prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Helt slut!

Publicerad 2009-08-31 17:36:22 i Saras dagar

Jag är redan helt slut! Ville inte att kvällen med älskling skulle ta slut, så jag somnade lite för sent. Gick upp 6:30, duschade, åt frukost, drack kaffe, och cyklade iväg till min första introduktion! Lärarna var väldigt engagerade och ämnena verkar jättebra. Efter det så var det kaffe och bullar och fick lära känna massa nya trevliga klassisar. Känns himla bra! Vi hade 4 timmars håltimma så jag cyklade hem för att ringa studenthälsan, fixa med hyra, samt så fick jag jobb på body shop! Har fått lite pass i Oktober och ska lära mig rutiner osv innan det! Jag ska träffa butikschefen på fredag och äta lunch! Så trevligt så... Sedan skulle jag förstås fixa lunch. Det var faktiskt stressigt...

Sedan stressade jag vidare och cyklade i snabb fart (för att jag är så otålig och vill komma fram fort) till uni. Och det är en heemsk väg! Massa uppförsbackar, var helt slut när jag kom fram.. och svettig, haha. Satt en stund med C och en ny bekant, Oskar. På föreläsningen blev vi indelade i grupper och fick göra ett snabb grupparbete, intervjua en forskare om sin forskning. Vi ska fortsätta skriva på det imorgon efter skolan.

Sedan racede jag hem med cykeln igen och nu är jag helt slut. Kom hem precis nu... Ska verkligen bara ta det lugnt, inte tänka på scheman å kurslitteratur å extrajobb å nationer å klasskompisar å inspark utan bara.. vara mig... se på SATC, andas. Annars kommer jag inte må bra. Så är det ibland!

Imorgon börjar jag 8.15 igen, suckeli. Efter skolan och arbetet är vi några som ska hem här till mig, sätta på oss superhjältedräkterna (jag ska vara utklädd till Pippi) och åka till kantorsgatan och börja vår nollning. Tror det blir lite lekar och sånt. Grejt! Kommer hålla på säkert in på natten så ingen bra uppdatering... så vet ni det.

Kärlek!

Hola!

Publicerad 2009-08-30 20:44:51 i Saras dagar

Igår var min första nationsutgång! Började med middag hemma hos C, bulgursallad och kyckling otroligt gott... sedan vinglade vi till Uplands nation för att träffa nya klassen. Massvis med trevliga människor och 90% tjejer, på både gott och ont. I guess. Det var sjukt varmt där inne så jag och några till gick vidare till V-dala för att se lite live-musik a la indierock (åh jag är så svart och svår!) vilket verkar vara lite temat här. Sedan blev det en cykeltur hem och stupa rakt i säng efter lite dansande och shottande, så trevligt så!

Idag har föräldrar varit här och skämt bort mig med färska bär, sen bar det in till stan för att möta upp älskling vid tågstationen, han ska sova här inatt! Han är världens finaste och har gjort skaldjurspasta till mig. Nu ligger vi i sängen och dricker te och ser på TV, så mysigt... Vi har förstås gått runt lite på stan och sådär också, U-sala turistigt!

Imorgon är första skoldagen! Ska bli jättespännande och är taggad att sätta igång faktiskt. 8.15 ska jag vara i en stor sal i engelska parken, vid humanistiska centrat ca en kvarts cykeltid från mig. Har intro till ca. kl. 10 och sedan börjar vi med lektioner kl 14 igen så jag tror jag cyklar hem emellan och äter. Efter skolan vid 16-tiden så ska vi träffa faddrar och generaler utanför skolan. Om jag hinner skulle jag behöva ragga kurslitteratur, köpa lite fat på lagerhaus eller liknande, köpa gymkort och lite smått och gott! Nu sätter det igång! Jag bjuder på lite bilder också :) Klassisar, fröken svår, och god mat! PUSS



Dag 2

Publicerad 2009-08-29 13:05:09 i Saras dagar

Vet ni vad? Det gick jättebra att sova ensam och jag är en glad brax! Vaknade sent, utsövd, så välbehövligt! Gick upp, gjorde havregrynsgröt och kaffe och såg på gilmore girls... Sedan gav jag mig ut på ren rask promenad (powerwalk är såå 2008)/jogging runt här i Svartbäcken. Gick förbi stora campingområden, stugbyar, kollonilotter, fotbollsplan, och längs fyrisån. Jättefint! Nu tror jag att jag hittat mina promenadstråk. Gick lite vilse där mot slutet trodde jag men jag var jättenära hemma!

Nu ska jag städa upp lite här, har lite grejer som ska sys också. Ska cykla bort och handla och kanske baka en liten kaka tills att jag får besök imorrn av både älskling och föräldrar. Ikväll ska vi ses kl 18.00 på Uplands nation för att träffa hela min nya klass för första gången! Så spännande!

Puss!

Update.

Publicerad 2009-08-28 18:53:38 i Saras dagar

Igårkväll följde älskling med mig hit, jag ville inte vara ensam första kvällen! Vi hyrde film, fixade till här hemma och åt jättegod mat. En riktig myskväll med min största kärlek! Börjar bli riktigt fint här hemma nu... och cykeln är så fin! Det är en stor skillnad mot hemma. Här har jag en stor egen lägenhet. Badrummet och grejerna är bara mina, köket och grejerna är allt mitt och hela vardagsrummet, hallen, garderoberna... Ja, ni hör. Och jag cyklar överallt, ingen tunnelbana! Min cykel går som smort även om det är lite läskigt när man är så ovan som jag. Men det kommer nog snart! Finns både ett cykelförråd och annars kan man ställa den precis utanför mitt sovrumsfönster!

Jag gör min egen mat och har ett fint litet centrum jättenära min lägenhet med Konsum, Ica, film hyrning, postlådor, en liten blomaffär och en bankomat. Dit går man på bara något minut. Att cykla in till universitetet/stan tar ca 5-10 min så det är inga avstånd. Här vid mig finns också en grillkiosk, asiatisk och indisk restaurang, ett konditori och en 24h öppet mack! Univeristetet ligger över hela stan, delen där jag ska hålla till heter engelska parken!

Idag var det iaf dags för välkomstdag. Cyklade dit i god tid och på vägen var det två unga killar (typ 15-16?) som skrek: släpp fram damen nu! Är jag så gammal?! Tog illa upp! Men iaf, vid univeristetshuset mötte jag upp en av mina nya klasskompisar, Charlotta! Såå glad att jag fått konkakt med henne, en jättegullig tjej från Luleå. Vi gick runt på universitetshuset och fick massa massa info om allt möjligt och pratade med massa snälla människor. Alla är så snälla här! Det var nationer och kår och konsumtverk och bibiliotek och det var gratis glass och godis. Så gick jag och skrev in mig, det blev östgöta nation, de verkar ha bra med bostäder! Där var de också snälla! Låg nära domkyrkan så jag hoppas jag hittar dit... (det gör iofs det mesta) Pratade lite om att ev. jobba med servering senare där för det har jag ju erfarenhet av! Träffade en jättesnäll tjej där också och det känns skönt

Sedan var det tal i aulan, en enoormt stor aula full av guld och studenter. Väder-Pär som jobbar på TV4 var konfrencier och alla höll tal, lite sång och musik, småtråkigt men ändå häftigt att se. Efter det så åkte C och jag en guidad bussrundtur runt Uppsala, lite kul att se ungefär var allt ligger! Efter ca. 1 timme kom vi tillbaka och då tog jag cykeln och så gick vi och åt lunch/middag på ett litet fik på Svartbäcksgatan, åt moussaka med tsatsiki och grekisk sallad. Såå gott! Sedan blev det till att cykla hem och nu har jag en del att göra. Fixa automatisk betalning av hyran, försöka fixa mitt studentkonto, titta igenom all info jag sett, fortsätta plocka och fixa i lägenheten med kläder, skåp, osv. Och jag är väldigt trött! Om jag hade orkat hade jag tagit en powerwalk i mina nya kvarter och sett om det finns några grönområden att jogga på, men jag tror inte jag orkar.

Inatt blir min första natt ensam och jag hoppas att jag sover gott! Har iaf. sovmorgon imorgon. Ska antagligen träffa upp några på kvällen och dricka lite vin innan insparken börjar på Uplands nation! Såå spännande!

Till alla er som funderar på att plugga men aldrig kommer till skott: Ta chansen! I alla u-länder jag och min familj bott i sliter folk i år och efter skolan på jobb för att få råd att plugga. Här är det gratis, du kan plugga på distans, få lån. Kunskap är makt. Kom ihåg det!

KÄRLEK






Hej kära blogg.

Publicerad 2009-08-26 23:06:24 i Saras dagar

Jag har haft otroligt fullt upp. Igår var älskling i jag i lägenheten, åt god mat, tog en sväng på stan, drack lite vin... idag har jag haft en fantatisk stockholmsavslutning med middag på VaPiano och nu är jag hemma hos älskling igen och gråter en skvätt. Alltså jag har alltid varit känslig och ett vrak och det händer så sjukt mycket nu att jag inte vet hur jag ska uttrycka mig... känslor som springer fram och tillbaka från tårna till hjärnan. Så kanske blir lite dålig uppdatering medans jag acklimatiserar mig. Bara så ni vet. Imorgon flyttar jag officiellt till Uppsala!

Kärlek!

Folk snackar så mycket skit.

Publicerad 2009-08-24 13:29:03 i Saras dagar

Jag blir så less på folk som bara pratar men aldrig handlar. Jag läser i bloggar att folk ska börja träna, folk är helt inne på att dom ska göra det och det plugga hit och dit. Men varför är det aldrig någon som gör nånting? Jag tänker verkligen ofta att, jaha det där kommer ju aldrig hända. Folk som är helt lyriska över deras nya livsstilar som aldrig håller. Är det inte lite konstigt? Jag har säkert sagt massor jag aldrig gjort, men jag är ute och går varje dag och jag ska börja plugga. Mina juristdrömmar blev det inte mycket av men då har jag iaf läst första kursen på utbildiningen och kommit på att det helt enkelt inte var en dröm. Så gör mer! Annars tappar orden betydelse snart...

Sliten!

Publicerad 2009-08-24 10:23:58 i Saras dagar

Shit vilka dagar det har varit... I lördags jobbade jag till 19.15, lååång dag... Jag sprang hem och åt lite mat, delade en flaska vin med min kärlek. Sen mötte vi upp några på Mossebacke och satt och drack rosévin... Det var jättetrevligt faktiskt, även fast man dricker vin ur vanliga glas. Haha! Några timmar senare skulle jag upp och jobba. Det är lugnt tänkte jag, man behöver inte må så bra jämt, jag jobbar bara till 15...

och då har TL (småchefen) sjukat sig. Så Nathalie och jag har 15 minuter på oss att starta allt, räkna kassorna, plus allt annat man ska göra (ut med skyltar, öppna kassaskåp, skriva ut listor, fixa broschyrer)... Sedan hade vi ca. 100 meter kö i 4 timmar. Vi hann inte gå på toa. Jag har aldrig varit så stressad i mitt liv bara! Fick jobba över till kl typ sju, men jag får ju övertid. Men jobbigt var det iaf. Jag var så död, hade tänkt åka hem och sova direkt efter jobbet men det fanns det ingen tid för... och jag hade haft typ en kvarts lunch på hela dagen. Så najs!

Men det var bara att släpa sig iväg till söndagsölen, jag åt en superfet hamburgare med bacon och ost och pommes och det var ljuvligt!! Piggnade till lite och drack lite vin (men mest vatten)... vid halv 12 så höll jag på att stupa av trötthet så då åkte jag och mötte älskis och åkte hem till honom och sov. Sen har jag sovit som en sten hela natten, helt underbart. Det var iaf många på söndagsölen och det var jättetrevligt! Trivs så himla bra med alla (nästan) på Strömma! Alla var där, Nathalie, Fanny, Sissela, Charlotte, Cathrine, Edith, Therese och massa andra som jag glömt. Men superkul var det!

Vaknade såklart kl 9 iaf men jag fick iaf sova drygt 8 timmar. Nu ska jag gotta ner mig i älskling soffa, göra oboy och ostmackor (är sjukt sugen på det) och ligga i min enorma kofta och bara jäsa. Åh, ledig igen. En helg av jobb var nog!

Och det är som de säger... När man pratar om trollen är det dags att hålla tyst.

Publicerad 2009-08-21 20:41:33 i Saras dagar

Jag glömde berätta om lilla barnet jag träffade! Världens sötaste Felicia som kunde hela "inatt jag drömde" fast hon bara var två år! Så smart och underbar och älskvärd! Vill ha en själv men det får ni hålla för er själva.. hihi!

Idag har jag jobbat och det har varit helt OK. Slappdag. Imorgon däremot jobbar jag till halv 8... suck! Men börjar först 10 så det känns väl som att jag ska klara det också :). Sovmorgon! Sov så otroligt kasst natten till idag så inatt kommer jag säkert sova 10 timmar. I hope!

Efter jobbet idag så promenerade jag till medis där jag mötte älskis. Vi handlade på nyöppnade coop (jättebra affär) var massa happenings med ballonger och styltmänniskor och jag vet inte vad. Underhållande var det iaf! Sen gick vi till vår faovritaffär, ostaffären på östgötagatan! Där köpte vi 2 olika ostar, kex, vindruvor, marmelad och gott bröd :)!  Vi lagade hel kyckling i ugn med couscous och god sås också. Jag är så lycklig lottad som har världens finaste karl. Och jag kände verkligen för att bara ta det lugnt. Film, kärlek, god mat. Då trivs jag som bäst!

Igår var förresten jättemysigt att träffa R! Så kul att höra skvaller. Några timmar på ett café med te och en stor kofta och en halvkylig sommarpromenad... och ändå kunde jag inte sova? Märkligt!

Nu kom älskling precis med ostbrickan. Hoppas ni har det lika bra som jag!

Kärlek!!

Torsdag. Känns som söndag.

Publicerad 2009-08-20 19:05:31 i Saras dagar

Hej älskade!

Åh vilken dag jag haft. Sovmorgon, massa sol med älskis, och glass på Saras balkong. Så härligt! Nu är jag jättetrött och håller på att somna nästan... väntar på att mina kära ex-kollegor ska bli klara med visningen och ringa mig så vi kan äta middag! Helst nu! Ska försöka vakna till lite också, kan underlätta. Imorgon jobbar jag såklart, kommer bli hemskt att gå upp tidigt! Men är det fortfarande fint väder imorrn efter jag slutat så åker älskis och jag till Drottningholm. Annars blir det bio. Åh, så mysigt! Känner att jag inte har så mkt kul att bjuda på så jag bjuder på en bild från Parets 21-årsdag!

Ledighet!

Publicerad 2009-08-19 13:27:48 i Saras dagar

Jag har haft en mycket bra start på dagen. Fick sovmorgon till 10, drack mitt kaffe och åt min fil. Sedan begav jag mig ut på en joggingtur i nackareservatet. Såg både massa fåglar och rådjur, vackert vatten och gröna skogar. Har varit så himla ur fokus och knasig i huvudet så jag behövde det verkligen. Kom hem och duschade och nu sitter jag här och ser på Oprah... ska alldeles strax bege mig iväg. Tänkte promenera härifrån hammarbyhöjden till ringen och shoppa lite, det var längesen. Vad kan det ta? Drygt 30 minuter? Nåt sånt.. Känner för lite nytt i garderoben! Sedan ska jag gå hem till mammi och pappi och börja förbereda middagen, ikväll har vi gäster, bland annat ett litet barn och det ska bli såååå kul! Hihi!

Kärlek!

Ikea igen och söt styrelseordförande!

Publicerad 2009-08-18 23:17:01 i Saras dagar

Idag har jag hållit på heeela dagen i lägenheten, och på IKEA förstås. Jag är snart stammis! Vi har hängt upp nya tavlor och taklampa och fixat mattor. Sjukt jobbigt men nödvändigt. Kom till älskling strax efter 21 och fick jättegod mat. Som alltid. Min stora kärlek!

Precis när jag skulle så plingar världens sötaste styrelseordförande på! Och han var så trevlig! Jag smälte lite, och fick reda på att föreningen har en bastu till vårt förfogande .YES!

Nu, sova!

Kärlek!

Planer för den överkokta spaghettin

Publicerad 2009-08-17 22:54:55 i Saras dagar

I veckan

Imorgon- Gå till UM, åka till Ikea igen, och Uppsala. Städa, fixa iordning. Köpa cykel. Hem, äta middag på restaurang med päronen, hem till älskis. Slockna.
Onsdag- Middag här och då kommer Felicia 1,5. Ska bli så kul!
Torsdag- Träffa mina gamla Body Shop kollegor.
Fredag- Jobba hela dagen, bio och middag med älskling. (Är kattvakt hemma)
Lördag-  Jobba hela dagen, ev. utgång. (Är kattvakt hemma)
Söndag- Jobba hela dagen, söndagsöl med jobbet! (Är fortfarande kattvakt)

Nästa vecka

Måndag- Ledig! Packa och städa.
Tisdag- Träffa Laura
Onsdag- Träffa Bulgariengänget!
Torsdag- Flytta till Uppsala på riktigt!!
Fredag- Välkomstdag på skolan, träffa ny klasskompis och fika innan. Skriva in på kår + nation.
Lördag- Tjuvstart på nollningen! Träffa alla nya klasskompisar!
Söndag- Förbereda, fixa superhjältedräkt och fixa block osv inför skolan.

Phew!

Idag känner jag mig som en överkokt spaghetti...

Publicerad 2009-08-17 17:38:55 i Saras dagar

helt seg i kropp och huvud. Blä! Har iaf fått mycket gjort. Cykelplaner, mailat massor ang. detaljer i kontrakt och lägenhet, läst igenom allt välkomstmaterial, gått runt i möbelaffärer, jag vet inte allt jag gjort men är helt slut i huvudet iaf. Så jag lägger in en bild på någon som är lite snyggare och klarare än jag...

Lite pics- enjoy

Publicerad 2009-08-16 23:45:36 i Bilder





1. Glad Sara på Ikea, 2. Världens bästa middag, kock: Älskis.
3.  En av två proppfulla vagnar på Ikea, 4. Framme på landet, jag på kantarelljakt
5. Vi hittade en kisse vid korna, 6. Mitt nya sovrum i U-sala!
7. Snygg kille (hihi) framför torpet, 8. Minst lika snygg mamma på kräftskiva!
9. Jag är desperat att bli av med min finnkoloni, 9. Världens godaste!

Hemma!

Publicerad 2009-08-16 18:24:21 i Saras dagar

Shit vad jag springer runt. Men jag mår bättre än någonsin och känner mig sprudlande. Lägenheten börjar bli jättefin och sedan har jag hunnit klappa kor. Nu ska mamma och jag iväg och gå på en promenad samt handla lite gott till ikväll och hyra film. Behöver ta det lite lugnt. Det + en dator och en almanacka där jag ska planera massor blir nog en lagom kväll. Kärlek!

Nu måste jag skriva av mig lite

Publicerad 2009-08-13 23:36:33 i Saras dagar

Vilka bra dagar det varit, helt klart. Idag har jag fått en hel del packning gjord. Massa mer köksgrejer, kläder, jackor, DVD, dukar och gardiner. Phew! Sedan hann mammis och jag med en sväng på stan och en räkmacka också, mums. Det ska bli så mysigt imorgon, då ska älskling och jag göra klart i lägenheten. På kvällen ska vi äta god mat, dela på en flaska vin och sedan se vad Uppsala har att erbjuda. Kanske ta en promenad, se var skolan ligger, kanske halka in på någon bar. Henke har klassisar också i Uppsala så det kan ju bli intressant :)

Men före det ska jag ha en heldag. 8.30 ringer klockan och då ska jag skynda mig till ungdomsmottagningen för att få journalkopior så jag kan börja gå i Uppsala istället... efter det ska jag till Rosenlund för sista gången och ta prover, jag ska till glasmästeriet och hämta upp en glasruta. Vid lunch ska jag träffa Annica, det ska bli spännande! Vid 4 tiden hämtar älskis och jag bilen och åker iväg :)

Dagen efter kommer päronen + morbror och hälsar på, jag bjuder på fika och visar lägenheten.. sedan åker vi ut till Torpet och äter kräftor och dricker vin! Åh, så trevligt det ska bli... på söndag är det släktkalas och kusin som fyller 20!

Jag läser bloggar och blir lite mörkrädd. Att ha en LV-väska, hämtlunch och ett leende på perfekt sminkade läppar verkar vara så mycket viktigare än vänskap och att ha kul. Har vi tappat bort vad som verkligen betyder något? Eller är det kanske bara jag som är ett hav av känslor som aldrig tar slut och bryr mig om sånt tjafs? Jag vet inte...

Jag pratade med en gammal bekant till mig på msn, han frågade vad jag gjorde och jag sa att jag hade tråkigt. "Tråkigt är ett lyxproblem" sa han då. Och oj så sant han hade. Så jag kanske ska njuta, tänker jag. När man är "vuxen" hinner man väl inte ha tråkigt.

Har fått jättedålig hy sen turkiet. Massa finnas och inflammerade, hela ansiktet gör ont och är rött. Oj, suck. Har tagit en ansiktsmask och sådär men hjälper det ens? Känns inte så kul när man vill vara somrig och fräsch... men nu ska jag verkligen inte sitta och klaga!

På nollningen så ska jag vara powerpuffpingla, och jag måste fixa en sådan dräkt. Det blir spännande. Sedan så ska jag byta min cykel mot en större och betala mellanskillnaden.. pengarna flyger här märker jag.

Men nu ska jag snart lägga mig i min säng innan jag svamlar ihjäl er.

Kärlek, och godnatt.

Oj.

Publicerad 2009-08-13 11:36:11 i Saras dagar

Det är faktiskt mer än vad jag trott att pyssla med denna flytt. CSN, kurslitteratur, hemförsäkring, inredning, planering, lära sig hitta i Uppsala, mat, förråd. Så sjukt mkt att hålla i huvudet! Och sen är jag lite rädd. Allt är så himla perfekt. Henke är världens finaste, jag ska flytta till en ny stad och börja plugga det jag brinner för, få vara med om massa roliga grejer. Har en egen lägenhet och pengar på kontot... en underbar familj som hjälper mig. Har precis varit i massa olika städer och länder på semestern! Har massa roliga människor ja ska träffa nu i veckorna och i helgen ska jag på kräftskiva.... Man ska ju inte gå och vänta på att något ska gå dåligt men kan det vara såhär bra? Jag undrar!

Oh what a day..

Publicerad 2009-08-13 00:09:02 i Saras dagar

Är heeelt slut. Har handlat för mer pengar än jag vågar tala om på Mataffär, Rusta och Ikea. Men fint och bra blir det! När jag efter många om och men kom hem till Paret vid 8-tiden så fick jag jättegodmat. Sedan så såg vi på "How to loose a guy in 10 days" mycket mysigt.

Nu, stupa i säng.

Woho!

Publicerad 2009-08-11 21:34:33 i Saras dagar

En hektisk dag på jobbet, en promenad hem och lite pill med garaget. Sedan massor av packning. Imorgon går första lasset till Uppsala! Har fått nollningsschemat och verkar vara upptagen från 28e aug till 17e sept! Hur mycket som händer som helst... Läskigt men jättekul, imorgon ska jag:

Lämna Henkes bil på liljeholmskajen, hem till oss och hämta vår bil.
Ta prover på Rosenlund
Ringa vårdcentral och UM
Ringa Body Shop Uppsala ang. intervju
Hämta nycklar till lägenheten
Åka till lägenheten och lasta av all packning
Till IKEA och köpa massor av saker (och äta ikea lunch muums)
Göra iordning i lägenheten
Gå en rundtur i U-sala så jag lär mig hitta i stan, till nationer, institutioner osv
Hem till Sthlm igen och äta middag med min älskade paroshkis (Sara för er som inte fattar)

Några frågor på det?

Nu ligger jag och tar det lite lugnt i soffan och väntar på att älskling ska sluta. Då ska vi åka och ta en glass å en promenad och sedan sova... ladda batterierna för morgondagen.

Kärlek i massor!!!

när vi två blir en...

Publicerad 2009-08-10 22:11:09 i Kärlek



Blir mer och mer kär i dig hela tiden- hur ska jag kunna bo i en stad utan dig? Saknar dig efter vi har varit ifrån varandra i 2 timmar... om inte snabbare. Vill vara fäst i din hand. Känner mig som en 5-åring, men det kanske är det kärleken gör? Och det är det som är så fantastiskt hemskt. Så underbart att hålla fast vid, så hemsk är rädslan att förlora dig... för jag kommer nog aldrig känna riktigt såhär igen. Det är skrivet i stjärnorna på något sätt, så känns det nu. Trots upp och ned så har det bara blivit så mycket starkare det senaste halvåret och jag känner mig så läskigt säkert. Kan det vara för bra? Vill aldrig leva utan dig min världens finaste. Tack för en uppmuntrande pratstund och en promenad längs fjällgatan. Fick den där överväldigande känslan om hur vackert allt är, Stockholm, Du, Livet. Tack för att du får mig att känna så. När man skrattar med hela munnen öppen, högt och ärligt. Det är fantastiskt, och det gör jag med dig. Tack för att du älskar mina skavanker.

Hej, vänner&ovänner

Publicerad 2009-08-10 17:55:59 i Saras dagar

Jag tänker inte ens börja förklara hur bra det har varit i Turkiet så det får ni lista ut själva :) alla bilder ligger på fejjan och nu är jag sjukt trött. Det var en jäättelång resa och sen direkt till landet vilket jätteskönt. Kossor och kantarellplock och sömn och god mat. Nu vaknas det middag här hemma alldeles strax och jag har inte ens duschat.... Sjukt mycket som händer! Har knappt hunnit landa och imorgon så ska jag jobba! Uppdaterar när jag har tid. Men jag lever och är mycket lycklig!


Mindre än 4 h...

Publicerad 2009-08-01 00:45:16 i Saras dagar

tills taxin hämtar oss. har haft en superrolig kväll som lekledare på saras 21-årsfest. grattis världens bästa! men nu är det hejdå stockholm för ett tag, och hej alanya!

kärlek! ses igen den 9e

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela