prestiqe

Varför vågar vi aldrig älska den bredvid?

Todays moments are tomorrows memories

Publicerad 2010-05-24 18:05:57 i Saras dagar

Mina kollegor är så underbara att jag vill gifta mig med dem. Partyt igår var en hit, som alltid! Idag mår jag lite segt men ändå helt OK. Är uttråkad/rastlös/skittrött och känner mig ensam. Alla jobbar eller gör nåt annat kul!

Idag har jag tvättat, städat, diskat, pluggat och tagit en cykeltur för att handla.. det är fint väder men ändå kyligt. Inte så att jag kan sitta i bikini på balkongen som jag kunnat de senaste dagarna!

Jag är så shoppingsugen! Vill fixa håret, köpa lite nya kläder.. kanske nåt nytt hem hit? Får över 6000 i lön imorgon jippi! Och CSN såklart.. ska bli skönt att få mer lön sen i sommar. Jag vill vara ledig, hitta på grejer och gå på sandstränder med tunika och solhatt! Sååååååå lägligt med "sommarlov" (nu glömmer vi bort att jag ska jobba i stort sett hela sommaren)

Jobbet förvirrar mig. Fick så mycket beröm igår att jag nästan börjar gråta. Vad ska jag göra, kontor, kaj? Vet ingenting! Och grannen är mer eller mindre borta vilket är så himla skönt!

Otroligt osammahnhängande inlägg men så känns det i mitt huvud. Känns som en söndag så därför spaltar jag upp "kommande" vecka:

Tisdag- Opponering! Ses i skolan 8.00 och förbereda och sedan opponera.
Utbildning 15- 17.30 på kontoret
17.30-21.00 Jobb på bokningen

Onsdag- 8:30 Sjukhusbesök på Danderyd hos ÖNH (öron näsa hals) specialist, sedan jobb på bokningen till 17:15

Torsdag- Jobba på bokningen 9-17. 15 sedan vattegympa med mamma (haha)

Fredag- Åka till landet och vara där resten av helgen! Där ska jag sova, äta, plugga sola och andas. Glöm inte mors dag på söndag!

Nästa vecka är tentavecka! Torsdag och lördag vankas tenta.... wish me luck.

Bilder från igår:





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela