prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Zambia!

Publicerad 2008-03-28 13:19:43 i Allmänt

Hej hopp kära vänner!

Nu är vi i Las Zambia. Vi har det toppen! Solen skiner, vädret är varmt och likaså poolen. Just nu sitter vi på ambassaden, sen ska vi iväg till ett litet köpcentrum som heter Crossroads och ta en fika. Ikväll ska vi ha grill hemma hos oss så det blir nog jättetrevligt!

Imorgon drar vi iväg till bushen för att titta på lejon.... och stannar 2 nätter, så ingen mobil där inte!

Speciellt meddelande till Sara: Anki saknar dig väldigt mycket. Han har blivit så deppad att han nästan tappat sin kam.

Pussis

Snökaos?

Publicerad 2008-03-24 16:11:36 i Allmänt

Har läst om alldeles för mycket trafikolyckor nu. Därför ska vi istället ta arlande express tror jag! Men det går ju lika bra det...

Är färdig, väskan är stängd, finns inte mycket mer att göra nu! Om 20 minuter cirkus så åker vi härifrån, tar lite längre tid nu när vi ska ta tåget ist, måste ju in till stan! Och min tunga väska.... som tur är får vi skjuts till tåget iaf!

Så nu bär det av. Älsk och jag i Zambia! Är hemma den 9e mars, lovar att försöka uppdatera så mycket jag kan!

Ha det underbart, ta hand om staden åt mig. Puss gullungar!

Dagen med stort D.

Publicerad 2008-03-24 12:11:26 i Allmänt

God morgon!

Jag har sovit gott, till min stora skräck så snöar det ute, såklart. Hoppas hoppas att vårt plan inte är försenat nu!

Kl 18.00 åker vi härifrån, 20.00 går planet. Ethiopian Airlines. Först till Italien där vi går ner men ej behöver gå av, sedan vidare till Addis Abeba, Etiopien, vi landar vid 6-7 tiden någon gång tror jag. Där blir det väl en frukost och kanske lite tax free. Efter ca. 1,5 h i Addis åker vi vidare till Zimbabwe, och sedan Zambia! Vi är framme vid 14 tiden på dagen och där hämtar mina föräldrar oss. Lång resa! Sammanlagt typ 18 timmar. Är dock glad att vi flyger på natten, då kan jag försöka sova...

Så nu vet ni vad jag har för mig de närmsta dygnen!

Nu ska det packas det sista, duschas, ätas, fixas!

Soliga pussar från S&H

image169

EFTERLYSNING

Publicerad 2008-03-23 20:38:27 i Allmänt

Är det någon som kan förklara varför alla går runt och snackar om att vara slut som artister? Är jag efter?

I luften om 24 timmar!

Publicerad 2008-03-23 20:05:39 i Saras dagar

Hej bloggis!

Nu är blommorna vattnade, kontakterna utrdragna och det mesta packat. Är hos H nu och ska tvätta det sista och sånt. Om nästan exakt 24 timmar så lyfter vårt plan till först Italien, sen Etiopien, sen Zimbabwe och sist Zambia. 18 timmar kommer det ta ungefär!

Vi skulle äta middag för drygt en timme sen. Jag har en fobi: rött kött. Ingen kan förklara mitt hat till rött kött. Jag skriker om jag får det på en restaurang, vill helst ha en kålbit. Kanske beror det på alla sjukdomar jag fått av dåligt kött utomlands i Afrika. Var även vegitarian typ två år. Min biff som jag skulle äta idag var iaf rå i mitten. Sen dess har jag legat och nästan kräkts, haft ont i magen, stressutslag och mått illa i ett mörkt rum. Vill inte äta på ett år nu, så dåligt mår jag. Jättetöntigt, verkligen, but I cant help it. Usch.

Pussis

God morgon bloggi.

Publicerad 2008-03-23 14:39:38 i Allmänt

Gick inte att skriva igår. Men men. Hade det mucho trevligt hos Hanna förutom att min dumma mage totalstrejkade och krampade, så jag åkte hem ganska tidigt, typ halv 1 kanske? nåt sånt.

Nu sitter jag i pälskis knä. Ska snart hoppa in i badet och packa det sista och så! :D Imorgon åker vi!

puss!

Fyllefrossa.

Publicerad 2008-03-22 14:48:16 i Allmänt

Nu är jag lite piggare, ser iaf ut som en människa! Orkar inte hålla mig längre, längtar efter bäbis. Så jag ska åka dit och laga lite lunch tänkte jag..

trevlig lördag!

Segt.

Publicerad 2008-03-22 13:01:42 i Allmänt

Mår lite illa och så men det är ganska lugnt. Min mage är dock riktigt upprorisk stackaren. Ska därför ta ett varmt skönt bad nu och sen städa och fixa lite i lägenheten, kanske blir det en liten frukost om magen tillåter. Vid 15tiden åker jag hem till älskling och lagar lite mat tänkte jag, stackaren kom inte hem förrän typ halv 10 imorse.

Var skoj igår, vi hamnade dock på Chaplins tillslut. Det var sjukt lång kö till huset, kanske, 300 meter? Usch. Men vi hade skoj. Sjöng karaoke- Sara och jag kunde inte alls något förutom refrängen hahaha, och massa massa dans med dansproffs. Lakritsshots och aquatinis samt knäppa stalkers. Hahaha.

Sen ikväll så blir det hemmafest, typ, i Bromma!

Pussis

Roligt!

Publicerad 2008-03-22 12:34:06 i Allmänt

Käre Panky,

Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag avskyr dig Jag tror jag förstod det när jag trippade på sesamfrön i din garderob och jag såg dig sitta på djurgårdens förstakedja. Jag är säker på att du är maschokistisk nog att förstå att äntligen hemma är botten. Jag skickar tillbaka de avklippta tånaglarna, men jag behåller din fjärilssamling som ett minne.
Du ska även veta att jag berättade i bikten om ditt auberginemissbruk.

Varma hälsningar,
Sara.

(Läs förklaringen och hur man gör på http://sleeplessnights.blogg.se/listor/1205086245_haha_ej_p_allvar.html#comment )

Lördag.

Publicerad 2008-03-22 12:19:32 i Saras dagar

Sara drömmer om purjolökar till pjäxor. Och jag drömmer om killar, som vanligt.

Ont i huvudet, ont i kroppen. Trött.

Hejdå.

(Men gårdagen var väldigt, väldigt rolig!!!!!)

Fredag!

Publicerad 2008-03-21 17:53:35 i Saras dagar

Nu är jag nybadad, nysmord och nyparfymerad! Ska sätta på mig något och gå till Party och äta middag. Sen ska det partajas hoppas jag. Sen sover hon här så slipper vi gå själva!! Tjoho va smart va.

Är på bra humör så det blir nog kul I hope! Ska försöka vara där tidigt iaf, blir ju billigare så ;). Älskling åker ju akutbil (typ ambulans) ikväll, jobbar alltså, han är inte sjuk! Så jag är ju i bra händer om det händer nåt. Hihi.

Puss!

Påsklunch

Publicerad 2008-03-21 11:24:21 i Saras dagar

God morgon!

Ligger fortfarande med datorn i sängen, lat som jag är. Men nu ska jag gå ner och handla lite nödvändigheter samt present till Henkes mor. Vi ska ju dit på påsklunch idag. Tack och lov så har han bilen! Vill inte gå någonstans i detta väder... vad är det här egentligen? Snälla säg att det har slutat till ikväll!!!

I övrigt så ser jag fram emot kväll. Par, jag och kanske någon mer? Ska på öppningen av Huset (f.d. Catelin tror jag). Kan bli skoj! Sen får jag förhoppningsvis sovsällskap av henne sen.

Nu, påsklunch!

Glad påsk!

Ps I love you.

Publicerad 2008-03-20 23:37:59 i Allmänt

Har nu suttit på bio och skrattat och gråtit om vartannat. Grymt bra film! Hade många utan mascara när de 2 timmarna var över, dock iget att rekommendera för killar. De såg ut att ha tråkigt. Han bredvid mig läste på sina godisar.

image168

Hej älskade vänner!

Publicerad 2008-03-20 16:13:04 i Saras dagar

Har bestämt mig för att söka denna tjänst redan fr.o.m. april på Waxholm, vilket ökar mina chanser mycket. Hoppas hoppas att jag fortfarande är aktuell nu!!!!

Nu blir det till att röja här hemma. Har inte varit hemma på ett tag så det är gammalt kaffe i kaffemaskinen, mögel i kylskåpet å post till vaderna. Hahaha. Så kan det gå.

Kl 18 kommer Luris hit. Tänkte laga någon form av grekiska biffar med grekisk sallad tsatsiki och pommes. Sen ska Sara ta med sig ett mumsigt bröd från sitt konditori, det blir grejt!! Sen blir det bio!

Tänkte också hinna med att söka lite information till vårat projektarbete innan dagen är slut. Är dessutom väldigt sugen på ett rosa fodral från Gina (vill ha det på min födelsedag, då får man sticka ut!) Så jag kanske tar en sväng förbi där före mataffären... Det är farligt att bo på götgatsbacken.

Så nu måste jag sätta igång!

Puss

Its a crazy world.

Publicerad 2008-03-20 10:38:51 i Saras dagar

Svenska Hanna i Thailand's mördare har erkänt. "Jag ville våldta henne, jag hade problem med min familj",  säger han. Är det någon som förstår logiken i det där? Går ni, när ni har tjafsat med mamma, på stan och hittar närmaste turist och våldtar... sedan MÖRDAR. Knäppt! Jag blir arg.

Jobbet ringde och väckte mig men nu ska lönen vara fixad. Så det är skönt. Väntar på att pälsk ska komma hem från att ha skrivit tenta.

Ikväll ska jag väl åka hem vid 17 tiden och försöka slänga ihop något till mina vänner... Hmmm, får se vad det blir. Sen ska vi gå och se PS I love you vid halv 9 tiden tror jag på Saga. Ska bli supermysigt! Juno var för övrigt en söt film, inte som jag hade väntat mig... ganska speciell.

Have a greeat day!

Hej älsklingar!

Publicerad 2008-03-19 22:14:10 i Saras dagar

Idag har varit fullt upp, men kul!

Intervjun gick jättebra och det verkar verkligen vara ett SUPERJOBB så jag hoppas verkligen verkligen att jag får det! Håll alla tummar och tår ni bara kan för mig nu!!

Sen så möttes Pegah och jag på universitet och jobbade lite med projektet, sen 4 timmars föreläsning, och nu är jag hemma hos älsk som lagat slottsstek... oj oj. Ska sätta på Juno, filmen och bara mysa, INTE plugga. Ska bli bäst.

Puss.

Akut

Publicerad 2008-03-19 13:30:08 i Saras dagar

Varför inget uppdaterande? Jo, blev ett litet spontanbesök till akuten igår. Min stackars bäbis fick en allergisk reaktion av en spruta han tog tidigare och blev helt röd och prickig. Höll på att klia sönder sig själv... Hatar akuter, alla konstiga människor och äckliga hostattacker och VÄNTETIDER. Suck.

Aja, det var skönt när vi kom hem till sist. Och nu ska jag iväg och förbereda mig för jobb intervjun! Wish me luck!

Puss!

Att följa sitt hjärta. (Eller iaf sin mage)

Publicerad 2008-03-18 17:27:02 i Hjärtefrågor

Juridik eller psykologi? Har verkligen fram till nu inte haft någon aning.

Jag har alltid haft enorma krav på mig. MVG i allt, annars får det väl i stort sett vara. Har alltid velat bli "något", rik, oavsett vägen dit. Och självklart skulle jag kunna stå ut med 5 års juridikstudier för ett bra jobb. Men är det så livet ska levas verkligen? Är det värt det? Den frågan har jag ställt mig själv flera gånger.

Jag har kommit fram till att om jag började läsa juridik nu, skulle jag göra det för någon annans skull. Inte för mig. Jag skulle göra det för min stolthet, mitt överjag och mina fiender. Och därför får det vara.

Henric, min pojkvän, har liksom alltid varit intresserad av en sak. Sjukhus, trauma och akutvård. Han tycker det är kul att gå till skola som jobb. Varför kan inte jag ha det så? Jag tjuter knappast av glädje när jag öppnar min bok av förvaltningsrätt. Idag när vi var på akademibokhandeln sprang jag inte till juridikavdelningen utan kom direkt till psykologin. Och därför får det vara så. Jag kan inte tvinga mig själv igenom 5 år av något jag inte brinner för. Det är att försätta sig själv i olycka.

Jag vill också brinna för det jag läser, vilja ta reda på mer. Vilja förstå. Inte bara göra de uppgifter som finns och sedan hoppas på att det ska gå över fort. I min psykologi hörna fanns en miljon böcker om att följa sin intution och göra sig av med sin oro. Och det här känns så rätt.

image166

:)

Och vill jag bli psykolog? Nej. Men den dagen, den sorgen...

Tisdag.

Publicerad 2008-03-18 12:55:21 i Saras dagar

Hej bloggis!

Nu ska vi ut på stan, köpa flip floppisar, hockeyhjälm (haha), Pank ska ta sprutor och jag ska köpa clipps till min lagbok. Hockeyhjälmen ska vi köpa för att älsk ska kunna rida med mig i Zambia (PÅ HÄSTAR).

De ringde från Waxholmsbolaget och jag ska på en till intervju där imorgon! Förra gången var det ju på Strömma. Detta jobb är dessutom bättre betalt då det är som trafikupplysare och jag tror att man har mer ansvar. Men är inte säker... så vi får väl se. Det var iaf bra. Har ganska fullt upp nu framtill vi åker.

Idag är det som sagt shopping, och sen en sista måltid med mor, hon åker imorgon bitti. Imorgon är det intervju och plugg som gäller, förhoppningsvis middag och bio med Par&Luris också. På torsdag ska Pegah och jag sitta 14-22 på universitetet med vårt projektarbete, duktigt va? Sen på fredag ska älsk och jag äta påsklunch hos hans mor. På lördag är det party hos Hannisen i Bromma (eller öppet hus kanske)... och på söndag blir det till att packa packa och tvätta. På måndag bär det av er!

Puss!

Martin Rolinski- världens snyggaste människa?

Publicerad 2008-03-17 17:17:08 i Allmänt

image163
Ja, det kan diskuteras... jag vet var jag står. Höhö.

Nej det går inte bra med mitt pluggande. Pegah ringde så jag gick och fikade istället. FY på mig! Latten var inte ens god, haha, men det var trevligt iaf. Nu ska jag iaf sätta igång och nästa gång ni hör från mig ska jag vara 3 kap civilrätt rikare!

Hackers

Publicerad 2008-03-17 14:11:26 i Allmänt

Hej förlåt för dålig uppdatering. Men iaf. Jag skulle ju försöka gå upp kl 7 idag, försöka gjorde jag, gick inge bra. Så jag bestämde mig för att ligga kvar en stund och gå upp 10 istället. 11.40 ringer älsk och är på väg till mig (jag skulle ju fixa lunch) haha och jag ligger och sover. Så jag fick skynda mig in till stan.

Sen var vi här och nu har han åkt hem och mitt älskade virusprogram har hittat trojaner, så ja har haft panik men jag tror att allt är fixat nu. Har haft min dator hackad så många gånger att det är en stoor mardröm för mig. Har varit med om folk som gått in på min mail och skickat mail till mina vänner där de skrivit massa sjuka saker och sånt, så nej tack, det vill jag inte vara med om igen!

Nu ska jag iaf ta ett långt skönt bad, och sen sätta igång med plugget. Det kommer nog gå bra :), bara dom inte borrar... Blä på borrande!

Puss!

Söndag.

Publicerad 2008-03-17 01:19:06 i Allmänt

Har varit en bra söndag. No country for old men la vi ner ganska fort. Såg ist på Wallander och gick en promenad... Det var skönt när det har regnat, fräscht lugnt och tyst. Men nu den bästa av allt, ingen av er missar väl Romeo och Julia? Den är slut om en halvtimme så vi får väl hålla tummarna för att jag inte bölar.

Dessutom är det måndag, vilket betyder at om en vecka är älsk och jag på väg till Zambia! Ska bli supermysigt!

Nu blir det iaf att krypa ner i soffan med älskade H, se klart på filmen och sen bums i säng. Ska försöka gå upp kl 7 imorgon när älsk ta till skolan och åka hem och plugga. Sista föreläsningen innan jag åker så det vore ju skönt att vara lite före så ja slipper sitta så mycket där borta... Man får ju mkt mer gjort om man inte är dålig som jag och sover bort halva dagarna. Fy på mig.

image146

God natt!

Får jag nafsa på dina fenor?

Publicerad 2008-03-16 16:36:26 i Allmänt

En kul grej fick vi lära oss, och beskåda idag, nämligen att hajar har inte en, utan två snoppar! Jag undrar varför. Har tjejerna två vaginor också då? Haha, det enda jag hittar är det här:

"När hajar parar sig så uppvaktar hanen honan tills hon ger klartecken. Förspelet börjar med att hanen nafsar på honans fenor. Detta kan ta några minuter eller några timmar. Sedan så slingrar dom sig i varandra. Sedan så får hanen in sitt könsorgan i honan och befruktar henne. Sedan så ger sig hanen iväg och parningen är över."

image145

Vaddå sitt könsorgan? SINA könsorgan menar de väl? Mmm... får jag nafsa på dina fenor snygging...

Bengan!

Publicerad 2008-03-16 16:31:40 i Saras dagar

Det var jättekul att vara på den där grejen, lite nytt liksom... och så hade de världens coolaste murena som hette Bengan, han var typ 175 cm lång. Scaaarryyyyy haha. Han såg riktigt hotfull ut. Tog massa tuffa bilder men eftersom att jag inte har mobilsladden här så får ni se dom när jag kommer hem :)

Nu lagas det köttbullar brunsås och potatismos, från scratch! Mums mums..

Ikväll blir nog en lugn kväll, har fixat filmen "No country for old men" som vi tänkte titta på. Stambytet hos oss börjar på riktigt imorrn så det kanske blir så att jag sover över här... Orkar inte me byggubbar som springer i mitt rum när jag sover kl 7 på morgonen, no way!

Pussigull

Bjuder på den här.

Publicerad 2008-03-16 12:24:00 i Kärlek

Jag säger ju att min pojkvän sover konstigt. Det är som att han dör, går in i en ny dimension, och sen så är han liksom helt gone flera timmar efter han har vaknat: Tror ni mig inte? Här kommer bevis:

image144
en bild säger mer än tusen ord... ;)

Dålig sömn och hajar!

Publicerad 2008-03-16 12:08:09 i Saras dagar

Hej hopp bloggen!

Hoppas ni sovit gott men det har inte jag, sånt som händer... Har haft nån brevid mig som armbågat mig, sparkat mig, pratat, ryckt. Ja ni vet...

Idag ska vi iaf till djurgården och titta på hajar som matas på ett vattenmuseum! Ska bli jättespännande tycker jag... De har ju säkert massa andra tuffa fiskar också, och det ska bli mysigt att åka båt dit nu när det är så fint väder ute... :)

image143

Have a nice day!

<3

Publicerad 2008-03-15 21:28:38 i Kärlek

image142
Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min

Hemma igen.

Publicerad 2008-03-15 17:26:03 i Allmänt

Barn tar verkligen på krafterna! Men dom är så söta så det gör inget. Skönt att vara hemma dock. Ska alldeles strax krypa ned i soffan med en film och inte flytta på mig. Sen är det melodifestivalen med mor! Jag hejar på Sanna Nielsen men tror tyvärr Perreli kommer vinna. Haha, så nu vet ni det!

Sen ska jag laga god mat till mor tänkte jag.

Älsk slutar jobba 22 så då får han plocka upp mig så kan jag fortsätta mysa där!

Trevlig kväll bloggis!

"God" morgon.

Publicerad 2008-03-15 12:32:24 i Allmänt

Haha igår var faktiskt jätteroligt. Att dansa på podium till gamla godingar! Vi kom väl dit vid 22.30... sjuuuukt lång kö till riddarkällaren, går inte ens att beskriva! Men tack vare Hanna och hennes argumentationsförmåga slapp vi ju kön, tihihi. Sjukt varmt och mycket folk där inne. Men det var kul!

Blev sedan donken med Pegah och sen en liten promenad hem.

Vaknade 12.10 i panik, ska nämligen vara hos min kusin kl 13 trodde jag. Ringer i panik till mor min och skriker på varför de åkt utan mig, men tydligen så ska vi inte va där förrän 14. Haha. Sovmorgon till mig!

Nu ska jag iaf hoppa in i badet så jag ser ut som en människa igen!

Pussis!

Absolut fredag.

Publicerad 2008-03-14 19:00:22 i Allmänt

Nu är jag fixad och klar, är totalrosa idag! Hade gärna tagit en bild men min webcam suger totalt och även min mobilkamera.

Nu ska jag och mor äta räkor, sen vidare hem till älsk och börja föra med girlisar. Sen party!

Partypussar

God eftermiddag sunshines!!!!

Publicerad 2008-03-14 13:24:56 i Allmänt

Jag är glad idag, eller taggad för ikväll kanske... enda problemet är: vad ska jag ha på mig? Är nämligen omöjligt för mig att ha något annat än sneakers efter att jag fick mina inlägg, vill inte riskera någonting... därför lutar det mot jeanskjol leggings och nån cool "tischa"... hahaa jag hatar det ordet. T-SHIRT HETER DET! Så nu vet alla det... kanske kommer in en bild sen om ni är snälla!

Nu har älskling gjort mat till mig! Sen ska jag hem, och sen träffa Pegasus och kanske Sarus för att föraaa!! Partyyy!!!

Puss!!!

Pigg.

Publicerad 2008-03-13 22:58:57 i Allmänt

Mamma har redan somnat och jag är pigg som en lärka. Och hungrig. Tyvärr har vi inget gott hemma. Summan av kardemumman: Jag tror hellre jag åker till min älsk, god mat, hög volym på TVn och en mjuk famn. Vad säger ni? Inget svårt val...

Imorrn hoppas jag på att Janssen Cilag (läkemedelsföretaget) ringer mig! Sen blir det party på kvällen!

Kärlek

Debatt med blondinbella.

Publicerad 2008-03-13 22:28:55 i Allmänt

Är nu hemkommen från universitetet och hann lagom till Debatt med blondinbella. Om ni tvekat på att hon är totalkorkad så fick ni väl bevis nu. Hon var riktigt pinsamt dålig, trodde faktiskt att hon skulle säga något vettigt men icke sa nicke. Usch och fy så pinsamt!

Visst är det hemskt med konsumtion ur i stort sett alla miljösynpunkter. Men jag menar, det är säkert en övergående trend som allt annat. Och om inte blondinbella och ebba hade funnits hade det varit någon annan, dont blame them. Och jag läser deras bloggar, i must admit, men jag har inget krav på mig själv att köpa en handväska för 10 000, no way. Budgetshopping kallas det. Och visst är det bra att tjejer har övertaget i någonting.

Men att Isabella ska sitta och försvara shopping, när hon är 17 år och verkar sakna hjärnceller, är pinsamt. Allt var bara pinsamt pinsamt pinsamt. Ebba såg iaf ut att vara lite tuff medan Bella såg ut som en rädd ledsen hund.

Pinsamt.

Seg och universitet.

Publicerad 2008-03-13 16:44:21 i Allmänt

Har varit duktig idag och städat. Har också gått igenom mina ton kläder för att kunna ge bort lite till de som uppskattar dem mer i Zambia.

Jag känner mig jätteseg idag, som att jag fortfarande sover. Känner mig inte fin eller bekväm vad jag än tar på mig och det kliar och svider i ögonen. Kanske för mycket damm. Hade helst velat krypa ned i sängen och stannat där under en filt resten av dagen, men det går inte för sig.

Ska få i mig lite mat och sedan träffa P för att, som vanligt, sitta på en tråkig föreläsning 18-22 på SU. Nej, nu är jag negativ. Det blir nog jätteroligt! I <3 Juridisk introduktionskurs, grupp 5... eller?

Puss!

Ris eller ros?

Publicerad 2008-03-13 13:18:25 i Kläder

image139


Såg dessa skor på Zara. De är lixom en halv stövel blandat med en halv sandal. Tillsätt lite tyg, få en stövel. ta bort lite (mycket) tyg, få en sandal. Tycker personligen att dom var otroligt fula och verkar inte alls praktiska. Men det kanske är jätteinne, vad vet jag.

Jag är svår att leva med, du är svår att leva utan...

Publicerad 2008-03-13 13:09:57 i Allmänt

Igår var en... mindre rolig dag. Men tårar blev till slut till skratt och jag fick sovsällskap, skärgårdsdoktorn och god mat hit vid 23 tiden igår. Vi bäddade ut extrasängen (bäddfotöljen) i mitt rum precis som när jag har kompisar som sover över, haha, ville inte sova i dubbelsängen och behöva byta lakan tills mamma kommer hem. Mår iaf som en prinsessa i mitt rosa rum har jag kommit fram till. Någon gång ska jag ta bilder av my "favorite things" och lägga in här på bloggen :)

Nu har vi iaf äntligen vaknat. Har sovit konstigt, drömt att jag var gift med en fransk mode redaktör (för mkt top model) å att jag kunde trolla å alla var så faschinerade... kunde dessutom styra drömmen. Men det var en härlig dröm! Även fast jag vaknat somnat vaknat somnat hela natten för att jag varit så täppt. Antagligen har jag snarkat också. Stackars H.

Så nu ska vi göra pannkakor och coffeee till frukost!

Puss!

(Ps. såg precis att jag fått massa reklam inför studenten hem, komiskt eftersom att det är ett år försent. Men det är ju kul. Då kanske jag faktiskt får hem universitetskataloger i år! Är ju 89a men har redan tagit studenten)

image138

Viktigt inlägg. Pevaryl förstör ditt (under)liv.

Publicerad 2008-03-12 18:34:14 i Hjärtefrågor

Det här är ett sjukt privat inlägg det erkänner jag, men om ni inte vill läsa, then don't do it. Jag har kommit att verkligen brinna för det här nu, för en så enkel grej har förstört flera människors liv. Jag tycker det är otroligt viktigt, och kan jag skona någon är det värt det. Det här ska det undervisas om på TV, sexualundervisning och framförallt, på läkemedelsförpackningarna.

Första gången jag fick symptom på svamp, gick jag självklart till UM. Fick råd att ta pevaryl tredagarskur. Det gick inte över, och sen dess har jag inte haft något annat än problem. Det värsta är att jag nu, genom lite research, har kommit i kontakt med oändligt många tjejer som upplevt precis samma sak. Och alla säger, pevaryl orsakar vestibulit.

Vestibulit är en sjukdom, som egentligen är väldigt flummig, men som gör att vissa aldrig mer kan ha sex, använda tampong osv, i hela sitt liv. Det blir en brännande smärta mellan benen så fort man försöker. Ibland kan det också komma helt oprovcerat, och idag finns inget bot.

"Pevaryl engångsdos tar snabbt bort besvären" säger reklamen som går på TV konstant. Får det att låta som att så fort det kliar är bakteriefloran rubbad och med lite pevaryl så blir allt bra. Sanningen, som jag upptäckt det, är att pevaryl ger dig biverkningar för resten av ditt liv. Jag har diskuterat på forum där 14,15 åringar använt det och aldrig mer kommer kunna fungera normalt, antagligen.

Även läkare jag pratat med styrker det, det är otroligt farligt att ta det om man inte har svamp, därför bör det ej vara receptfritt. Dessutom är det farligt att behandla mer än en gång under ca. en 4-månaders period, då det gör absolut mer skada än nytta. Det här står inte på förpackningarna, och är ännu inte allmänt kännt. Men det ska det bli om jag får bestämma. En sån här enkel grej kan skada så mycket. Samma sak gäller även de andra, canesten, lactal osv.

Alltså, tjejer, om ni har symptom, behandla aldrig själva, ni kan komma att ångra det resten av era liv. Behandla dessutom aldrig mer än en gång. Lova mig det.

Igår tog jag kontakt med läkemedelstillverkaren, och jag ska ta det så långt jag bara kan. Jag har självklart inga direkta bevis för mina åsikter, men jag vet vad jag och andra tjejer har upplevt. Och det är inte värt att prova. Jag har själv spenderat oändliga nätter och oroat mig, grubblat tänkt och gråtit över det som redan är förstört.

Hemma igen.

Publicerad 2008-03-12 18:21:40 i Allmänt

Har varit en mysdag med Par på stan. Åt en macka och mangosorbet, mycket mer än så lär jag inte få i mig. Grått väder, grå i sinnet. Tyvärr.

Har sprungit runt och förgäves letat efter en snygg bikini. Det är ju knappast högsäsong på sånt nu. Hittade en som var OK på Cubus, men jag nöjer mig inte med OK. Pinsamt vad lite bikinsar det finns i stan! Folk åker ju faktiskt utomlands ibland! Eller badar på badhus...

Vi hittade iaf sjukt snygga brills, eller vad sägs? Mina var verkligen gigantiska!

image136image137

Pussis

Where do we go from here?

Publicerad 2008-03-12 14:54:28 i Allmänt

Nu är jag hemma en snabbis för att piffa upp mig och sedan åka in till stan med Sara. Ska kolla på bikini till Zambia och fika.

Livet är inte jättelätt just nu. Är trött på mig själv och allt kring mina rutiner som knappt finns, och det känns som att jag aldrig rör mig. Ge mig en utmaning, vad som helst. Helst inget negativt dock. Mamma är aldrig hemma och jag får inte ens åka till mormor för att jag inte ska smitta henne med min förkylning. Hemma finns knappt mjölk och allt är jämt stökigt, men det är väl bara att fixa.

Är trött på slentrian, på att jämt känna mig irriterad och folk som är irriterade på mig.

Jag vill utomlands, och inte i 2 veckor. Jag vill bara bort. Skola, jobb, någonting.

Snälla låt inte den här "lågheten" ligga över mig länge till.

God natt.

Publicerad 2008-03-11 23:37:19 i Allmänt

Nej bloggen nu säger jag god natt för idag. Imorrn ska jag skriva ett långt inlägg om något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.


Puss

Bekant möte.

Publicerad 2008-03-11 23:04:07 i Allmänt

Idag stötte jag ihop på en gammal vän till mig, och kalla mig hemsk men skadeglädje är nog den enda sanna glädjen. Det var precis utanför min port, vad nu den personen gjorde där.

Jag såg någon skygg, blek, otydlig springa förbi. Men ändå något så bekant. Känslorna i mig bubblade upp och jag kunde inte göra något annat än att stirra, för allt den här personen gör men aldrig vågat stå för.

Men jag gick med huvudet högt. Jag kändr mig fräsch, ny, stabil. Medans den framför mig inte vågade se mer än marken. Jag har aldrig sett en så flyktig och panikslagen blick tror jag.

Hata mig, men det känns bra. Riktigt bra.

för jag vågar fortfarande stå för det.

Rakt från mitt hjärta.

Publicerad 2008-03-11 18:07:30 i Klipp och låtar

Jag var kär i idén om dig långt innan vi mötts
och när jag såg dig komma i blåsten
med kläderna på sned och håret på sned, det med var jag såld
Du sa 'vems hår är gjort för det här?'
och 'är det inte typiskt när man äntligen gjort sig lite fin
men en främling så söt som du och en sax fixar allt!'
och plötsligt satt du där i ditt kök, som en oblyg ängel i jeans och bh
alldeles för nära och jag hade aldrig sett nått så vackert

och du skär, skär som laser och jag har inget vettigt försvar
att ens försöka värja sig saknar mening
för du skär, skär som laser och jag förlorar hur jag än gör
för JAG är inte nån som man låser in och inte nån som man har...

Understimulerad.

Publicerad 2008-03-11 16:17:00 i Allmänt

är bara förnamnet på hur jag känner mig idag. Nu är jag trött trött trött på det här!

Nu ska jag iväg och lämna en bok på bibblan som är försenad, och förhoppningsvis köpa min skjortklänning (om den finns kvar) och kanske få tag i någon som vill leka med mig. Lite svårt med tanke på att alla mina vänner har ett liv!

Hejhej

Tisdag.

Publicerad 2008-03-11 14:12:51 i Allmänt

Ännu en dag som alla andra dagar... älsk har iaf fått jobbet han ville ha på ambulsansen så lite speciellt är det!!

Har suttit och sökt massa jobb nu, måste verkligen ha ett sommarjobb. Hoppas speciellt på ett på Agria, jag älskar ju djur. Men jag orkar inte hoppas för mycket längre. Blä. Är verkligen trött på att sova bort dagarna nu. Jag vill ha ett jobb! Och ännu bättre, ett som jag trivs med. Tänkte maila bemaningsföretagen IGEN, dom hör ju aldrig av sig. :(

Nu ska jag fortsätta plugga, så gör jag iaf nåt vettigt...

Puss bloggi

Förkylning&vitaminer

Publicerad 2008-03-10 22:15:03 i Allmänt

Har blivit superförkyld, vilket suger. Men med lite eox blev det genast bättre.

Älsk och jag köpte massor med frukt, och då menar jag massor. Blodapelsin, grape, bananer, vindruvor, äpplen, päron, melon! Och gjorde en superdupergod fruktsallad. Vitaminer till folket! Så imorgon bör jag vara frisk som en nötkärna ! :) Varför säger man så förresten? Är nötkärnor friska på nåt sätt? Bra fråga.

Har pluggat precis hela dagen idag, duktigt av mig. Imorrn ska jag fortsätta. Hoppas verkligen att jobbet ringer nåt också för jag vill ju jobba!!! Suck.

Nu ska jag återgå till fruktsallad och så håller vi på att ladda ner björnbröder, en av mina favvosar!

Pussel

Sjuk?

Publicerad 2008-03-10 16:08:29 i Allmänt

Det är inte sant. Nyser som en tok och har ont i halsen, ont i kroppen, och känner mig som årets segpropp. Vill verkligen inte bli sjuk!

Ska krypa ner i soffan med filt, te och massa kapitel att läsa i både civilrätt och processrätt. Suck. Men men, det måste väl också göra.

Gör mig frisk!

Sant.

Publicerad 2008-03-10 13:38:44 i Allmänt

"Byggd av bomull du var aldrig menad för en sån här
kall och hård värld där man ska vara evigt stark och byggd av järn"

Lasse Lindh- Byggd av bomull.

Hejhopp i rådjursskogen!

Publicerad 2008-03-10 13:37:18 i Allmänt

Är zombie idag, har sovit 12 välbehövliga timmar! Ska snart in i duschen äta frulle och sen hem och plugga. Kanske städa lite och laga lite mat om jag e duktig. Måste iaf få mycket plugg gjort, har varit så seg! Hoppas bara för min skull att dom inte borrar idag... Då blir jag gaaaaaaaaaaaalen.

Pussis

.

Publicerad 2008-03-09 23:42:24 i Allmänt

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger

Segt

Publicerad 2008-03-09 18:04:21 i Allmänt

Förlåt för otroligt dålig uppdatering idag. Har bara varit otroligt trött, knappt så att ja orkar hålla ögonlocken öppna ni vet. Har bara ätit, gjort paj och kollat film idag hos H.

Nu ska jag iaf springa iväg hem till älskade Paret. Klarar inte av att vara ensam hemma. Ska äta midag där och lite annat myspys. Upp till bevis vem som är mästerkock! höhö.

Men nu går min tub om 10 minuter

Puss!

God "morgon"

Publicerad 2008-03-09 14:07:58 i Allmänt

Är uppe nu. Har varit duktig och diskat och så. Börjar bli hungrig... får se vad som finns. Är inte bakis dock!

Ikväll ska jag träffa Paret och se på vår favvofilm Mastermind. Den är lika läskig varje gång!

Puss!

Hemma för en stund.

Publicerad 2008-03-08 16:54:33 i Allmänt

Har solat vilket var superskönt, bra musik för en gångs skull. Inte techno dunk som iofs också har sin charm men nu låg jag och sjöng med. Haha. Sen så var vi på stan, jag och mor, tittade i affärer och åt lunch. Nu sitter jag med färgen i håret. Blev också förälskad i världens enklaste men ändå finaste skjortklänning för 300 kr på Åhlens. Om jag får studiebidrag innan vi åker så ska jag köpa den. Kan inte sluta tänka på den...

Nu ska jag skölja ur denna färg, fixa mig och sen åka hem till Älsk. SEN: PARTY!

Puss mina gurkor

Bloggen växer!

Publicerad 2008-03-08 11:53:20 i Allmänt

Vilket är superduper kul! Välkomna, nya läsare.

Har precis ätit världens godaste brunch. Smoothie, kaffe, macka å yoghurt. Ska ner till solariet, sen fixa håret, sen iväg med mor till Åhlens. Sen allt annat... Blir en bra dag!

Grattis på kvinnodagen alla girlisar!

Förtjänar ett helt eget inlägg.

Publicerad 2008-03-07 23:21:54 i Allmänt

Har suttit och garvat åt den här i några minuter nu. Ja, jag har tråkigt.

Vad är det? En alien? En demon? En gris? Rabies råtta? Eller helt enkelt en hamster utan hår?

image130

Jag hade lätt tagit hand om den, den hade matchat mitt rosa rum...

Girls just wanna have fun.

Publicerad 2008-03-07 22:58:34 i Allmänt

1. Vi kom av Titanic först.
2. Vi lider inte av för tidig utlösning.
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en upplåsbar docka är han patetisk.
4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
6. Gratis drinkar, Gratis middagar, Gratis bio. Du fattar...
7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI undrar om vi är homosexuella.
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
12. Inget viktigt kan kapas med ett hugg.
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
17. Om vi är korkade kommer det ändå att finnas folk som tycker det är gulligt.
18. Vi har förmåga att klä oss själva.
19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

Lista

Publicerad 2008-03-07 22:25:17 i Allmänt

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans - Sång
Sylt
- Ketchup
Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar
- Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

Lista (tråkigt för er men bra för mig!)

Publicerad 2008-03-07 22:16:11 i Ego

Har varit en lugn skön kväll... kanske behövdes. Imorgon ska jag.

♥Sola solarium så jag blir brun och fräsch
♥Fixa min IPOD, byta ut alla låtar som jag haft sen Milanotyp. Lagom trött på dom.
♥Göra iordning hela mitt rum till stambytet
♥Gå hem till Paret och hämta mitt gula kort
♥Fixa utväxten på både min mor och mig
♥Åka hem till älsk, laga grekisk paj och äta mysmiddag.
♥Åka vidare för att träffa Milanogänget + Laura och kanske nån mer på Balthazar för att begina the party!! (Med eller utan älsk...) PIK!
♥Vidare till the neeew vibe, för första gången, hoppas det är bra!

Lugn fredag.

Publicerad 2008-03-07 18:34:10 i Allmänt

Har varit en lung fredag idag, pga mina dumma fötter. Men men. Har hunnit städa, fixa och trixa å plugga lite. Det behövs ju också.

Snart ska jag möta älsk sen ska vi laga supergod mat. Entrecote till varmrätt å panacotta till efterätt. Ska handla lite saker först bara... sen jobbar han inatt så det blir väl att vara hemma och titta på Lets Dance med mor min :).

Imorrn blir det dock utgång för hela slanten!

Trevlig helg.

Lugg?

Publicerad 2008-03-07 17:18:41 i Ego

Har nu kommit till det där stadiet då luggen är för lång för att ha som lugg. Så frågan är, låta den växa ut och slippa svettig panna i sommar? Eller klippa den igen, de e ju lite gulligt. Dagens i-landsproblem.

God förmiddag.

Publicerad 2008-03-07 11:43:58 i Allmänt

Otroligt seg dag, hihi, har nämligen bara sovit. Har varit helt död så det har varit uunderbart att få fortsätta sov när älsk gick till skolan klockan 7 imorse (mohahaha). Har inte orkat bry mig om det fina vädret idag, vet ni varför?

Jag har fått benhinneinflammation. Tror jag iaf. Varje steg känns som tusen knivar i mina benhinnor. Blir inte mycket att gå för mig alltså.

Kommer därför fortsätta stanna i denna sköna säng, med pyjamas tofflor och en juriidk bok som ska läsas ut. Duktigt va. Sen blir det väl brunch när älskling kommer hem om typ... 2 timmar.

Har förövrigt haft mycket skumma drömmar. Har drömt att ja va gravid, å alla va så glada för  min skull. Liksom... tog mig på magen, alla var så snälla... öppnade dörrar åt mig, höll i mig när jag gick, alla log. Även folk som inte brukade gilla mig var otroligt snälla. Haha. Det var nästan lite härligt. Om några år. ;)

Pussis!

Hej allahop

Publicerad 2008-03-06 22:11:09 i Allmänt

Nu är jag hos älsk. Det var en relativt intressant föreläsning å sen så åkte jag hit, köpte lite mums å hyrde film. Är trött och seg. Tänkte sova kvar här när älsk går upp imorrn tills han kommer igen... hihi. Så får jag lite plugg gjort och slipper borrandet :)

Pussis

hejdå.

Publicerad 2008-03-06 17:09:12 i Allmänt

Nu är jag fixad och klar för att möta P som vanligt och åka till universitet för att lyssna på en föreläsning om förvaltningsrätt. Sen raka vägen hem till älsklingen.

Ska ta med mig en flaska saft eller nåt idag så ja slipper runiera mig genom att köpa upp halva pressbyrån varje gång jag har föreläsning. Suck.

Puss på er vänner fiender och främlingar

.

Publicerad 2008-03-06 14:17:18 i Kärlek

image129Baby it's true
I'm really addicted to you
I want you tonight
You're that angel of mine
Your love has come out of the blue
And I feel it inside

Outfits

Publicerad 2008-03-06 14:07:16 i Kläder


(Klicka för större bilder)

1. Kofta, Gina. Otroligt urringat linne, Cubus.
2. Skjortan jag har på mig idag! Cubus.
3. Min tuffa t-shirt jag hade igår, Cubus. Jeansen likaså! Endast 199=-! Kap!

Bilder från mobilen.

Publicerad 2008-03-06 14:04:02 i Ego

image123image124image125

Vårtecken utanför älskling.                 Älskling skrattar på lunch.                  Min goooda räksallad.

Vår?

Publicerad 2008-03-06 13:57:34 i Allmänt

Jag vågar knappt skriva det där ordet, vår, känns som att varje gång man pratar om det börjar det snöa. Var ju faktiskt snöstorm när jag haltade hem inatt också, men idag har varit en underbar dag.

Tog t-banan till t-centralen och sen bussen mot skeppsholmen. Var där alldeles för tidigt så jag gick runt och fördrev lite tid innan intervjun. Solen sken, det var änder och svanar i vattnet och båtar ute och åkte. Det var verkligen sommar. Såg en massa kommande sommardagar som rullade framför ögonen, potentiella puss-bänkar, dagar på gröna lund och annat. Var helt enkelt jättehärligt.

Intervjun gick bra, dom ska höra av sig innan påsk så det är bara att hoppas!

Sen träffade jag älskling för en liten lunch, som inte blev så liten. Jag gick iofs ända från skeppsholmen hem så jag förtjänade det. Vi satte oss på cafe fåtöljen (götgatsbacken), åt en pastasallad med räkor och han beställde en grekisk toast. Haha. Det slutade dock med att jag åt upp bådas mat. Jag är en riktig gam. Nu är jag så mätt att jag nästan spricker!

Ska ta tag i den här lägenheten nu. Mina grejer är överallt, det är skitigt och ett stort berg med disk. Dessutom har vi inte ens mjölk hemma. Har verkligen varit mycket för mamma nu på sistone så jag ska ta tag i lägenhetens skick nu tänkte jag. Och vara en snäll dotter för en gångs skull.

Jag har fått vårkänslor men som tur är så är det bara för H. Hihi. Ska åka hem till honom efter föreläsningen ikväll trots att han ska upp tidigt och inte jag, för jag lääängtar efter honom!

Kärlek!

Hej bloggen!

Publicerad 2008-03-06 10:18:22 i Allmänt

Det var riktigt roligt igår måste jag säga. Crazy italians, goda shots, matroser och drygisar. När Sara började hicka och dansa intimt med Mr. Mössa kände jag dock att det var dags för mig att gå hem, och det gjorde jag.

Nu sitter jag i min mysiga morgonrock, har precis badat. Har nästan sovit mina 8 timmar! MVG på mig!

Nu ska jag iväg på intervjun... wish me luck!

puss

Hemma :)

Publicerad 2008-03-06 01:34:58 i Allmänt

Hemma från krogen nu, det var sjukt kul måste jag säga. Men jag var ju tvungen att tänka på refrängen, viktig intervju imorrn! Dessutom började Sara hicka och dansa intimt med Mr. Mössa så jag kände att det var dags :p hahaha.

Sitter och dricker vatten och äter en varm macka nu, sen sängen, den lockar verkligen... 10:00 ringer klockan igen. Håll tummarna för mig!

Pussis!

Dagen

Publicerad 2008-03-05 15:15:28 i Allmänt

Det har varit en bra dag. Fick äntligen mina sulor! Känns himmleskt. Konstigt att man kan vara så glad för ett par sulor. Men för första gången behöver jag inte tänka på varje steg jag tar, jag kan bara gå. Dessutom trycker sulorna upp i hålfoten så det blir lite som massage varje steg jag tar. Haha, jätteskönt. Hoppas verkligen jag slipper vara kobent resten av livet nu. Fick, förutom sulorna, dessutom med mig ett par gipsavgjutningar av mina fötter. Hahahaha. Det var lite småroligt måste jag säga...

En sak slog mig idag. Jag hade ju med mig en påse för att jag behövde ha med mig 2 par skor dit. Jag orkade inte ta någon väska så jag tänkte åka med bara påse, sen slog det mig hur värdefull den påsen var. I den hade jag Ipod touch (ca. 4000) ny ericsson mobil (ca. 2-3000), kontanter (1500) bankkort, legitimation, SL kort (1500), 2 par nya skor för drygt 1000 kr styck. Helt sjukt ju. Tänk om jag hade tappat den liksom... Det var lite läskigt.

Sen kom älsk hit och jag bjöd på pastasallad med lax, det var mums. Sen fick jag följa med på "studiebesök" på älsk jobb, det lite små roligt.

Nu är jag hemma igen. Sitter och pluggar. Har ringt till domstolen, skrivit vår projektbok och sådär. Känns bra.

Dessutom ringde dom precis från Strömma kanal och jag ska dit på intervju för att sälja biljetter i sommar!!!! Håll tummarna för mig!!

Ikväll ska jag och Par ha Parkväll, vi ska gå ut! Det ska bli roligt! Onsdag är den bästa kvällen för utgång!

Puss mina korvar!

image121
Snygg par läser snygg tidning upp o ner i snygga brillor på Heatrow. (OBS, mycket internt.)

God morgon bloggen

Publicerad 2008-03-05 10:35:55 i Allmänt

Blev att sova hos H igår, dom borrar ju så förfärligt här. Nu är jag iaf hemma och ska precis åka iväg till farbror doktorn och få mina cp sulor: Hejdå koben!

dagensmuffin.se

Publicerad 2008-03-04 20:05:23 i Allmänt

Halkade in på världens sötaste hemsida, www.dagensmuffin.se. Så himla härliga recept och bilder. Nu är jag trött på att ligga i soffan så nu ska jag laga kärleksmuffins till älskling! Även om dom aldrig blir lika fina som man önskar :) Men det är ju tanken som räknas!

image119
Visst blir man sugen?

Trött på det här nu!

Publicerad 2008-03-04 19:01:01 i Ego

Vad är det med mig? Ont i huvudet, mår illa, känslig för all lukt ljud och ljus. Låter som migrän men det har jag aldrig haft förut, varför skulle det börja nu? Jobbigt som tusan är det iaf :( Kan inte ens läsa... bara ligger här i min soffa och ruttnar. Är otroligt trött på det här nu.

Idag är jag ynklig :(

image118

Sommarjobb?

Publicerad 2008-03-04 17:02:37 i Allmänt

Har suttit ett bra tag nu och sökt diverse sommarjobb, hoppas verkligen jag får nåt. Vad ska jag annars göra?? Vet ej. Har iaf sökt massor nu, turistjobb och sånt vore roligast.

Ja e sjukt kluven för ja vill ju va ledig men å andra sidan skulle ja bli jätteuttråkad då i å me att alla mina nära och kära jobbar... bästa skulle va någon deltid, inte instängd i ett kontor hela sommaren. Och sen satsa på körkortet, förstås!!

Mår fortf konstigt, tänkte lägga mig och läsa ut en av mina juridikböcker nu. Ändå inget bra på TV längre. Sen ska jag laga middag till min mor. Intressant va.

puss

ur form.

Publicerad 2008-03-04 14:41:49 i Allmänt

Känner mig lite konstig idag, jätteyr så fort jag reser mig upp och så ni vet. Lite... seg. Vet inte varför. Kanske penicillinen jag äter, min kropp brukar inte tycka om sånt, blä för det. Nu är jag hemma, tillbaka till byggarbetsplatsen (stambyte), suck. Men älsk skulle till jobbet... Räddningen just nu är iaf det här:

14:45 Vänner
15:15 Gilmore girls
16:10 OC

kan det bli bättre?

puss.

Sol!

Publicerad 2008-03-04 11:47:22 i Allmänt

Looooovely väder måste jag säga... måste gå ut å ta en promenad nu, ja e klar men H ligger fortf i sängen den latmasken. Morr. Är våren äntligen här?

Natt.

Publicerad 2008-03-04 00:18:59 i Allmänt

Nu är vi hemma, var en mycket... intressant film. Tyvärr så har ju älskling förälskat sig lite i mamman, vad säger ni... är jag utkonkurrerad?
image117
Night!

Ping pong kingen.

Publicerad 2008-03-03 19:01:43 i Allmänt

Både internet och TVn har varit döda nu pga stambytet, så tänk vad mycket jag fått gjort! Rättsfall, rättskoncentrat och frågor check! Känns skönt...

Nu är pälsk här. Ska snart bege oss in till stan för att se ping pong kingen. Den verkar så mysig. Och ni vet ju hur mycket jag älskar norrlänningar. (http://www.pingpongkingen.se/)

Hihi.

Pussis

Mycket intressant.

Publicerad 2008-03-03 13:06:33 i Allmänt

Mötte upp Pegah (SEGA pegah) efter 8 i min nya fina skjorta, kanske kommer bild sen, höhö. Åkte till tingsrätten och hittade efter många om och men rätt.

Första rättegången var mot en som snattat whiskey fast han hade ju bara glömt att berätta för kassörskan att han skulle gå ut och hämta pengar först... såklart... han fick iaf böter.

Andra rättegången var bara tragisk, en stackars lite knarkare som antagligen inte skulle kunna göra en fluga förnäm (förutom sig själv). Han hade åkt dit för stöld, olaga vapeninnehav och saker, massor med gånger. Ville bli nykter men utan bättring... Håhå jaja.

Är iaf förvånad över att domarna inte alls anger lagrum i sina domar och sånt. Och att ett erkännande aldrig lindrar straffet, det gör det ju alltid i filmer. Haha. Men alla var trevligt och vi blev ju nästan bundis med åklagaren.

Nu är jag hemma, ska käka lunch och sen sätta igång med mitt rättskoncentrat! Duktigt va?

Pussis

Uppe med tuppen.

Publicerad 2008-03-03 07:34:29 i Allmänt

Okej, inte riktigt. Men det är iaf ett framsteg för att vara mig. Skulle dock döda för att kunna lägga mig i sängen och somna om igen, eller ja, näst intill iaf...

Men men, har redan duschat iaf. Det värsta. Haft konstiga drömmar inatt, som vanligt, har svaga minnen av en misshandlad hund och föräldrar som försökte dränka sitt eget barn. Haha.

Hoppas det blir en bra dag.

God natt!

Publicerad 2008-03-02 22:50:25 i Allmänt

Såg filmen som gick på TV med Paltrow... lagom söt för en söndagkväll. Snart är det nattidags. Det vädras för fullt så snart ska vi krypa ned, och för min del innebär det ännu en natts lyssnade på snarkningar... haha.

Har ätit alldeles för onyttigt idag. FY på mig!

Imorrn ringer klockan vid 7, sen ska jag möta min kära vän Pegahlita och åka och kolla på rättegång, på kvällen blir det bio med älsk. Ska bli mysigt.

God natt!

Hos mälsk

Publicerad 2008-03-02 17:44:05 i Allmänt

Blev effektiv shopping. Ett par skor, ett par jeans å 4 tröjor. Tjohooo. Nu är jag hos Pälsk, vi håller på å lagar god mat... fläskkarre med grönepparsås å klyftpotatis :D eller, han lagar.. ja sitter i soffan å kollar på tv och läser Civilrätt.

Det är så himla sött, precis utanför hans fönster står en katt och ett rådjur och glor på varandra. Typ 3 meter bort. Han bor faktiskt inte på landet men man kan tro det ibland. Rådjur är verkligen söta!

Puss!

Det råder verkligen bloggtorka över söndagmornar...

Publicerad 2008-03-02 11:12:53 i Allmänt

Men inte hos mig!

Jag är ganska glad idag. Vaknade för nästan en timme sen, men har legat kvar här, latis är jag. Men nu ska jag duscha, fixa mig, åka in till stan och köpa jeans och skor, förhoppningsvis. Sen hem till min boyfriend Panket. Om jag är snäll så kanske jag köper med mig lite mat till min nattjobbande vakt..

Annars? Sjukt mycket plugg, som ni vet. Lägga sig tidigt ikväll, 9.00 ska vi vara i domstolen imorrn! YES box.


Ha en uuunderbar söndag

Nästa vecka:

Publicerad 2008-03-02 00:09:50 i Allmänt

♥Till tingsrätten och titta på rättsfall med Pegah. (Mån)
♥Skriva rättskoncentrat.
♥Lösa massa rättsfrågor.
♥Läsa ut "En introduktion till förvaltningsrätten" (Visst är det härligt när en hel bok heter "en introduktion"? suck)
♥Läsa 2 kap Civilrätt.
♥Lösa 2 rättsfall.
♥2 föreläsningar. (Ons, Tors)
♥Träffa Paroshken som kommit hem från fiskarna i Norrland.
♥Bio med Älsk (Mån)
♥Få mina sulor, äntligen, hos fabror fotdoktor! (Ons)
♥Hitta ett par till skor som är godkända för fötterna, och snygga. En omöjlighet?
♥Förhoppningsvis få jobba någon dag, I want money.


En himla massa plugg alltså. Suck. Men tänk vad smart jag kommer bli! (Eller?)

Och om mindre än en månad är jag och älsk på en solstol i Afrika!

No man is an island.

Publicerad 2008-03-01 23:38:20 i Hjärtefrågor

Såg precis filmen "Om en pojke". Har sett den förut men den är faktiskt bra. Hugh Grant är som en brittisk Ernst Kirsteiger (Ja har säkert stavat jättefel men ändå). Sådär myysig, å för att inte prata om accenten! Hihi. den sllutar ju så fint också. No man is an island, eller?

Tror definitivt att alla killar är egna islands, och tjejer skulle behöva bli bättre på det. Jag menar i slutet så är det enda vi har oss själva. Folk kan hävda motsatsen men jag tror verkligen det. Du kan ha världens bästa förhållande, världens bästa vänner, men jag tror inte på villkorslös kärlek. Kalla mig hemsk men den finns knappt. Visst, en mor slutar väl (i de flesta fall iaf) aldrig älska sin dotter och sånt. Men nu pratar jag inte om familj.

En dag kan folk förändras, saker hända som drar ut det värsta av personer. Förhållanden tar slut, folk flyttar. Man har verkligen bara sig själv till sist och slut. Jag vet. Me myself and I liksom. Bara för det ska man ju inte vara egoistisk, nej nej, man ska såklart vårda allt bra man har. Men den grundläggande tanken måste finnas där, tror jag. Att vi måste rädda oss själva innan vi kan rädda andra. Precis som med masker på flygplan, ni vet.

Alla behöver vi lära känna oss själva, skaffa egna intressen, självförtoende, åsikter och tankar. För det är i slutet allt som är stabilt. Och då lovar jag att vi mer sällan faller, och i vilket fall, ramlar lite mjukare.

Själv är jag sämst på detta. Har bytt musiksmak efter min umgängeskrets, alltid lutat mig på någon, ger mig in i alla relationer så 100%igt att jag blir så himla ledsen så fort minsta lilla grej går snett. Detta ska jag sluta med. En bra blogg är en bra början, låter lite töntigt men så är det. Då lär man sig se över sitt eget liv och vad man faktiskt har. Jag måste börja träna igen, hitta någon sysselsättning, har provat allt men är sällan konsekvent. Någon som känner igen sig? Måste börja plugga i rutin, var ju så länge sen. Måste börja komma igång med övningskörningen. Måste planera. Men vad hjälper det, egentligen?

Så många gånger har jag letat, men aldrig riktigt hittat mig.

Kända bloggare?

Publicerad 2008-03-01 18:35:08 i Allmänt

Allvarligt, vad har de?

Kenza- Det ändå hon gör är tjatar om tokio hotel, hur moget är det. Visst hon ser sjukt bra ut och har bra klädstil men hallå. Över 20.000 läsare om dagen?
"Fenomenet" Blondinbella- Hon är dryg, provocerar, folk hatar henne och därför är hon rik. Är det verkligen värt det? Vilket koncept... Det ända hon gör är går på jobb hon får mkt pengar för att göra och tjata om någon MR X.
Kissie- En liten fjortis som är otroligt irriterande, pratar som jag vet inte vad och man bara vill strypa. Får typ kväljningar så fort jag går in på hennes blogg. Hon är korkad och inte ett dugg rolig.

Sen finns det de lite mer normala, typ Stina-lee, men allvarligt, ingen av dom förtjänar hälften av den publicitet dom får. Kan någon svara på hur i all sin dar de blivit så stora? För jag fattar inte.

Ska skriva en lista på läsvärda bloggar nån dag...

.

Publicerad 2008-03-01 18:11:35 i Kärlek

image111

Ditt hjärta måste gå sönder och sömnlösa nätter och tårar väntar
Ditt hjärta måste gå sönder och att blunda och ducka hjälper inte nu
Men efter regn kommer alltid sol och smärtan gör att du känner att du lever
För alla hjärtan måste gå sönder ibland...

<3

Publicerad 2008-03-01 18:02:07 i Kärlek

image110

Du kan få mig hur lätt som helst
i en värld som är så kantig och hård som den här
är en blöt mjuk kyss det enda jag begär

Du kan få mig hur lätt som helst
något så simpelt som att du håller mig hårt,
blås på det onda, ta bort allting svårt

Försöker tänka positivt.

Publicerad 2008-03-01 17:41:35 i Allmänt

Allt går verkligen bajs den här veckan, men så har vi det väl alla. Bara teoriprovet och älsk som glittrar i stormen. Blir så himla trött, men alla har vi såna veckor. Hade 2 planer för kvällen men båda verkar spricka. Tråkigt att Pegah var sjuk :(. Men jag får väl ta igen det en annan gång.

Massa krångel, men nu så ska jag sitta hemma och titta på melodifestivalen med mor, då blir hon glad iaf :).

Trevlig lördag kväll!

1a Mars.

Publicerad 2008-03-01 13:45:02 i Allmänt

Hej hopp!.

har sovit gott, ska nu till stan, sola, äta thai, åka såndär rolig grej på medis med H. Såndär stor bil som rör på sig om ni fattar va ja menar. Haha. Sen får vi se var kvällen bär.

Puss

Dagen:

Publicerad 2008-03-01 00:27:44 i Allmänt

Vaknade upp vid 10, kan ju inte säga att jag sovit särskilt gott i en säng blandad med teoriångest (jag) och tentaångest (H). Vaknade flera gånger och va svettig osv. Men men.

Fint väder, åkte till stan, tog ut mina penicillin för min inflammerade visdomstand (kul va). Sen åt min mor och jag superdupergod lunch på hotell Malmen, buffé. Jättetrevligt... sen åkte jag in till stan, gjorde provet, köpte ett linne, åkte hem.

Planerna krossades iaf för ikväll, men det är sånt som händer. Blev jättelåg, är nu hemma hos älsk, har ätit mat och tittat på en lagom konstig film, och såklart "så ska det låta".

Jag fryser fastän jag e varm, trött fastän jag sover, ont i magen, mår illa. Vet inte. Är inte alls i form. Känner mig ledsen och låg. Är så trött på den här världen. Trött på att bli besviken, jättemycket. Trött på att behöva tänka för andra, trött på att bli utnyttjad (bråkat med SATS idag också, dom vägrar säga upp mitt konto fastän bindningstiden e slut och jag inte får träna pga mina fötter, gjorde mig arg!) Trött på att vara förstående, trött på att anpassa mig, jag är trött på det mesta idag. Jag är trött på att försöka. Och jag är trött på att behöva tackla mycket själv. Jag är trött på att inte få det tillbaka.

Jag vet att jag borde vara glad för teoriprovet och allt men allt sprack. Jag har väl svårt att se världen i annat än svart eller vitt, en dålig egenskap.

Jag är hemskt trött men måste hålla mig vaken 10 min till för att gurgla med såndär cp grej ja har fått för min tand, får nämligen inte göra de tidigare än typ 20 min efter tandborstning. Bajs på det.

Godnatt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela