prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Juridiken blir våran död?

Publicerad 2008-01-23 13:50:46 i Allmänt

Haha, igår var en intressant dag..

Bestämde mig vid typ 17 tiden att fixa det här med Zambia once and for all... so några sekunder senare var flyg bokat för mig&älsk. Sprang iväg och mötte Pegah, men såklart så var det stopp på vår tbane linje... så vi åkte till Odenplan för att ta buss, som var smockfull. Försöker ta mig in bak i bussen för att spara tid, och det gick ju bra...eller? Haha, busschauförren ger oss en till två minuter föreläsning om hur dumma och omogna vi "med låtsasbarnvagnar" är! Så vi fick onda blickar resten av resan..

Sprang in till Universitetet, rätt hus men fel dörr, hamna i nåt trapphus utan slut, suck... och till slut, efter MÅNGA om och men ramla vi in i rätt undervisningsrum. Svettig och äcklig.

Väl på undervisningen så var läraren sjukt skönt men också störd. Han sa att vi ska plugga ca. 3 timmar om dagen, och en som går juristprogrammet borde plugga 7-8 timmar om dagen, och så mycket frihet kommer han aldrig mer att få sedan i sitt liv. Det känns ju skönt att höra... han påpekade också att svenska studenter i allmänhet är lata, inkompetenta och bortskämda. Han satt minsann och pluggade 14-15 timmar om dagen på Stanford. Sådeså.

Han påpekade också varför jurister ofta använder lacoste tröjor, det var som någon slags självbekräftelse, stora i käften men inga öron. Haha.

Ja, vi får se var de här bär...

Idag har vi sovit alldeles för länge, älsk stannade kvar och skolkade med mig. Egentligen är det välkomstdag på Uni men ingen verkar vilja gå med mig :( snyft. Nu blir det en promenad och sen ikväll antagligen bio.

Pusselipuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela