prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Blogguppehåll...

Publicerad 2010-06-12 12:52:12 i Saras dagar

Jag skrev precis ett jättelångt inlägg men det känns som att vad jag än gör så trampar jag folk på tårna. Jag vill iaf avsluta bloggen för just nu genom att säga att jag är så glad för ni som planerar med mig, fyller mina dagar och drar ut mig på roligheter. Jag är trött på alla som bara ser mig som duktig, och då undrar jag hur väl ni känner mig. Allt är relativt, men ibland kan det vara kul att höra att man är rolig också. Klart jag är duktig, men det finns så mycket mer, om ni hade spenderat tid på att se det...

Nu är jag iaf upptagen med att jobba och utöver det fylla livet med liv! Tack alla ni fina som får mig att känna mig älskad och värd som vem som helst, ni är värt allt! Kanske hörs vi snart igen!



Livet är kort- tiden går otroligt fort. Jag har funderat vad man kan göra för att tacka livet, för att ta tillvara på det. Och det finaste man kan göra är att ta tillvara på, och andas, varje sekund. Vara närvarande. Att planera för sitt eget bästa, ta hand om sig själv, och göra något för andra samt de som kommer leva här efter oss... Alla är vi så fina och har olika bra egenskaper som vi måste bjuda på, bejaka, och leva ut. Känn marken under dina fötter och luften i dina lungor! Livet är fanastiskt och det kommer aldrig vara lika verkligt som nu. Ta hand om er.

Upptagen med att leva livet

Publicerad 2010-06-07 22:05:13 i Saras dagar



Åh, äntligen är jag ledig och har ett liv igen! I lördags firade vi med middag ute och utgång på något som hette Sommar som var fullt med 18åringar.. haha! Igår så var jag och simmade, bastade, åt middag på Söder och gick ut med jobbet! Idag har jag jobbat, nu börjar sommarjobbet på riktigt också. Det är tufft men utmanande just nu! Sen mötte jag upp mamma, tog en jättelång promenad och åt indisk mat. Sjukt gott.

Nu är jag supertrött. Ska ta en lång, varm dusch och se på det nya programmet "Secrets life of women". RIKTIGT SARAPROGRAM!

Kärlek!

Snart frihet!

Publicerad 2010-06-04 20:55:53 i Saras dagar

Åh hej finaaa bloggis.

Nu är jag inne på sin sista dag som fångad kvinna. Imorgon skriver vi sista tentan och sen är det sommarlov!!!! Förra tentan gick bra och jag räknade poängen jag var säker på, och har jag rätt så blir jag nöjd! Så det är superskönt. Efteråt imorgon så blir det middag och utgång och jag är åter tillbaka till livet! HÄRLIGT!!

Vet ni vad jag stör mig på riktigt mycket? Folk som klagar men inte gör något åt sina problem. Ex- "ååh jag är såå törstig".. men gå och drick då! en halvtimme senare "åh det är så jobbigt att vara torr i munnen" MEN ALLVARLIGT gör något åt problemet mänska! Blir lite galen på sånt.. förlåt om jag låter bitter men jag tål verkligen inte sånt. Kanske för att jag är så himla noga själv med att fixa saker på en gång, hoppas jag inte låter allt för elak.

Hoppas ni får en fantastisk helg för det tänkte jag ha.

Kärlek!

Dag två av isolering

Publicerad 2010-06-02 16:10:06 i Saras dagar

Haha hej vänner!

Är helt slut i huvudet efter all kunskap jag proppat in e senaste dagarna.. Igår hann jag med ett litet besök hos K också, och handlande. Idag har jag sovit 12 timmar (har varit helt energilös och bara varit hungrig senaste dagarna pga energibrist så det behövdes nog) sedan har jag pluggat pluggat pluggat, i solen på balkongen. Det har ändå varit så skönt med värmen! Älskade sommar! Just nu vill jag bara vara på landet, bada och äta glass men dom dagarna kommer snart också. Jag älskar försommaren för då vet man att man är, och har allt det goda framför sig! Kan det bli bättre?

I pauserna har jag tvättat, fixat, diskat... jag är så sugen på att göra om lite här hemma. Inga stora grejer alls, men typ städa ur och fixa om vissa grejer. Ska bli skönt att få en pysseldag här hemma nån gång...

Jaja, nu ska jag ta en glass och sen fortsätta. Imorgon är första tentan kl 9.00! Efter det ska jag träffa L och plugga tillsammans till den sista tentan på lördag... snart är det över och det känns ju mycket bättre när man kämpat! Eller hur?

Puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela