne väldigt hårt), ÅÅH, HÅRDARE, HÅRDARE!!, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH"

?

Söndag.

Publicerad 2008-04-27 11:22:38 i Allmänt

alla bloggar sover. Är alla bakis? Inte jag!

Otroligt fint väder, tack för det. Har sovit helt OK inatt. Vaknade vid 10 och tänkte gå upp, men så la ja mig och lyssnade till älsklings andetag, blev lugnare och lyckades somna om. Det behövde jag!

Ska snart dricka kaffe och duscha, och sen ska jag iväg till stadsbiblioteket och låna lite juridik böcker. Kul va. Sen träffa min mor. Sen blir det plugg för hela slanten. Jag ska klara tentan, jag ska!

Puss.

Idag är ingen bra dag.

Publicerad 2008-04-27 00:46:10 i Allmänt

Det gör ont i mig, både psykiskt och fysiskt. Jag är trött på det här, trött på hjärtslagen. Lämna mig ifred. Vill ni att jag ska må såhär? Förtjänar jag det? Jag förstår ingenting.

Mardröm.

Publicerad 2008-04-26 15:14:09 i Kärlek

S- Jag hade världens konstigaste dröm inatt älskling...
H- Jaha, om vaddå?
S- Det är så konstigt att jag knappt vågar berätta...
H- OK, Hur gammal var han?

Hahaha!

Lördag

Publicerad 2008-04-26 15:12:06 i Allmänt

image198Nu har vi varit och köpt present till H's mor. Min älskade mössa som jag tappade bort på Åhlens för 2 veckor sen  hade dom slängt. Schysst. :( min älskade mössa, jag som brukade bo i den! När jag var inlagd på sjukhus hade jag den över huvudet, jag sov med den, så fort jag var ledsen så hade jag den! Det var min snuttefilt! :( Aja, nu är det iaf varmt så jag behöver inte sakna den på det viset!

Min mage är fortfarande elak. Jag är så trött på detta nu. Har iaf suttit i solen med Paret och ätit lunch på älskade Söder, det var mysigt. Nu ska jag alldeles strax iväg och övningsköra! Sen ikväll får man se vad som händer...

Puss.

Guten morgen!

Publicerad 2008-04-26 10:46:01 i Allmänt

Har haft en massa mardrömmar inatt, även älskling. Men nu är vi vakna! Vaknade före 10 t.o.m. Skönt att inte vara bakis kan jag säga! :)

Nu ska älsk och jag åka iväg och shoppa lite. Hans mor fyller år idag. Och jag vill också kolla på lite grejer! Typ fortsätta shoppa bort mitt studiebidrag, nya tygskor, ett nytt midjeskärp... :D

Puss kära vänner

Besviken.

Publicerad 2008-04-26 00:48:35 i Allmänt

Vad kan man säga? Jag är trött på att känna såhär. Det är kul, verkligen. Vad mer kan man säga? Jag kanske äntligen har kommit till insikt.

Jag vet att man inte ska skriva sånt här i sin blogg, men jag kan inte låta bli.

"Kriget" inom mig

Publicerad 2008-04-26 00:23:22 i Ego

Ibland har jag ett krig i mig. Mellan mig, och min mage.

Äter jag onyttigt, gör den ont. äter jag för nyttigt, gör den ont. Äter jag för lite, gör den ont. Äter jag för mycket, gör den ont. Äter jag glass, gör den ont. Dricker jag mjölk, gör den ont. Äter jag överhuvudtaget, gör den ont. Äter jag inte, gör den ont. Dricker jag alkohol, gör den ont.  Ser ni trenden?

Jag har tagit en miljon prover, utan svar. Inga allergier, ingen överkänslighet. IBS är diagnosen. Men seriöst, vad är det? Finns det ens? I wonder...

Snälla, hitta ett botemedel. Stop hurting, mage.

Bortskämd flickvän.

Publicerad 2008-04-25 23:49:20 i Kärlek

Jag är världens mest bortskämta flickvän.

Jag har en H som:

Gör te till mig
Gör fotbad till mig
Alltid lagar 5-sjärnig mat
Oftast låter mig bestämma vad som ska vara på TV'n
Kallar mig sin skatt
Aldrig lägger sig själv utan att ringa och säga godnatt,
och aldrig somnar brevid mig utan en godnattpuss.
Pussar på mig säkert runt 300 gånger om dagen
Ger mig fotmassage
Klappar mig på magen när jag har ont
Plåstrar om mig när jag behöver det
Får mig att skratta hur ledsen, arg eller upprörd jag än är
Lyssnar på mig fastän jag oftast inte har något vettigt att säga
Sätter alltid mig i främsta rummet
och framförallt... får mig såhär glad:


image197

Jag älskar dig.

ÄLSKLING.

Publicerad 2008-04-25 22:33:07 i Kärlek

image196
Sitter med älskling och diverse smått och gått i mjukiskläder, stoor kofta och stor sjal och tittar på världens underbaste film, Notting Hill. Jag kommer ihåg när jag bodde i Etiopien och jag önskade mig den och fick två kopior. Jag vet inte hur många gågner jag har sett den, men jag älskar den.

"But dont forget... After all, I'm just a girl, standing in front of a boy... asking him to love her."

Småfrusen.

Publicerad 2008-04-25 20:48:35 i Allmänt

Jag har världens magknip. Den värsta i sitt slag. Därför blir det en lung kväll framför TV'n i soffan och en stor filt för jag fryser nåt hemskt. :( Hoppas ni får en bättre kväll!

Hej bloggen.!

Publicerad 2008-04-25 18:28:19 i Saras dagar

Hoppas ni mår bra, det gör jag!

Idag har jag först varit och solat med älsk i Årstaviken, sen shoppat med Hanna och Sara. Det blev ett par jättesöta strumpisar, en ny väska och en 2 toppar! :) Tjohooooo...

Nu är jag hemma, alltså med mor min, och vi ska äta god middag tror jag. Fast just nu har jag världens magknip :(. Det är nästan den värsta magont formen. Hoppas det går över. Några tips?

Får se vad som händer ikväll. Känner inte för att gå ut.. men känner jag mig själv så brukar partysuget komma.

Puss!

Trouble.

Publicerad 2008-04-24 22:45:44 i Hjärtefrågor

Solen skiner, jag mår bra. Bakom mina solglasögon, är jag vem jag vill... eller?

Framför mig ser jag en massa skolungdomar. 4 fäster min blick. Framför mig går fyra tjejer, 12-13 år... 3 av dom går i amrkrok, den 4e går snällt brevid, en i gänget helt klart, men inte långt ifrån en själsfrände. Och jag kan inte hjälpa att känna igen mig.

Jag har varit del av en miljon kompisgäng. Mycket olika människor. Alltid en i gruppen, men aldrig i den sjävklara klicken. Aldrig kännt mig hemma.

Varför är det så? Är det någon som känner likadant? Kanske har jag aldrig orkat eller vågat lägga ner energi på samma människor. Kanske är ingen av dem som jag. Kanske är det bara extra påtagligt nu...

image195

Snart fredag.

Publicerad 2008-04-24 22:33:39 i Allmänt

Håhå jaja. Äntligen hemma från universitetet, vilkat kaos. Allt är totalflum! Jag ska hålla i en rättegång där båda parterna får hitta på precis vilka vittnen och bevis de vill. Hur kan det bli bra? Jag undrar...

Äntligen hemma hos älsk. TV, te. Tack.

Allt samtidigt.

Publicerad 2008-04-24 11:18:26 i Saras dagar

Skola, tenta om en månad, projektarbete inne om 2 veckor. Begravning, dop. Släktfest. Älskade vänner. Älskade pojkvän. Nya jobbet. Jobb-provet. Praktik. Utbildning för att klara jobbprovet. Fina vädret- vill vara ute! Älskade sovmornar, semester. Älskade mamma och stambytet hemma. Planering, sommar. Gamla jobb, behöver pengar. Och för att inte tala om besvikelsen. Tack.

Hur gör man?

Torsdag.

Publicerad 2008-04-24 11:10:04 i Allmänt

Våren hänger i sig! Det är skitjobbigt, jag har sovit sådär konstigt inatt igen som jag gör ibland. Drömt att jag vaknat, försökt väcka mig själv, sovit så djupt men allt är ändå så verkligt. Och det är inte kul! Så nu är det skönt att vara vaken.

Idag ska jag göra massa övningar till juridiken, och ikväll är det sista mötet inför rollspelet. Alltså universitet 18-22. Ska försöka hinna hälsa på Paret på hennes jobb också. Nervös inför skolan... Suck. Wish me luck!

Puss.

Sol ute, sol inne

Publicerad 2008-04-23 20:30:54 i Allmänt

Hej älskisar!

Har varit ute i solen nästa hela dagen, vilket lyxliv jag lever egentligen. Först ta bilen ut till djurgården och promenera samt äta lunch med älsk, sen till Skeppsholmen och hämta min nya uniform! Sen träffade jag Alex, tog en glass på gamla stan kajen. Och sen bjöd min mor min på restaurang. Jag åt en sjukt god skaldjursgryta... räkor, scampi, kräftor, i en saffranssås med vitlöksbröd och gräddfil. MMMMM... Märker ni att jag äter väldigt mycket ute? FY på mig.

image194

Nu blev jag än en gång hämtad (bortskämd) av älsk och nu är jag här igen. Nu är det processrätt som gäller, lite duktig ska man vara! Men samtidigt är det ju girlnight på TV.

I bilen:
H: Det är onsdag idag va?
S: Ja, vaddårå?
H: FAN, då är det ju såndär Sarakväll på TV. BÅDE topmodel och Sex and the city. SUCK.
S: men asså jag behöver ju inte se det...
H: Inte?
S: jo....

Puss! :)

God morgon!

Publicerad 2008-04-23 11:22:07 i Saras dagar

Härlig dag igen, eller hur? :)

Jag har varit sjuk seg denna morgon, vägrade vakna, drömmer nästan fortfarande. Ligger i soffan med mitt täcke och ska precis börja svara på lite frågor i min övningsbok, vilket faktiskt är svårt. Det är så fina gränser mellan vad som utgör ett brott och inte ibland.

På ett sätt känner jag faktiskt att juridik ger förtroende för mig själv. Jag har själv, som 13åring, legat på marken med 3 (ursäkta men) invandrartjejer över mig. De slog mig inte mer än en bitchslap och psykiskt då förstås, anmälde jag dem? Nej, jag visste ju ingenting. Brydde sig någon som gick förbi? Nej. Ingen ska någonsin utsätta mig för något straffbart igen! Kanske sätter jag dit såna en dag...


Efter mitt pluggande ska jag göra mig iordning och åka in till stadsbiblioteket och låna diverse böcker till skolan. Sen ska jag träffa min gode vän Alexander, vilket inte var igår!


Have a nice day!

Hemma!

Publicerad 2008-04-23 00:14:50 i Allmänt

Har varit en braaa dag. Har fått massa plugg gjort och nu är vi precis hemma från heron city, och filmen var riktigt bra! (Filmen hette 21- http://www.imdb.com/title/tt0478087/) Handlar om några ungdomar som lär sig manipulera och räkna kort på casinon, dessutom är den based on a true story och sånt gillar vi! Jag gillar när det är lite att man ska tänka efter och mystik och casinon och sånt.

Jag åt aldrig någon riktig middag så jag fick äta popcorn och nu får jag skylla mig själv för min mage mår inte bra. Snyft. Sovdags snart.

image193


Puss på er älsklingar

Underbart.

Publicerad 2008-04-22 17:23:58 i Allmänt

Jag har haft världens bästa dag! Sovmorgon till 10, lunch med Pegah och Alexandra på en varm solig kaj, handlat plantor åt älskling och emellanåt spenderat två timmar till min lagbok!

Dessutom har jag världens underbaraste chef. Jag svarade på ett mail ang. lediga pass, och hon tackar mig för att jag svara på mailet, önskar mig en bra dag och säger åt mig att njuta av solen! Hur söt får man bli?

Älskling ligger och sover, jag sitter i kortkjol å tubtopp framför OC, läser och mår allmänt bra. 21.00 ikväll har älskling och jag bokat bio, vi ska se 21, hoppas den e bra!

Puss!

...and the sun keeps shining!

Publicerad 2008-04-22 10:30:42 i Saras dagar

God morgon!

Hur mår ni? Förutom min värkande mage mår jag toppen... Nu ska jag gräva ner mig i min lagbok ett tag, sen ska jag åka iväg och luncha med Pegah (tror jag iaf....) sen blir det mer plugg och sen ikväll antagligen bio med H, fick checkar när jar fyllde år.

Men vad gör ni här?? Ut i solen med er!!!

PUSS

Stand up!

Publicerad 2008-04-21 23:06:09 i Saras dagar


(Jag vet, bilderna är jättedåliga och suddiga, men så går det när det är mörkt och jag bara har min mobilkamera!)

Vissa var hilarous, vissa var det bara synd om. Men kul var det. Tack girlisar!

Trött.

Publicerad 2008-04-21 17:06:43 i Allmänt

Varför är jag så ständigt trött? Trött när jag vaknar, trött mitt på dagen, trött på kvällen. Jag har aldrig kännt såhär förut, inte heller i Zambia. Men när jag är hemma, jag skulle kunna sova hela tiden. Borde jag kolla upp det? Eller? Jag orkar inte ha det såhär! Jag kanske är understimulerad... hjälp.

Måndag!

Publicerad 2008-04-21 10:44:34 i Allmänt

Godmorgon. Jag har sovit riktigt konstigt inatt, mardrömmar, förvirrning... ja usch. Men nu är jag uppe iaf!

Nu ska jag vakna, duscha, dricka massa kaffe, läsa lite i lagboken, och sen ska jag åka iväg till Råcksta för att övningsköra! Tjoho! Det ska bli kul, håll tummarna för att jag inte kör på några cykelbanor idag ;). Sen så ska jag ta mig tillbaka till town och faktiskt plugga, nu har jag bara 3 böcker kvar. Förvaltningsrätt, etiken i juridiken och "finna rätt". Vi får se vilken jag gottar mig i, suck.

Kl 17 ska jag infinna mig hos party på middag, sen ska hon, jag och L gå på stand up! Det ska bli riktigt skoj, + att det var gratis popcorn då kan de ju liksom inte gå fel ;)!

Puss på er

Korvspad

Publicerad 2008-04-21 00:54:17 i Allmänt

Ja, vad ska man säga? Jag tror jag har makeat up my mind om hur jag ska döma denna lilla historia nästa vecka. Läst på, kollat prejudikat. Ska försöka ta mig till bibblan och tingsrätten och sen är jag good to go!

Snart sovdags, men den hysteriskt roliga filmen "Gudarna måste vara tokiga" började precis, så vi måste ju titta lite. Älsk och jag är ett stort fan av klickspråket!

Pussiluring, sov gott!

Vår!

Publicerad 2008-04-20 21:46:51 i Saras dagar

Har varit en underbar dag, för hur kan man plugga när solen skiner? Svara på det den som kan!

Först åkte jag in till söder och fikade med älskade par, sen skjutsade älsk henne till Bromma. Sen åkte älsk och jag till Drottningholm, gick promenad, låg i gräset och solade. Sen åkte vi vidare till Ekerö och åt på pestupang. Handlade lite, tog färjan över till staden och sen hem igen. Har haft en sjukt mysig dag!

Sen vi kom hem har jag varit nergrävd i min processrätt, lagom kul.. men nödvändigt! Samtidigt har vi det nya cp programmet sannings ögonblick på, stackars människa! Han måste svara på frågor såsom "är din fru den snyggaste kvinna du varit med?" visst blir han rik men jag tror hon redan hämtat skilsmässopapprena! Hahaha.

Tillbaka till processrätten.

Puss älskisar!

Söndag.

Publicerad 2008-04-20 11:25:35 i Allmänt

God morgon!

Solen skiner, tjohoo, älskling har bil idag, får se om jag kan övertyga honom om att åka nånstans? Nu ska jag iallfall studeera. Plugga plugga plugga och plugga. Ska läsa klart en bok om processrätt, läsa igenom rättegångsbalken och sen besvara massa frågor. Tjoho för mig!

Kärlek.

Framtid.

Publicerad 2008-04-20 00:29:40 i Hjärtefrågor

Våren, solen, värmen, känslan. Lukten från målarfärgen och det nya kaklet. Utsikten från en fransk balkong. Hur kan jag inte längta till en egen lägenhet? Till en framtid. "Man har bråttom dit. sen är man där" sjunger Lars Winnerbäck. Varför kan vi aldrig lära oss vänta? Vad ska jag bli, vad ska jag göra? Vad har världen att erbjuda mig? Växa upp fort eller stanna kvar?

Det luktar vår och nytt, för första gången bär jag mig, min kropp och mina värderingar stolt. Jag har hittat det. Men sen då? När allt kommer ikapp. Du och dina blåa ögon, tillexempel. Tillbaka till dem som förstörde. Jag kan inget annat än be för att krisen i mitt liv är över. Jag ska aldrig mer in i orkanen. Ibland känns det som att jag bara är halvvägs, lyckligt ovetandes om vad som befinner sig utanför orkanens öga. Det kan inte vara slut än? Ni var mitt liv, men ni ska aldrig mer komma ikapp mig.

image185

Meant to be?

Publicerad 2008-04-19 23:47:11 i Allmänt

Det är verkligen så, att varje gång jag smsar älskling så har jag fått ett sms från honom innan det ens hunnit gå iväg, precis samtidigt, alltid? Snacka om connection.

image184
jag älskar dig nå sjukligt.

Död.

Publicerad 2008-04-19 21:59:25 i Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering, jag har varit DÖD idag! Hahaha, ja, det vart nog lite mycket igår! Men det var riktigt kul! Ölspel, gratis shots, tiara, rosa champange, marlboro menthol, älskade vänner, våghals, och såklart en frågesport om mig! Med relevanta frågor som t.ex. vad jag kan säga på tyska. Mycket roligt! Henke vann vilket var tur för honom annars hade det blivit smisk!!! TACK ALLA SOM GJORDE MIN FÖDELSEDAG WONDERFUL.

Idag har jag mått otroligt, hemskt, dåligt. Har somnat, ätit, somnat om, sen åkt hem och varit hos mamma hela kvällen. Nu är jag tillbaka hos Henke. Ska bara diska, kolla på en film som går på TV, Helens små underverk, sen sova och det ska bli skönt!

Puss älsklingar!

Party!

Publicerad 2008-04-18 19:53:30 i Saras dagar

Älskling och jag har sprungit runt hela dagen i lägenheten, städat å diskat med partymusik! Nu är det fint. Jag är klar, snacksen är klara, nu är det bara att sätta sig ner och invänta gästerna!

Mina lösnaglar gör det omöjligt för mig att skriva, och därför: ha en toppenkväll!!!

Puss!

Fredag!

Publicerad 2008-04-18 10:12:29 i Saras dagar

Äntligen fredag! Förlåt för mitt bittra inlägg ändå, men jag blir så trött när jag verkligen lagt ner pengar, tid, och framförallt energi (vilket jag inte haft mycket av på sista tiden!) för att försöka ordna något roligt och sen skiter folk liksom i det. Eller det känns så i alla fall. Folk är ytterst sällan besviken på mig pga såna grejer, för jag gör inte så! Och jag tycker inte det är svårt heller. Man säger inte att man bangar dagen före liksom.

Men nu lägger vi det bakom oss! Älskling väckte mig och var skitpigg idag, jag fattar inte, han som sover till 14 om ingen väcker honom annars. Men det var bara att gå upp! Vi ska väl slöa och äta frukost en stund, sen ska vi åka ut me bilen till typ farsta eller nåt. Han ska gå på ett ställe jag inte får gå för att jag bara är 19 (nu höll jag på att skriva 18!) och jag ska köpa citron, plastglas och förhoppningsvis någon snygg topp till ikväll!

Sen vid 20-tiden börjar folk droppa in här, och sen, party!!!

Puss!!!

(Är det inte konstigt att jag har ändå så pass många läsare, men inga kommentarer?)

Besviken.

Publicerad 2008-04-17 23:46:18 i Allmänt

Min födelsedag. Min kväll. Jag har bjudit mina vänner. Är det konstigt att jag blir besviken?

Många av er pratade jag med senast igår, och idag har cirkus 10 personer bangat. P.g.a. vaddå? Ja, det kan man fråga sig. De flesta har vetat om det här hur länge som helst. Jag har tjatat, ring, facebookat, gjort en grupp, träffat er face to face, men ändå?

Ni är vuxna människor, varför kan man inte bara hålla sig till det man säger? "Men det är ju bara jag", ja, men om 10 personer är bara en så blir det ändå en stor del av dom jag hade velat ha vid min sida. Varför ska jag skicka iväg en beställning på bord om vi ändå inte kommer behöva dem? Det är för mycket begärt för mig att en krog ska behöva lida också. Varför ska jag tjata och tjata om ett svar, när folk ändå inte håller sig till dom.

Jag kommer ha askul imorrn, för att jag kommer ha många av er där ändå, hur sjuka eller liknande ni än är! Missförstå mig inte nu, jag ser fortfarande fram emot imorrn något sjukt mycket. Men jag förstår mig inte på er andra. Ni är vuxna människor. Vad är problemet?

Besviken.

Övningskörning och universitet

Publicerad 2008-04-17 22:16:53 i Allmänt

Det var riktigt roligt att övningsköra idag! Även fast jag fick några kärringstopp. Och vilket fint väder!

Universitetet var, hör och häpna, roligt! Vi börjar få lite mer sammanhållning nu, vilket suger, när det snart är slut. Men det är kul iallafall! Alla mina bitar verkar iaf falla på plats nu.

Nu är jag hemma en snabbis, ska fixa lite inför imorrn sen kommer älsk och hämtar mig och imorrn är det fest för hela slanten!

Pusss!!

Produktiv dag!

Publicerad 2008-04-16 23:38:27 i Allmänt

Idag har jag hunnit (förutom PM som jag skrev förut)
Städat
Diskat
Burit ned väskor till källaren
Slängt massa skräp (Glas, tidningar)
Pantat
Storhandlat till fredag
Varit ute och sprungit
Solat solarium (som pratade med mig, det var riktigt läskigt)
Gjort en deal med K2
Mailat tingsrättens arkiv
Läst ut en bok om straffrätt
och köpt en hårtork!

Tjoho! Nu skräckfilm med älskling och sen, sömn. Imorrn är det övningskörning samt universitet på att göra listan.

Puss älsklingar

Duktig 19åring.

Publicerad 2008-04-16 15:58:55 i Allmänt

Nu är jag klar med mitt PM! Har äntligen mailat iväg det. Har också bestämt och fixat lite till fredag, mailat K2 som det blir då vi hamnar på lista och får gratis bord, samt skrivit upp allt som behöver fixas!

Nu ska jag klä på mig och gå iväg till solariet, sen hämtar älsk upp mig så ska vi åka och handla och fixa! Ska även köpa en hårtork... det här går nämligen inte längre!

Onsdag.

Publicerad 2008-04-16 10:40:08 i Saras dagar

Jag är så stressad. Till nästa vecka ska jag ha skrivit ett PM, ett domslut, ett domskäl, och kunna ha tillräckligt med kött på benen för att hålla i ett rollspel, vad ska jag vara? Domstol. Min trötthet hade kunnat få mig att sova flera timmar till, men min ångest håller mig pigg. Idag ska jag ge järnet. Jag ska titta igenom allt vi ska göra, and I'm gonna do it! Även om jag såklart inte hinner göra allt så ska jag göra nog för min oro att lägga sig.

Fram till klockan 17 ska jag sitta med detta. Sen ska jag duscha, klä på mig, ta en promenad, ev. sola solarium (jag är redan blek, visst är det typiskt?) Egentligen skulle jag behöva gå en sväng i stan för att hitta något att ha på mig på fredag, men det hinner jag nog ej. Sen ska älsk och jag åka till Willys och köpa chips och drinkmixar till fredag, det blir kul!

Hoppas ni får en trevligare dag än mig..

Puss.

Tack!

Publicerad 2008-04-15 12:31:59 i Allmänt

Har fått otroligt mycket fina presenter redan! Men det finaste, tack mormor. Brev och ett par guldörhängen. Ska försöka hålla tårarna borta, men det är svårt... Hur sjuk måste hon inte ha varit när brevet postades? Jag fattar ingenting. Men hon var alltid en sådan som planerade allt.

Henke ska snart komma och torka mina tårar, sen ska vi ut och äta lunch.

Tack.

15e april.

Publicerad 2008-04-15 10:26:17 i Allmänt

Hej vänner!

Har redan fått presenter, way too much. Tack för alla sms och samtal älsklingar!

Av någon anledning så har jag sovit väldigt dåligt inatt. :( Men men!

Sitter och bara slappar, ska ta lite kaffe och gröt och sen åka hem till lägenheten för att se vad som väntar mig där. Sedan blir det kanske en snabbis i stan, och sen ikväll restaurang med bästa vän, mamma och gudmor!

Puss från födelsedagsbarnet

Mormor.

Publicerad 2008-04-14 23:21:06 i Kärlek

Vem kan segla förutan vind,
vem kan ro utan åror?
Vem kan skiljas från vännen sin,
utan att fälla tårar?..

Idol och straffrätt.

Publicerad 2008-04-14 21:26:25 i Allmänt

Har trots allt hunnit med en hel del idag. Är arg på en sak. Jag vill ju, som bekant, läsa till personalvetare på SU. För mitt eget välbefinnande och stabilitet orkar jag inte flytta just nu, det är nämligen det enda jag gjort i hela mitt liv. Men såklart så behöver man matte C, något jag inte har. I göteborg, Linköping och alla andra universitet som har samma utbildning behöver man bara matte B. Just my luck, varför är det så? Man läser t.o.m. mer ekonomi i Linköping. Suck.

Är hos älsk som vanligt, han har ju faktiskt en toalett. Vi har fullt upp me tvättstugan just nu. Sitter och läser straffrätt varierat med lite idol också. Och vet ni vad? Snart är jag 19 :).

Puss!

Måndag.

Publicerad 2008-04-14 15:57:18 i Saras dagar

Hej!

Håret blev superfint, lite mörkare och mycket mer volym! Känns otorligt skönt, var något trött på mitt hår... Syon gav mig bara dåliga nyheter så nu är jag arg, så det orkar jag inte prata om. Tycker det är knäppt, jag kan komma in på svåra program, ex. jurist, men inte ett annat eftersom att jag saknar en liten kurs. MORRR.

Nu ska jag fixa lite ärenden, ringa och boka restaurangen till imorrn och fråga om min dumma deklaration t.ex. sen blir det plugg för hela slanten (igen).

Puss!

PS.

Publicerad 2008-04-14 10:22:50 i Allmänt

Jag har nu läst ut hela boken civilrätt, och markerat alla lagar i min lagbok. Visst är jag lite duktig?

Skuggorna bakom oss trots allt?

Publicerad 2008-04-14 10:17:09 i Saras dagar

Hej bloggen.

Jag kanske inte är världens gladaste Sara, men det är bara att ta sig i kragen! Älsk kom hem vid 21-tiden igår så jag fick i mig lite mat, såg också världens underbaraste film a beautiful mind, jag grät nästan hela filmen! Den är så rörande... sen har jag faktiskt sovit jättegott.

Idag ska jag klippa och slinga mig! Ska bli såååå skönt. Är sjukt trött på mitt hår och min lugg som inte ens är en lugg. Om ni är snälla får ni kanske se en bild sen!

Efter klipptiden kl12.00 så ska jag till kulturhuset, ev. med L, för att det är såndär högskole syo-grej, och jag måste ta reda på hur tusan ja ska komma in på personalvetarprogrammet utan matte C. Så det blir toppen! Sen måste jag nog åka och träffa mamma...

och vet ni vad? Imorgon fyller jag år.

Puss

Utan ord.

Publicerad 2008-04-13 19:34:57 i Hjärtefrågor

Även fast jag vetat, väntat, förstått, så slog det mig som en sten rakt mot hjärtat. Jag kände rysningen i kroppen redan när jag såg mammas nummer på displayen. "Hon har somnat in nu". Tårarna rinner okontrollerat.

Jag har varit välsignad på så sätt att jag inte upplevt många i min närhet dö. Jag har aldrig förstått mig på döden. Hur kan något, som skrattade för bara några dagar sen, inte längre finnas vid liv? Ligga på en bår, utan att varken kunna göra sig förstådd eller trösta. Jag såg dig aldrig blek, jag såg dig aldrig ligga med slangar överallt, utan att reagera. Kanske blir det därför extra svårt att föreställa sig. Nu slipper du iallafall ha ont.

Aldrig mer kommer jag prata med dig, höra dig, vara hos dig, lyssna på dina råd. Ikväll blev min mor föräldralös.

Du finns alltid. Gud tar hand om dig.

RIP mormor. 13/4-08

image172

Heej mopsar!

Publicerad 2008-04-13 09:47:12 i Allmänt

Igår var en otroligt kul kväll. Först åkte jag, Par, älsk, Hanna, Maria och hennes loverboy å bowlade i gullmars, det var jättelängesen sist så det var superkul! Sen åkte vi till after, tog några drinkar, sen gick vissa vidare men jag åkte hem och sov. Vaknade för cirkus en timma sen för att jag hade världens knäppaste mardröm.

Sen är jag stressad över skolan, så idag ska bli en riktigt produktiv dag! Jag är hos H men han är inte hemma så jag tänkte diska, städa, och plugga massor! Så jag hoppas verkligen att jag får lite gjort och kan få bort ångesten över allt från mina axlar.

Puss!

Guten morgen!

Publicerad 2008-04-12 12:26:25 i Allmänt

Jag har sovit 11 timmar drygt, jätteskönt. Snart så ska jag ta tag i mig själv, duscha, frukost, och åka in till stan och luncha med Paret. Har ju faktiskt curryketchup till henne! Undrar var vi ska äta... jag är redan sugen hahaha.

Ikväll har jag ingen aning, har ingen lust att gå ut, ska spara mig till fredagen nästa vecka!

Trevlig lördag älsklingar

Framtidsplaner

Publicerad 2008-04-11 22:34:56 i Hjärtefrågor

Nu till hösten:

Tack för din anmälan!

Höstterminen 2008

Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. SU-68002 - Vardagens Psykologi 7,5hp Veckoslut,
Distans, Halvfart (50%), Fristående kurs,
Stockholms universitet, Stockholm
2. SU-36051 - Rättspsykologi I 15hp Kvällstid,
Normal undervisning, Halvfart (50%), Fristående kurs,
Stockholms universitet, Stockholm

Nästa termin, PAO-programmet, efter prövning om att komma in utan matte C! Känns faktiskt bra. Riktigt bra.

<3

Publicerad 2008-04-11 16:49:21 i Kärlek

image171
"För Du
såg mer än min fåfängs gitarr,
du slet av en dräkt av en narr...
Och lät mina bjällror få falla."

Lars W- vänner

Kluven.

Publicerad 2008-04-11 16:15:57 i Allmänt

Nu ligger jag äntligen i en soffa med en stor godisskål framför mig och min älskling brevid. Kan det bli bättre? All hets har fått mig att bli knäpp.

Allt går bra för mig. Jag har varit på en otroligt underbar utbildning, träffat underbara människor och fått hopp om en lika fantastisk sommar. Jag har fått en bra lön, bra villkor, bra arbetstider, en planerad mini-semster med älskling på gotland samt en hel del förmåner. Ett jobb över min kompetens, men jag tackar inte nej. Jag trivs bra på universitetet, saker har aldrig varit bättre mellan mig och H, så jag är otroligt glad för allt! Jag älskar mina vänner och har kommit över mycket som gnagt.

Men när det går bra för mig går det dåligt för andra. Dessa dagar har varit hektiska. Min mor går snart in i väggen efter all panik. En när och kär till mig har precis blviit diagnostiserad med lugncancer. En nära vän till mig ligger, även hon, inne på sjukhus. Min mor får inte en lung stund hemma med stambytet och verkar ha slutat både äta och sova. Min mormor ligger i koma på sin dödsbädd, och verkar inte klara natten. Och än är det inte länge sedan min pappa blev sjukskriven. Jag är trött på sjukhus. Varför händer allt samtidigt?

Samtidigt är jag inkastad i allt i mitt liv, och jag kan inte förmå mig själv att vara glad. Jag har inte ens orkat säga hejdå till min mormor. Jag är en egoist. Jag orkar inte gråta, eller se en person så full av liv ligga likblev i en säng utan att höra eller ens förstå att jag är där, med massa sladdar i munnen. Men jag har ingen aning om hur man lär sig eller lever utan sin mormor. Allt jag kan göra är att behålla ett minne om den hon brukade vara.

Från flygplatsen, till utbildning, hem, till utbildning, till universitet. Jag har inte ätit annat än mackor på flera dagar, och den här helgen ska jag koppla av. Jag ska ligga i soffan, äta, dricka vatten, titta på TV och verka apatisk, samtidigt som tankarna endast är hos de som jag håller av. Men jag behöver klara mig själv, för att inte själv bli i behov av stöd. Jag måste prioritera mig själv just nu, jag måste sova, jag måste torka tårarna, jag orkar inte se allt. För att orka ta hand om allt, både det bra och det dåliga.

Om bara några dagar fyller jag år. Och världens bästa pojkvän har ordnat med kalas. Ni som är bjudna, det kommer förhoppningsvis bli superkul! Och jag ska försöka samla mig.

Men jag behöver ikväll på mig.

Jag älskar er!

Äntligen kväll.

Publicerad 2008-04-10 22:37:28 i Allmänt

Dagen har varit lång men nödvändig. Imorrn väntar ännu en tidig morgon sen kommer en mycket, mycket efterlängtad helg! Som tur är så har jag världens bästa H som gav mig mat en varm dusch å te!

Så  nu är det mat och sen sängen!

Puss!

Good moorning

Publicerad 2008-04-10 07:52:31 i Allmänt

Nu e jag nyduschad och klar, kaffe å sminkning väntar. Hade dock önskat att få ligga kvar i varma sängen med älskling, men han ska faktiskt också upp så lite stöd får jag!

Lång dag väntar. Utbildning 9-17 samt Universitetet 18-22. Sen hem och sova!

Puss!

God natt!

Publicerad 2008-04-09 20:57:46 i Allmänt

Jag är verkligen helt slut. Jag frös så mycket pga min trötthet, men nu har jag tagit en varm dusch och fått massage. Kan det bli bättre?

Nu ska jag ställa klockan efter när SL tycker att jag ska åka för att vara på Skeppsholmen kl 9 imorgon bitti. Sedan ska jag ta fram kläder och allt klart till imorgon, lunchlådan är fixad av älskade H. Sen ska jag avnjuta top model och te med världens bästa H, och sen somna in djupt.

God natt!

Äntligen uppdatering!

Publicerad 2008-04-09 17:19:42 i Allmänt

Hej älskade vänner, var ska jag börja? Jag har så mycket på mitt hjärta!

Zambiaresan var underbar. Sol, kärlek, bad, djur, god mat, promenader, chill, champange, fruktsallader, bra filmer, safari, bilresor. Ville inte åka hem, men nu är jag hemma! Var sjukt sorgligt att lämna allt och alla, kommer ju ej åka dit nå mer. Men sånt är livet.

Resan hem var ett kapitel för sig. Behöver jag säga mer än att vi hamnade på samma flygplan som ett 50-tal somaliska flyktingar? ............

Försenade så landade vi kl 11 i förmiddags, sen var det direkt hem till älsk och duscha, och sen iväg på utbildning. Har nämligen fått jobb! På strömma (båtarna ni vet) som biljettförsäljare!! Bra jobb för att vara mig. Så det är fullt upp. Har äntligen fått mitt handledarbevis nu också, körkort here I come! Vann också ett fint halsband som väntade på mig här hemma från kristallrummet :)

Men det finns tråkiga nyheter också, det händer verkligen fööör mycket just nu. Vad kan jag skriva mer än att det nog snart väntas en heel del sjukhusbesök för mig. Pappa sa t.o.m. åt mig att packa begravningskjolen. Men vi ska tänka på det bästa. Dessutom så ser vår lägenhet ut som hej kom å hjälp mig, stambytet ni vet, men jag flyr till min kära H.

Så nu ska jag ta det jag behöver härifrån, åka hem till H och äta middag, sen plugga lite, sen sova. Imorgon är det utbildning 9-17 och sedan universitetet 18-22. Fullt upp!

Och om några dagar fyller jag år!

Bilder kommer!

PUSS!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela