prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Helt slut!

Publicerad 2010-01-31 21:48:15 i Saras dagar

Igår kånkade älsking och jag saker till lägenheten, till 24-tiden. Sedan har vi hållit på hela dagen idag, och då menar jag HELA dagen. Jag är helt slut. Tack alla, spec Sara och Mattias för all hjälp! Nu sitter jag i vår fantastiskt fina lägenhet iallafall och är lycklig.

Det är grejer överallt, allt är kaos men jag är otroligt glad, det är så fint.

Imorgon väntas massor av packande, kuratorbesök och grupparbete i skolan. Hoppas ni haft en fin helg och att ni kommer hit och hälsar på mig snart!

Kärlek!

Dagen

Publicerad 2010-01-29 22:24:02 i Saras dagar

Har hunnit med matlagning, handlande, pluggande och smygtittande på lägenheten idag. Nu är jag så trött att ögonen knappt håller sig öppna... känns lite som att förkylningen har satt sig på ögonen också, dom typ rinner...

Imorgon ska vi köpa säng, titta på bord, jag ska plugga och packa det sista.

På söndag är det flytt för hela slanten!

Puss och kram skumbanan

Nu lossnar det

Publicerad 2010-01-28 18:49:08 i Saras dagar

Massor av snor och slem! Mysigt va! Men äntligen på bättringsvägen... har verkligen försökt att hålla mig vaken idag så att jag kan somna tidigt och gå upp tidigt imorgon. Har sovit middag länge nu varje dag när jag varit sjuker, men nu ska jag hålla mig vaken!

Mamma kom precis hem och vi håller på att göra egen pizza med god sallad, så himla mumsigt! Ikväll blir det torsdagsmys.

Hela dagen har jag suttit med näsan i böckerna. Läst massor och jobbat lite på grupparbetet. Nu är jag trött i ögonen så nu får det vara nog. Har iallafall fått besök av finaste Sara, att hon ens vågade träffa mig som jag såg ut! Inte tvättat håret på flera dagar och i mjukiskläder. Men glad blev jag! Lite kaffe och en bulle eller två sen var vi nöjda och glada :)

Imorgon ska jag plugga hela dagen tänkte jag, förutom lite paus för mat och kanske gå ut i någon affär? Om jag är pigg! Resten av helgen består av plugg, och FLYTT! Snart blir jag sambo med världens finaste karl i världens finaste lägenhet. Vi skall åka ut och tjuvkika på lägenheten redan fredag kväll... pirr! På lördag ska vi slipa golven, eller vi ska inte men hantverkarna ska, så då får vi hålla oss borta. På söndag går flyttlasset! Vi har massa fantastiska människor som hjälper till och tills dess ska jag göra en god pastasallad och baka semlor. Mums!

Idag gjorde jag av med närmare 30.000.. och henke gjorde av med 160 000! Haha! Så sjukt att man aldrig direkt ser pengarna, men det är en investering! Så nu är allt klart och lägenheten är verkligen vår!! Hur knäppt är inte det? Vi är lägenhetsägare!

Nästa vecka ska jag vara frisk! Nya tag! Kurator, jobb, träning (!) och massor av plugg. Och för att inte prata om, inredning och pyssel i nya lägenheten. Det ska bli så underbart!! Nu tar vi nya tag tycker jag!

Torsdagsmys till folket!


Jag och min fina SAMBO! :)

Hatar att vara sjuk!

Publicerad 2010-01-27 11:03:20 i Saras dagar

Igår skulle jag ha träffat min grupp, ätit lunch, gjort fältstudie. Jobbat till stängning och tjänat pengar.

Idag skulle jag ha varit i bibblan och skrivit med gruppen, träffat banken, juristen och haft middag ikväll.

Imorgon skulle jag ha varit på föreläsning, skrivit på köpeavtal, och åkt iväg en natt med mamma på SPA. Men...

här ligger jag med feber och sjukt ont i halsen istället. Så himla tråkigt. Jag hatar det här!! Jag vill vara frisk och glad :( men istället så sover jag bara.. buhuhuhu.. ja det är synd om mig idag!! Varför blir det inte bättre?

Tur att älskling kommer hit iaf och äter lunch så jag får lite sällskap.

SJUUK.

Publicerad 2010-01-26 13:49:48 i Saras dagar

Idag är det värre. Det spränger i öronen, knivar i halsen, så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.. Har spenderat halva dagen på cityakuten och fått komma hem med massa mediciner. Nu ska jag lägga mig. Sova. Dagens plugg blev gjort medans jag väntade på läkaren- effektivt va. Haha.

GOD NATT

Tillfreds sjukling

Publicerad 2010-01-25 23:28:39 i Saras dagar

Flyttkartonger och kaos runt mig, men jag är otroligt glad. Och lycklig. För allt. Kanske blir det lite bättre pga det fina playstation + singstar + guitar hero och massa andra spel som älskling köpt till oss som överraskning. Världens finaste är han. Kanske för att jag ska flytta ihop med den som jag älskar mest av allt, och inte behöver vara i Uppsala. Kanske för att jag pluggar något jag tycker är otroligt kul, givande...

Men just nu känns allt himla bra. Och det ska jag hålla fast vid. Nu ska jag läsa lite, sedan krypa ned med mannen i mitt liv (hoppas och tror jag) och sova. Imorgon 07:07 ringer klockan (konstig tid jag vet haha)... sedan är det föreläsning!

Kärlek!

Hoppas på att vara bättre imorgon.

Publicerad 2010-01-24 22:05:51 i Saras dagar

Idag har jag ätit, pluggat, sett på TV. Ätit, pluggat, sett på TV. Haha. Hela dagen. Mår inte så himla bra... men har pecis tagit mig en godnatt cocktail- hostmedicin, strepsils och ibumetin!

Imorgon är det semiarium i skolan. Så det måste jag gå på... men det är bara 9-12 som tur är. På tisdag är det skola igen, osäker på om jag kan gå. Tanken var att jag skulle åka till jobbet direkt efter och jobbat till stängning, men det kommer jag verkligen inte orka, och dessutom vill jag inte smitta ner alla. Ont i halsen och feber. Jag hatar att vara sjuk!!

Jag borde verkligen lägga mig- men Johan Falk är sjukt spännande. Så jag kommer nog vara minst lika trött och sjuk imorgon som jag är idag, men man måste leva lite också.. öhm.. haha.

På lördag får vi tillträde till lägenheten och på söndag flyttar vi! WOHO!

Snorpuss

Lars W.

Publicerad 2010-01-23 21:00:17 i Klipp och låtar

nu skulle jag inte säga nej
till en fribiljett mot himlen
är du ute nånstans?
inatt så drömde jag om dig
och det väckte gamla minnen
jag fick aldrig nån chans


du viskade nåt i allt jag tog mig för
du värkte som en borr i mina snedsteg
allt i mig var fult och ingenting
jag hade mätte sig med ditt


jag vill bara visa dig nåt stort
jag kanske har nåt som du beundrar

jag drömde att du lyssnade
att du hörde nåt i mig som du förstod


jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän
jag svarar på ett språk jag inte kan
och kommer undan med en varning
och du är alltid suverän...

Sjuk

Publicerad 2010-01-23 14:58:03 i Saras dagar

Inatt så fick jag ont i halsen och nu har jag feber. SUUUUUUUUUUUCK. Dagen tillbringas i soffan med tjockiströja, legging och tofflor, och massa cola och värktabletter! Ville bara säga att jag lever iaf. Har sjukligt mkt kurslitteratur att ta mig igenom men vi får se hur mkt jag orkar!

Ikväll blir det nog chips och film.

Puss.

Frågesport!

Publicerad 2010-01-21 22:06:42 i Saras dagar

Idag har jag läst massa i min socialpsykologi bok.. på kvällen har jag varit borta på galej på djurgården med bästa Fanny! Vi åt massa mat, drack vin, och jag vann frågesport! Det roliga var att det var att jag å Fanny var yngst, med stor marginal, på hela galejen. Och vi betedde oss verkligen som det. Varför drar jag mig bara till sjuka människor? Båda vi råkade rapa, hennes mobil ringde, inte en, utan två gånger under talet. Vi åt mest, lät mest, drack te med massa socker istället för kaffe. Haha. Men kul hade vi iaf.

Imorgon är en sjukt späckad dag!

07.30- Klockan ringer
9.00- Kurator
10.00- Gå hem
10.30- Åka till jobbet, vara där till ca. 17.00
17.30- Möta upp Strömmatjejer på Gullmars och åka och hälsa på bäbis!
Efter det hem till C och se lets dance! Kanske hinna äta någon gång också! Det fixar vi.

Kärlek på er.

Mat-tips

Publicerad 2010-01-21 10:48:22 i Mat

Jättegott, jätteenkelt. Kräver knappt någon ansträngning alls!

Inköpslista:
Färst tortellini
Barilla pastasås i burk (jag hade tomat/ricotta)
Pinjenötter
Ruccola
Fetaost

Sätt på vatten att koka, med olivolja och salt i.
Sätt på en stekpanna med olivolja och pinjenötter, håll koll! Du ska rosta dem så de blir lite gyllenbruna, de bränner dock snabbt.
Sätt pastasåsen i en kastrull på medelvärme och värm upp den.

Koka pastan i ca.5 min min (enl. anvisning), rosta pinjenötterna, värm såsen, skölj ruccolan.

Sedan lägger du upp allt på en tallrik. Pastan, såsen runt, och över så sprinklar du färsk ruccola, rostade pinjenötter, fetaost.

Smaklig måltid! :)

Bra dag, men alltid något som oroar

Publicerad 2010-01-20 21:32:46 i Saras dagar

Dagen har varit så himla bra. Vaknade imorse med en känsla av att det skulle bli en bra dag. Föreläsningen var spännande. Efter det så åkte jag och en kursare, Laila, till Hurry Curry för att äta supergod lunch, dricka latte, snacka skit och plugga. Jag hann med det jag hade tänkt hinna med idag. Satt kvar till halv 5.. sedan var det dags för steeenhård bodypump. Instruktören påminde om Carola, fast en stenhård Carola, haha! Hon lät och såg ut som carola. Men svettig blev jag och ont gjorde det! Jag unnade mig lång bastu efteråt.. det behöver man i detta väder.

Sen så handlade jag på coop, åkte hem till min stackars sjukling till älskling och lagade mat. Nu sitter vi framför TVN och bara myser... men jag är orolig för min kärlek. Tyvärr. Men alltid är det något!

Kärlek till er!

Tack Pegah (eller ska jag säga Hega?) som håller ställningarna här på bloggen.

Publicerad 2010-01-19 23:37:19 i Saras dagar

Ja, jag är lite virrig. Mycket som händer nu och massor, massor av tankar som snurrar runt utan att få någon direkt ordning. Men jag hoppas att det bara är en period för att vänja sig. Det är det säkert. Som allt annat.

Föreläsningen idag var jätteintressant och jag har träffat massor av trevliga människor, tack och lov! Så det känns toppen. Kurslitteraturen är på engelska så det är lite segt och tar lite tid att vänja sig vid, men inget konstigt med det.

Det var som vanligt inte så kul att se min lilla kärlek ligga på sjukhussängen, känns lite som att ha hjärtat utanför. Vill bara rädda, göra honom frisk, ta bort allt det onda dumma som är i hans kropp. Men är maktlös. Älskar honom så himla mycket, man känner det ibland, mycket tar man för givet men det borde man inte. Saknar honom fast han bara är borta ett dygn. Men imorgon ses vi!

Imorgon så är det skola på förmiddagen. Sedan tänkte jag faktiskt sätta mig på något cafe, äta lunch och läsa läsa läsa. Har så svårt att läsa hemma, så mycket som stör. Att skriva uppsatser eller göra gamla prov, sammanfatta osv går bra hemma. Men just att läsa. Lite senare ska jag träna, sedan hem till min stackars sjukling och mysa resten av kvällen.

På torsdag är jag ledig från skolan! På kvällen ska jag och min partner in crime Fanny gå på mingel på djurgården och få middag, sjukt trevligt ska det bli! På fredag ska jag först till min kurator, det ska bli skönt att få prata, sedan så jobbar jag.. På kvällen ska jag och några Strömmatjejer hälsa på Jenny + bebis!! Så mysigt!

Hoppas ni har det bra, god natt och puss!

bra dag

Publicerad 2010-01-18 21:45:32 i Saras dagar

Bra dag! Jag har hunnit med skola, registrering, läsa 2 kapiten, HLR kurs och gäster! Nu är jag hos H, vi dricker te och ser på Wallander. Imorgon är det skola igen, föreläsning, sedan har jag massor av kurslitteratur som ska läsas.

Och så ska H opereras, igen. Inte kul. Det värsta är att han blir så ynklig och då blir jag alltid tårögd. Så på eftermiddagen är det jag som tar pendeltåget till Huddinge med en milkshake och plåstrar om honom. Hoppas allt går bra och att det leder till något bra. Snälla.

Kärlek till er! Och ta hand om varandra.

bra dag

Publicerad 2010-01-18 21:45:32 i Saras dagar

Bra dag! Jag har hunnit med skola, registrering, läsa 2 kapiten, HLR kurs och gäster! Nu är jag hos H, vi dricker te och ser på Wallander. Imorgon är det skola igen, föreläsning, sedan har jag massor av kurslitteratur som ska läsas.

Och så ska H opereras, igen. Inte kul. Det värsta är att han blir så ynklig och då blir jag alltid tårögd. Så på eftermiddagen är det jag som tar pendeltåget till Huddinge med en milkshake och plåstrar om honom. Hoppas allt går bra och att det leder till något bra. Snälla.

Kärlek till er! Och ta hand om varandra.

Fest igår, allvar imorgon

Publicerad 2010-01-17 17:28:59 i Saras dagar

Jag hade så himla roligt igår kväll/natt. Tack alla fantastiska!! Förutom den anonyma som kommenterat förra inlägget.. otrevligt! Undrar vem det är? ;) Haha!

Jag är lite små trött idag.. host host. Men har iaf läst lite psykologi å myst massor. Nu ska vi iväg. Först ska vi till Pegah och lämna av hennes skor, sen hem till mina föräldrar och lämna busskort, sedan ska vi köpa bingolottor och thai mat för en myskväll!

Imorgon ska jag upp tidigt, 9.00 är uppropet. Så kul!! På kvällen så ska jag på barn-HLR utbildning på nannyjobbet, dom bjuder på fika. Det blir mys! Däremellan ska jag hinna läsa 4 kapitel psykologi tänkte jag.

Puss!

Woho!

Publicerad 2010-01-16 11:16:02 i Saras dagar

Trevlig helg på er! Ska börja med en mysfrukost, sedan ska mor min och jag simma. Vi ska till systemet, jag ska handla lite. Packa klart mitt rum!

Ikväll blir det middag och party!

GRATTIS PEGAH PÅ FÖDELSEDAGEN!! Party!! (Även om det egentligen är inte idag hon fyller år!)


Döda mig inte ikväll nu, P! Bilden ger dig inte rättvisa men det är kul för den är så gammal :)

Dagen

Publicerad 2010-01-15 11:02:13 i Saras dagar

1- Äta upp min yoghurt
2- Åka hem till Söder, möta upp en tjej och sälja mina rättspsykologi böcker
3- Promenixa till eriksdalsbadet och anmäla mig till yoga i eftermiddag
4- Gå förbi forsgrenska och skriva upp mig till nästa vecka
5- Hämta ut böcker på Söderhallarna
6- Hem och leka med kissen samt plugga lite psykologi
7- 15.30 dynamisk yoga på eriksdalsbadet
8- 17.00 middagslagning och lets dance hos Paret!

Rätt och fel

Publicerad 2010-01-14 22:45:01 i Saras dagar

Hej bloggen!

Idag så har jag varit på spinningpass, hos min kurator, på IKEA, tittat på bord i Södertälje och läst lite kurslitteratur. Sjukt mkt utgifter nu, men jag hoppas det går ihop. Det var jätteskönt att träna, jag behöver lära mig uthållighet, tror träningen hjälper till det. Rensa tankarna, kämpa lite, uthållighet, matt så man sover gott, roligt, man lär sig att man kan mer än man tror och man lär sig kämpa. Jag älskar pass! Jag måste verkligen ha någon som skriker på mig, annars blir det inte lika bra. Detta borde alla pröva på!

Imorgon ska jag ta sovmorgon, plugga lite, kanske möta upp en tjej och köpa bok, men mest ta det lugnt. På kvällen ska jag träffa Saris Paris!

Puss!

Allt fix har ordnat sig

Publicerad 2010-01-13 22:25:56 i Ego

Jag är så lycklig därför att:

Jag inom någon vecka kommer flytta ihop med mannen i mitt liv.
Jag kommer få ihop så mkt pengar jag behöver tack vare CSN och mina tre jobb.
Jag har jobb i sommar som jag trivs med, med kollegor och partyn och Strömmakort jag älskar.
Jag ska börja plugga det jag verkligen brinner för, psykologi.
Jag ska lära mig spela gitarr! (Min nya knäpp)
Jag har ett gymkort där jag kan göra allt ifrån body pump, spinning och yoga, som är bra för min kropp och själ.
Jag kommer ha alla saker samlade på ett ställe, slippa lägga energi på planering och resa mellan två ställen.
Jag ikväll, har nästan gråtit av lycka, därför att jag hittat två masterprogram som verkar spot on, otroligt intressanta, lärorika, bra för jobb, och som jag blir behörig till.
Jag försöker lära mig själv att inte tänka så mycket längre än "nu", oroa sig är inte bra.
Jag kommer få bestämma över mitt kylskåp.
Jag kommer ha ordning på kläder och smycken, lovar att bli mer kreativ i min klädsel.
Jag kommer ha tid att dokumentera, ta bilder, hitta på roliga saker.
Livet blir vad man gör det till!

Juste

Publicerad 2010-01-12 21:56:39 i Saras dagar

Idag så blev H och jag intervjuade om våra skor av metro. Kanske är vi med imorgon! Håll utkik!

Konstig dag

Publicerad 2010-01-12 21:24:17 i Saras dagar

Vi har båda sovit jättekonstigt natten till idag. Vaknade av ett gallskrik från H, jag blev livrädd, ruskade. Han drömde om en potatisgratäng som höll fast honom, haha. Sedan skulle jag till K klockan 10, han hade dock glömt att skriva upp tiden. Så jag gjorde lite andra grejer jag behövde göra och gick hem och somnade... eftersom att jag sov så dåligt inatt. Halv 12 mötte jag upp en kille som jag köpte böcker av, sen hann jag med lunchdate och vaccinera mig. Jag hatar sprutor!! Men nu är det gjort, och jag har lite ont i armen, hoppas det inte blir värre.

När jag kom hem hann jag med följande:

Städa mitt rum
Skriva och skicka mina flyttkort
Leka med katten
Maila alla jobb pga min nya adress
Prata med nanny.nu och boka möte till imorgon
Renskriva allt i min nya kalender, skrivit in alla föreläsningar, vad som ska läsas o.s.v.
Maila med Strömma
Fixat ihop några tjejer som ska träffa J's bebis nästa fredag!
Dessutom har H och jag gjort en kalkyl över allt som ska betalas i januari.

Så jag har unnat mig själv en TV-kväll nu, orkar inte tänka något mer. Det har varit en jättekonstig dag, har gått lite i dimma och ja.. ni vet hur det är.

Imorgon klockan 11.00 ska jag ha telefonmöte med jobbet, sedan är jag mer eller mindre obokad. Får se om jag får feber ikväll nämligen... hoppas jag mår bra imorgon. Om jag mår bra ska jag fortsätta packa hemma och träna! Skulle luncha med Nathalie men har ingen aning om hur det blir nu. Mycket som händer, jättemycket. Blir snurrig i bollen. Ska sova, men först, PARADISE!!

<3

(Bilden har absolut inget med saken att göra men den var fin haha)

Publicerad 2010-01-11 21:18:27 i Saras dagar

Allt har gått topp idag, förutom min planering som ni säkert märkte var lite fel! Haha. Jag var klar att gå från träningen så sent som strax efter 2. Så jag hann precis hem, äta lite lunch och förbereda mig inför intervjun. Sedan blev det buss till strandvägen. Jag har varit så sjukt nervös inför det här mötet av någon anledning. Men det gick jättebra. Jag var där i ca. 2 timmar och träffade tre finfina barn! Träningen gick också bra men det var jääättejobbigt.

Imorgon måste jag börja med en promenad till postkontoret här, sedan kl 10.00 ska jag träffa min kurator igen. Äntligen, vi har mycket att prata om! Efter det ska jag ner till forsgrenska och skriva upp mig på några pass.

15.30 ska jag vaccinera mig (hjälp). Jag hatar sprutor. Men älsklingen följer med som tur är. Och håller mig i handen. Sen så blir det att verkligen gå igenom mina grejer jag har på Söder och sortera, packa. Har också lite mail som ska iväg, sen så ska jag skicka iväg mina flyttkort!

Nu händer det igen. Ska bli så kul. Nytt jobb, äntligen egen lägenhet med älskling och skola som börjar nästa måndag. Nu kommer jag plugga i 2,5 år... så jag är klar när jag är 23. (Har redan läst juridik och psykologi i ett halvår). Pluggar jag master så är jag klar vid 25. Hoppas det räcker för arbetsgivarna. Vill sätta igång nu! I sommar blir det Strömma men så fort det går ska jag försöka hitta ett jobb på kontor som har med det jag vill göra att göra. Jag vet också att stockholmsmässan har en personalmässa, det vore ju hur kul som helst att gå på.

Snart är det paradise, sedan ska älsklingen och jag sova. Sover alltid gott efter träning. Tjoflöjt!

Dagen:

Publicerad 2010-01-11 11:08:33 i Saras dagar

Nu: Kaffe, macka och havregrynsgröt
11:43 tåg till Medborgarplatsen, hem till föräldrarna.
12:00 gå hemifrån, ta med mig det som ska postas och posta i Söderhallarna.
12:30 Bodypump! I en timme framåt. Efter det dusch, bastu, och lunch.

13:15.00 Börja packa i kartonger inför flytten

15:24 Buss från Slussen, 76an, mot Berwaldhallen.
15:37 Framme vid Strandvägen
16:00 Plinga på familjen och bli intervjuad!

18-22:00 städ och tvätttime hemma hos H. Middag ska hinnas med också.

(Jag gör detta för min skull. jag förstår att det är totalt ointressant för er, haha! PUSS)

Så underbart.

Publicerad 2010-01-10 20:36:50 i Saras dagar

Idag har jag fått en kväll framför TVn med min älskling. Jag är iofs inne i att fixa med album och lite sånt och han opponerar på en uppsats. Men mina fötter nuddar honom, haha! Snart vankas Johan Falk och lite godis. Helgen är redan över och det går läskigt fort allting.

Imorgon ska jag:

Ringa Annica, Nathalie och Rebecca och bestämma dejt.
Gå på intervju (!) klockan 16.00 hos en familj på Strandvägen och att ev. passa 3 små barn. Jag är jättenervös!
Packa/Städa inför flytten
18.00-22.00 är det tvättstuga bokad.

I övrigt måste jag:
Fixa min nya kalender, hoppas jag äntligen får brev från universitetet.
Prata med jurister.
Få mina sista böcker sålda.
Köpa kurslitteratur.
Skriva in mig på psykologiska institutionen.
Vaccinera mig.
Träna (så mycket jag hinner).
Förbereda mig inför möte ang. sparande med banken.
Kpa ett nytt överkast!

Den 18e januari börjar skolan, och den 31a januari flyttar vi. Dessutom kanske jag får ett tredje jobb imorgon. Här händer det grejer. Hoppas det inte blir för mycket!

Ha en fantastisk vecka! Imorgon är den första riktiga veckan på året, så nu tar vi nya tag! Kärlek!

Hemma från Åre

Publicerad 2010-01-09 09:28:01 i Saras dagar

Hej bloggen och läsare!

Nu sitter jag i min kur vid Grand och jobbar. Turisterna har inte börjat komma än.. men vackert är det. Kallt och soligt. Det ryker från vattnet och svanarna simmar med sina ungar. Sjukt segt att gå upp imorse var det men finase älskling skjutsade mig och det var såå skönt.

Jag kom hem från Åre iförrgår. Vi har haft det fantastiskt! Åkt skidor, turistat, shoppat, ätit ute, umgåtts, varit på äventyrsbad med 9 olika bastusorter, fått behandlingar på SPA (min hy blev jättefin). På kvällarna har vi mest lagat och ätit mat, läst tidningar, suttit framför brasan. Kände mig så himla lugn när jag kom hem! Men nu är jag redan stressad, haha. Jag har iaf hunnit tänka mycket, skrivit listor över saker som inte fungerar som jag vill ändra på och sådär. Känns som att 2010 kommer bli ett år att komma till insikt och hitta balans. Tror ni att jag lyckas? Jag hoppas det!

Igår så tog jag det jättelugnt. Först fick jag lite böcker sålda, letade kurslitteratur till mig själv, pratade med universitetet fixade CSN och sådär. Sedan såg jag 5 avsnitt av paradise! Vilket drama! Jag skrattade, grät, våndades... im hooked. På kvällen hade vi middag hemma, jag stod för efterrätt som var crepes med färsk vaniljstång, mangoglass och färsk frukt. Det blev mums!

Efter jobbet ska jag träna, ska prova på pilates! Det tror jag kan bli sköj. Tänkte promenixa hem också, trotsa kylan. Så får man lite motion. Ikväll är vi bortbjudna på trerätters igen, haha, när ska detta ta slut?

Kärlek!

2010- åre fram till 7/1

Publicerad 2010-01-01 20:13:37 i Saras dagar

Hej kära vänner och ovänner!

Igår blev en perfekt nyårsafton! Jag skrattade så jag fick ont både i magen och i käken, och fick världens godaste middag. Först var det små smörgåstårtor med skagenröra och räkor, sedan oxfile med balsamicosås och klyftpotatis och supergod sallad. Och till efterrätt så var det smördegsknyten med vaniljsås och bär. Fruktansvärt gott! Och champagne förstås! Vi skålade och kramades och såg på fyrverkeri, spelade spel och föråt oss. Det var så bra det kunde bli!

Åkte hem och sov några timmar, dock dåligt, sedan bar det av till jobbet. Var inte så kul att stiga upp men vad gör man inte för turisterna! Klockan 9 börjades det. Dagen var kaos, massor av folk men den gick fort och matlådan slank ned utan problem. Jag är fortfarande på gång! Har varit hemma och packat och nu är jag hos H. Vi hann med en utemiddag också, kinamat, hur gott som helst. Hur mycket kan jag äta egentligen?

Imorgon 8.30 bär det av till Åre med lite stopp på vägen. Det ska bli fantastiskt. Vi ska åka skidor, basta, bada, bowla, läsa böcker, äta ute, sova, gå på SPA en dag, åka hundsläde, scooter... fantastiskt ska det bli. Kommer inte bli någon uppdatering här men det får ni leva utan! Är troligen hemma kvällen den 7e igen! Vi ska bo i en stor stuga med bastu!

KÄRLEK!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela