prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Tröst

Publicerad 2010-04-30 13:23:11 i Bilder

Har precis tröstshoppat lite från. http://www.eyeslipsface.co.uk/ .. två ögonskuggor med 4 i varje, ett läppglans, lite penslar, en primer och en rouge för under 200 kr. Inte illa! Det förtjänade jag!

Har legat hela dagen och sett på SATC.. sovit.. sett ett avsnitt till.. sovit. Osv. Börjar bli trött på detta nu. Är piggare men ändå svag och illamående och med magkramper. Här får ni lite bloggbilder...


Lunch på världens bästa ställe, Il piato, med älskis för några dagar sen.


Vänner firar in våren på Liffeys!


Vi fick 100 kr i ersättning för att det var en geting i våra kikärtor.. hahaha

Värdelöst

Publicerad 2010-04-30 10:06:18 i Saras dagar

Vaknade igår och mådde illa.. sen började det. Från två håll, svårkoordinerat om ni förstår vad jag menar. Magkramper som gjorde fruktansvärt ont och ett illamående jag inte önskar min värsta fiende! Man kan inte göra nånting... Ingen livslust och vill bara sjunka in i ett hål.

Somnade iaf till slut och sov en stund, sedan fick jag i mig lite cola. Har sovit nästan hela natten (otroligt skönt) och fått i mig lite kaka nu på morgonen. Men känner mig jättesvag, ont i kroppen och verkligen inte sugen på mat. Ska ta det lugnt hela dagen idag... ligga i migg mörka sovrum och se på SATC. Blir ingen tenta idag som ni förstår, men vad ska man göra?

Hoppas er valborg blir bättre än min!

Kärlek!

Livet

Publicerad 2010-04-27 21:02:05 i Saras dagar

Livet pågår för fullt! Dagarna går in i varandra så mkt bara att jag inte vet vad som är vad! Igår var jag i skola, åt lunch på stan med älskis och var med om världens hemskaste undersökning på SÖS. Fick andas in typ 10 kapslar med ett jättetorrt pulver så man hostar å hostar... uschis. Somnade när jag kom hem och pluggade mer eller mindre resten av kvällen Idag har jag iaf varit på utbildning och middag med Strömma på berns! Jag känner mig hemma på Strömma! Fina, fina kollegor. Ser fram emot i sommar! Vi har planerat övernattningar i Sandhamn och massor. Älskade liv.

Igår läste jag ut boken "Lyckan, kärleken och meningen med livet". En sann självbiografi om en helt vanlig kvinna som bryter upp med livet totalt och flyttar till Italien, Indien och sist Bali. Läsvärd! Om Gud, yoga, kärlek och att förstå att livet är nu. Ger perspektiv och hopp!

Imorgon ska jag till kurator 9.00 sen handla och sen plugga hela dagen samt hela torsdag. Tenta på fredag!

Kärlek

PS.

Publicerad 2010-04-25 18:29:23 i Bilder

Denna bild får mig att stanna och gapa varje gång jag går förbi den på stan. Av nån anledning.

Mer än helt slut.

Publicerad 2010-04-25 18:19:01 i Saras dagar

Har jobbat fredag-söndag 9-17 ca (ibland längre ibland lie kortare), varit ute åp kvällarna. På fredag har jag tenta och förutom et ska jag ha föreläsningar, ta prover på SÖS, hinna med kurator/träning och sist men inte minst ha utbildningar på Strömma! Är helt slut men lycklig.

Bjuder på en liten bild på mig och fina Maja! Såhär fin är jag när jag doggywalkar för stockholms hundstall :)


PS. just nu har vi en blåbärspaj i ugnen... å ja som inte trodde det kunde bli bättre :)

Späckad dag!

Publicerad 2010-04-22 22:44:42 i Saras dagar

Middagen igår var fantastisk. Jag åt pasta frutti del mare och drack vin och ostbricka... vi kom hem vid 21.30 och då slocknade jag direkt som den bäbis jag är.

Idag ringde klockan kl 7 som vanligt, skyndade iväg på skolan och superbra föreläsning. Satt kvar och pluggade ett tag sen gick jag och L och åt lunch.. canneloni mums och sedan doggywalking med världens finaste amstaffvalpar! Så mysigt att jag dör. En timme i regn men det var det värt :)

Sedan träffade jag mammis och vi åkte till Nacka forum och jag shoppade 3 par skor och ett par jenas.. och en klänning! Som mamma betalade.. jag har världens snällaste mamma!

Sen kom jag äntligen hem och har pluggat och lagat middag/matlåda och plockat... Resten av helgen vankas jobb varje dag ca. 9-17... och löning imorgon! Det kommer verkligen lägligt! På lördag blir det middag hos svärmor och det är typ det enda jag tänkte göra... förutom massa plugg och jobb. Imorgon är det förövrigt dags för en timmes promenad på jobbet med posten så jag behöver inte träna mer imorgon! Haha!

Kärlek!

High on life

Publicerad 2010-04-20 21:55:36 i Saras dagar

Hej vänner!

Idag hade jag lite sovmorgon innan jobbet. Det var fint väder, säsongen börjar sätta igång och jag älskar Strömma och alla som ingår! Solen sken och jag var så himla glad.. promenerade hem till mamma och pappa och satt ute på balkongen och pluggade, sen gick jag in, skrev klart rapporten helt och hållet så att den ska lämnas in imorgon! Och sammanfattade anteckningar... är uppe i 30 handskrivna sidor nu, kul! Blev bjuden på middag och nu har jag tvättat, diskat, städat och fixat lite och fixat papper och hunnit göra en gammal tenta... snart kommer älskis hem och då ska vi dricka te tills vi somnar tror jag. Imorgon vaknas skola, sedan ska jag träna kl 12! Äntligen! Har inte hunnit för har varit sjukt upptagen men nu måste jag.. först spinnig och sen core. Sedan ska jag sätta mig på ett café och äta lunch och plugga med mig själv och om jag hinner så går jag förbi biblioteket och söker på stipendier.

På kvällen ska jag, henke och mina föräldrar gå ut och äta på en nyöppnad italiensk restaurang på Söder. Det blir så mysigt! Jag älskar mitt liv och påminn mig om det så fort jag säger något annat! Nu taggar vi för sommaren!


Jag och min finaste kollega Fanny Bunny!

Förvirrning vs. Lycka- Allt är så skört i min värld.

Publicerad 2010-04-18 21:48:32 i Saras dagar

Häromdagen hände en grej som gjorde mig så fruktansvärd sårad. Jag är ett glas som man kastar i marken och jag går sönder i tusen bitar, världen går under, allt blir overkligt och jag vet inte ens om jag är jag längre. Har ni kännt så någon gång? Jag hoppas inte, för det är fruktansvärt. En sån enorm frustration över att känna alla dessa känslor men inte bli förstådd. Bli trampad på, släng på golvet. Sönder. Hur ska man kunna återhämta sig, låtsas som att allt är som vanligt? Bråka mer? Du liknar mig vid en diamant men jag smälter som snö, går sönder som glas och känner med hela hjärtat. Långt ifrån något som är gjort av sten, även om det kunde vara önskvärt ibland. Mitt hjärta har blivit skjutet med ett hagelgevär, jag syr och syr och hoppas på att dina specialredskap ska göra underverk. Att karlssons klister kan klistra ihop glasbitarna och att det blir minusgrader så att jag slipper smälta sönder. Men det är bara ett problem- det är inte jag som håller i spakarna. Jag har sparkat, skrikit, gråtit, lagt ner all min energi, kropp och själ i ett lösa en gruppuppgift alldeles ensam. Jag försöker vara perfekt, men har insett mina begränsningar. Nu är det du som måste jobba. För om jag går sönder på detta sätt igen, då kommer jag aldrig tillbaka... Du straffar mig för känslor jag inte kan rå för att känna. Idag läste jag en mening om "hur många tårar finns det egentligen?" och jag tror mina tog slut häromdagen. Nu är jag bara tom. Den värsta känslan är likgiltighet, och jag vill aldrig känna så igen.

Idag har jag börjat morgonen med storstädning, sedan skyndat iväg till Fanny och hennes konstvandring. Vi gick i solen och var kreativa och det var jätteskönt! Tack! Dessutom fick jag en joggingrunda från slussen till nationalmuseet då jag märkte att inga bussar gick... haha! Efteråt så tog vi en långfika, snackade skit, jag köpte present till svärmor och lite ansiktsgrejer till mig själv. Helt ok! Middag fick jag hos päronen och här är jag kvar än. Har sammanfattat tidigare föreläsning, skrivit metoddel och läst case studyn som vi ska diskutera imorgon.. och jag orkar inte åka hem till en ensam lägenhet i Skärmis (henke jobbar natt). Så det blir sleep over här helt enkelt. Imorgon kurator kl 9.00 därefter hem och byta kläder och sedan skola till halv 3.

Hoppas ni haft en fantastisk helg!

Kärlek


Ta hand om det...

Början på något nytt

Publicerad 2010-04-17 20:46:02 i Saras dagar

Hej kära vänner!

Idag vaknade vi med lite fel skor i hallen, rödvinsfläckar överallt och en allmänt stökig lägenhet. Men det var det värt! Igår hade vi nästan alla våra näraste och käraste här och åt och drack här till runt halv 3 då sista gästerna gick. Tack för en superkväll och hoppas alla är nöjda! Hoppas ni kan skicka lite bilder till mig också!

Idag har jag förutom städat å fixat å ätit bara legat i soffan och sett på TV hela dagen. Så himla skönt. Imorgon ska jag på konstvandring med Fanny!

Ville bara säga att jag lever, puss.

21

Publicerad 2010-04-15 21:29:43 i Saras dagar

Idag är jag 21 och myndig i USA. Den sista åldern då något händer. Igår hade jag lite ångest (haha) men idag mår jag bra. Jag trivs så bra med att bli äldre. Passar bättre som vuxen.. håller ni inte med?

Vaknade superhängig, otaggad och energilös imorse. Men fick fina sms vid halv 8 och gick upp (skulle egentligen gått upp först 8). Och jag möttes av världens finaste kärleksbrev från min fantastiska man och så hade han dukat upp frukost till mig! Är så fruktansvärt lyckligt lottad att jag har min H... vi är som klippta och skurna för varandra. Vet ni att jag ibland när jag vaknar mitt i natten eller t.ex. sitter och äter så kan jag tänka "hur hände det här, hur fick jag honom?" hänger inte med. Nyss var jag lilla Sara som aldrig skulle kunna duscha med öppen dörr och nu delar vi allt. Jag är stolt över mig själv och oss :)

Dagen blev bättre då jag mötte min Sydafrikan (som jag träffade när jag halkade i vintras)! Han sa att han letat efter mig och vi hade en trevlig pratstund, haha :). Skolan höll bara på en timme och på vägen hem från SU började jag må jätteilla. Så illa att man ser dåligt, inte kan andas... ja ni vet. Det var hemskt! Somnade när jag kom hem och sen kom älskis och gjorde lunch och jag mådde bättre.

Telefonen har gått varm hela dagen, tack alla fantastiska för alla sms och samtal ni är absolut bäst!

Henke och jag förberedde lite för imorgon ex. gjorde tapenade, bakade vita kladdkakor och lite annat. Sedan åkte jag iväg för att träffa Laila och gå på marknadsundersökning. Det var kul och för en timmes jobb fick jag god macka te och 350 spänn! Ja tack :)

När jag kom hem möttes jag av massa god plockmat och vin som världens finaste älskis fixat. Av honom har jag också fått biljetter till Joe Labero på hamburgerbörs + middag på plats, världens finaste blombukett en nalle och fin choklad. Förstår ni vilken skatt jag har här hemma?

Imorgon är det skola igen men bara 9-11 sen ska jag vara hemma hela dagen och fixa inför PARTYYYY! Det kommer bjudas på massor av mat och underhållning och alla (nästan) fina vänner kommer och jag är såååååååå tagg!

Jag läste precis en tjejs blogg, hon är nyss hemkommen från Thailand. Innan resan bestod bloggen enbart av bilder och längtan, när hon var i thailand hade hom hemlängtan och sa att charmen med att vara utomlands är att man uppskattar vad man har hemma, och nu när hon är hemma längtar hon tillbaka. Är det inte lustigt? Men det är väl så vi människor fungerar, tyvärr. Men jag gör allt i min själ för att försöka motverka det! Ta ett djupt andetag ibland, lägg märke till din omgivning, njut nu. Det tror jag på.

Tack för en fantastisk dag och nu taggar vi inför en ännu mer fantastisk kväll imorgon!!!

KÄRLEK

Jobb, första glassen och plugg

Publicerad 2010-04-12 22:47:20 i Saras dagar

Hej vänner!

Det var kul att jobba idag. Solen sken och folk börjar komma tillbaka. Strömmamys! Efter jag slutat jobbet vid 4 åkte älskling och jag till Fjällgatan och åt glass, årets första! Vårkänslor på hög nivå!

Sedan hem laga middag och sammanfatta anteckningar innan jag åkte iväg till Laura och hjälpte henne med samhällskunskapen och nu kom jag preciis hem.. har städat undan lite och kommer somna som en stock snart.

Upp klockan 7 imorgon och iväg till skolan. Hoppas ni haft och får en bra dag imorgon!

Kärlek!

Släktkalas och skärgårdsdoktorn

Publicerad 2010-04-11 22:26:03 i Saras dagar

Vaknade pigg och glad vid 8 imorse och började fixa. Det blev massor av hembakat bröd med goda pålägg, egengjorda frasvåfflor och hembakade kakor förstås. Alla var glada och vi var över 20 personer i vår lägenhet. Så skoj! Fick massa fina presenter- en väska, kokböcker (leila bakar jippi!), pengar, presentkort, godis, heminredningsgrejer, en salladsslunga och lite köksgrejer. Tack tack tack alla fina! Var barn här också så det var fullt ut. Folk började gå vid 16 och vi städade och diskade undan sen somnade vi som två små barn en timme i sängen. Jag kan inte förklara hur skönt det var, helt fantastiskt! Lagade good kyckling till middag och jag är fortfarande propppis.

Var bara skit eller saker vi redan sett på TV så jag har återinvigt min skärgårdsdoktorn box som vi ser på nu. Charmigt och nostalgiskt!

Imorgon vankas jobb på Strömma. Hoppas ni haft en topphelg!

Cry me a river fest

Publicerad 2010-04-11 00:02:28 i Saras dagar



Vi har precis sett PS i love you. Jag har gråtit i 2 timmar. Världens bästa film! Ont i hjärtat får man men det är det värt

snabbuppdatering:
Igår skola, fick tillbaka tentan (gick bra!), plugga med L på cafe 60 och sedan utgång! Idag: handla, städa, baka inför släktkalas imorgon det ska bli superskoj!Nu sova! Kärlek!

En vanlig dag hos Gunnarsson/Larsson

Publicerad 2010-04-08 21:10:25 i Saras dagar

Henke kommer och försöker pussa mig, jag ser att det är något på hans läpp, ser äcklad ut. Jag undrar såklart vad det är och Henke svarar att det är en snorkråka. Äcklad som jag är försöker jag springa ifrån honom och han jagar mig och ställer sig på min tå. Jag blir ARG och springer in på toan. Henke lägger sig i sängen och ringer sin vän andreas. Jag hittar då en termometer som jag springer in med och försöker få in i Henkes rumpa (ha ha ha) men utan att lyckas. Vi börjar slåss tills han slår till mig ganska HÅRT och jag blir arg igen och låser in mig på toan, kan dock inte dölja mitt skratt som hörs ut. Han krafsar å knackar och drar i dörren samt låser den utifrån på det andra låset (suck). Jag rubbar mig dock inte så till slut drar han ur PROPPEN och det blir kolsvart där inne. Jag är ju mörkrädd men får inte ge upp så jag öppnar fönstret och får in lite ljus... hahahahaa. Sedan drar jag ut och tror att kusten är klar och då ringer hem telefonen. "Hej jag ringer från Sandrew metronome" "ja, hej" säger jag... då börjar någon asgarva i andra änden. Gissa vem det var. Nu är jag trött. Men måste hämnas, har ni några tips?

Inte så kul

Publicerad 2010-04-07 09:28:05 i Saras dagar

Idag opererar henke sin käke för 5e gången, inte så skoj. Så dit ska jag åka direkt efter skolan. Sen ska jag få middag av mammsis som plåster på såren, ja det är jobbigt för mig med!

Nu måste jag hinna duscha plugga å göra frukost innan jag ska iväg till skolan. Sen ska jag hem också och hämta lite papper!

See you. Puss.

Hej käraste

Publicerad 2010-04-06 22:16:11 i Saras dagar

Idag började jag må jätteilla på väg hem från skolan och det håller fortfarande i sig, ont i magen. Inte ok! Vill inte bli sjuk.. somnade en stund mitt på dagen men nu på kvällen har jag iaf ätit middag (potatismos mums) och pluggat lite. Hoppas på att vakna piggare imorgon.

Hade iaf en väldigt kul och intressant föreläsning om förlossningar och prenatal utveckling. Fortsätter imorgon!

Nu är det cougar town sedan sova sova sova.

Puss

Älskar

Publicerad 2010-04-05 22:42:17 i Saras dagar

Det gick bra igår och jag fick massa beröm! Firade med resturangbesök, sedan hyrde älskling och jag film "law abiding citizen" helt ok lite blodig. Inatt sov jag 12 timmar det var så skönt. På dagen har vi planerat Thailand, handlat, ätit kebab och städat och fixat här hemma. Har planerat massor för vår inflyttningsfest också och det ska bli såååååååååååå kul! Taggad till tusen! Pegis kom hit på middag och Håkans bar... haha.. man måste älska markus.

Nu är det kvällste och legally blonde på TV och imorgon ringer klockan 7 för att gå till skolan och plugga hela dagen. Sedan står jag för middagen.

Men jag älskar hur jag har det. Älskar älskar. Har nog aldrig mått såhär bra, hoppas det fortsätter. Kärlek.

Iväg till jobbet

Publicerad 2010-04-04 07:43:16 i Saras dagar

Ska sitta ensam som trafikledare idag vid stadshuset. Allt kommer vara kaos och jag kommer dö men jag har iaf sovit gott! uppdaterar er sen! puss

Vet inte var jag ska börja...

Publicerad 2010-04-02 22:02:29 i Saras dagar

Livet lever fullt ut just nu. Hade det underbart på landet, jobbet idag var KAOS men kul och middag blev det spontant hos Paret med massor av goda skaldjur och hallonpaj! tack tack tack! mycket roligare än att äta köttfärs hemma själv :)

Imorgon är det jobb igen... är sjukt trött, ska sova nu (ensam). henkis jobbar. men jag är trött så det går nog fint! puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela