prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Intervju imorrn!

Publicerad 2008-09-30 22:08:09 i Saras dagar

Äntligen händer något. Har tillbringat kvällen med en kopp te och läst om psykopater, sånt tycker vi om. Imorgon ska jag övningsköra, gå på intervju och sen har jag föreläsning! Så slipper henke mitt TJAT. Då blir han glad!

God natt kärlekar

You gotta learn how to fall before you learn how to fly.

Publicerad 2008-09-30 14:32:08 i Hjärtefrågor

Jag har en sån livsångest. Just nu har jag pengar, friheten och modet till att göra i stort sett vad som helst- och det är sjukt jobbigt. Hela mitt liv har jag flyttat hit och dit. Afrika, Sverige, Afrika, Sverige, Internatskola, Uppsala, Hem? För första gången vet jag att mitt rum på Högbergsgatan 25 kommer stå kvar i några år till. Men då är det dags för mig att flyga ut ur boet. Jag har sökt en massa olika jobb i Stockholm, men det är vikariat. Vad vill jag göra?

Jag vill bli coach. Jag vill coacha allt, kläder, politik, musik, psykisk ohälsa, mat, träning. Jag brinner för psykologi, vill veta allt om hur det fungerar, man jag vägrar bli psykolog.

För första gången sover jag gott om nätterna och kan kontrollera allt från mat till träning. Jag älskar min familj, mina vänner, och min Henric. Ändå lutar jag åt att flytta till Lund. Men vågar jag, eller blir det Sigtuna all over again? Hoppar jag in i saker, tappar fotfästet, och tappar mig själv igen?

Stockholms universitet är en av bvärldens tråkigaste universitet, de har inte utbildningen eller livet jag alltid strävat efter att få uppleva. Jag kan inte låta mina känslor stå ivägen för en utbildning. Jag måste leva själv, i egen lägenhet, måste lära mig att tro och lita på att jag fångar mig själv när jag ramlar. Det enda man har är sig själv i början och i slutet. Alltid. Och det är så sjukt viktigt att ta hand om det!

Och nu- mitt i detta inlägg ringde de, och jag ska på intervju imorrn. Wish me luck.

Sluta göra reklam för din blogg i min blogg!

Publicerad 2008-09-29 23:34:01 i Saras dagar

Jag blir så trött på alla "ååh, kan du hjälpa mig med en grej?" "åååh, jättefin blogg, kolla gärna i min" BULLSIT bullshit. Du vill bara höja din statistik!!!

Såg ett program idag, Dr Phil såklart, om skilsmässor... varför denna höga procent? Varför finns det så mycket ondska? Idag har vi haft föreläsning om schizofreni och andra sjukdomar. Varför blir vi så? Förtjänar någon det? Hur botar man någon som ändå alltid återkommer i psykisk sjukdom och brott? Varför blir vi elaka mot varandra bara för att vi inte klarar av att erkänna att den andra personen brukade utgöra ens liv? Katrin, Alex, 6 år av kärlek och nu bråkar de. Så typiskt. Stolthet borde inte få finnas ibland.

När jag kom hem idag från skolan så hade älskis tänt ljus i hela lägenheten, satt på kärleksmusik och lagat mat. Vi har varit tillsammans i 14 månader idag. Det ni.

KÄRLEK.

Hej bloggen!

Publicerad 2008-09-29 15:19:53 i Saras dagar

Idag har jag sovit alldeles för länge -registrerat mig på en massa bemanningssidor och snart ska jag iväg till skolan. Först låna lite böcker och sen sitta på föreläsning mellan typ 5 å 9. Tjoho!

Jag blir deprimerad av att gå hemma. Vet inte vad jag ska göra. Försöka hålla huvudet under ytan!

Kärlek

Det var ju lördag igår!

Publicerad 2008-09-28 22:38:36 i Saras dagar

Tack Pegah för wake up callen, haha, men idag är det söndag iaf. Idag har varit en bra dag iaf! Kört massa bil och det gick superbra. Hade nästan lite ångest imorse för att jag aldrig tar tag i någonting! MORR. Har iaf hunnit söka 2 till jobb idag så det känns bra.

Efter körningen tog älskis och jag en välbehövlig promenad till björkhagen och köpte mat. Han lagade god lax och jag har spenderat kvällen med att baka grahamsbullar. Det är gott, mysigt och nyttigare att baka eget bröd. Och det tar inte lång tid, bara jäsningen, men då kan man ju göra annat!

Söndag.

Publicerad 2008-09-27 21:34:11 i Saras dagar

Jag är helt död, har ont i huvudet, fryser, ont i kroppen. Men å andra sidan, så sjukt uttråkad. Jag har gjort fish and chips, chokladpudding, varit nere och köpt godis och chips. Men jag vill inte äta. Jag vill att min älskis ska vara här och hålla om mig nu! Det är så mycket böcker jag läst, människor jag träffat, saker jag sett och underbara saker jag velat fota. Mina underbara nya stövlar, jacka, väska. Jag vill berätta om hur jag älskar att sträva vid Sthlms UNI och titta på folk. Jag vill börja träna, jag vill ha tillbaka min energi, och jag vill älska. Men jag kan inte få fram det längre, vet inte varför. Kanske lider denna blogg mot sitt slut? Nejdå, det skulle jag inte klara av! Men något måste hända.

What a night!

Publicerad 2008-09-27 14:07:53 i Saras dagar

Haha, jag skulle aldrig ha druckit den där kanelbullen. Men kul hade vi, tack tjejor och pojkar som shejkade med mig på GK igår! Idag sov jag till halv ett, då ringde mor och väckte mig. Men jag behövde det. Nu har jag ett problem, jag är hemma hos Henkish men har typ inget här, deo, smink, kläder... men alla problem går att lösas, eller hur?

Har precis tryckt i mig inte en, utan två stycken sjukt onyttiga varma mackor med några glas pro-viva. En dusch, sen är jag fit for fight! Så får vi se vad denna dagen har att erbjuda.. Hoppas huvudvärken går över snart.

Förresten, mina nya naglar ---->

Kärlek

God dag älskade läsare!

Publicerad 2008-09-26 12:12:37 i Saras dagar

Igår blev jag knäpp eftersom jag inte har någon att bråttas med, bita, jaga osv. Älskis alltså. För mycket energi ledde till att efter övningskörningen så sprang jag runt och dansade med ett täcke till lady in red. Vackert? Nja. Men energi blev jag av med. Sov supergott sen iaf!

Nu har jag suttit hela morgonen och sökt reception och butiksjobb, hoppas någon hör av sig. Nu ska jag äta lunch, sedan ska jag jogga ett varv runt årstaviken tänkte jag! Enda problemet är min IPOD, Ipod touch är bra på många sätt, men knappast smidig. Vi får se hur det blir med den.

Jag fattar mig inte på folk som klarar av att gå hemma på dagarna (och då pluggar jag ändå...) jag är redan rastlös, deprimerad och knäpp. Hur klarar folk av det? Man kan ju inte må bra?

Ikväll blir det iaf party, behöver jag säga att jag är SJUKT TAGG?

Kärlek

PS. Rachel Ray lagar "swedish meatballs" på TV, med äggnudlar. Hur svenskt är det? SUCK.

4e dagen som arbetslös

Publicerad 2008-09-25 16:10:11 i Saras dagar

...och jag är redan uttråkad. Nu ska jag iaf iväg och köra bil! Har suttit och läst om psykopatologi heela dagen, är lagom trött i ögonen nu. Ska bli skönt att komma ut.

Kärlek

Lill-lördag

Publicerad 2008-09-24 17:00:35 i Saras dagar

Sov sjukt länge, hoppade genast in i duschen, åt min havregrynsgröt och gick ner för att fixa mina naglar, och så fina de blev! Men låååång tid tog det, drygt 2 timmar. Bild kommer när jag är hos älskis igen iövermorgon och har alla sladdar å sånt :)

Gick hem, åt lunch och läste några kapitel i brott och minne. Spännande, läskigt, men framförallt intressant. Fastnade framför vänner ett tag, och nu håller jag på att laga mat till mina barnrumpor till föräldrar (som har hamnat i luven på varandra). Det blir lax, god sås, färskt bröd, aioli, sugarsnaps, potatis och gott vin. Sen är nog allt som vanligt igen. Själv ska jag träffa Luris och äta sushi. Eller rättare sagt, hon ska äta, jag är fortfarande för barnslig för sushi. Men jag är glad för att sällskapa!

Jag är nu inne på min 3e dag som arbetslös och det känns SJUKT SKÖNT än så länge. Men jag vet att snart börjar det klia i fingarna. Kanske ska ge mitt CV till ICA här nere? Får man rabatt då? HÖHÖ.

Kärlek

I mitt flickerum

Publicerad 2008-09-24 00:06:17 i Saras dagar

Nu är jag än en gång tillbaka i mitt rum- ville inte sova med älskis inatt för han ska upp vid 5 imorgon. Så jag sover hemma i mitt rosa lille flickerum med min gigantiska isbjörn. Känns konstigt. Känns konstigt att sova ensam, att inte han någon att sniffa i nacken. Det skrämmer mig att jag vill vara med dig hela tiden, men det finns liksom inget bättre!

Har haft en toppendag, toppenkväll. Och nu är det sovdags.


Svalt, rosa rum. Kuddar. Nytvättade sängkläder. Varm pyjamas. Ett glas kallt vatten och en släckt lampa.


Jag kommer nog sova gott inatt, och det är inte alla som gör det.


Kärlek,
och tack alla som lärt mig att somna utan herr ångest. (Läs: Tack Henric)

Åh!

Publicerad 2008-09-23 18:31:54 i Saras dagar

Idag har jag fått mycket gjort! ÄNTLIGEN, äntligen hittad en riktigt snygg skinnjacka, och för mindre än hälften än vad jag tänkt lägga ut. Helt underbart!

Eftersom att vi fick pengar tillbaka från resan så tänkte jag även unna mig långa gele-naglar, så det ska jag göra imorgon kl 12 för det hann jag boka idag! Jag SKA sluta bita på naglarna. Jag har hunnit fixa en massa med universitetet, spärrat min naivas mammas telefon i NIX. Jag har bokat flyg till min kära vän P i Lund den 16e-19e, då blir det party! Och en hel del annat :)

Alldeles strax ska älskis och jag gå på bio och se Patrik 1,5. Jag längtar, älskar bio, och popcorn... Imorgon åker han till Kristianstad med jobbet. Min andra halva. Men snart är han hemma igen!


De allvarliga juristerna- och Azra!

Kärlek i massor

Tisdag.

Publicerad 2008-09-23 10:43:31 i Saras dagar

Igår var en riktigt rolig skolkväll! Vi fick försöka lösa ett riktigt fall med hjälp av riktiga förhörsprotokoll, bilder osv. Otroligt svårt, men det var väldigt lätt att få distans till den blodiga tjejen på bilden och bara tänka på hur hon låg osv. Det trodde jag inte! Jag som alltid blandar in känslor!

Efter skolan åkte jag till min bättre hälft Sara och drack grönt te och tittade på "I ditt ansikte" HAHAH, jag dör av skratt. Det var riktigt lyckat iaf. Sedan mötte jag upp och åkte hem till älskis! Nu ska jag dricka mer te och ändra alla låtar på min Ipod.

Jobbet ringde förresten och ville ha dit mig idag, men så länge magen krånglar tar jag det lugn.

KÄRLEK

Måndag,

Publicerad 2008-09-22 12:16:14 i Saras dagar

feber, magsjuka och illamående. Ska hålla mig till flytande föda ett tag, men jag är ju inge hungrig så det går nog bra. Går det inte över snart så blir det farbror doktorn men jag hoppas att jag slipper det! Inatt drömde jag att jag åt en jättegod lasagne. Haha.

Ikväll är det rättsfallsseminarium i skolan, känner mig inte på topp, vet inte vad det handlar om. Men jag hoppas helt enkelt på det bästa! Tillbaka till verkligheten med andra ord. Hoppas att man inte skulle förberett något... för jag har ingen aning om nåt just nu!

Det är förövrigt fint väder :) solen skiner och värmer än, det är så fint. Folk kan gå i färglada jackor och halsdukar, men jag har inte börjat frysa än. Jag kan varma med min älsk hand i hand och den kommer alltid att värma varmare än några plusgrader.

Nu ska vi se klart på debatten på 2an, sedan blir det att åka hem och plugga. Ikväll, skola!

Kärlek

Jag lever!

Publicerad 2008-09-21 10:50:36 i Saras dagar

Jag lovar, jag lever, men knappt! Shit vilken resa det har varit. När vi landar på Sicilien förra lördagen säger de "ert hotell är överbokat, men vi har placerat er på något "likvärdigt", enda skillnaden är att ert nya hotell inte har golfbana". Vi åker buss, långt, stannar på hotellet halv 4 på natten. Det är ett fort, säger mamma. Det luktar mögel och personalen kan ingen engelska. Fyrstjärnigt in my ass.

Men vi lyckades göra det bästa av situationen och nu är jag hemma brun, men magsjuk, vad kan man förvänta sig av ett sådant kök? Men vi har hunnit åka båt och bada i turkost hav, shoppat i Palermo, ätit skaldjur i en liten fiskeby och lärt känna en massa härliga människor i samma situation som vi, ett gäng på 14 svenskar blev otroligt tighta. Tänk så det kan bli!

Det blev många eftermiddagar av tårar och ilska, solresor, ta er i baken. Det var bröllopspar, sjuka människor, pensionärer, och de dumförklarade oss gång på gång. Det är sårande som de höll på, att hävda att hotellet var likvärdigt. Nu har vi, till slut, fått 40% av pengarna tillbaka. Men vi är inte nöjda än, så vi får se vad som händer!

Men det blev en helt OK vecka till slut, solen är ju densamma. Så vi tog oss ut och gjorde grejer. Men solresor väljer jag aldrig igen!

Igår landade jag vid 8 och var sjukt partysugen. Kom hem, duschade, sminkade mig. Sen kom magkramperna. Det går inte att springa på toa på krogen... Men jag har sovit gott och idag ska jag leva på pro viva och hoppas på bättring. Men sammanfattningsvis:

I'm back in town!

Hejdå!

Publicerad 2008-09-12 18:49:41 i Saras dagar

Älsklingar, jag säger hejdå redan nu! Har packat klart efter en hård dag på jobbet och sedan på stan med att göra min pojkvän snygg till hösten. Jag älskar honom. Så nu ska jag åka dit, käka middag och pussas på honom i förskott (han fyller ju år på söndag) men då är dumma jag borta! Men älskling om du läser det här efter jag har åkt så är du världens bästa och jag älskar dig massor och hoppas du har världens bästa 26årsdag. Gubbjävel. :) Imorgon jobbar jag och sen går planet!

Men nu en rolig dialog från jobbet.

Jag: ...and the boat leaves at ten a clock.
Asiat: Ah... ten cocks!

HAHAHA!

Ha det underbart i Sverige. Jag älskar och saknar er redan!  Jag ska vara brun när ni ser mig igen!

KÄRLEK

Nu är det höst här i vårt hus...

Publicerad 2008-09-12 11:15:09 i Tips

Inspiration. Eftersom att hösten nu slagit till som en blixt hos oss alla ska jag passa på att muntra upp er lite! Hösten innebär så himla mycket mer än regn och slusk. Jag lovar! Detta ska ni göra för att göra hösten lite bättre tänkte jag, en liten såndär cheesy motivationslista!: (Mest för min egen del eftersom att jag avskyr vintern mer än nästan allt annat)

*Fly fältet som jag, åka med sin favoritmamma(eller någon annan) till något varmare ställe
*Ev. fly bort i resekataloger
*Dricka massvis med te
*Gå omkring i alldeles för stora koftor
*Unna sig en dag eller två på centralbadet , snackandes skit i en varm bubbelpool
*Planera biobesök, teatrar och annat kul som man kanske inte göra i samma usträckning på sommaren
*Tända ljus till frukost (och middag)
*Satsa på en ny frisyr, en uppfräscning hjälper alltid
*Färgglada kläder och annat hjälper mig iaf.
*Äta varma soppor och grytor (som man inte orkat laga under sommaren)
*Äntligen få använda varma mössor och halsdukar!
*Sitta timmar på fik och dricka varm choklad med marshmallows
*Hösten är en perfekt tidpunkt för att förnya sig, unna dig ett gymkort, gå en matlagningskurs eller nåt annat klyschigt
*Man måste ha något att se fram emot, en vecka skidor eller kanske en kryssning, annars blir det olidiligt
*Träning, solterapi, solarium... vad funkar för dig?
*Kärlek, kärlek, kärlek...
*Lediga heldagar i yllepyjamas
*Och massor av filmer att drömma sig bort i! :)

(Här skulle varit en bild på ett jättefint höstlov, men det funkar inte att lägga in bilder på jobbet :( )

Tror ni att jag tagit det lugnt på mina 2 lediga dagar?

Publicerad 2008-09-11 22:08:35 i Saras dagar

Knappast! Idag gick jag upp vid 7 som vanligt och rakt till frisören, behövde verkligen klippa mig, så det var super! Har även haft skola igår kväll, och det var intressant men väldit mycker korvstoppning. Jag hann luncha med mamma och köpa ett par vinter-stövlar (nedsatta från 1200 till 400, YES) och träffat min kära vän Guide-Annika och haft en heldag på centralbadet med bubbel, sim och bastu. Massa skratt, tjejprat och friskvård. Det var helt underbart. Men man blir trött av klor, så jag åkte hem till älskis och såg en film.

Efter det, ingen vila ingen ro, utan jag åkte iväg till stan, letade efter skinnjacka (har nog gått igenom varenda affär i hela stan, men jag har för lång överkropp?! eller nåt) åkte hem och packade. Sen handlade jag massor för älskis tidiga födelsedagsmiddag. Jag köpte olika sorters ostar, skinka, salami, oliver, kex, vindruvor, choklad, rödvin (eller det köpte inte jag förstås) och lagade canneloni (tack för receptet Paret), så nu är jag varm och helt slut! (För att inte snacka om MÄTT)

Imorgon är det jobb, dagen efter likaså, fast på kvällen sitter jag på ett plan på väg till Sicilien...



1. Typisk frukost, 2. Kaffe hos frisören, 3. Påklädning, 4. Kvällskur. Nu, mys med personen som jag älskar att vara med.

Truly yours.

Idag är jag ledig!

Publicerad 2008-09-10 11:25:09 i Saras dagar

För första gången på 3 dagar. Jag ska plugga lite till föreläsningen ikväll, sen ska jag ge mig ut skinnjacke-jakt! Har ätit 3 chokladbitar till frukost, nu får jag ju faktiskt ta och lägga av. Haha. Shit jag åker snart till Siclien! Ska nog hinna fixa lite med det också, ta över kläder från Henke å så.... shit, bäst att jag sätter igång! Men innan dess: En liten annorlunda bild...


Haha! :)

 

.

En tisdag på jobbet

Publicerad 2008-09-09 14:41:00 i Saras dagar

Har haft absolut noll att göra idag- ändå har jag lyckats sitta på 3 olika terminaler. Duktigt. Däremot ringde mitt kära gamla jobb Arena Personal och ville ha mig tillbaka så det var kul! Hösten kanske löser sig ändå :) Sitter fortfarande kvar dock, på jobbet alltså. Slutar om ett tag.

Idag har jag skola, sen ska älskis och jag gå och se WallE på bio! Som jag har längtat efter den där roboten!

S.

Varning för ras...

Publicerad 2008-09-09 14:20:16 i Hjärtefrågor

Inne. Tidig morgon. T-centralen. Panik. Stress. Hundratals människor och en tävlan av att komma fram först- på liv och död. Vassa armbågar och onda blickar. Tunnelbaneskrik och hysteri.

Ute. Grå tristess. Regn. Kyla och svarta vinterjackor. Frusna människor som leder till frusna drömmar? En stad, stängd och igenbommad, och min första hela vinter i Sverige någonsin.

gå så försiktigt du kan. Dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas.

Måndag.

Publicerad 2008-09-08 20:36:45 i Saras dagar



Helt slut efter jobb, plugg och igår personalfest. Kom hem till det här (bilderna). Jag vet att jag har sagt det förut. Men H är världens bästa. Nu ska jag sova.

Kärlek

Ännu en dag över.

Publicerad 2008-09-06 23:08:05 i Saras dagar

Tänk vad tiden går fort. Okej jag låter som en gammal tant men det gör det verkligen! Tänk att det var ett helt år sedan jag träffa Henkes mamma för första gången...

Nu har jag suttit i flera timmar och läst om kognition inom rättpsykologin och äntligen går hissen hela vägen upp. Det känns skönt! Jag var slut men ibland är det bra med skyhöga prestationskrav, då får man iallafall saker gjort. Dessutom är det 100 gånger mer intressant än juridiken så det känns ju iaf bra. Har nog kommit fram till en hel del, men det berättar jag mer om senare!

Nu ska jag äntligen sova. Jag har rakat benen, balsamerat håret, diskat, pluggat, plockat och lite annat! Äntligen, äntligen kan jag ta det helt lugnt. Imorgon är det jobb, hem och göra iordning sig och sedan personalfest! Undrar bara vad man ska ha på sig?

Lördag.

Publicerad 2008-09-06 18:54:42 i Saras dagar

Igår blev en spontant underbar kväll. Började med världens godaste middag med vin på en grekisk restaurang här i närheten med älskis. Vi skrattade, pratade åt och drack i timmar. Efter det mötte vi upp Paret på en apple snapple (sjukt god drink) i orientaliska soffor. Sedan gick jag hem, fick några timmars sömn och började jobba! Jag har tappat aptiten på sistone och det är ett riktigt orosmoment. Hur sjuk eller ledsen jag än varit har jag alltid kunnat äta. Men det vänder säkert!

Mötte upp pälsk efter jobbet och åt. Nu är jag ensam och måste plugga. Jag har nog aldrig någonsin varit såhär slut, men har man tagit på sig jobb och skola måste man sköta sig! HAr redan halkat efter i skolan så nu gäller det att ligga i.

Imorgon är det jobb igen, sen på kvällen är det kick off och det ska bli riktigt roligt! Undrar bara vad jag ska ha på mig? Kikade in en klänning efter jobbet idag men är tveksam. Vi får se vad jag kan hitta på.

Nu, cola, choklad, plugg och TV!

Kärlek.

Älskade.

Publicerad 2008-09-04 22:11:39 i Hjärtefrågor

Jag är inte mig själv just nu, inte på topp. Jag saknar mitt eget gapskratt. Det var alldeles för längesen jag hörde det. Jag har inte varit såhär blek på flera år, och mina axlar värker. Min mage har gått tillbaka till vad den brukade vara,

Idag satt älskis och jag och fikade. Brevid oss satt ett afrikanskt par. De hade satt på sig finskor och kvinnan hade satt upp håret. Mannen, i taxi kurir kläder, stod och beställde vad de skulle ha. Och hon väntade, på nålar, som ett litet barn, för vad han skulle beställa. Alla kan inte unna sig lyx, men det handlar om att göra stort av det lilla. Alla har vi olika referensramar. Och det var så fint. Vi ska sluta ta så mycket för givet, tycker jag. Jag kanske låter fördomsfull, men man såg på kläderna och det osäkra sättet att detta inte var vardag för dem. Själv satt vi och beställde in kaffe, chai och godsaker utan att tänka två gånger. Varför gör vi så?

Jag älskar er.

Sa jag att min kropp var fylld av ångest?

Publicerad 2008-09-03 21:51:05 i Saras dagar

Det är inget mot vad jag känner nu. Idag har jag varit ledig, men inte har jag tagit det lugnt. Jag har inte kunnat gå upp senare än 9 någon dag, även om jag inte jobbat, för att jag väntat på mail, samtal osv från alla möjliga som har hållit mig på nålar. Ni vet hur det är. Jag är helt slut. Jag fryser konstant, jag brukade aldrig frysa. Jag är slut på energi.

Idag har vi sprungit runt och letat efter nya möbler till älskis, men utan lycka. Sedan kom jag hem, snabbpluggade två kapitel och sen har jag haft föreläsning. Juste, sen ringde de från jobbet. Vem ska stå vid masthamnen kl 8 imorgon bitti (fast jag egentligen börjar 12), och dagen efter? Jag kommer aldrig blir frisk, får ingen ro. Tror jag tagit på mig lite för mycket nu innan SIcilien, men sånt är livet. Hann med en snabbis på kontoret också för att få allt klart för imorgon.

Men efter denna stressiga dag hämtade älskis mig i skolan och vi åkte och handlade massa gott till mitt första riktiga mål idag. Jag trösthandlade lite också. Men ibland måste man. Nu ska jag njuta i typ en timma tills jag måste lägga mig. Förresten var det en mini-tjej i träningskläder framför mig som handlade musli lätt, frukt och havre. Då fick jag lite dåligt samvete. Men hur kul har hon framför TVN?

Efter jobbet imorrn ska vi förresten se Magnus Betner på vasateatern så det blir super!

Älskis skjutsar mig hem imorrn, sen ska jag fixa mig iordning för dagen. Men som sagt, vila kan man göra i graven. Eller på sicilien.

KÄRLEK

Uschanamej

Publicerad 2008-09-03 10:06:45 i Saras dagar

Jag har kommit in i en såndär period då jag oroar mig för allt. Ni vet, hjärtat klappar, hjärnan rusar. Jag oroar mig för min sömn, för min förkylning, för mina vänner, för min älskade, att jag inte är hemma tillräckligt, och framförallt. för jobbet. Vem var det som sa att det mesta man oroar sig för aldrig slår in? Jo ja, men man lever väl sällan som man lär. Var helt täppt i näsan så gick upp med nässpray och te. Men snart ska jag nog krypa ner i älskis famn igen. Och kanske lugna ner mig lite.

Kärlek.

En intensiv dag för en sjukling

Publicerad 2008-09-02 21:14:54 i Saras dagar

Sjukt stressigt blev det efter jobbet, men OJ vilken spännande kurs jag har hamnat på. Det är jag och ca. 30 st jurister, poliser och åklagare i ett rum med en av Sveriges främsta proffesorer inom kriminologin. Kursen heter rättspsykologi och är på 15hp på kvällstid. Klippt och skuret helt enkelt. Sa jag förresten att det är 388 reserver som står på tur? Jag känner mig lyckligt lottad! Har några kapitel att läsa tills imorgon men det ska jag väl hinna med!

Nu väntar jag på att Henke ska sluta så att vi kan få mysa. Jag blir mer och mer kär i dig varje dag. Jag faller, och jag faller djupt. Men jag tvekar inte för en sekund att jag alltid har en famn att falla tillbaka på. Och vet du hur jag vet att vi håller ett tag till? Du är fortfarande det första jag vill se när jag vaknar. Jag älskar dig. Mycket.

S.


Det som gjorde ondast.

Publicerad 2008-09-02 21:01:58 i Ego

Vet ni vad som gör ondast? Hat. Hatet och allt vi gör av det. Jag pratar inte ofta om det, men jag har varit hatad. Jag har varit hatad som få. Jag har haft en person besatt av mig, besatt av sitt hat. Var det mig hon hatade? Var det sig själv? Jag vet inte, men jag kan inte säga annat än att hon lyckades.


Min historia slutar inte vid falska rykten. Den här tjejen lyckades att få en (av de jag en gång kallade, men sen kom på aldrig varit en) vän till mig att hångla med killen som jag var head over heals in love with. Jag vet, vad är det för tjej? Vad är det för tjej som ställer upp på något sånt här? Och vad är det för kille? Och hur kunde tjejen som under flera år varit mig närmast titta och se på?


Jag kom att tänka på det, och shit vad det gjorde ont. Och shit vad det fortfarande gör ont.


Novellen blev sann. Jag förlorade både kille och vänner. Min katt dog. Men vet ni vad?


Jag överlevde.

Mitt huvud känns som en stor...

Publicerad 2008-09-02 12:49:49 i Saras dagar

snorkråka, eller bubbla, eller nåt. Helt förvirrad och febrig är jag. Men jag är på jobbet, jag hann med en arbetsintervju på lunchen och ikväll börjar jag skolan kl 17.30! Ska bli spännande och se vilka kursare jag hamnat med... det rimmade ju tom haha.

Egentligen vill jag bara sova. Jag snorar, jag har lock för öronen, är yr och svag. Ja ni vet hur det är att vara riktigt förkyld. Men det är bara att hålla ut. Imorgon ska jag kurera mig. Hoppas lärarna är roliga!

Kärlek, Snor-Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela