prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Sjukling

Publicerad 2008-08-31 18:58:26 i Saras dagar

Tror ni inte jag blev sjuk inatt? JO, såklart. Det suger. Har stått ut på jobbet iaf och sen åkte jag hem och somnade. Men vet ni vad det bästa är när man är sjuk? Då får man äta vad man vill! Så ikväll ska STACKARS jag och min onda hals ligga och se på snyft-filmer hela kvällen, äta glass. Med ett stort täcke.


Det ska bli toppen.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Publicerad 2008-08-30 20:03:07 i Kläder

vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit


vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

,

Publicerad 2008-08-30 18:21:58 i Saras dagar

Jag är helt slut i varenda cell i min kropp, mina kära vet närmare varför. Men jag är i valet och kvalet. Ska jag vara hemma, vara allmänt ful och läsa en bok? Eller motsatsen, faktiskt lämna min ångest, träffa min kära vän P och göra mig fin och dansa lite? Jag är sjukt trött, men jag behöver tänka på annat.

En powernap kanske hjälper?

Kärlek till er som får mig att orka

Att unna sig

Publicerad 2008-08-29 22:10:43 i Hjärtefrågor

Hej älsklingar. Har haft en sjukt dålig dag idag! Kom hem arg som få till älskis och fick pizza och cola, nu är det lite bättre. Det finns vissa tillfällen då man får unna sig. Jag ska räkna upp dem för dig så du vet!

* När man har PMS
* När man jobbar en vecka i sträck
* När man är riktigt bakis
* När man är sjuk
* När man haft en riktigt dålig dag på jobbet
* När man blivit dumpad
* När man inte sovit och behöver energi
* När man fyller år, firar årsdag osv
*När man har semester!
*När man är på restaurang


Så nu vet ni när jag tycker man kan unna sig! Väldigt ofta! Tror det är viktigt att unna sig, livet är inte till för att bara banta eller hålla på att hålla på sig hela tiden. Dessutom känns det alltid lite bättre om man haft en sjukt dålig dag och kan tänka att nu unnar jag mig det här så har man iaf fått nåt positivt av det! Och sen pratar jag inte en hel tårta, men helt klart en tårtbit! Jag brukar försöka hålla mig till nyttig frukost och lunch och sen kunna äta lite onyttigare när jag tycker att det passar :)



Paret och jag passar på att unna oss pizza på tjejmiddag. Hett förkläde va? Saras pappa har bra smak!

Tråk.

Publicerad 2008-08-29 10:06:27 i Saras dagar

Idag när jag gick till jobbet slog hösten till som en käftsmäll. Kall och hemsk. T.o.m. jag har lagt ner mitt bojkottande av jackor eller hoppet om att förlänga sommaren här i Sverige. Regn och rusk, stressade människor i tunnelbanan och en allmän folklig uppgivenhet. Varför står vi ut med detta?

Jag vill vara överallt förutom här just nu. Jag jobbar 9-19.15 idag igen, i min lilla kur. Jag vill vara hemma med sjukling älskis och kramas, eller varför inte på Sicilien? Varför kan inte tiden gå lite snabbare. Jag vill typ att det ska vara nästa sommar nu. Jag hatar regn. Jag hatar rusk.

Halvhjärtad Kärlek.

S.

Usch!

Publicerad 2008-08-28 21:16:49 i Saras dagar

Det kryper i hela kroppen, det kliiiiar. Har jobbat alldles för länge idag. Sedan åt jag god middag hemma hos mor och far. Nu, mys med älskis!

KÄRLEK

En dokumenterad dag

Publicerad 2008-08-27 22:19:55 i Saras dagar






1. Höst = Fina kläder!
2. Frukost till mig, älskade slapp morgon TV, frukost till älskis
3. Älskis vaknar äntligen! Off we go to vällingbycentru... mode i all äro, men kameltån var väl inte allt för vacker? Kul hade vi iallafall! Och min enorma lunch!
(4. Te hos bästis, där glömde jag dock ta bilder, förlåt! Men det var mycket trevligt!)
5. Dags för middag samt lunchlåda till imorgon, det blev kycklingspett med blodapelsin sallad och hemmagjord salsa.


Nu: Film "Charlie Wilsons War" med en halvsjuk älskis. <3

En ledig dag över

Publicerad 2008-08-26 22:35:37 i Saras dagar

Jag har hunnit shoppa underbara höstkläder, umgåtts och fått mina ärenden gjorda. Hur bra är inte det? Vet ni vad jag lyckats med mer? Fastnat i hissen förstås. Dumma byggarbetare! Det var några ångestfyllda... minuter. Haha nej det var inte så farligt men det var verkligen obehagligt!

Har kännt mig väldigt tillfreds idag och det har varit topp. Har gått i affärer och sett några av vad som kan vara de snyggaste klänningarna någonsin, men when to wear them? Älskar alla i min närhet. Är full av kärlek helt enkelt! Dessutom gäller det att njuta av dessa 2 lediga dar som jag har nu...

Nu sitter jag i mysisar hos älskis, han kommer hem från jobbet om drygt en timme. Då ska vi pussas och dricka te. Men tills dess ska jag njuta av mina tjejprogram.

Och förövrigt, min kärlek:



S.

Harmoni

Publicerad 2008-08-26 17:19:21 i Kärlek

Jag älskar kläder.
Jag älskar chailatte.
Jag älskar att ströva på gatorna här.
Jag älskar småaffärer.
Jag älskar stora, varma, långa koftor till hösten.
Jag älskar cafémackor.
Jag älskar alla olika personligheter.
Jag älskar doften av kanel.
Jag älskar CDskivsaffärer.

Jag älskar söder.

(Men vad är det här?
http://stinalee.se/2008/august/utkast-v-i.html#comment )

Njutning

Publicerad 2008-08-26 10:43:59 i Saras dagar

Att jag får kolla på TV- inte behöva sminka mig och springa till jobbet. Att få dricka mitt te, äta min fil med frukit och massa gott. Njutning. Tänk att man kan vara så glad för så små saker! Men det är jag. Detta är livet. Och älskis sover fortfarande... TV-kontrollen är min! Jag älskar seg morgonar!

Matkoma!

Publicerad 2008-08-25 21:27:10 i Saras dagar

Älskade!

Är i totalt matkoma. Jobbade 9-19.15, träffade päronen och åt orientaliskt. Sjuuuuukt gott. Nu är jag mätt som en jag vet inte vad, och har hamnat i totalt matkoma. Vill bara somna. Men det kan jag inte för jag ska åka till älskis och sova där, är, efter många om och men, ledig imorrn! Det ska bli såååååååååå skönt, har dessutom en massa saker att fixa till Sicilien, hämta ut böcker och massa annat. Så det blir topp!

Vet ni vad dom hade på menyn förresten? Lammtestiklar! Hur omysigt är inte det?

Nej nu ska jag ta mig i kragen, åka hem till älskis och bädda ner mig framför soffan tills han kommer hem!

Kärlek

24/7

Publicerad 2008-08-24 21:32:54 i Kärlek

Jag vill lägga mig med hela min tyngd och alla mina bekymmer i din famn och blunda. Jag vill sniffa dig i nacken och känna doften av det enda som kan få mig lugn. Jag vill känna mig liten, trygg och säker hos dig. Jag vill krama dig tills det blir morgon men aldrig släppa taget. Jag vill att våra stunder ska vara för alltid. Jag vill sluta tänka, leva och sova. Bara vara. Med dig. Får jag andas dig?

En vanlig dag

Publicerad 2008-08-24 19:52:07 i Saras dagar

Kunden i luckan: Börka dörka flörka björka körka.
Vi: What?
Han: Hörka vörka börka!
Jag: Ahaaa, you want to go to birka? (Börka på engelska)
Han: NO, VAXHOLM!
....

Tell me princess, now when did you last let your heart decide?

Publicerad 2008-08-24 19:39:50 i Saras dagar

Hej älskade blogg!

Det har varit dåligt med uppdateringar. Åkte till landet (som ni kanske förstod) och åt gott, sov gott och löste korsord, typ, i ett dygn. Sen mötte min prins mig i Uppsala där vi åt lunch och fönstershoppade och strosade lite vid kanalen :) var hur mysigt som helst. Sen åkte vi hem och somnade. På kvällen var det party hos Petra där det dracks sirap och dansades tills jag fick ont i låren! När jag kom hem somnade som en stock och fylle-sov, dvs. somna vakna somna vakna hela tiden! Men men!

Idag har jag varit ett kolli och det har varit en tålamodskrävande dag med människor som inte förstår varken engelska eller teckenspråk. Vad gör man då? Suckar och stånkar! Sen kom jag hem, fick skjuts av älskis, och åt och nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska upp imorrn igen och gno :)

Jag är så ledsen för min mobil-dator sladd är borta, och kameran hänger aldrig mer längre :( Hur kul är det med en blogg utan bilder? Inte särskilt! Jag ska bättra mig, jag lovar!

<3

Alla dessa beslut

Publicerad 2008-08-22 09:30:05 i Saras dagar

Idag är det fredag. Vet verkligen inte hur jag ska göra. Tanken var att älsk och jag skulle åka på skärgårdsrace idag, men vädret säger att, nejtack. Ikväll är jag bjuden av världens bästa Pegah på galej, men jag har verkligen ingen lust för party idag och dessutom har min mage varit helt jätteknasig hela veckan så något alkohol vågar jag mig inte på.

Mina päron åker snar till landet, men då ska jag ju bestämma mig NU. Dessutom måste jag åka hem själv imorgon med buss isåfall, vilket suger.

Men jag vet inte om jag har så stor lust att vara själv i lägenheten i 2 dagar, behöver vila. Suck.

S.

Min försummade blogg

Publicerad 2008-08-21 21:25:29 i Saras dagar

Hej pärlor.

Hoppas allt är bra med er! Jag har suttit i en regnig kur hela dagen och sålt biljetter till förvirrade turister, för ovanlighetens skull. Men nu till något roligare! Imorgon är jag ledig! Och imorgon var jag och älskis på Stand Up med bla Magnus Betnér, det var riktigt kul (iaf de flesta). Bl.a. ett nytt stjärnskott, en lite halvbögig ung kille från Uppsala. Så håll utkik!

När jag äntligen slutat idag tog jag 55an hem, världens mest meningslösa buss. Den åker runt vår lägenhet i en fyrkant men kommer aldrig närmare.

När jag kom hem väntade ett brev från skatteverket- äntligen återbäring, vilket ledde till att jag rensade ut alla mina papper och tog tag i mitt liv lite grann. Ska ringa dit imorgon, ska också ringa univeristetet och jobbet, åka förbi körskolan och lite sånt. Ska vara så skönt att få ta sovmorgon!

Hursom, nu ska jag och älskis ta bilen (yes) och åka hem till honom och mysa.

Kärlek!

Hej kärlekar

Publicerad 2008-08-19 15:08:53 i Saras dagar

Idag är jag åter på jobbet, vi är dessutom en man kort och det är faktiskt väldigt mycket folk här idag! (såklart blir det fint väder när jag jobbar) så det är ganska hårt. Men tiden går iallafall fort så det är ju toppen! Om en timme ska jag dessutom ta en två timmars promenad i Strömma anda med internpost. Det ni.

Blev en underbar spontanmåndagsträff igår med min älskade Cissie, vi satt och drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Men det var inte kul att stiga upp imorse.

Efter jobbet ska älskis och jag gå ut och äta och kanske gå på bio eller något annat mysigt.

S.

Måndag.

Publicerad 2008-08-18 17:30:38 i Saras dagar

Nu har jag fikat med P, fixat mitt CV, ringt körskolor, fixat min kalender. Kvar återstår klipptid och personligt brev som jag aldrig får till! Suck.

Gjorde världens godaste grej nu. Gick lös i affären och köpte nybakat bröd, ruccola, getost, honung, parmaskinka och tomat! Så hiiiiiiiiiiimla goda mackor blev det. Café släng dig i väggen!

Kärlek!

Ångest

Publicerad 2008-08-18 11:25:07 i Saras dagar

Vaknade idag med ångest över min lathet. Mitt körkort ligger helt och hållet på is sen jag började heltid, vilket suger. Måste ta ledigt en månad mellan nästa jobb och bara köra köra köra. Var sjukt länge sen jag gjorde teoriprovet och vill inte behöva göra om det bara för min lathet! Ska fixa så att pappa kan bli min handledare också. Min körlärare skäms nog för mig. Jag är för hemsk!

Sen måste jag städa mitt rum, måste fixa inbetalning till universitetet. Böckerna är beställda så de ska bara hämtas ut någon gång, de har ju inte kommit än. Jag måste tvätta och fixa med någon form av garderobslösning, ex. Nu har jag alla snygga linnen hos Henkish, men inga jeans. Hur tänker jag? Inte alls tydligen.

Ska iaf umgås med min kära och sen åka hem och börja fixa med saker och ting. Ta en fika med Pegah som flyttar till Lund om bara några dagar! Det blir lite sorgligt! Sen ska jag väl allmänt förbereda mig för ännu en hård workingweek. Jag måste ta tag i min träning nu när hösten kommer. Jag ska fixa mitt CV och börja småkika på jobb, uppdatera bild och referenser. Idag ska jag få det gjort!

Kärlek!

LW- För dig

Publicerad 2008-08-17 19:52:31 i Kärlek



Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

Söndag

Publicerad 2008-08-17 19:13:32 i Saras dagar

Vad händer med människor när det är söndag? Det är som att hela världen stannar upp. Ingen orkar duscha, ingen sminkar sig, mjukisar är den nya klädkoden och pizza den nya trenden. Alla, oavsett rang eller vikt, frossar i chips, cola och pizzor. Det är som att alla gränser och olikheter försvinner. På söndag är vi alla lika!

Och jag är en i mängden. Sov länge, gick upp, titta på film, gick och la mig i 2 timmar till. Har på mig mjukisar, en långärmad svart tröja och ballerina. Nu har vi varit och handlat, det blir schnitzel, klyftpotatis och ärtor till middag. Tillsammans med nötter och massa god frukt! Skippade chipsen idag, för magens skull. Idag ska det sovas, pussas och drickas mycket vatten. Jag behöver ta igen mig. :)

Ha en härlig slappsöndag latisar.

S.

Söndag (lördag för mig)

Publicerad 2008-08-17 11:22:59 i Saras dagar

Hej hopp!

Igår åts det kräftor, västerbottenost och dracks vin. Vi började föra hos H, gick vidare till Snaps, sen en jättekonstigt irländsk? pub, O'conells i gamla stan. :)

Idag mår jag helt OK, har druckit mkt vatten så det är toppen. Och sovit 8 timmar :)

Idag ska jag bara ligga i soffan hos H, äta god mat, ta hand om mig själv och för en gångs skull försöka se mindre sliten ut. Bara ta hand om varandra och se på film.

Kärlek

Baby we were born to run

Publicerad 2008-08-16 18:24:11 i Saras dagar

Älsklingar!

Idag mår jag mycket bättre, och vet ni vad? Mina 6 dagar långa arbetsvecka är över! Jag är sjukt glad! Otroligt taggad på utgång och dans men jag verkar vara den enda?

Nu ska jag iallafall byta om tills älskis kommer, vi ska äta kräftor med mor och far. Sedan är kvällens planer öppna.

S.

Rättspsykologi

Publicerad 2008-08-15 21:15:28 i Saras dagar

I höst blir det rättpsykologi för mig. Föreläsningar som t.ex. Vittnespsykologi, trauma, kriminalvetenskap, psykopati, barns vittnesmål, gömda minnen, vittneskonfrontationer och gärningsmän till grova brott står på schemat!

Det är helt perfekt. 15 hp = studiemedel, men ändå halvfart, så jag kan jobba och spara pengar till min framtida lägenhet.

Hösten ser inte ut som ett frågetecken längre.

Älskade vänner

Publicerad 2008-08-15 18:42:00 i Saras dagar

Nu är jag tillbaka! Känner mig mycket bättre idag, så himla skönt :)

Har varit en seg dag på jobbet och inget har funkat typ. Men med bra kollegor klarar man det mesta!

Ett VIPkort från toxic damp precis ner i min brevlåda vilket är lite märkligt eftersom att jag typ aldrig är där. Men man tackar och tar emot helt enkelt!

Har lite beslutsångest över vad jag ska göra ikväll. Min mor har precis kommit hem från Finland och vi har ätit supergod mat... men sen då. Ska jag gå ut med Paret och co? Va hemma med mor? Ligga hemma hos henkish (som inte ens är hemma själv) och se på film? Jobbar imorgon med. 6e dagen i streck nu. Mycket roligt.

Kärlek

Krasslig

Publicerad 2008-08-14 21:27:54 i Saras dagar

Hej bloggen.

Känner mig fortfarande superkrasslig, min dumma mage. Men jag kan ju inte svika er!

Har precis sett på det här 3 feta brudar en liten klänning, otroligt hemskt program. Måste de anspela så mycket på döden? Det är inte OK.

Har jobbat hela dagen, åt middag hemma hos Paret, otroligt gott! Nu är jag hos älskis, vi ska pussas och kramas. Men först ska jag prata klart med fluffis i telefon.

Kärlek

Inte helt bra

Publicerad 2008-08-13 20:22:39 i Saras dagar

Hej älskade. Jag känner mig totalt sänkt. Ont i magen, knivarna hugger, illamåendet står mig upp i halsen och jag uppfattar allt 10 sek senare. Fryser. Inte helt på topp helt enkelt.  Jag kommer igen!

S.

Hej bloggen!

Publicerad 2008-08-12 22:01:16 i Saras dagar

Hate to tell you, men jag mår inte 100 idag. Ont i magen, illamående, yr och virrig. Ska lägga mig tidigt och hoppas på bättring.

S.

Dom når mig aldrig mer igen.

Publicerad 2008-08-11 22:28:54 i Saras dagar

Älskade vänner, och ovänner för den delen! Ni är en del av mig också!

Idag sov jag superdåligt, drömde hemska drömmar, det var hemskt att gå upp och jag har gäspat hela dagen. På lunchen shoppade jag för 800 kr, receptbelagda mediciner på apoteket. Känns ju superkul. När kan min kropp börja fungera normalt? Och varför är P piller som man inte går upp 20 kg av så dyra? MORR. När jag äntligen slutade (klockan sju) mötte älskis upp mig, vi gick och handlade mat och lagade fläskfilé med klyftpotatis. Så gott och sen blev jag så mätt att jag typ somnade framför Simpsons. Men nu är jag ensam, han jobbar natt inatt.

Pappa har däremot haft 3 halvfulla damer här som har ätit upp vad som skulle blivit min frukost, invaderat mitt badrum. Så nu ska jag sätta i öronpropparna, sätta på ögonbindeln och krama min älskade Freddy.'

S.

Lugn söndag.

Publicerad 2008-08-10 23:01:41 i Saras dagar

Idag har jag laddat upp inför 6 dagars jobb på raken. Ska bli kul. Eller inte. Men sånt är livet! Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg, som Winnerbäck så klokt påstår. Åt på en ny indisk resturang med pappa, maten var god men servicen var skit. Billigt var det iaf! Sedan åkte jag hem till älskis och övertalade honom att se filmen 27 dresses- förutsägbar men helt underbar ändå. En lagom söndagskväll. Detta såklart med godis och läsk.

Sovdags.

S.

Lasse, Lasse!

Publicerad 2008-08-10 10:25:28 i Saras dagar

Jag kommer nog leva kvar i magin från Lars Winnerbäck ett tag till :). Min enda besvikelse var att han inte körde kom änglar, men han kan väl inte göra det varenda gång antar jag. Att vi stod precis längst fram vid staketet gör inte saken värre, förutom att fulla 40 åringar och puttande fjortisar!

Vi kom dit vid 6, åt våra små matsäckar, försökte söka skydd i regnet. Ingen fick ha med sig paraply, fanns knappt någonstans att stå och det spöregnade. Men det var det så himla värt. Precis innan Lasse kom blev det fint och regnbåge, såklart. Sedan var det 2 timmar av extas och mannen som har hjälpt mig igenom så himla mycket.

Det som slog mig var att han fortfarande, trots kändisskapet, är så himla ödmjuk. Han visste inte vad han skulle säga inför sin publik på 19 000 människor. Han är ingen entertainer, men hans musik säger mer än något! "Zinken, hur ska jag gå hem när allt är såhär?"

Har precis vaknat. Idag ska jag köpa ny kalender, nytt paraply till pappa och ta tag i mina universitetsgrejer. Köpa en ny kalender ska jag göra också. Får se vad kvällen ger!

S.

Hemskt.

Publicerad 2008-08-09 10:58:37 i Saras dagar

Igårkväll var hemsk. Jag blev trampad på, puttad, tafsad, behöver jag säga något mer? Sådär mycket folk vill jag aldrig mer vistas med. Så jag åkte hem helt enkelt! Ensam i världen.

Men vi hade iallafall jättemysigt hos John i Bromma före paniken. Tack för det!

Nu måste jag försöka få bort huvudvärken. Ikväll ska Paret och jag åka och se Winnerbäck!

Kärlek.

Jag drömde.

Publicerad 2008-08-09 10:54:40 i Ego

Om hur du pratade till mig, om hur du tog på mig, om hur du älskade mig. Jag drömde att vi förstod varann utan språk, att jag satt i en tunnelbanevagn men allt som spelade någon roll i paniken, var du. Jag drömde om känslan av tillfredställelse, lycka och en tillvaro utan problem. Och jag kommer ihåg hur jag sa för mig själv: det ska aldrig vara något annat än vi, det finns inget annat som betyder något.

Jag stannade kvar i känslan. Varför kan saker aldrig vara så verkliga som i en dröm?

Rise up!

Publicerad 2008-08-08 17:54:09 i Saras dagar

Party people. Har precis solat solarium med hög techno. Ska försöka tagga även fast alla mina planer spricker så är jag inte bitter! Det ni!

Ska göra mig iordning och åka iväg till Bromma och sedan Sturis, som alla andra.

Kärlek till er.

Gubbtjuv.

Publicerad 2008-08-07 21:49:30 i Saras dagar

Har varit på superhumör idag! Läser en toppenbok, har toppenbramusik på min MP3 och det har varit sjukt lugnt på jobbet idag :). Har kännt mig ganska snygg på sistone (förutom igår, skyller på lingonen) och har shoppat massa nytt som jag trivs super i. Sånt kan verkligen få upp humöret!

Har haft dåligt tålamod idag dock. Blir så trött på folk. Ex, hur mycket kostar resan? 60 kr tur och retur, 35 enkel säger jag då. Kan man köpa tur och retur? frågar de. Suck. Man orkar liksom inte vara ödmjuk efter ett tag... ni vet.

Imorgon jobbar jag kvart i 9 till 3 bara! Ska bli super. Efter jobbet ska jag bli låtsas-brun, äta middag med pappa, träffa upp nära och kära och parta loss med 20 000 andra på Stureplan. Ska bli toppen hoppas jag även fast alla planer verkar spricka just nu så kommer det nog upp nya! Hoppas jag :)

S.

Torsdag.

Publicerad 2008-08-07 08:00:25 i Saras dagar

Hej kärlekar.

Det var sjukt jobbigt att stiga upp imorse. Nu sitter jag och tvingar i mig min frukost och lyssnar på basshunter (ett desperat försök att försöka vakna). Det är hemskt väder ute. Imorse vid 5 var jag tvungen att gå upp ur vår sköna säng och stänga alla fönster för att det var så sjukt kallt. Och nu till det värsta. Jag- fryslorten själv- har ingen jacka hos älskis där jag är nu. Vad ska jag göra nu? Frysa häcken av mig? Ja, jag har ju inte så mycket val!

Trevlig regn dag allihopa:)

Onsdag.

Publicerad 2008-08-06 21:20:27 i Saras dagar

 Idag så har jag jobbat exakt hela dagen men det har varit en bra dag, den har gått lagom fort och det har varit lagom mycket folk! Helt super!

Har blivit uppvaktad idag, bl.a. av en italienare som stod å berömde mitt utseende i flera minuter, ironiskt, varför händer alltid sånt när man känner sig som allra fulast? Veckan på månaden, uniform, dålig hårdag osv. Kände mig sjukt ful, så sånt är ju alltid kul!

Nu är jag hemma hos min älskade älskis, jag sov jättegott igår förresten, kors i taket. Kanske ska sätta på en film och somna till. Imorgon jobbar jag 9-18, kort för att vara mig. Ska bli superskönt. Sen ska jag hem och träffa pappa för första gången på länge.

På lördag och söndag är jag ledig, det kommer bli en superhelg! Party, middagar, utgång och Winnerbäck konsert! Jag längtar! Men tills dess ska jag njuta av livet med den jag älskar som just nu står och gör varm choklad till mig.

Livet är underbart. Ibland.

S.

Spontan tisdag

Publicerad 2008-08-05 23:24:40 i Saras dagar

Hej älsklingar!

Idag har jag suttit i en gul kur och häckat exakt hela dagen, det har spöregnat, men det vet ni ju redan. Har suttit och kostat pengar kan man säga, inte har jag gjort mycket i alla fall! När dagen äntligen var över mötte jag upp Par&Co och åt en god libanesisk middag! Efter det var vi och såg (se inlägget nedan) den otroliga filmen mamma mia. Den var supersuper gullig och en riktig tjejfilm! Otroligt bra musik och jag är riktigt stolt över att vara svensk!

Kom precis hem, och nu måste jag somna ensam. Både älsk och päron är borta, hur ska jag överleva? Får hoppas att min mörkerrädsla inte kommer fram allt för mycket!

Imorgon är en ny dag. Jobb 9.30 - 19.15. Kajvärd. Städa måste jag göra ikväll också för imorrn kommer päronen hem från landet.

Jag saknar dig älskis, vill att du ska hålla mig i handen när jag somnar.

S.

Utlämnad.

Publicerad 2008-08-04 22:38:41 i Hjärtefrågor

Har precis suttit och tittat på en superhemsk men bra film, utlämnad. Handlar om en egyptisk kille i USA som blir terrorstämplad och torterad. Tre tragiska historier som vävs tillsammans till en.

Efter sånahär filmer kräks jag på muslimska extrimister. Jag hade kontakt med en en gång. Han gjorde allt för att få mig att säga saker som "allhu akhbar" (INGEN aning om stavningen) och annat. Sa att det var magiskt och att jag skulle börja sväva om jag sa det. Han försökte också övertala mig om att när jag blivit gammal och vis kan be till Gud på dödsbädden och få förlåtelse och en nyckel till paradiset. Han predikade för jihad, självmordsbombning, hade gått i koranskola i hela sitt liv och var totalt hjärntvättad. Vid 14 års ålder hade han gjort pilgrimsfärden 3 gånger. Jag tycker synd om honom än idag. Hur blir människor såhär? Varför ställer religionen till så mycket problem?

"Vad ska du svara när Gud frågar vad du gjort mot de otrogna, och hur du försökt rädda dina kvinnor och barn?" Frågade han. Vad ska du göra när han frågar varför du haft ihjäl 60 kvinnor och barn, frågade jag.

Ibland skrämmer världen mig.

Guten morgen

Publicerad 2008-08-04 10:54:33 i Saras dagar

Står allt bra till? Jag är lite små uttråkad. Korvis ligger fortf och sover, men inte jag! Ska snart sätta på lite kaffe. I övrigt så sitter jag och tittar på Super Nanny- det får mig att aldrig vilja ha barn, haha.

Har haft drömmar om allt möjligt idag. Gamla bekanta, gamla killar, fester, förvirrning, att mina föräldrar flyttade igen, spindlar, osv. Jag har alltid varit en sån som bearbetar allt i sömnen, så slipper jag göra det sen. Smart va? Haha.

Såg en riktigt kass film igår. Too young to marry hette den. Riktigt dålig! Så nu vet ni vad ni inte ska se!

Nu ska jag njuta av min ta det lugnt morgon, och sen får vi se vad dagen ger :).

S.

Da da dum

Publicerad 2008-08-03 19:01:23 i Saras dagar

Hej älsklingar!

Idag har jag jobbat, sen så träffa jag Paret, inhandlade en alldeles förträfflig svart myskofta och en fin grå sjal till. Hösten närmar sig vare sig vi vill eller inte.

Var tog sommaren vägen? Känns som att den har runnit helt ut i sanden, kanske för att det är första sommaren jag jobbar heltid. Men sånt är livet! En liten semesterresa i September kommer nog göra allt bättre :)

Jag (blekfisen) åt sedan middag hos mig och nu väntar jag på att älskis ska komma hem från Örebro. Vi ska nog titta på film och äta pannkakor tror jag!

Kärlek!

Pride i all ära.

Publicerad 2008-08-02 19:53:50 i Saras dagar

Hej kära trogna läsare!

Igår var en riktig trevlig kväll med champagne och fläskfilé. Kvällen var varm, människorna glada och allt var superduper! Gick hem ganska tidigt, fixade lite och sov. Vår bil blev stulen för 2 dagar sen, och igår hittades den i Norrtälje, full med knark och kofotar till min pappas förskräckelse, så vi stannade uppe till hans kom hem och sen la ja mig och sov supergott tills klockan ringde kl. 8.

Har varit en seg och regnig dag idag, regnet var dock välkommet. Nu ska jag bara krypa ner i soffan med en filt, äta god mat med älskling och bara vara! Just nu är det dessutom mitt favoritprogran på TV. En annan del av köping. Tobbe rules!

Idag på lunchen såg jag en snabbis på pride. Överviktiga tjejer utan bh som står och skakar loss, killar i sjömanskostymer som suger på bananer. Missförstå mig rätt. Jag tycker alla ska ha lika rättigheter. Jag är en riktig faghag och blev gladast av alla när en i min släkt kom ut ur garderoben. Men homosexualitet är en sexuell läggning, och nu känns det som att det glorifieras som bara den. Det är liksom "inne". Om en heterokille åkte runt och slickade en mjuklass hade det setts som provocerande av varannan svensk, nu står de och klappar och hejar på. Ser jag ett felvänt mönster?

Kärlek.

Fredag.

Publicerad 2008-08-01 13:56:07 i Saras dagar

Jag har precis tagit en vända på stan och en snabblunch med mamma. Nu kom jag ut ur duschen och ska fixa mig och sen åka hem till födelsedagsbarnet, där stannar jag nog några timmar.

Kärlek till er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela