prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Åh!

Publicerad 2008-06-30 21:24:13 i Saras dagar

Filmen var helt underbar! Jag har nu i drygt 2 timmar suttit och gråtit, skrattat och dregglat efter dyra skor och kappor som jag aldrig kommer kunna köpa. Men drömma kan man ju! En otroligt otroligt bra film iaf, det märktes inte alls att den var så lång som den var! Hur många vill inte sätta på sig ett par högklackade manolo's och flytta till NY efter filmen? Jag vill iaf! Men nu, tillbaka till den bittra verkligheten. Uniformen ska strykas, båtar ska plugga, matlåda ska fixas. Suck. Imorgon börjar min heltid! Tjohoo, eller inte. Men det är ok. Ska bli skönt att få rutiner igen, och pengar. Ska iaf till allsång på skansen efteråt så det blir superkul! Jag <3 Peter Jöback!

Kärlek.

Bioväder

Publicerad 2008-06-30 17:37:02 i Saras dagar



Har äntligen fått med mig någon så nu ska jag gå och titta på sex and the city! Äntligen! Och vilket bioväder sen?! Dessutom är jag superpopcornsugen. Älskade serie!

Måndag!

Publicerad 2008-06-30 13:44:32 i Saras dagar

Min sista lediga dag, snyft snyft! Lite ångest. Och titta på vädret- underbart. Ja, faktiskt. Åska och regn ger en perfekt ursäkt till att bara ligga hemma med älskling, läsa min bok som aldrig blir utläst, titta på TV och äätaa. Har precis invigt min ugn, håller på att göra koriander-biffar med färskpotatis och cocktailtomater i ugn och tsatsiki! Mums mums!

Blev en snopen morgon, hade äntligen tagit tag i att ja å Party skulle gå å simma, vi möts, trötta, slitna, och så är det stängt?! Såå fräckt! Blev en "powerwalk" (slowwalk) och en fika istället. Haha, vad ska man göra?!

PUSS!

God morgon!

Publicerad 2008-06-29 11:54:37 i Saras dagar

Igår var en riktigt, riktigt lyckad kväll! Tack otroligt tjejer för att ni fick upp mitt humör till 100! :) Började med grillmiddag hos Hanna, sen drinkar och klädprovning! Sen satte vi oss på t-banan, visiste inte var vi skulle gå... men då kom några från Saras fd skola och skulle till GK (göta källare) och fixade in oss med! Jag tycker verkligen om det stället, det var huur kul som helst! Massa dans, svett men inga tårar! Kan sammanfatta kvällen med: randingar, citrusshots, triangeldraman, podiumdans och äcklisar!

Blev lite mörkrädd och började inbilla mig saker när jag kom hem, haha, men nu är jag vaken! Har drömt massa konstiga drömmar så jag är helt spänd, ska väl fräscha upp mig med en dusch tror jag bestämt...

Käärlek

Livrädd för att fastna här.

Publicerad 2008-06-28 17:42:40 i Saras dagar

Har precis har ett breakdown. En blandning av min oexisterande sjuka som gnager mig tills jag inte längre mäktar med, känslan av hopplöshet och en liten flicka i en vuxen flickas kropp. Jag ska vara ärlig. Jag har varit nere på sistone, inte riktigt mig själv på något sätt. Konstanta nätter av mardrömmar hoppas jag får ett slut snart. Ville aldrig att älskling skulle åka, så det var hårt. Men här är jag. Har torkat bort tårarna och sminkat om mig och nu ska jag iväg till middag i Bromma, behöver annat att tänka på känner jag! Dessutom blir det bara värre av att inte äta ordentligt, right?

Ledsam kärlek i massor

Lördag!

Publicerad 2008-06-28 11:54:55 i Saras dagar

Festen igår var mycket rolig, och jag är bäst på singstar! Såklart! ;) . God mat och trevliga människor... och nu har jag världens bästa som ligger och sover i mitt sovrum också :).. som kom vid halv 8 imorse med färskt bröd.

Har lite problem med om jag ska åka till landet eller ej. Vore skönt att slippa sova själv, kunna sola och ta det lugnt, men att åka tåg och buss och tåg och buss igen imorgon är jobbigt. Det blir liksom så kort... och dyrt! Och jag är ju lat! Om inte så lutar det väl åt en lugn regnig dag med utgång tonight!

Sålänge så bjuder jag på lite bilder:


Uppdatering innan dagen börjar

Publicerad 2008-06-27 13:36:01 i Saras dagar

Nu ska jag bege mig osminkad till globen, käka lunch med älskis och gå på banken. Sen ska jag hem till Paret med Hanna och börja förbereda kvällens rock! Ska bli sjukt kul. Kvällen till ära ska jag ha klack, nätstrumpor, minikjol och en stor t-shirt som ser rockig ut. Det är henkes förövrigt, t-shirten alltså. Så det blir toppen. Ha en toppenfredag favoriter!

Landet

Publicerad 2008-06-27 00:14:47 i Saras dagar



1. Brasan i sovrummet! 2. Middag 3. Solning på G. 4. Solen sken! 5. Trosor på tork efter att jag fått en hel hink med vatten på mig! :)

Hemma från myggorna!

Publicerad 2008-06-26 21:47:12 i Saras dagar

Hej älsklingar!

Har haft ett underbart dygn på landet. Vilat, läst, grillat, myst, eldat i brasan! På vägen hem tog vi en lunch i Östhammar, storshopping på Zim Zalabim och en glass i Norrtälje! Sen kom jag hem, duschade (hur skönt som helst!) sen hade vi gäster, åt rostbiff och jordgubbar med lite vitt vin. Mmm. Sen åkte jag och älsk och hamnade lite och nu är jag hemma hos honom, igen. Ska bränna lite musik till Saras party imorrn tänkte jag! :) Sen är jag ganska trött. PUSS.

Cartier och lantisar

Publicerad 2008-06-25 15:06:14 i Saras dagar

Hittade en sjukt snygg fejk-caritier klocka här hemma i en låda! Vilket gjort min dag! Nu har jag en klocka! Batterierna är nybytta :). Elen har varit avstäng här hela dagen därav det sena inlägget. Har också hunnit handla lite halvfärdig mat såsom kalkonfiléer och olivbröd från saluhallarna och lunchat med min mor. Nu åker vi till landet, stannar nog bara en natt men det ska bli så skönt iaf. Ikväll ska vi grilla, se på film på min bärbara, spela spel, gosa och äta godis! Och såklart ligga och lyssna på knastret i den öppna brasan...

Nu är jag trött på det här!

Publicerad 2008-06-24 23:09:54 i Saras dagar

och att sitta framför datorn som när man var 14 och sommarlovet precis hade börjat... det ger bara dåliga minnen. Haha! Nu ska jag gräva ner mig i min bok om Lee en stund sen ska jag sova och hoppas på fint väder imorgon så att vi kommer iväg till landet!

Puss!

.

Publicerad 2008-06-24 21:42:55 i Klipp och låtar

och när du ser på mig
är det knappt jag minns
ett enda öknamn dom kallade mig
jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in

jag vet inte vem jag är
men jag vet att jag är din

Hemma med mor och far...

Publicerad 2008-06-24 17:26:06 i Saras dagar

och rensar ur efter stambytet. Allt oanvänt och gammalt ska ut ut ut! Nu är jag trött på den gamla Sara. Sjukt snyggt blev håret förövrigt :)!!! Imorgon åker jag och älsk till landet, och det ska bli såååååååå skönt att bara slappa 2 dagar med min favorit. Vi får hoppas på bra väder också. Kärlek i massor!

Den här bilden är  lite rolig.. han ser så himla devoted ut och jag bara gör till mig som vanligt, haha!

Mål? och låg

Publicerad 2008-06-23 22:50:05 i Hjärtefrågor

Här sitter jag igen. Törstar efter någonting mer. Som alltid. Är vi någonsin nöjda? Nej. Vad vi än får vill vi alltid steget längre, någonting mer. Förutom när man är sjuk. Har ni tänkt på det? Får man en önskan tvekar man aldrig- man vill bara bli frisk. När man är frisk kommer alla andra problemen, som under sjuktiden verkade simpla, att bubbla upp och spricka som en hubba bubba bubbla.

Jag ville inte vara ensam längre, och jag har världens underbaraste vid min sida. Under min internattid krävde jag frihet, och här är jag, med ändlösa sovmornar och all tid i världen att döda. Jag ville gå ner i vikt, och här är jag, med förbättrat självförtoende. Jag ville känna mig snygg, vilket är betydligt mer vanligt förekommande. Jag ville ha pengar på kontot vilket mitt nuvarande jobb kan erbjuda. Jag ville kunna kvista över till vänner och pojkvän, dricka te och äta ballerinakex tills solen går upp. Jag ville ha mitt rum på högbergsgatan. Jag ville veta vad jag skulle plugga. Jag ville ha betyg till att komma in på juristprogrammet. Det kan jag redan, det har jag redan, det gör jag redan. Men nu då?

Egentligen skulle Par och jag gått på bio ikväll men alla platser till sex and the city var typ på främsta raden, vilket sög. Men jag ska inte klaga, ska njuta av min ledighet med Irene Huss, loka hallon och en skål fruktsallad. Och världens bästa pojkvän. Vid min sida.

God natt
.

Har fått en hel del gjort idag...

Publicerad 2008-06-23 20:11:40 i Saras dagar

inklusive blivit regnad på! Har fått några gropar i tänderna ifyllna med plast (nej inte hål, har inte haft hål på ca. 8 år) utan naturliga gropar som vi inte vill ska bli hål! Förhoppnings håller turen i sig det här året också... kan ju inte säga att jag förtjänar det med min halvtaskiga tandhygien.

Vad jag gör jag mer då? Jo, sitter och tittar på volontärjobb! Men jag måste tycka det är kul, vill hjälpa bris eller något annat som har med barn och ungdomar i Sverige att göra. Tyvärr så måste man typ vara äldre för alla så det suger. Men vi får väl se vad jag kan finna! Förutom att jag är duktigt intresserad av det så kommer det se mkt bra ut på CV't. Men det kanske aldrig ens blir av, who knows... Men visst är det en inspirerande tanke!

Pussis

God morgon!

Publicerad 2008-06-23 12:19:47 i Saras dagar

Jag hatar sånt här väder. Vad ska man ha på sig? 20 grader och molnigt, man vill ju inte svettas heller. Än mindre frysa. Usch. Blev iaf ett par hederliga jeans, tygskor, chockrosa tröja, mitt lackskärp å en liten blå kofta! Miss match, men det ska vara färg när vädret är grått!

Nu sitter jag med min apelsinjuice, mina favoritmackor (havrebröd, gräslöksmjukost, gurka och kalkonskinka!) och tittar på Madicken. Nostalgi! Sjukt snygga kläder har de dessutom. Rosetter, höga kjolar, lila, halsband... inspirationen finns överallt! Jag vill också leva sådär enkelt. Åh, vad jag längtar ut till landet men förhoppningsvis åker H och jag dit och sover nån gång nu i veckan. Hoppas att pappas bil går igenom besiktningen bara!

Idag ska jag göra massa saker jag lovat mig själv att göra länge men aldrig kommer till skott med. Ex, prata me banken, ladda om alla låtar på min ipod, rensa min fd dator, städa mitt rum, lämna tillbaka en bok på bibblan, gå till tandläkaren, sola solarium, har redan fixat klipptid till imorgon och det ska bli så skönt! Ska hämta mitt schema och börja planera och en massa annat smått och gott! Sen måste jag införskaffa lite saker till Partys party på fredag med rocktema! Nitar och läder here i come!

Puss!

Söndagkväll.

Publicerad 2008-06-22 23:20:21 i Saras dagar

Har precis haft fight med en harkrank (heter det så?) och nu sitter jag och tittar livsöden på TV4 fakta. Ens egna problem verkar så små då... och det kan ju alltid vara skönt att känna ibland! Men bland glädjeämnena ligger bokning på SATC filmen med Par på onsdag, och att jag köpte en fin klänning idag som jag håller på att sy om! Har aldrig vågat mig på något sånt förut... Så det ska bli kul! Ni ska helt klart få före och efter bilder sen! Om jag lyckas... Imorrn väntar tandläkaren, kanske inte fullt lika kul! Men sånt måste göras det med! Nu tänkte jag prova mitt nya hårborttagningsgel på benen, måla om nagellacket, och köra en rejäl inpackning, sen är jag redo för en ny vecka!

Love!

Inne vs Ute

Publicerad 2008-06-22 23:05:34 i Ego

I.

Bloggar med innehåll - Pengar på kontot - Oförutsägbara jobb - Rocktema! - Lakritspuck - Semester - Färg - Blått - Rosévin - Kurvor - Duffy - Roadtrips - Vattnet - Felix fullkornspajer - Stora Solglasögon - Jordgubbar - Loka loves Asia - Bäbisar - Självförtoende - Kilklack - Bara ryggar - Luftguittar - Våghals - God mat- Landet - Sex and the city!

U.

9-5 jobb - Stress - Modet med att visa BH'n - Size 0 (Size 0 isnt a size its a warning) - Bantning - Stan i värme - Champagnesprutande - Mjukisbyxor offentligt - Felstavning - NRJ's dåliga fantasi - Ärtsoppa - Ex - EM - Överdrivet sockerintag - Snus - Mugabe - Tröttsamma mönster - Skrik&bråk - Slentrian - Fjortisar- Regn!

Det är vad dom säger

Publicerad 2008-06-22 22:16:49 i Klipp och låtar

Och det här är vad alla har sagt om dig
Håll dig borta från honom han kommer att såra dig
Det här är vad alla har varnat mig, hej;
Du är så bräcklig det kommer att krossa dig
Det här är vad alla har sagt om mig;
Håll dig borta från elden, gå inte ute, bär alltid mössa,
klä in dig i wellpap, för du kommer skadas, ge dig aldrig hän
Du har så veka leder, du kommer skrapa dina knän

Och det här är vad magen säger om dig
Du gillar mig för mycket det måste vara något fel på dig
Det här är vad hjärnan har sagt om mig
Jag måste vara galen, jag har aldrig känt så mycket
som när jag är med dig, jag har aldrig känt
så mycket som jag gör när jag är med dig
Jag har aldrig känt så mycket
när jag är med dig

(Säkert!)

En ny syn på midsommarstången

Publicerad 2008-06-22 10:37:26 i Allmänt


Visst ser alla att det inte är en stång utan ett manligt könsorgan? Jag har iaf tänkt på det länge, kanske för att jag är som jag är, men det är iaf väldigt likt! Och vilka är det som dansar runt stången? Tjejer! Och vad gör de? "Så går det till när vi tvätta våra kläder, hänga, mangla, stryka, vika våra kläder." En riktig hyllning till mannen där barnen skolas till tvätt! Nej absolut inte, men det är en rolig tanke. Jag hörde sen en diskussion om detta på p3... inte konstigt att de lite mer radikala feministerna är arga. De hade istället hittat en grop, lagt i blommor och dansat runt den. Det ni!

Nu är jag iaf vaken, har sovit dåligt inatt igen, drömt om bilolyckor och bråk.. blä. Kommer nog bli en riktig söndag idag, slappt med andra ord, har ju flängt så mycket på sistone! Längtar tillbaka till landet men tandläkare imorrn gör att jag inte kan :(. Snyft.

Puss på er

Äntligen hemma

Publicerad 2008-06-21 21:30:41 i Saras dagar

Äntligen hemma efter drygt 5 timmars bilresande, massa av Henkes släktingar, tittande på hästar och sommarhus, fikabröd och kaffe i massor. Och så lunch på en vägsylta! Sen hann jag leka med världens sötaste hund också- varför blir jag alltid bundis med djur och bäbisar? Tåls att tänka på! Nu är vi iallafall hemma igen och snart är det dags för middag, sent, men vi ville inte äta något onyttigt på vägen hem, och vad är öppet förutom McDonalds, Max, McDonalds, Max... och ehm, Sibylla? Nothing!

Har tagit massa bilder men har inte sladden här... Så de kommer upp när de kommer upp! Var iaf sjukt fin väg att åka, fin himmel och allt. Underbara Sverige!

Kärlek!

Bilder från midsommar

Publicerad 2008-06-21 10:27:48 i Saras dagar




Har haft en underbar midsommarafton och nu är vi tillbaka i stan! Men inte länge till... snart ska vi iväg till Henkes mamma nyinköpta landställe i Degerfors! Så det blir en liten roadtrip idag med! Antagligen ska jag få träffa hans mormor också... så det blir ju lite spännande! Hihi... Blir restaurang på vägen också. mmmmm, ja e redan hungrig. Så nu ska jag gå och ta mig lite breakfast, sen duscha och göra mig fin!
Puss älskisar!

Glad midsommar!

Publicerad 2008-06-19 11:43:28 i Saras dagar

Nu far mor och jag till landet! Ska bli superskönt, även om vädret inte är det bästa. Sen ska vi bara göra god mat, läsa sova och ta det lugnt, hur länge sen var inte hela familjen samlad? Men nu är alla bokförda på samma adress för första gången på ca. 5 år! Konstigt! Imorgon kommer älsk ut, då ska vi dansa med grodor runt en stor ni kopia av en... ni vet vad. Grilla, mysa, och allt annat som hör sommaren till!
Glad midsommar älsklingar! Bjuder på en fin bild på mig och Lur från sommaren 06.
PUSS!

Ryssarna- bäst när det gäller!

Publicerad 2008-06-18 22:41:03 i Kläder


Ja men de förtjänade en seger, de var bäst utan tvekan. Jag är ju 8ondelsryss så man får väl va lite glad för det. Höhö. Vet ni vad man gör när man är besviken? 1. Äter 2. Shoppar. Lite sent för mig att shoppa nu men nachosskål och 3 diper e framplockade. Åkte till H innan alla hulliganer ska hem and here I am now! Men apropå tröstshopping. Detta provades i samband med tandläkaren. Och ni som känner mig vet hur länge jag letat efter knallblåa jeans! YEY! 150 kr och satt som en smäck (de sitter faktiskt bättre IRL, speciellt över rumpen som man inte ser här) haha. Alltså, knallblåjeans och transparent Åhlens. Jag vill inte leka modéguru, men jag tycker sånt här är väldigt kul! Nu somnar jag snart i soffan, deppa inte för mycket, fotboll e inte Sveriges grej... men vi har snygga tjejer! Puss favoriter

Heja Sverige!

Publicerad 2008-06-18 20:13:36 i Saras dagar

Vilken lång dag det har varit, har iaf fått åka båt. Åt bara soppa till lunch så gissa om jag var hungrig när jag kom hem. Nu har jag fått middag och är fit for fight igen! Eller nåt, är fortfarande sjukt trött. Har beslutsångest. Ska jag ner på krogen och se matchen med vänner eller stanna här hemma med min cola light och mjukisbyxor? Ni som känner mig vet nog vad det blir. Mjukisbyxorna. Haha!

Ska bli skönt att vara ledig imorrn och då åker jag och mammsen till landet och det ska bli sååå skönt. Ska bara mysa, sova och läsa! Förhoppningsvis sola, men det är ju tveksamt. Så jag måste fixa lite grejer ikväll egentligen. På fredag kommer älsk ut och firar midsommar med oss ! :)

Puss!

TRÖTT

Publicerad 2008-06-17 23:19:20 i Saras dagar

 Nu vill jag sova! Körlektionen gick sådär, tandläkaren gjorde ont men inga hål iaf, tack för det. Sedan satt jag hemma hos Sara och planerade party, sedan hem till föräldrarna som precis kommit hem från London! Fick massa fina presenter och i utbyte fick de svensk mat! Nu vill jag sova, men jag kan inte, för jag vet inte om jag ska på mötet imorgon eller inte! Så himla irriterande... varför får jag aldrig några klara svar :(. Aja. Puss på er gullungar!

"Ledig" dag som inte känns som en ledig dag

Publicerad 2008-06-17 11:29:22 i Saras dagar

HAHA! "Du kan köra problemet är bara att du gör allt fel" okej. Så nu är det om från ruta ett. Nejdå. Men jag växlar helt fel, kul! Bara att öva på det rätta sättet då...

Nu ska jag käka lunch, sen iväg till tandis. Hoppas att inte oturen fortsätter, jag som inte haft ett hål på säkert 8 år!

Puss!

TIPS

Publicerad 2008-06-16 22:25:45 i Tips

På Hemköp under Åhlens kan man köpa lösmusli. Man kan plocka frön, flingor, olika sädesslag och nötter. Kan det bli nyttigare? Sjukt kul dessutom! Det kostar typ som godis fast puffade quinoafrön t.ex. väger ju absolut ingenting. Hett!

Vad säger ni?

Publicerad 2008-06-16 22:04:37 i Hjärtefrågor

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2699571.ab

Sexualiteten sitter i hjärnan? Vad tror ni? Föds man till hetero eller homo, eller blir man det via uppfostran och miljö? Blir man bisexuell automatisk när man blir punkare, eller blir man punkare för att man är bisexuell? Tåls att tänka på!

Vad ska vi annars diskutera, FRA-lagen? Vad tycker jag? Jag bryr mig inte om hur mycket regeringen tittar i mina mail, dessutom tror jag att de redan kan se mer än vad vi tror. Förvörigt så blir det bara tråkigt för dem om de ska följa min tråkiga inkorg! Tihi!

Puss!

Ännu en dag avklarad.

Publicerad 2008-06-16 18:44:20 i Saras dagar

Det var både en jobbig och lugn dag idag, i perioder liksom. Nu är det över! Vid 16 tiden kom en jättesöt äldre dam och pratade med mig om att åka till Birka, och det enda jag såg framför mig var mormor. Det var som att hon stod där och sedan kom jag på att det inte kan vara så, och jag tappade bort mig totalt och var på vippen till gråt efter det. Nu har jag hämtat mig igen. Men det var hemskt. För första gången börjar jag förstå varför människor bara bryter ihop sådär, om de varit med om en bilolycka eller förlorat någon. Det går liksom inte att kontrollera... Jag saknar dig mormor. Hoppas att du har det underbart i himlen. Vi tänker på dig. Jag har inte ens orkat titta på bilderna från begravningen än. Vet inte riktigt hur jag ska ta itu med det här? Jag kan inte gråta framför andra, mitt överjag är för stort. Men jag vill inte bryta ihop på jobbet. So what to do but be strong.

Nu är jag iaf hemma hos H, har precis ätit kalkon å ungsbakade grönsaker me salsa. Det var mycket mumsigt. Imorgon är jag ledig! Fast det känns inte riktigt så... för först har jag körlektion på körskola, sedan ska jag till tandläkaren... Så sovmorgonen kan jag ju glömma.

Kärlek. Och kom ihåg att ta hand om varandra medans vi fortfarande finns.

Lista

Publicerad 2008-06-15 22:27:10 i Ego

För 5 år sedan- Hade jag precis fyllt 14, var sjukt förvirra och mådde nog inte bra någonstans!
För 3 år sedan- Hade jag precis fyllt 16. Var i en ännu värre fas i livet och sökte trygghet på SSHL's internat. Hela min värld var i bitar. Bytte dessutom från ett av världens sämsta gymnasium (nu pratar vi endast utbildning)- Infokomp.
För 1 år sedan- Tog jag studenten, hade världens bästa sommar och ville bli jurist. Träffade även killen som jag skulle bli tillsammans med ett bra tag framöver, fast det visste jag ju inte då.
För 3 månader sedan- Var jag och älskling i Zambia och hade världens bästa resa blandat med tentaångest.
Igår- Var jag och kollade match på After med Pegah, Alexandra, Azra och Sabine!
Imorgon- Jobbar jag på stadshusbron.
Om ett år- Har jag precis sökt personalvetare i Lund och förbereder mig från att flytta ifrån Sthlm!

Haters

Publicerad 2008-06-15 20:59:58 i Hjärtefrågor

Varför hatar alla så mycket? Sina klasskamrater, jobbkollegor, politiker, kände bloggare, fotbollsspelare, reportrar... det tar aldrig slut! Sluta hata! Världen blir inte bättre av skitsnack! Sen när blev vi såhär hatiska? Avundsjuka?

Update:

Publicerad 2008-06-15 19:46:36 i Saras dagar

Helt slut efter halvkaosig dag på jobbet. Henkes mjukisbyxor på, och snart god mat. Älskling lagar. Jag är svettig och orklös! Men det är OK! Puss

Morning!

Publicerad 2008-06-15 08:05:09 i Saras dagar

Älsk kom hem när ja gick upp... hur sugen är man inte på att ligga kvar, kramas och sova några timmar till? Hoppas dagen går fort! Jobbar på strömkajen (jobbar inte där annars) så det blir nog en hel del nya intryck... jobbar till 18 :)

Puss.

PS.

Publicerad 2008-06-14 23:47:08 i Hjärtefrågor

Alla mina fördomar om fotbollskillar besannades ikväll. Äckliga, skrikiga, ointelligenta och med dåligt vokabulär. ds.

Snart jobb.

Publicerad 2008-06-14 23:43:42 i Saras dagar

Så var den kvällen över. Blev match med lite tjejer på After. Det roliga hör väl till att vi var på 3 barer och inte en enda kollade leg. Sen åt vi på donken och sist hem till mig och drack lite drinks... Imorgon börjag jag jobba kl halv 9. Tjoho! Därför ingen utgång. Ja e helt sänkt efter en utgång, känslig som jag är. Kan ni jobba bakis? För mig är det en pina.

Annars ligger jag här ensam på mitt golv, utan soffa. Saknar älskling. Väldigt ensamt här... men jag ska ju ändå bara sova. But still! Sovsällskap är guld värt.

Jag har kommit på en grej. Man blir verkligen knäpp av att umgås med för lite människor, att inte träffa mer än ett par få ibland. Iallafall jag. Jag tror att även världens mest roliga, sociala människa kan verka konstig om man är ensam för mycket. Sant eller inte. Det ligger något i det...

Nu, dusch, cosmo (tidningen, inte drinken) och sen ringa och säga godnatt till älsk. Sängen lockar.

Kärlek

Klar!

Publicerad 2008-06-14 15:08:20 i Saras dagar

Klar med ärendena! Typ. Hann även med fika med Sara på mysigaste il Piatto! Nu laddas det. Jag ska fixa antipasto till middag till mig och älsk, fixa allt inför jobb imorgon och sedan bege mig till After och matchen! Heja Sverige! PUSS!

mr Big.

Publicerad 2008-06-14 12:15:00 i Kärlek

En bild, ett ord, ett namn. Ska det alltid vara såhär? Ett växande obehag. Darrningar, hjärtat slår som att det vill ut. Behöver jag ens säga att jag är trött på det? Att jag önskar att det aldrig varit vi? Att jag önskar att min kropp aldrig kännt det, det förbjudna, ouppnåeliga. Att hela min själ aldrig blivit krossad innan jag ens hann gå ut gymnasiet? Att jag önskar att jag förblivit hel?

En bild, ett ord, ett namn, spelar ingen roll. Äntligen börjar det avta. Jag kan sminka mig utan darrningar, jag kan sova utan hjärtklappning. Jag är trött på det, jag önskar att det aldrig varit vi, att min kropp aldrig kännt dig. Kanske har det aldrig varit så. Jag är på väg att bli hel.

Tack vare dig är jag den jag alltid önskat att jag varit.

Lördag

Publicerad 2008-06-14 11:54:01 i Saras dagar

Vi hade jätteroligt igår! Satt hemma hos mig och körde våghals. Jag fick bl.a. skicka massa sms, mima med hjälp av en toaborste och imitera en säl som tappat bort sin familj. Behöver jag ens nämna att jag skulle sitta med papper i näsan hela kvällen? Haha. VI fastnade dock hos mig till efter 00, så jag var för trött får att hänka ut. Förlåt, men jag var ju redan hemma! Och ändå har jag sovit ända till nu... pinsamt. Sen kom älsk vid 8 på morgonen med nybakat bröd och croissanter från bageri.

Idag har jag massa saker som ska göras, ärenden. Så det är bara att sätta igång! Men först ska jag nog sitta här ett tag till å glutta bloggar och snoka på FB...

Puss

Denna eviga känsla av sjukdom

Publicerad 2008-06-13 18:18:58 i Saras dagar

Oj vilken negativ rubrik det blev! Men jag känner mig så, får skylla mig själv. Har åkt massa bil och tåg utan att varken äta eller dricka. Min mage säger ifrån då= jag blir svimfärdig och illamående. Huvudet dunkar... tur att jag fick komma hem till älsk och äta god middag och äta jordgubbar!

Har klippt min lugg idag också, what a robbery... 90 kr, syns det ens någon skillnad? Suckelipuck! Köpte lite nya underkläder också, det behövdes! Nu ska jag bara vila tills jag ska hem och till Par och ut. Hoppas jag mår bättre då :(

Puss

Ledig hela helgen!

Publicerad 2008-06-13 10:51:04 i Saras dagar

Vad skönt med sovmorgon, även fast tandläkaren ringde och väckte mig halv 10. Men det var nog lika bra, sov 9 timmar! Skönt! Måste förövrigt passa på att gå till tandis nu, sista året med fri tandvård.... snyft. Snart är jag gammal!

Fick precis ett mail från 360 (före detta 3 remmare, före detta chaplins) om att de ska vara på göta källare ikväll?! Hur knäppt är inte det? Ett 18års ställe på en 23 års klubb? Snacka om att stammisarna på göta juck kommer bli besvikna! Haha! Jag blev lite chockad iaf. De skulle aldrig flyttat från 1a stället, sen dess har det bara gått down hill...

Jaja, jag är väldigt pigg som ni kanske märker! Älsk ligger kvar och snussar, jag hör hans andetag ända in till andra rummet med stängd dörr. Min pluffipluff. Men jag ska låta honom sova, han ska jobba natt inatt...

Snart ska jag göra mig iordning och åka och övningsköra i Råcksta... sedan ska jag ta en sväng på stan och hitta ett fint linne till ikväll! (Jag? Shoppoholic? Vaddå???) Sen ska jag och älsk äta god fredagsmiddag och jag ska väl dricka vin... inte han. Hahaha. Sen ikväll blir det antagligen utgång med girlisarna (om de går någonstans där de vill släppa in mig, de är ju 20 dom bajsarna). Haha. Det löser sig nog. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Jag är glad trots det medelmåttiga vädret!

Ha en kul helg, och kom helst ihåg den också!

Mys!

Publicerad 2008-06-12 20:40:45 i Saras dagar

Idag har jag varit duktig och "jobbat". 4 pers, sittandes i en kur och spelat frågesport! Haha, kul har vi haft iaf, fast lite drygt var det. Sedan träffade jag H i stan och käkade middag, och sen iväg till unviersitetet! Jag var sååå nära högsta betyg vilket stör mig (som alltid, jag är perfektionist när det gäller betyg) men men. Sånt är livet! Det var ju min första tenta så jag får inte ha några sådana krav...

Blir ingen utgång, alla är för trötta så vi satsar på helgen! Yey! Ikväll blir det film med älskling, sen sömn och SOVMORGON! Ledig hela helgen, tjohoo. Imorgon ska det övningsköras dock!

Kärlek!

God morgon!

Publicerad 2008-06-12 08:13:15 i Saras dagar

Jobb, träffa pälskis, hem och vattna blommor och packa, iväg till uni, utgång?, hem och sova hos H. Kommer nog inte hinna blogga så mkt så vill ni träffa mig, kom förbi stadshuset!

Bye lovers

Lång dag idag igen!

Publicerad 2008-06-11 23:15:44 i Saras dagar

Jobb 8.45-18.00. Slutade med en två timmars promenad med posten. Haha. SJUUUKT jobbigt. Dessutom kunde de inte sluta spela säckpipa varje gång vi gick förbi! Hahaha. Shit alltså. Sen åkte jag till Saras jobb, åkte hem till henne, åt middag och tittade på dubbelavsnitt av frusna män söker kärlek! Stackars män, spec. han som inte fick någon tjej :(. Snyft.

Nu sitter jag hemma hos mig med älskling och äter marianne godisar och tittar på sex and the city! Vill inte gå å lägga mig, det är så mysigt här på madrassen. Men det är en dag imorgon också. Börjar samma tid, så upp vid 7 tiden! Blir bättre bloggning för sen är jag ledig!

<3

Onsdag.

Publicerad 2008-06-11 07:56:30 i Saras dagar

God morgon!

Inatt har jag sovit mkt bättre. Började med att jag somnade framför filmen. Sen kom älsk hem från jobbet vid 23 tiden och väckte mig! Hihi. Så gick ja upp en stund å sen somnade jag om... Jag skulle egentligen inte jobbat idag, för jag bytte pass. Men så fick jag ta en annans pass istället, so here I am. The uniform on! Men jag ska stå vid stadshuset idag vilket jag verkligen måste öva på så det är grejt faktiskt!

Have a b-e-a-uuuuuuuuuuuutiful day!

Puss!

Precis klar med "9 tumregler för ett lyckligare liv"- John gray

Publicerad 2008-06-10 21:11:15 i Tips

  • Tro på det omöjliga
  • Lev som om du är fri att göra som du vill
  • Lär dig som om du vore en nybörjare
  • Älska som för första gången
  • Ge som om du själv har allt du behöver
  • Arbeta som om pengar inte betyder något
  • Försök ha inställningen att saker och ting ordnar sig
  • Prata med högre makter - de kanske hör!
  • Lev som om du kan få allt du vill

Det var mycket snack om mirakler, men hey, who knows? Ska jag berätta en liten hemlis? Jag tror på Gud. Kanske inte 100procentigt på bibeln, men något måste det finnas, annars är det här livet ovärt. Vad säger ni? Dessutom känns det skönt ibland att kunna lägga sin förtivlan i händerna på något högre. Det tror jag hjälper. Mycket Jag älskar självhjälpsböcker! Man lär sig så mycket nytt och får nya perspektiv :). Allt kan hända. Är du missnöjd med något- ändra det. Klyschigt ,men: sky is the limit! Unna dig inget mindre.

Kärlek.

Sluuut

Publicerad 2008-06-10 20:31:15 i Saras dagar

Oj vilken dag. Inte för att det varit mycket folk, men en lång dag. Har fått i mig alldeles för lite mat också. Men nu är jag äntligen hemma och har tryckt i mig en fullkornspaj. Haha. Skulle egentligen träffat Par men jag börjar tidigt imorrn och är verkligen helt utpumpad så vi får skjuta upp det till imöra, då slutar jag 18 inte 19! Jag älskar alla trevliga amerikanare som köper biljetter hos oss. Jag blir verkligen glad då.

Fick iaf åka båt idag på arbetstid. Det var mycket trevlig. Det är inspelad guidning i högtalare. ex:

Basröst: "HELLO, my name is Adam, and I'm going to guide you through Stockholm, over to you lotta"
Pipröst: "Hej, mitt namn är Lotta och jag ska tillsammans med min kollega Adam visa er runt i Stockholm. Nu kör vi Adam!"

Jag fick mig iaf ett gott skratt.

Vet ni vad som väntar nu? En kväll alldeles för mig själv. Lyx. Benrakning, varm dusch, hudkrämer, frukt och Dr. Phil! Åh.

Puss.

Guten morgen!

Publicerad 2008-06-10 08:21:08 i Saras dagar

Har sovit dåligt. Men men. Sånt är livet. Är slav under klockan, haha. Kan förklara mer om det senare... Nu har jag tryckt i mig en macka och vatten och ska snart iväg. Jobb 9-19 idag! Kram på er!

Den berömda statyn

Publicerad 2008-06-09 22:04:16 i Bilder



Det finns en rolig staty hos Henke. Eller egentligen är den väl inte så rolig i sig. Men den har alltid något nytt på sig. I vintas var det färglada huvudbonader, halsdukar. Har sett en hel del scarfes, pappersnäsdukar, kalsonger och annat. Häromdagen hade han fått en vante. En väldigt stor sådan. Vem gör allt det här?

Men visst är han fin? :)

Omdömen från lågstadiet

Publicerad 2008-06-09 20:18:29 i Hjärtefrågor

Yes, äntligen tar svenska skolan tag i sig! Jag vet att alla i Sverige är superfjolliga och tycker att man inte alls borde få omdömen när man är så ung och bla bla. Jag har fått riktiga betyg sen 1a klass, och det slutade med att jag gick ut gymnasiet med bra betyg. Jag tror att finns det problem måste man ta tag i det snabbt. Märker man att ett barn har svårt för matte eller är dyslektiker, the sooner the better! Gör man inte bra ifrån sig är man antagligen ointresserad, redan i 3an, och då borde man försöka göra allt för att inspirera barnet till bättring. Alldeles för ofta vet inte föräldrarna om sina barns skolsituation.

1an jag gick i var amerikansk skola. Man fick ingen lunch om man glömde sin läxa. En vän till mig fick kvarsittning för att hon gick med den vassa delen på pennan uppåt och alltså kunde skadat någon annan. Vi kallade våra lärare för "miss" och så efternamn, osv. Visst det är alldeles för mycket för ett barn, så ska Sveriges skolor aldrig bli. Men det kommer de aldrig. Men sen var det bättre pli på de eleverna! Sveriges skolor spårar ur, det är så mkt kaos i klassrummen. Jag kommer ihåg mitt högstadie, jag kunde inte koncentrera mig på lektionerna för att alla skrek och tjoade så mycket. Ingen tog någonsin något seriöst. Och därför har vi så stort bortfall på universitet, för där fungerar det inte att göra presentationen spontant på 5 min rasten. Kanske är detta förklaringen till att i USA t.ex. så läser de matte C redan i sexan. Nu pratar jag för mig själv, men: Omdömen = Dröm om att få bra omdömen = Motivation = Koncentration = Ökad förståelse. Håller ni med mig?


Skoluniformer på SSHL!

Hemma igen!

Publicerad 2008-06-09 19:56:14 i Saras dagar

Haha, vilken dag! Det roligaste var att jag träffade en kille från min förra skola. Han var skolans bråkstake. Sprang efter och tog på alla tjejers bröst (de små vi hade dvs), förföljde Paret hem från skolan, jag gömde mig under ett bord för att han försökte pussa mig. Oj vad han har förändrats.

Jag ser en kille springa fram till mig, ser ut som Kalle Anka. MEN GUUD DEET VAR LÄNGESEN hör jag en pipig fjollröst. Samma kille. Har han blivit bög? är min första tanke. "Det är sååå stressigt, min pojkvän fyller år, 44!" säger han. Hahaha, jag höll på att dö av skratt. Han är alltså lika gammal som mig!

Aja, nu är jag hemma iaf och käkar vindruvor. Imorrn är det jobb!

Puss älsklingar!

Ledig dag!

Publicerad 2008-06-09 10:47:46 i Saras dagar

The sun is shining and so am I!

Drömde mardrömmar om tentaresultaten. Gick upp ur sängen, loggade in på Fastreg, fick ett BA. Man kan få AB, BA, B och U. Typ MVG-IG i en fyragradig skala. Inte den bästa men helt ok!  Tittar på skilda världar... det är verkligen som ett svenskt våra bästa år. Me like.

Snart ska jag hoppa lite på älsk så vi kan åka ut någonstans och njuta av solen! Samtidigt ska jag plugga lite båtar. Jobbar tisdag onsdag torsdag. Massa nya avgångar och sånt, man vill ju inte göra bort sig! Hoppas magvärken går över bara!

Löv!

1 år efter studenten

Publicerad 2008-06-08 23:06:46 i Ego

♥ Har jag hunnit läsa första terminen på juristprogrammet. (Juridisk introduktionskurs)
♥ Och kommit på att juristprogrammet nog inte är något för mig...

♥ Har jag hunnit jobba på subway

♥ Har jag hunnit jobba på Ballbreaker

♥ Har jag hunnit jobba på Arena Personal

♥ Har jag fått jobb på Strömma.

♥ (Alltså haft 4 jobb med bättre lön och mer meriter för varje jobb)

♥ Har jag flyttat in i vår lägenhet på Söder

♥ Har jag blivit ordentligt modeintresserad

♥ Har jag hittat mig själv på ett helt nytt sätt

♥ Har jag hittat världens bästa H

♥ Har jag bestämt vad jag ska plugga och så småningom bli!

Så pjåkigt är det inte! :)

Mensvärk

Publicerad 2008-06-08 20:27:30 i Ego

Jag känner mig uppblåst och känslig. Varken promenad, varma vattenflaskor eller ipren hjälper. Suck. Nu är jag trött på mig själv igen, jag blir så ibland. Tänkte gå och färga håret men de sålde inte hårfärger här på ICA, haha. Funderar på lite rödbrunt. Vad säger ni? Eller ska jag kanske gå ner i vikt? Eller upp i vikt? Börja använda rött läpptstift igen? Bli emo? Nej nu börjar det här spåra ur. Men jag vill ändra mig lite.


Brunett eller blondin?

Whats the story, sunday glory...

Publicerad 2008-06-08 17:56:14 i Saras dagar

Efter inlägget gick jag och träffade Par och åt en mycket god Ceasarsallad. På cafét hade de även american pancakes med banan och choklad samt blåbär och massa andra smaker, såg för himla gott ut! En sådan lunch tar vi en annan bakisdag, tack.

Sen kom jag till studentmottagningen. Tror ni inte det radades upp med vin och tårta? Tror ni inte att Sara tar för sig? Min mage skriker på mig nu. Onyttighet på onyttighet! FY på mig.

Får se vad kvällen ger, jag vill göra något kuul! Även fast det är så sjukt varmt att jag typ dör. Det är olidligt. Jag kan inte ens sola, så varmt är det. Då är det varmt. Sara + värme = sant.

KÄRLEK

God morgon!

Publicerad 2008-06-08 10:56:08 i Materiellt

Har sovit jättegott och länge inatt, så nu är jag mig själv igen!

Har lite beslutsångest. Antingen åker jag till min kusins mottagning ända bort i Sätra... eller så åker jag och badar. Haha. Vi är inte särkskilt nära varandra nämligen. Men å andra sidan kan det vara kul att göra något. Jaja. Vi får se helt enkelt! Om inte annat är det ju goda bullar där ;)

Slapp söndag!

Puss!

Min <3

Publicerad 2008-06-07 20:12:04 i Kärlek



When you kissed my lips with my mouth so full of questions
It's my worried mind that you quiet
Place your hands on my face
Close my eyes and say
Love is a poor man's food

Underbara lördag.

Publicerad 2008-06-07 20:08:05 i Saras dagar

Sådär, lite har vi fått uträttat idag. Sovit, pussats, handlat mat och tvättat bilen! Det ni! Sedan gick vi ut och satte oss på en uteservering här på Söder, men vi drack inte vin! FY! Pizza och cola för hela slanten. Kan det bli bättre en dag som denna? Det var riktigt stora italienska pizzor med enormt mycket räkor och basilika. MMMMMM... Nu är jag mätt som en, jag vet inte ens vad!

Nu håller vi på å lägga madrass, kudde å täcke på golvet framför TV'n. Vi ska se green mile. Världens underbaraste film. Och vara jätteonyttiga med godis och cola och croissanter. Får se hur många kg jag lyckas gå upp till imorgon? :) Hihi. Hoppas ni har en underbar lördagkväll läsare!

puss!

Trött!

Publicerad 2008-06-07 14:47:25 i Saras dagar

Jag är jätte, jätte trött! Men mår bra med tanke på omständigheterna! Igår samlades vi hemma hos P i sjöstan för att ha överraskningsmiddag för födelsedags-Azra. Jättelyckat! Drack lite för mycket rosévin, och sedan drog vi ut! Första gången jag blev nekad vid en dörr! Haha, men sen gick vi borta några minuter och så var det en annan vakt när vi kom tillbaka som släppte in mig. Puckos! Inne dansade vi, drack skumpa och hade kul! Tack alla för en lyckad kväll!

Trots att jag bara drack ett glas champagne och annars ca. 4 glas vatten väl inne på krogen var jag helt borta när jag och H åkte hem till mig vid halv 3 tiden. Blev en korv på vägen hem, usch. Jag som ALDRIG äter korv! Men det var faktiskt gott. Jag var hungrig. Haha.

Älsk och jag vaknade vid halv 10 tiden och jag hade den värsta huvudvärken i hela mitt liv. Det var som att en bas-högtalare flyttat in i mitt huvud med högsta volym. Jag kunde inte röra mig. Efter en ipren, en dusch, en halvtimma av rent lidande och lite vatten kunde jag somna om och vaknade igen vid halv 1. Då stack älsk iväg och köpte bakismat, muuums. Och nu sitter vi här och är allmänt skrattiga. Han kallar mig för PMS-monster och jag kastar saker på honom. Typ så är det! Blir en lugn kväll, för huvudvärken är inte väck än!

PUSS

.

Publicerad 2008-06-06 10:57:51 i Kärlek

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
Som att vara beväpnad
Och under belägring
Kan jag skjuta dig ut

Döden.

Publicerad 2008-06-06 10:16:01 i Hjärtefrågor

Det är så konstigt. Ibland kan jag få för mig att jag ska åka och hälsa på mormor. Så möts jag av panik. Bilder springer förbi. En gråtande släkt. Svart. Kista. Vad finns inuti? Hur kan allt vara borta? Varför kan jag inte bara åka dit, se dörren i den långa korridoren. Springa fram, plinga på, och gå in i mormors kaffedoftande lägenhet. Varför?

Underbara sommar.

Publicerad 2008-06-06 10:04:29 i Saras dagar

Har sovit gott inatt, drömt om kattungar. Men varmt har det varit. Idag åker min mor tillbaka till Zambia vilket betyder att jag och pälsk kan flytta in i den svala dubbelsängen igen! Yey!

Har ni en tendens att köpa för små kläder i hopp om att ni ska gå ner till sommaren osv? Inte jag! Jag är tvärtom. Jag köper kläder i L osv, och så slutar de med att de är alldeles för stora. Varför? Jag är knäpp. Jag tycker inte om när saker är tighta men liksom... ja vet inte. Så idag måste jag iaf gå till Gina tricot och byta ut 2 av mina linnen till en mer normal M. Haha. Sen blir det sol och bad för hela slanten med älsk på nåt bad. Så ska vi fixa lite andra hemlisar.

Och sen ser jag mycket fram emot kvällen!

<3

Studenttider

Publicerad 2008-06-05 22:00:45 i Saras dagar

En låååång jobbdag är över! Skönt. Shit vad irriterad jag blev på alla flak idag. Första timmen var det kul, men efter ca. 10 timmars konstant hög musik och skrikandes var det nog. Men annars det har gått superbra och varit lunch. Mötte upp H och hans vän D efter jobbet, tog en tripp till kungsan (Smaka på Sthlm) och åt mat. Det är dock överskattat. Det kan inte bli en smak invasion när man gör en sån massproducering. Tyvärr. Men jag smakade på Texas chiliburgare, vårrullar, någon chilikyckling och sådär. Helt ok! Sen tog vi en promenad ner till en mysig uteservering vid Slussen och tog ett glas vin. Träffade lite otippat även min mycket goda vän Cissie och hennes lillebror där. Det var kul!

Nu är jag hemma, helt slut. Jag sitter med en sked hallonsorbet och Henke sitter med en rågad tallrik med chokladglass, strössel, chokladsås OCH kolasås. Våra kontraster är roliga ibland. Ska ta en varm dusch och sedan blir det sängen. Kanske min bok, kanske min tidning, kanske film? Mysigt ska det blir hursomhelst! Imorgon blir det bad och sol för hela slanten!

Kärlek!

Torsdag.

Publicerad 2008-06-05 08:22:12 i Saras dagar

Idag gäller jobb! Från 9-19... kul va? Kom förbi och hälsa på mig på strandvägen!

Puss på er

Irriterad.

Publicerad 2008-06-04 21:53:11 i Saras dagar

Blev en underbar middag på uteservering på Söder med mor. Vad har jag gjort sen jag kom "hem" till H? Jo, diskat, städat, diskat, städat, plockat, dammsugit, och så städat lite! För ovanlighetens skull. Shit vad jag är trött på det här! Jag mår illa.

Nu ska jag ta en dusch med massa godluktande krämer och lägga mig i soffan framför sex and the city! Jag hatar hormoner!

Hej.

What a beautiful day!

Publicerad 2008-06-04 17:16:10 i Saras dagar

Idag har jag kööört, det var kul som vanligt. Och träffat Gudmor. Sen mötte jag upp ÄlsklingsParet i stan för en intensivshopping och smoothie! Jag hatar verkligen att uttala det ordet. Smoothie. Det låter så fel. Antingen säger man det amerikanskt, smoothie, och då tror dom att man e dum i huvvet. Eller svenskt. SMOTI. Hur bra låter det då? Youghurt med bär som är mixat, tack!

Nu är jag hemma, lite illamående, behöver vatten och mat! Men det fixar min mor som är på väg hem!

Puss!

...

Publicerad 2008-06-03 17:24:14 i Saras dagar

behöver jag ens säga att efter det där inlägget så kom jag på att jag glömt presentkortet hos Henke, fick en dörr på mig och missade tåget?

Spa't var iaf underbart. Nu ska jag krypa ner i ett täcke framför TV'n och inte göra någonting förrän älsk kommer och plockar upp mig från jobbet vid 23. Och det ska bli himmelskt. PMS personifierad, det är jag det.

Puss iallafall

Dålig dag.

Publicerad 2008-06-03 12:19:27 i Allmänt

Jag är arg. Ledsen. Frustrerad. Äcklad. Jag känner mig ful, tjock, otillräckligt och allt annat som man känner på dagar som denna! Varför? Jo, vi börjar med ett besök hos gynekologen på morgonen. KUL. Och antagligen nya mediciner. Varför är jag så otursdrabbad? Varför går det aldrig över? Det var inte skönt den här gången heller. Sen tänkte jag tröstsshoppa, men tror du inte att någon dum räkning har dragit 700 kronor i efterskott, som fanns på kontot när jag tittade igår kväll? Så jag gjorde bort mig för hela HM. Inga kläder sitter bra, jag känner mig ful vad jag än har på mig. När jag skulle sätta över pengar från mitt sparkonto, så kom jag ju på att jag tog bort alla mina filer på den här datorn igår för att pappa ska ha den! Varför gjorde jag det?! Jag vill stänga in mig under en filt och inte titta upp mer idag. Här hemma står folk och hammrar med radion i högsta volym på, i mitt kök! Och vi har ingen mat hemma. Och jag saknar mormor.

Den här dagen kan skita på sig. Snart ska jag iaf iväg och gå på SPA på Åhlens. Massage och ansiktsbehandling. Det behöver jag verkligen (julklapp från Pank). Hejdå.

Storhandling

Publicerad 2008-06-02 21:16:28 i Allmänt

Puh! Det var jobbigt! Har precis varit och storhandlat med älsk. Eller rättare sagt, jag har handlat. Han har lekt med traktorer och dom här man blippar priserna med. När jag stod vid kassan, vad tror ni ligger i vagnen? Chokladsås, färglatt strössel, glass och kolasås. Tjejen (en dryg östermalmare med rosa AA-fodral) sa till sin mor "Hallå, har hon barn eller?!" Haha, det var nästan roligt. Vuxenpoäng på mig! Barnpoäng på H.


(Nej det är inte pank på bilden. Bild från aftonbladet)

Jag, min fina pojkvän och mina fina klänning!

Publicerad 2008-06-02 18:38:24 i Saras dagar



Underbar dag! Många steg närmare körkort, sol och bad med älsk i Hellas och mat med mor! Jag mår så bra! Här är vi på mitt kusinbarns Gustavs dop. Visst är klänningen en dröm? Synd att inte skorna syns... Hoppas era dagar är lika fyllda med sol som mina!

Nostalgi.

Publicerad 2008-06-02 10:34:46 i Kärlek

Jag åkte förbi din station. Skymtade ditt hus. Vad skulle jag inte ha gjort för att få vara där oftare? Vad skulle jag inte gjort för att få somna vid din sida, kyssa dig? Hur kunde du inte se det hela jag skrek om att få? Omöjligt. Hur kunde du då missunna mig den känslan? Jag ljög, skrek, vred mig i sängen varje natt av längtan, åtrå, kärlek? Du har aldrig haft någon aning.

Jag åkte förbi din station. Skymtade ditt hus. Skrattar för mig själv. Hur kunde jag någonsin velat ha någon som du?

23:17:06

Publicerad 2008-06-01 23:17:06 i Saras dagar

Älskisar!

Vilken underbar dag det har varit. Fint dop, fint väder, god mat och härlig omgivning! Slutade med TV och fruktsallad samt koffeinfritt kaffe med min bättre hälft. Par. Hon lyckades även para ihop mina strumpor! Duktig va?!

Nu ligger jag på massa kuddar på golvet (mamma har slängt vår soffa, en ny ska snart in) med filt och gossedjur och kollar på film och njuter. Ska bli skönt att sova i egen säng inatt igen. Nu när jag fått mitt rum tillbaka! Det har nämligen hittils använts som förråd.. Sen har jag ätit barnmat till middag. Det ni! Vi har ju inget kök så man tager vad man haver. Favoritgryta hette det förövrigt! Inget jag rekommenderar... Men de säger ju att jag är ett barn so why not?

Jag har så himla mkt bilder från  igår och idag och alla andra dagar. På min underbara klänning, mina underbara skor. De kommer upp! Jag lovar! Jag är en latmask!

Kärlek i massor!

27 grader

Publicerad 2008-06-01 11:02:16 i Saras dagar

Värmebölja! Nice! Ska snart åka iväg och väcka H så vi kan ta en tripp med bilen till Hellas och ta ett dopp.. hihi. Dopp och sen dop. Dop på Odenplan, världens sötaste kusinbarn ska döpas idag! Mitt första dop! Lite ironiskt att gå på sin första begravning och dop inom loppet av en månad. Men thats life. En försvinner, en föds... är det inte så?

Gårdagen var helt underbar! Tack girlisar! Jag var bäst på kubb! Och på luftguittar... även fast jag inte fick vara med och tävla. Jag drog dock hem relativt tidigt, var sjukt trött. Somnade som en stock efter en shot för 25 kronor, hade lagom mycket fylledrömmar... haha. Är helt spänd och frusen men inte bakis, så det är skönt!

Ut och njut av solen nu älsklingar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela